جنرال مكانيك (رنيك)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

جنرال مكانيك (رنيك)

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
  • Ali
    ستاره‌دار(64)
    • Mar 2011
    • 2536

جنرال مكانيك (رنيك)

نظر

• Ali
      ستاره‌دار(64)
      • Mar 2011
      • 2536

پاسخ : جنرال مكانيك (رنيك)

عرضه اولیه انجام شد
      من اصلا متوجه نشدم که امروز عرضه اولیه داشتیم

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

TseTmc این‌جوری:

======================
        https://codal.ir/Reports/Decision.aspx?LetterSerial=dSYWAptGshWDxc0XySC91g% 3D%3D&rt=5&let=55&ct=0&ft=-1
        ولی کدال این‌جوری:

«محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• arman36
          ستاره دار(3)
          • Jan 2014
          • 962

فردا میزنن زیرش از پس فردا صف خریده

نظر

• Dext3R
            عضو فعال
            • Oct 2018
            • 335

فقط ببینید چجوری با سهامدارا بازی میکنن ...

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

در قیمت 790 عرضه شده
              تا الان که فرصت خروج نداده.اگر هم داده خیلی کمه...این 100 میلیون عرضه بایستی حداقل 70 درصدش جابجا بشه...
              گویاقرار هست50 درصد افزایش سرمایه از آورده بده.
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
              وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14627

اون 100 میلیون اگر همه فروشنده بشن قیمت خیلی افت زیادی میکنه در گام اول تا 1250 میاد
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

هر روز رصدش می کنم.
                  ببینم صفش جمع بشه وارد بشم...اما گویا بعد از معاملات کل بورس فکرکنم بعد ساعت 1 به بعد معاملاتش انجام میشه
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• تمام
                    عضو فعال
                    • Jun 2011
                    • 14627

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                    هر روز رصدش می کنم.
                    ببینم صفش جمع بشه وارد بشم...اما گویا بعد از معاملات کل بورس فکرکنم بعد ساعت 1 به بعد معاملاتش انجام میشه
                    قصد داشتم زیر 1500 که آمد وارد بشم
                    ولی صف فروشش حتی اجازه فکر کردن برای خرید ازم گرفت
                    خدا خواست و ما توانستیم
                    تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5585

هر روز رصدش می کنم.
                      رنیک امروز 12:30 تا 13:30 بود. من فکر میکردم من حواسم به عرضه اولیه هام نبوده متوجه نشدم بفروشم. امروز با دوستم صبحت کردم گفت اونم نتونسته بفروشه. خیلی هم افت کرد که. این سه تا عرضه اولیه اخری و من نتونستم بفروشم. هجرت و البته خودم نگهش داشته بودم. اما بجهرم و رنیک نشد واقعا. دوستم میگه بجهرم رو میخواد وارد بشه. خوبه به نظرتون؟؟؟
                      بهم گفت برو تمام عرضه اولیه ها رو از اولی که وارد بورس شدیم نگاه کن روندشون رو. همه یه جور بوده روندشون. سود خوبی میشده ازشون بکشی بیرون. گفتم من که سیمرغ و دارم خیلی اذیت می کنه. گفت سیمرغ تا 1500 اومده. چرا نفروختی. گفتم از بس دیدم به سهامم بلند مدتی شده دیگه کلا انگار این توی ناخودآگاهم نهادینه شده. اما فهمیدم که گاهی لازمه بعضی سهام رو کوتاه مدتی بفروشیم و مجددا تو اصلاح وارد بشیم. مثه همین سیمرغ. 40 درصد سود به من داده بوده نفروخته بودم. بعد توی اصلاح دوباره قیمتش اومد رسید به قیمتی که من خریده بودم. یه کم بالاتر البته.
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                        قصد داشتم زیر 1500 که آمد وارد بشم
                        ولی صف فروشش حتی اجازه فکر کردن برای خرید ازم گرفت
                        شرکت در خواست افزایش سرمایه 50 درصدی داده از آورده نقدی
                        شاید این هم مزید برعلت بشه برای پایین آمدن سهم
                        البته نظر شخصی هست

