کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام بر نوام چامسکی عزیز.
چند وقت بود که در بورسی زیاد فعال نبودم...
اکنون دارم جستار شما را میبینم.
احساس میکنم یک چیزی این مدت از دست دادهام.
ممنون بابت نوشتههای ارزشمندتان.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
سلام بر نوام چامسکی عزیز.
چند وقت بود که در بورسی زیاد فعال نبودم...
اکنون دارم جستار شما را میبینم.
احساس میکنم یک چیزی این مدت از دست دادهام.
ممنون بابت نوشتههای ارزشمندتان.
جناب نوام شما تو تکنیکال حرفه ای هستید و جناب Abad تو بنیادی. جناب سجاد عزیز هم توی تکنیکال بلند مدت واقعا عالی هستند.
فک میکنم تحلیل بنیادی سخت تر باشه تا تحلیل تکنیکال.
جناب نوام و Abad و سجاد عزیز اگر لطف کنید و براتون امکان پذیر هست کلاس برگزار کنید خیلی ازتون ممنون میشم
آقا نوام فک میکنم قرار شد زمستون کلاس بگذارید درسته؟ حتما اطلاع رسانی کنید تا همه استفاده ببرن.
فقط اگر جناب Abad هم کلاس آموزشی میذاشتند واقعا عالی بود.
جناب نوام با توجه به اینکه بازار فردا وارد فاز اصلاح می شود لذا فرصت مناسبی است تا هریک از سهامداران سبدسهام خود را بهینه نمایند .
اگر برایتان مقدور است سه تا سهم با پتانسل معرفی فرمایید سپاسگزار خواهیم بود . البته قبلا تعدادی سهم معرفی کردید لیکن با توجه به رشد آنها در روزهای گذشته ممکنه نیاز به بازبینی داشته
اوقات بخیر سلام جناب چامسکی...بزرگوار از کوتاه مدت و میان مدت دو سهم حفارس و خزامیاد چه تحلیل های تکنیکالی و بنیادی دارید؟ ممنونم اگر جواب بدهید بزرگوار
پرسپولیس 0 سپاهان 2 گفتم لیگ امسال به دل نمیشینه........... پرسپولیس به تفکرات مربی خودش باخت وهنوز اول راهه......پرسپولیس بدون مربی به مراتب بازی زیباتری به نمایش میذاره.......
پرسپولیس 0 شهرخودرو 1 گفتم...نگفتم؟ لیگ امسال به دل نمیشینه................
دارم اکنون این را گوش میکنم...
خیلی حمید عسکری را دوست داشتم...
خیلی با صداش حال میکردم...
ولی از وقتی آمد تلویزیون... نه ببخشید... آمد توی برنامهی چند قسمتی آشپزی که در شبکهی نمایش خانگی پخش میشد... یک مقدار ازش بدم آمد...
اخلاقش یک جوری بود... همزمان هم خجالتی بود هم پررو... «منم» داشت... الان هر دفعه صدایش را میشنوم یاد قیافهاش میافتم یک مقدار اینجوری میشوم: ??? از همه بدتر اینکه فهمیدم صدای واقعیاش آنقددددددددددددددر بد است. ???
ولی از حق نگذریم آهنگساز خوبی است. هوشش تو این زمینه هم بسیار بالاست. مشخص است.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
دارم اکنون این را گوش میکنم...
خیلی حمید عسکری را دوست داشتم...
خیلی با صداش حال میکردم...
ولی از وقتی آمد تلویزیون... نه ببخشید... آمد توی برنامهی چند قسمتی آشپزی که در شبکهی نمایش خانگی پخش میشد... یک مقدار ازش بدم آمد...
اخلاقش یک جوری بود... همزمان هم خجالتی بود هم پررو... «منم» داشت... الان هر دفعه صدایش را میشنوم یاد قیافهاش میافتم یک مقدار اینجوری میشوم: ������������������ از همه بدتر اینکه فهمیدم صدای واقعیاش آنقددددددددددددددر بد است. ������������������
ولی از حق نگذریم آهنگساز خوبی است. هوشش تو این زمینه هم بسیار بالاست. مشخص است.
سلام نمیدونید چقدر خوشحال شدم که دوباره برگشتید. من فولای معرفی شده توسط شما در140را 20مرداددرصف خرید 7421فروختم وسود خوبی کردم . فقط بدونید تا زمانیکه نفس میکشم دعا گویتان هستم.
سلام نمیدونید چقدر خوشحال شدم که دوباره برگشتید. من فولای معرفی شده توسط شما در140را 20مرداددرصف خرید 7421فروختم وسود خوبی کردم . فقط بدونید تا زمانیکه نفس میکشم دعا گویتان هستم.
سلام.
خدا را صد هزار مرتبه شکر.
خیلی خوشحال شدم. ممنون.
جالب است بدانید که من بیشتر پیشنهادهای خرید خودم را با سود پنج یا ده درصدی رد میکنم برود. (البته در این بازار که نه. کلا در این بازار کف پیدا نمیکنم که بخواهم بخرم.)
یا علی.
«محمد حسین» هستم.
نظر