کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام......مطلبی دیدم با عنوان خرید انس در.......
سوالم اینه....آیا سایت مرکز یا...جایی هست که میشه 24 ساعته حتی ایام تعطیل انس یا...خرید فروش کرد......از کجا میتونم اطلاعات کامل بگیرم
اهل سکه و....نیستم..اما تحلیل حسی ام مبنی بر رشد سکه دلار 5روز پیش بدک نبود.....
با سلام مجدد جناب نوام
عذر میخوام که امروز بیشتر مزاحمتان شدم
در مورد وتوصا گفتید.الان نمودارش را چک کردم..سوالی داشتم جهت آموزش خودم
سقف سهم 550 هست..دیروز حجم بالای 32 میلیون زد با پایانی 460و چون امروز هم صف فروش شد..یعنی در برگشت قیمت 460 مقاومت حساب میشه؟
حمایت بعدی سهم 350 هست؟
با سپاس
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
عرضه اولیه ای مسخره تر از نوری دیگه نداشتیم. من حواسم اصن بهش نبود. الان نگاه می کنم می بینم اونم منفیه. یعنی خیلی مزخرفه. چون میدیدم تمام عرضه اولیه ها همش رشد می کنن به خیالم اینم داره رشد می کنه. الان یهویی دیدمش.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
لطفا و خواهشاً قبل از طرح سوال، کانال را مطالعه بفرمایید:
تعداد زیادی از سهامداران در خصوص علت کم شدن قیمت پایانی (منفی شدن) سهم #نوری سوال می کنند و نگرانند:
پاسخ: اگر کانال را خوب مطالعه کرده باشید، قبل از مجمع و بسته شدن سهم اعلام کرده بودیم که در زمان بازگشایی سهم، سود مجمع (۶۵۰۰ ریال)، از قیمت پایانی قبل از بسته شدن، کم می گردد. (طبق دستورالعمل بورس)
که اصطلاحاً این قیمت تئوریک سهم #نوری قبل از بازگشایی می باشد.
حال در زمان بازگشایی که بدون محدودیت نوسان می باشد قیمت اصلی کشف می گردد.
این که قیمت بازگشایی چه میزان مثبت یا منفی شود بستگی به عرضه و تقاضا، و حمایت سهامداران عمده و ... دارد.
لطفاً آرامش خود را حفظ کرده و منتظر بازگشایی، در زمانی که ناظر اجازه بازگشایی داد باشید. امیدواریم که قیمت خوبی بازگشایی گردد.
در خصوص دریافت سود ۶۵۰۰ ریالی هر سهم که در مجمع مصوب شده بود نیز، چنانچه خبر موثق زمان دریافت سود اعلام گردد اطلاع رسانی خواهد شد. (در روز مجمع دریافت سود، از تاریخ ۲۰ مرداد و از بانک تجارت اعلام شده بود.)
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
پتروشیمی نوری در اصلاحیه 1000 ریال دیگر به سودش اضافه کرد که در مقایسه با سال قبل 2326 درصد رشد داشته ،
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
حمایت سهم به ترتیب 1050 و 940 هست.که البته بعیده 940 را ببینه
مشکلی نیست با کمک دوستان ضررت بزودی جبران میشه فقط حرص نخور که کار را بیشتر از این خراب می کنی
خریدم 1350 بود ... دیگه ترسیدم خیلی منفی خورد ... اگه امروز وفردا حمایت نمیشد معلوم نبود تا کجا بره و چقدر طول بکشه تا به همون قیمت خریدم برسه
قدرت فروشنده بیشتر بود
گزارشش هم که اومد خوب بود ولی همین جوری هر روز منفی میخورد
خریدم 1350 بود ... دیگه ترسیدم خیلی منفی خورد ... اگه امروز وفردا حمایت نمیشد معلوم نبود تا کجا بره و چقدر طول بکشه تا به همون قیمت خریدم برسه
قدرت فروشنده بیشتر بود
گزارشش هم که اومد خوب بود ولی همین جوری هر روز منفی میخورد
اشکالی نداره.منم آنقدر در این بازار سرسبز ضرر کردم که دیگه به حالت جنون رسیدم.چه سودهایی از دست دادم و چه ضرری کردم البته بسته به سرمایه خودم.شاید کل سرمایه من پول یک دهم ماشین برخی از کاربران هم نشود.ولی یک تومن هم برای من 100 تومن ارزش داره..
باور کن بیشتر از ده روز نتونستم بخوابم.آخرش هم با زور قرص و دارو میخوابم.فعلا هم تقریبا نقد هستم.روحیه ام که برگرده وارد بازار میشم..
میدونم چی می کشی منم کشیدم..ولی فعلا نقد بمانی بهتر هست..فرصت هم زیاده..
با عرض پوزش از جناب نوام که امروز بکل تاپیکشان را شلوغ کردم
نظر