دارويي ره آورد تامين (درهآور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی جمشیدی
    عضو فعال
    • Jan 2020
    • 1607

پاسخ : دارويي ره آورد تامين (درهآور)

در اصل توسط deh-ab پست شده است View Post
    به نظرتون خرید فسبزوار بهتر از درهآور نبود؟ /:.hmmsmiley.:/
    سلیقه هست
    فسبزوار که عالی و جای خودش...
    اما طبق روالی که تا کنون داشته، احتمالا مدتی همین حوالی جابه جا بشه تا گزارش های بعدی.
    اما درهآور حقیقی ها و حقوقی های فعالی داره که با تحرکات قیمتی، میشه با قسمتی از سهام درهآور نوسان هم گرفت...
    به همین دلیل، فعلا درهآور رو برای خرید ترجیح دادم.
    ضمن این که با اومدن گزارش مهر ماه درهآور، اگر فروش خوب زده باشه، دوباره بر می گرده بالا و شرایطش خوب میشه که در این صورت، بازدهیش نسبت به فسبزوار در کوتاه مدت بهتر خواهد شد.
    البته این ها فرصیاته و ممکنه کاملا برعکس اتفاق بیافته
    بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• مهدی جمشیدی
      عضو فعال
      • Jan 2020
      • 1607

در اصل توسط مهدی جمشیدی پست شده است View Post
      چند تا بچه ی خیلی زرنگ تونستند سهم در پیت و زیان ساز سبدشون یعنی درهآور رو در بهترین قیمت ( پایین تر از ۸۷۰۰) بفروشند و از شر این سرطان خلاص بشن.
      واقعا دمشون گرم..
      وارن بافت جلوی این ها باید لنگ بندازه...
      اون بچه زرنگ ها که در قیمت ۷۶۸۰ هم از دست این سرطان خلاص شدند، حالا بیان کیف کنند بابت شاهکارشون?
      بازار، در برابر معامله گر با انضباط و با احتیاط ، تسلیم است./:.rolleyessmileyani

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11253

78میلیارد هم مهرماه فروخت

هنوز pvpi با نرخ های جدید اپدیت نشده .. محصولی که حاشیه سودش 30درصد شده بود

نظر

• شاهان
          ستاره دار (1)
          • Aug 2022
          • 1790

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
          78میلیارد هم مهرماه فروخت

هنوز pvpi با نرخ های جدید اپدیت نشده .. محصولی که حاشیه سودش 30درصد شده بود
          البته تا حدی بروز شده (حدود 15%) ولی کامل نه
          نکته کاهش تولید ب طبع اون فروش بوده ک مبلغ کل کمتر شده

نظر

• مهدی جمشیدی
            عضو فعال
            • Jan 2020
            • 1607

چرا این طوری شد؟
            انتظار بر این بود که با اختلاف، این ماه بالاتر بفروشه.
            مثلا دوستان می گفتند ۹۰ م می زنه.
            اما متاسفانه کاهش فروش هم داشت.
            نرخش هم که پایین تر اومده!!!
            پس اون ۳۱ درصد چی شد؟؟؟

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
              ستاره‌دار(1)
              • Sep 2020
              • 2057

اون بچه زرنگ ها که در قیمت ۷۶۸۰ هم از دست این سرطان خلاص شدند، حالا بیان کیف کنند بابت شاهکارشون������
              خان
              شما چند چندی
              یه بار میگی خریدم خوبه
              دوباره مشکوک میگی
              حاج میثم میگه خوبه
              میخوام زغالا رو بفروش این بخرم
              بخرم یا نخرم
              ترا به قران
              از 99 همش ضرر
              اون هفته ابین گفتن خوبه خریدم
              گفتند دولا شین پول جمع کنید
              ابین بخر
              خریدیم
              خدا وکیلی دو هفته نشده -17- منفی 17 درصد ضررر
              من که حقیقت رو میگم
              باور کنید یا نکنید
              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• مهدی جمشیدی
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 1607

