کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سوال : کدام یک از گزینههای زیر در پایان جلسه معاملاتی دوشنبه مورخ 24 تیر 98 بیشترین بازدهی مثبت را بر اساس قیمت پایانی کسب خواهد کرد؟ "توقفهای سهام که مرتبط با رشد و افت ۲۰ یا ۵۰ درصدی و یا انتشار اطلاعات با اهمیت الف و ب است باید در پیشبینیهای شما لحاظ شود و در صورتی که سهمی به دلیل رشد یا افت قیمت مطابق قوانین بورس بسته شود و تا انتهای بازه تعیین شده بازگشایی نشود، میزان بازدهی تا قبل از بسته شدن نماد ملاک قرار خواهد گرفت."
پاسخ خود را انتخاب کنید:
گزینه 1: کچاد
گزینه 2: خرینگ
گزینه 3: سبزوا
گزینه 4: چکاپا
گزینه 5: هیچکدام
پیش بینی شاخص انتهای هفته سوال : عدد شاخص کل در پایان جلسه معاملاتی چهارشنبه مورخ 26 تیر ماه در چه محدوده ای خواهد بود؟
پاسخ خود را انتخاب کنید:
گزینه 1: بالاتر از 260000
گزینه 2: از 255000.01 تا 260000
گزینه 3: از 250000.01 تا 255000
گزینه 4: از 245000.01 تا 250000
گزینه 5: از 240000 تا 245000
گزینه 6: پایینتر از 240000
پیش بینی قیمت پایانی سهام شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران سوال : قیمت پایانی سهام شرکت سرمایه گذاری مسکن تهران با نماد ثتران در پایان معاملات چهارشنبه 26 تیر در کدام بازه قرار میگیرد ؟
پاسخ خود را انتخاب کنید:
گزینه 1: بالاتر از 1950
گزینه 2: 1851 - 1950
گزینه 3: 1751 - 1850
گزینه 4: 1651 - 1750
گزینه 5: 1550 - 1650
گزینه 6: پائین تر از 1550
******** پیش بینی قیمت پایانی سهام شرکت صنایع آذر آب سوال : قیمت پایانی سهام شرکت صنایع آذر آب با نماد فاذر در پایان معاملات چهارشنبه 26 تیر در کدام بازه قرار می گیرد؟
پاسخ خود را انتخاب کنید:
گزینه 1: بالاتر از 4600
گزینه 2: 4451 - 4600
گزینه 3: 4301 - 4450
گزینه 4: 4151 - 4300
گزینه 5: 4000 - 4150
گزینه 6: پائین تر از 4000
جواب اینا رو کسی نمی دونه؟؟؟:)
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
ممنون.لطف داری...چون مرخصی هستم مزاحم دوستان هستم...تو بورس بودم اما اصلا دنبال آموزش نرفتم هیچ وقت...وبا علم بورس بیگانه ام....از نظر مبتدی مهم زمان درست به بازار و سهم وارد شدنه وبا روند بازار و سهام همراه شدن...مثلا از نظر من 20-25 اسفندبهترین زمان ورود بود..واگه به شانس اعتقاد داشته باشیم شانس در انتخاب نوع سهم هم فاکتور خیلی خیلی مهمیه...واین در طول سال یک یا دوبار اتفاق میافته....شاید بخاطر انتخابات رشدی دیگه در انتظار باشه با اصلاحات موقت...البته اینارو همه میدونن و چیز مهمی نیست.....امیر خان یه بار دیگه ازم تعریف کنی شاید خودم هم باورم بشه مبتدی نیستم...خیلی مخلصیم و ارادت
جناب نوام عزیز با سلام و عرض ادب خدمت شما
چند ساله که از ویدیو هایی که شما زحمت کشیدید استفاده کردم و بخاطر یادگیری کتابهای مربوطه رو تهیه کردم و امروز میتونم با تحلیل خودم خرید و فروش کنم .خیلی خوشحالم که با دوستانی مثل شما جناب احسان بزرگوار و اروم عزیز و خیلی دوستان دیگه اشنا شدم و از تحلیل های نابتون استفاده میکنم .درود بر شرف شما بزرگواران عزیز
دیروز خیلی خوب خریده میشد وبصادر..منم خریدم.. اخر وقت دیدم شرکت بیمه سلامت ایرانیان 370 میلیون سهم خریده!
این چند روز هم حسابی حخریده بوده..
احتمالا خریدهای امروز هم کار این شرکته.
هفته بعد یکشنبه وبصادر مجمع داره و احتمالا سه یا چهارشنبه این هفته بسته بشه. امیدوارم دم مجمع افت نکنه.
سلام چون ایشون گفتند که از هرجامتعادل شد یه صد در صد رشد میکنه، پرسیدم. کی برای خرید خوبه؟
نه آقا مگه چه خبره !!!! ۱۵۰ درصد رشد کرده تو یه ماه .......
قرار شد تحت نظر باشه ... اگر بازیگری اومد رو سهم ، دوباره میتونه ۱۰۰ درصد رشد کنه .... فعلا که خبری رو سهم نیست .... تعدادی از اونایی هم که تو عرضه اولیه خریده بودن ، هنوز سهمشونو نفروختن .... یکیش خوده من .....
سهامداره عمده هم که یه روز در میون ۳ ملیون سهم عرضه میکنه ...
خاهشم اینه پست ها رو دقیق بخونید و زمانی که کاملا مطلب رو درک کردید ، بعدا اقدام به خریدو فروش کنیم ....
سپاس
نظر