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          رنیک امروز 12:30 تا 13:30 بود. من فکر میکردم من حواسم به عرضه اولیه هام نبوده متوجه نشدم بفروشم. امروز با دوستم صبحت کردم گفت اونم نتونسته بفروشه. خیلی هم افت کرد که. این سه تا عرضه اولیه اخری و من نتونستم بفروشم. هجرت و البته خودم نگهش داشته بودم. اما بجهرم و رنیک نشد واقعا. دوستم میگه بجهرم رو میخواد وارد بشه. خوبه به نظرتون؟؟؟
                          بهم گفت برو تمام عرضه اولیه ها رو از اولی که وارد بورس شدیم نگاه کن روندشون رو. همه یه جور بوده روندشون. سود خوبی میشده ازشون بکشی بیرون. گفتم من که سیمرغ و دارم خیلی اذیت می کنه. گفت سیمرغ تا 1500 اومده. چرا نفروختی. گفتم از بس دیدم به سهامم بلند مدتی شده دیگه کلا انگار این توی ناخودآگاهم نهادینه شده. اما فهمیدم که گاهی لازمه بعضی سهام رو کوتاه مدتی بفروشیم و مجددا تو اصلاح وارد بشیم. مثه همین سیمرغ. 40 درصد سود به من داده بوده نفروخته بودم. بعد توی اصلاح دوباره قیمتش اومد رسید به قیمتی که من خریده بودم. یه کم بالاتر البته.
                          اینطوری هم نیست که هر عرضه اولیه ای چندین برابر بره بالا
                          سهامی مثل درهاور چون سرمایه کمتری دارند و شناوری کمی دارند بازی گردان راحت میتونه به بالاترین قیمتها ببره...
                          بجهرم سهم سنگینی هست..2.4 میلیارد سهم چیز کمی نیست..من برای خودم و یکی از دوستانم در قیمت 2935 خروج کردم..
                          سیمرغ بالای 500 میلیون سهم دارد و بعد عرضه به مرور زمان حقوقی هم عرضه کرد و شناوری سهم بالا رفت..
                          زمانی که شما سیمرغ خریدید بنده زبینا خریدم در 620 اما در قیمت 710 از سهم خارج شدم به علت بی صبیری ..بعد فروش من سهام تا 1300 هم رفت..
                          چون شناوری سهم کم بود و قیمتش هم معقول..پس بازی گردان راحت میتونه با مبالغی کم سهم را بازی بده

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5585

اینطوری هم نیست که هر عرضه اولیه ای چندین برابر بره بالا
                            سهامی مثل درهاور چون سرمایه کمتری دارند و شناوری کمی دارند بازی گردان راحت میتونه به بالاترین قیمتها ببره...
                            بجهرم سهم سنگینی هست..2.4 میلیارد سهم چیز کمی نیست..من برای خودم و یکی از دوستانم در قیمت 2935 خروج کردم..
                            سیمرغ بالای 500 میلیون سهم دارد و بعد عرضه به مرور زمان حقوقی هم عرضه کرد و شناوری سهم بالا رفت..
                            زمانی که شما سیمرغ خریدید بنده زبینا خریدم در 620 اما در قیمت 710 از سهم خارج شدم به علت بی صبیری ..بعد فروش من سهام تا 1300 هم رفت..
                            چون شناوری سهم کم بود و قیمتش هم معقول..پس بازی گردان راحت میتونه با مبالغی کم سهم را بازی بده
                            پس توضیحات شما رو برای دوستم می فرستم. چون امروز توی منفی های بازار هم یه سری سهامش و فروخته بود و 5 تومن ضرر کرده بود. می گفت مامانم بفهمه من و می کشه. خخخخخخخ
                            با این توضیحات شما سهمی مثه بجهرم رو توصیه نمی کنید. از نظر شما رنیک بهتره. درسته؟؟؟
                            اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                            شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

رنیک در قیمت 790 تومان عرضه شده..حدود 100 میلیون سهم
                              در قیمت 1300 تومن 4 میلیون سهم جابجا شده...بعد مابین قیمت 1600 تا 1800 تومان تعداد 23 میلیون سهم جابجا شده
                              چون فرصت خروج پیدا نکردند..پس بازیگر هم فعلا بازیشون میده...هر چه پایین تر بهتر..اما بایست دید کجا صف ها جمع خواهد شد..

نظر

در حال کار...
                              X