بنده و بقیه دوستان، بعد از اومدن مجوز افزایش نرخ ۳۱ درصدی به افزایش فروش شرکت امیدوار شدیم و دیدیم که قیمت سهم از ۷۰۰۰ تا ۸۶۰۰ بالا رفت و بعد وارد فاز اصلاح شد.
                اما کمابیش همه منتظر گزارش مهر ماه بودیم جهت دیدن اثر افزایش نرخ..
                اما در کمال تعجب می بینیم که میزان فروش نه تنها بالاتر نرفته بلکه نزدیک ۲ درصد هم افت کرده!!
                البته یک نکته ی مهم وجود داره
                این که شرکت کل تولید این ماه رو نفروخته و مقدار نسبتا خوبی رو نگه داشته.
                مشخصه که در آینده این تولیدات فروخته خواهند شد.اما چرا نفروخته؟
                فعلا که نمیشه منتظر افزایش نرخ جدید باشیم که فکر کنیم به خاطر افزایش نرخ، نگه داشته..
                گزارش ۶ ماهه باعث افت سهم شد، اما به امید گزارش مهر ، تعداد رو زیاد کردیم که فعلا وضعیت این طوری شد.
                احتمالا روز شنبه دوباره شاهد واکنش بازار به این گزارش هم باشیم و ممکنه این بار باز هم پایین تر بیاد.
                اما در کل ،
                بنده با دید کوتاه مدت وارد این سهم نشدم.
                درهآور طی ۳-۴سال گذشته فراز و نشیب های زیادی داشته،اما با همین فراز و نشیب ها، از قیمت زیر ۲۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰ هم رفته و سودهای مجمع هم داده.. یعنی بازدهی ۳۵۰- ۴۰۰ درصدی طی ۳ سال گذشته برای خریدار زیر ۲۰۰۰
                این روال باز هم ادامه خواهد داشت و کسی برنده خواهد بود که با سهم، سهامداری کنه و اگر بتونه، از نوسانات هم استفاده کنه.
                شخصا برنامه ای برای فروش ندارم و در صورتی که اصلاح زیادی کنه، از سهام دیگه تبدیل به درهآور می کنم...

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

پارسال هم همنیجوری بود فک کنم...

خیلی شرکت ها همینجورین..

افزایش نرخ رو میگیرن ولی زمان میبره تا افزایش نرخ صورت بگیره...و‌چند ماه تاخیر داره.‌.‌پارسال هم چند ماه زمان برد تا قیمت فروش محصولات ب عدد افزایش نرخ روی کدال و مجوزش برسه...
                  ///

نظر

• mahdi20
                    عضو فعال
                    • Dec 2013
                    • 398

میثم جان سلام صبحتون به خیروسلامتی وخوشی
                    سودکپسول جون راهم ریختند مبارکتون باشه من درصد دشیمی سبدم خیلی بیشتزاژدرهاور است)بحث تجدیدارزیابی زمین‌های زیرمجموعه درمجمع تیپیکو مطرح شده)،ظاهرا دربازده دوساله
                    بازدهی درهآورخان وبالاتر ازدشیمی وبقیه میدونید که50درصدسبد رااختصاص دادید اجاز چنج دشیمی با درهآور وقیمت پایانی امروز راصادرمیفرمایید
                    سپاسگزارم

راستی،چطوری میشه داخل کانال تلگرام شما شد چندباربافیلترشکن رفتم وسرچ کردم ولی نشد
                    متشکرم وممنونم

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

در اصل توسط mahdi20 پست شده است View Post
                      میثم جان سلام صبحتون به خیروسلامتی وخوشی
                      سودکپسول جون راهم ریختند مبارکتون باشه من درصد دشیمی سبدم خیلی بیشتزاژدرهاور است)بحث تجدیدارزیابی زمین‌های زیرمجموعه درمجمع تیپیکو مطرح شده)،ظاهرا دربازده دوساله
                      بازدهی درهآورخان وبالاتر ازدشیمی وبقیه میدونید که50درصدسبد رااختصاص دادید اجاز چنج دشیمی با درهآور وقیمت پایانی امروز راصادرمیفرمایید
                      سپاسگزارم

