دارويي ره آورد تامين (درهآور)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رستا
    عضو فعال
    • Jan 2018
    • 481

پاسخ : دارويي ره آورد تامين (درهآور)

در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Post
    شما چکار کسی دارید؟!!!
    حالا یا فروخته یا داره
    ایشون که با دلیل و تحلیل صحبت میکنه
    مطلب رو میخونی اگر دیدی منطقیه میخری و نگه میداری اگر هم که نه هیچی به هیچی...
    شما چکار به پرسش بنده دارید؟!!!
    آیا زحمت پاسخ گوییش به عهده شما بود ؟
    بنده تازه کاره این بازار نیستم هر چند به گرد پای اساتیدی هم چون جناب mey هم نمیرسم بارها از تحلیل و زحمات ایشون استفاده کردم و با مسئولیت و جمع بندی خودم خرید کردم.مسئولیت خرید با خودم بوده و همیشه دعا گوی زحماتی که کشیدن بودم و هستم.
    فروش ماه آذر با پیش بینی بنده کمی متفاوت بود ترجیح دادم از راهنمایی جناب mey استفاده کنم.
    آخرین ویرایش توسط رستا؛ 2021/12/27, 13:43.

نظر

• رستا
      عضو فعال
      • Jan 2018
      • 481

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
      درود بر میلاد عزیز ... خوشحالم بازمینویسی...

350 حداقل میسازه امسال با افزایش نرخش ... باید دید اذرچقدر میفروشه.... زنده باد @};-

پی نوشت: دوستان وقتی تحلیلی زده میشه ... پارامترهای تحلیل را مشاهده کنید .. نه تصمیم نویسنده اش را

چکار دارید طرف فروخته یا خریده ..... بازار هست واما اگر فراوانش.....

میلاد عزیز از برجسته ترین اساتید این بازار هستند که در طی این سال ها مشاهده کردم ..

قدر این عزیزان را بدانیم
      منم از حضور اساتیدی چون جناب mey خوشحالم.
      احتمالا چون روند سهم نزولی بوده این سوبرداشت از پست بنده شده.من نه به اما و اگر بازار کار داشتم و نه توضیح روند خواستم که همچین چیزی به دور از انصاف و وجدان .بی شک اگه تو روند مثبت این پرسش مطرح میشد آزردگی خاطر عزیزان ایجاد نمیشد و چنین برداشتی ایجاد نمیشد.

نظر

• رستا
        عضو فعال
        • Jan 2018
        • 481

در اصل توسط mey پست شده است View Post
        سلام رستا جان..ارادت... شرایط بازار ..را به سمتی بردند..که ترجیح دادم...درصد بالایی نقد شوم...در چند هفته پیش...
        ..بله..درصد بالایی خارج...شدم..اما هنوز مقداری دارم....و...منفی هایش را خرد خرد ...میخرم..البته این..مقداری که نگه داشتم...با قیمت های فعلی در ...ضررم...
        اخرش اینه باش برم..مجمع...
        ارادتمندتان...
        جناب mey ممنون از وقتی که گذاشتید و پاسخ دادید.منت بر سر بنده گذاشتید.
        همیشه قدر دان زحمات شما بودم و هستم.ممنون که بی هیچ چشمداشتی تجربیاتتون در اختیار ما میگذارین?
        اگه ناخواسته با پرسشم آزرده خاطر شدین جسارت بنده رو ببخشید
        سلامت و پر سود باشین

نظر

• زیرکی بفروش و حیرانی بخر!
          عضو فعال
          • Mar 2020
          • 1076

بنظرم..یکی از مفت ترین سهم های گروه دارویست...
          دلائل..
          سهم در6 ماهه با فروش 111 میلی توانسته 148 تومان با سرمایه25
          ..میلی سود بسازه...حاشیه سود ناخالص 56/5 درصد بوده....
          در 6 ماهه..18 میلیارد ...سربار و دستمزد مستقیم داشته...که..میشه..حدود35..درصد از بهای تمام شده....
          اتفاقات..مهم.... اخیر..
          در 2 ماهه مهر ابان..فروش شرکت به حدود 43..میلیارد رسیده....در ابان ماه فروش به 25..میلیارد رسیده........
          از اول اذر ماه افزایش نرخی حدود 51 درصد..را در 2 محصول اصلی...افشا..کرده....که..میتواند فروش شرکت را به باند 30..تا 35..میلیارد در ماه برساند....
          چنانچه اذر ماه شاهد فروشی 30..تا 35...میلیاردی باشیم....فروش در 3..ماهه سوم...به 73..تا 78..میلیارد خواهد رسید..که 18 تا 23..میلیارد بالاتر از میانگین 6..ماهه خواهد بود....
          با توجه به این نکته ..که سهم درهر دوره....متوسط 74 تومان ساخته...این..افزایش فرو ش 18 تا 23..میلیاردی...میتواند منجر به 11 تا 14...میلیارد..افزایش سود ناخالص بشه....
          که...منجر به...تحقق سودی110...115..تا 125...130..تومانی در 3 ماهه سوم..خواهد شد...
          اما...چناچه..با توجه به افزایش نرخ..اعلامی در اذر ماه...فروش در 3 ماهه چهارم..را 90....تا 100...میلیارد فرض کنیم...شاهد....افزایش فروشی 35..تا 45..میلیاردی...نسبت ه...3..ماهه اول و..دوم..خواهیم..بود.....که..میتواند..منجر به افزایش 21..تا27..میلیاردی در سود ناخالص .3 ماهه چهارم..بشه.....که با توجه به سرمایه 25...میلی شرکت...جهشی بسیار بالا ر سود خالص ایجاد خواهد کرد...
          ..بنظرم...در 9..ماهه شاهد تحقق سودی 255..تا 280...خواهیم...بود......و در 3 ماهه چهارم....با فروشی 85..تا 100..میلی....تحقق سودی 140..تا 170..تومانی...ممکن..است...

سهم..طرح..توسعه..افزایش تولید rt.film...از 60..به 200..تن..را در دست اجرا داره...که..میتواند..جهشی بزرگ..در سود ایجاد..کنه....

بنظرم...سهم..در این قیمتها...و پایینتر بشدت ارزندست....
          سهم...توانایی تحقق سود 350..تا 400...تومانی را در 1400...و سودی به مراتب بالاتر در 1401 را داراست...معمولا هم..درص تقسیم..بالا..90..95 درصد بوده...

در باند 2400..که حجم....میلی خورد نزدیک..بود ..ورود کنم...خدا را شکر..نشد که بشه...فعلا..مقداری در همین..حدود فعلی خرید شد.....تا یار که را..خواهد..و میلش به..که باشد...

هیچ..توصیه ایی به خرید ندارم...هیچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ

درود برmey عزیز
          درهاورد هم عالی بود گزارشش
          شرکت در اذر ماه افزایش نرخ52درصدی روی نرخ محصولاتش گرفته
          علی الرغم اینکه 70درصد تولید اذر رو موجودی کرده
          سهم با سرمایه جدید در پاییز 68تومن ساخته...
          آخرین ویرایش توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر!؛ 2022/01/19, 17:41.
          ادرس کانال تلگرامی ام:
          https://t.me/afkarboursei

نظر

عضو فعال
            • Mar 2020
            • 1076

فروشش افتاد رو غلتک
            تو دی با نرخ های جدید 25میلیارد فروخته
            ادرس کانال تلگرامی ام:

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

فروشش افتاد رو غلتک
              تو دی با نرخ های جدید 25میلیارد فروخته
              https://www.codal.ir/Reports/Decisio...=58&ct=0&ft=-1
              درود
              تو درهاورد نرخ های جدید میگیری
              اونوقت دلر نرخ های جدید نمیتونه بگیره؟!;;)
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