راستی،چطوری میشه داخل کانال تلگرام شما شد چندباربافیلترشکن رفتم وسرچ کردم ولی نشد
                      متشکرم وممنونم
                      درهاور و دکپسول فعلا هر دو یک ۱۰۰۰ تومانی گران هستن...ولی چون خاصن و بازیگرا خیلی پایین راه نمیدن ...چاره ای نداریم ...همین محدوده ها باید خرید...دشیمی هم یکمی زیادی بالا رفت ..تا بعدا ارز ۲۸.۵۰۰ برسه به ۵۰ تا جهش بزنه بعدا....اگر دشیمی حباب مثبت نمیگرفت نگهش میداشتم...ولی قیمت اونم فعلا ب نظر بالاست

درهاور و دکپسول هم قیمتشون بالاست ولی راحت تر و زودتر افزایش نرخ میگیرن با دلار...و خیالمون راحت تره که حاشیه سود ناخالصشون حالا حالا ها بالای ۵۰ درصد خواهد ماند...فعلا گزینه ی مطمین در بازار بورس سراغ ندارم...
                      اگر همین دکپسول و درهاور رو ۱۰۰۰ تومن پایینتر بدن عالیه:D دکپسول ک پایین اصلا راه نمیده لامصب و خیلی خشکه وگرنه قیمتش الان باید زیر ۷ باشه:D

گزینه پر ریسک تر از این دو سهم هم داریم : سرود و پکرمان...که شاید بازدهی بهتری بدن نسبت ب سهام ما...ولی خوب ریسکشون بیشتره و دخالت دولت رو خواهند داشت احتمالا زین پس...مخصوصا باز سیمان...وگرنه سرود هم ممکنه امسال ۱۰۰۰ تومن سود بسازه و قیمتش ۴۱۰۰۰ تومنه:D
                      پکرمان هم ممکنه بالای ۶۰۰ تومن سود بسازه و‌قیمتش ۳۰۰۰ تومنه....ولی من چون خیلی فاصله گرفتم از بورس...و بلند مدت تر شدم با دکپسول و درهاور خیالم راحت تره...حالا یه ۶ ماه یا یک سالم صبر کنیم...تا قیمتش برامون پایین در بیاد عیب نداره...وقتی پایین نمیدن....باید زمان بیشتری گذارند تا قیمت سهم خوب در بیاد!

در کل فعلا خبری در بازار نیست...تا قضیه‌جنگ غزه تمام بشه...و بهترین حالت اینه که قیمت تمام شدمون رو کم کنیم تا مجمع سال اینده!! و فعلا از سود کردن خبری نیست

ضرر ندیم هنر کردیم..
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2023/10/26, 07:33.
                      ///

نظر

• مهدی جمشیدی
                        عضو فعال
                        • Jan 2020
                        • 1607

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        پارسال هم همنیجوری بود فک کنم...

خیلی شرکت ها همینجورین..

افزایش نرخ رو میگیرن ولی زمان میبره تا افزایش نرخ صورت بگیره...و‌چند ماه تاخیر داره.‌.‌پارسال هم چند ماه زمان برد تا قیمت فروش محصولات ب عدد افزایش نرخ روی کدال و مجوزش برسه...
                        با فرمایش شما موافقم
                        جا افتادن افزایش نرخ، مدتی زمان می بره.
                        1/5 سال قبل وقتی قیمت مرغ از 32000 یک شبه به دو برابر یعنی 64000 رسید، صبحش من توی خیابون از جایی رد می شدم که پر از مرغ فروشی بود.اما حتی 1 نفر هم در حال خرید مرغ با قیمت دو برابری ندیدم.ولی توی دل خودم گفتم با این وضعیتی که توی این مملکت داریم، به زودی برای مرغ با قیمت خیلی بالاتر هم مردم التماس خواهند کرد.فعلا اولشه...
                        همین طور هم شد.. و الان بدون اضافه شدن یارانه بابت افزایش قیمت ، قیمت مرغ حدود 80 هزار و همه هم بدون غر زدن می خرند و خیلی ها خوشحالند که مرغ ارزان شده.. از بالای 100 هزار ، رسیده به 80 هزار! پس ارزون شده..

یا زمانی که قیمت روغن یک شبه 5 برابر شد، میزان مصرف روغن در خانواده ها کم شد و میزان فروش شرکت های روغنی هم کاهش پیدا کرد.قبلا مردم باقی مانده روغنی رو که یک بار مصرف می کردند ، دور می ریختند ، اما بعد از افزایش قیمت، مصرف ته مانده روغن زیاد شد و میزان خرید مردم در یک مقطع کم شد. اما بعد از مدتی دوباره مصرف به جای اولش برگشت و قیمت های جدید برای مردم عادی شد..

در مورد بنزین، انواع کالا ها ، خوراکی و ... وضعیت به همین شکل بوده و هست..

حالا درهآور هم مجوز افزایش نرخ گرفته ، اما چون مدتی پیش هم 18 درصد گرفته بود و الان نسبت به اول سال حدود 49 درصد افزایش نرخ داشته، فعلا مشتری برای خرید پا پیش نمی گذاره به همین دلیل می بینیم که از افزایش نرخ 31 درصدی، حدود نصفش اعمال شده و میزان فروش هم کم شده،
                        اما تولید خوب بوده و موجودی انبار شرکت اضافه شده.
                        مدتی طول خواهد کشید تا مشتریان با قیمت های جدید کنار بیان اما به هر حال جا خواهد افتاد و محصولات تولید شده هم به فروش خواهند رفت .
                        البته با این شرایط، انتطار ما از بازدهی سهم هم باید متعادل بشه.
                        بنده به این نتیجه رسیدم که با وضعیت فعلی شاید قیمت سهم مدتی ، شاید دو سه ماه همین حوالی بین 7000 تا 8500 بالا پایین خواهد شد تا افزایش نرخ ها جا بیافته و به مرور میزان فروش و سودآوی شرکت بالا بره.
                        اما فعلا انتظار بازدهی چندانی از درهآور نخواهم داشت.
                        ان شا الله برای سال بعد می تونه بهتر عمل کنه/:.rolleyessmileyani

نظر

• bikaraneh
                          عضو فعال
                          • Sep 2014
                          • 638

با فرمایش شما موافقم
                          جا افتادن افزایش نرخ، مدتی زمان می بره.
                          1/5 سال قبل وقتی قیمت مرغ از 32000 یک شبه به دو برابر یعنی 64000 رسید، صبحش من توی خیابون از جایی رد می شدم که پر از مرغ فروشی بود.اما حتی 1 نفر هم در حال خرید مرغ با قیمت دو برابری ندیدم.ولی توی دل خودم گفتم با این وضعیتی که توی این مملکت داریم، به زودی برای مرغ با قیمت خیلی بالاتر هم مردم التماس خواهند کرد.فعلا اولشه...
                          همین طور هم شد.. و الان بدون اضافه شدن یارانه بابت افزایش قیمت ، قیمت مرغ حدود 80 هزار و همه هم بدون غر زدن می خرند و خیلی ها خوشحالند که مرغ ارزان شده.. از بالای 100 هزار ، رسیده به 80 هزار! پس ارزون شده..

یا زمانی که قیمت روغن یک شبه 5 برابر شد، میزان مصرف روغن در خانواده ها کم شد و میزان فروش شرکت های روغنی هم کاهش پیدا کرد.قبلا مردم باقی مانده روغنی رو که یک بار مصرف می کردند ، دور می ریختند ، اما بعد از افزایش قیمت، مصرف ته مانده روغن زیاد شد و میزان خرید مردم در یک مقطع کم شد. اما بعد از مدتی دوباره مصرف به جای اولش برگشت و قیمت های جدید برای مردم عادی شد..

در مورد بنزین، انواع کالا ها ، خوراکی و ... وضعیت به همین شکل بوده و هست..

حالا درهآور هم مجوز افزایش نرخ گرفته ، اما چون مدتی پیش هم 18 درصد گرفته بود و الان نسبت به اول سال حدود 49 درصد افزایش نرخ داشته، فعلا مشتری برای خرید پا پیش نمی گذاره به همین دلیل می بینیم که از افزایش نرخ 31 درصدی، حدود نصفش اعمال شده و میزان فروش هم کم شده،
                          اما تولید خوب بوده و موجودی انبار شرکت اضافه شده.
                          مدتی طول خواهد کشید تا مشتریان با قیمت های جدید کنار بیان اما به هر حال جا خواهد افتاد و محصولات تولید شده هم به فروش خواهند رفت .
                          البته با این شرایط، انتطار ما از بازدهی سهم هم باید متعادل بشه.
                          بنده به این نتیجه رسیدم که با وضعیت فعلی شاید قیمت سهم مدتی ، شاید دو سه ماه همین حوالی بین 7000 تا 8500 بالا پایین خواهد شد تا افزایش نرخ ها جا بیافته و به مرور میزان فروش و سودآوی شرکت بالا بره.
                          اما فعلا انتظار بازدهی چندانی از درهآور نخواهم داشت.
                          ان شا الله برای سال بعد می تونه بهتر عمل کنه/:.rolleyessmileyani

عرض ادب
                          از اونجایی که گاهی از مطالب بنیادی شما و آقا محسن و میثم استفاده میکنم، لازم دانستم در خصوص تکنیکال سهم به وسع خودم اطلاع رسانی کنم.
                          پ ن:من این سهم را ندارم.
                          ارادت
                          دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                          ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• مهدی جمشیدی
                            عضو فعال
                            • Jan 2020
                            • 1607

در اصل توسط bikaraneh پست شده است View Post
                            عرض ادب
                            از اونجایی که گاهی از مطالب بنیادی شما و آقا محسن و میثم استفاده میکنم، لازم دانستم در خصوص تکنیکال سهم به وسع خودم اطلاع رسانی کنم.
                            پ ن:من این سهم را ندارم.
                            ارادت
                            با سپاس از بابت زحمتی که کشیدید
                            لطفا توضیح مختصری هم بفرمایید.
                            چون بنده تکنیکال چیز خاصی نمی دونم .فقط این طور که نمودار شما نشون می ده، ممکنه تا حوالی ۷۰۰۰ یا حتی قدری پایین تر اصلاح داشته باشیم.درسته؟
                            ممنون.

نظر

• bikaraneh
                              عضو فعال
                              • Sep 2014
                              • 638

با سپاس از بابت زحمتی که کشیدید
                              لطفا توضیح مختصری هم بفرمایید.
                              چون بنده تکنیکال چیز خاصی نمی دونم .فقط این طور که نمودار شما نشون می ده، ممکنه تا حوالی ۷۰۰۰ یا حتی قدری پایین تر اصلاح داشته باشیم.درسته؟
                              ممنون.
                              عرض ادب
                              نه الزاما، (در صورت شکستن سقف، خط مورب) سهم داخل یک مثلث قرار گرفته و میتونه توی همین حوالی و پر کردن ظرف زمانی تا میدلاین خط ترند(صورتی) که حمایت خوبی محسوب میشه با توجه به جو بازار و فاند و گزارشات آتی به مسیر رشد خودش ادامه بده.بهر حال با توجه به احتمالات اون خط زرد را هم در گوشه ذهن باید قرار داد.
                              ارادت
                              دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
                              ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

نظر

• مهدی جمشیدی
                                عضو فعال
                                • Jan 2020
                                • 1607

تحلیل سایت انیگما از میزان سود درهآور برای سال 1402:

سود امسال : 1467 تومان /:.rolleyessmileyani

نظر

در حال کار...
                                X