عضو فعال
                • Mar 2020
                • 1076

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                درود
                تو درهاورد نرخ های جدید میگیری
                اونوقت دلر نرخ های جدید نمیتونه بگیره؟!;;)
                عرض ادب
                اگر نرخ های محصولات دلر رو از سال 96تا ماه قبل چک کنی متوجه میشی به طور متوسط 8-7برابر شدن یعنی با رشد دلار از 4000تا 28000 خودش رو اپدیت کرده
                فروش شرکت هم در 9ماهه اول 96بوده 252میلیارد و در 9ماهه اول 1400شده 1780میلیارد که این هم بیش از 7برابر شده
                بخشی از مواد اولیه وارداتی دلر با ارز 4200 وبخش داخلی اون هم که از دشیمی و درهاورد و... تامین شده (منبع:گزارش تفسیری و یادداشت ها)که از سال 96تا ابان ماه1400 افزایش حدود 3-4برابری داشته
                به عبارتی محصول تولیدی دلر با دلار نیما قیمت خورده درحالیکه مواد اولیه رو ارزانتر تهیه کرده(توجه به نرخ های قبل از ابان دشیمی ودتماد و درهاوردو ارز مصرفی ) واین یعنی با افزایش مواد اولیه و یا حذف 4200این رانت که موجب افزایش حاشیه سود بوده قابلیت تکرار نداره
                ---------------------------------------------------
                ولی حالا درهاورد
                محصولاتش یک افزایش 52درصدی در اذر ماه گرفته با این افزایش نرخ رشد قیمت محصولاتش تقریبا 7-8برابر شده
                حاشیه سود در پاییز با اینکه 76درصد فروش با نرخ های قبلی بوده شده 61%(اذر ماه افزایش نرخ گرفته با فروش 13میلیاردی از کل فروش فصل55میلیاردی)
                در زمستان میتونه همین حاشیه سود 60%رو با فروش حوالی90میلیارد محقق کنه
                سال بعد هم اگر حاشیه سود رو 50% بگیریم به سود خوبی میرسیم
                -----------------------------------------------------
                جمع بندی:
                من قبول دارم که نه دلر و نه درهاورد نمیتونن برای بلند مدت حاشیه سودهای 50درصدی داشته باشند
                ولیی با توضیحاتی که عرض کردم ریسک تحقق سود در درهاورد کمتر هست و اهرم سوداوری هم در درهاورد بیشتر هست
                به علاوه اینکه در این بازار بی پول مارکت کپ درهاورد حدود 10درصد مارکت کپ دلر هست و این خودش سهم رو چابکتر میکنه و p/e بالاتری به سهم میده...
                آخرین ویرایش توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر!؛ 2022/01/23, 12:40.
                ادرس کانال تلگرامی ام:

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

درود
                  بر اساس آخرین نرخ ها و گزارش ماهانه

استریل که فروش اصلی از ابتدای سال 98 بر اساس گزارش دهی جدید شرکت

استریل از محدوده 3000 شده 4500 به جز یکی دو ماه خاص
                  جامدات هم از 150 شده 350

به نظر من این تغییرات نرخ 3 ساله در حد آزاد شدن سایر هزینه ها و مواد اولیه غیر نیمایی میتونه باشه تا تغییر نرخ دلار

نظر

عضو فعال
                    • Mar 2020
                    • 1076

درود
                    بر اساس آخرین نرخ ها و گزارش ماهانه

استریل که فروش اصلی از ابتدای سال 98 بر اساس گزارش دهی جدید شرکت

استریل از محدوده 3000 شده 4500 به جز یکی دو ماه خاص
                    جامدات هم از 150 شده 350

به نظر من این تغییرات نرخ 3 ساله در حد آزاد شدن سایر هزینه ها و مواد اولیه غیر نیمایی میتونه باشه تا تغییر نرخ دلار
                    شرکت 20نوع استریل داره که پراکندگیش در ماههای مختلف قیمت های مختلفی رو داره
                    از اول 1400تا اخیر میانگین فروش 8900بوده
                    در دی ماه نوع استریلی که فروخته شرکت متفاوت بوده که قیمتش کم شده

ادرس کانال تلگرامی ام:

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

عرض ادب
                      اگر نرخ های محصولات دلر رو از سال 96تا ماه قبل چک کنی متوجه میشی به طور متوسط 8-7برابر شدن یعنی با رشد دلار از 4000تا 28000 خودش رو اپدیت کرده
                      فروش شرکت هم در 9ماهه اول 96بوده 252میلیارد و در 9ماهه اول 1400شده 1780میلیارد که این هم بیش از 7برابر شده
                      بخشی از مواد اولیه وارداتی دلر با ارز 4200 وبخش داخلی اون هم که از دشیمی و درهاورد و... تامین شده (منبع:گزارش تفسیری و یادداشت ها)که از سال 96تا ابان ماه1400 افزایش حدود 3-4برابری داشته
                      به عبارتی محصول تولیدی دلر با دلار نیما قیمت خورده درحالیکه مواد اولیه رو ارزانتر تهیه کرده(توجه به نرخ های قبل از ابان دشیمی ودتماد و درهاوردو ارز مصرفی ) واین یعنی با افزایش مواد اولیه و یا حذف 4200این رانت که موجب افزایش حاشیه سود بوده قابلیت تکرار نداره
                      ---------------------------------------------------
                      ولی حالا درهاورد
                      محصولاتش یک افزایش 52درصدی در اذر ماه گرفته با این افزایش نرخ رشد قیمت محصولاتش تقریبا 7-8برابر شده
                      حاشیه سود در پاییز با اینکه 76درصد فروش با نرخ های قبلی بوده شده 61%(اذر ماه افزایش نرخ گرفته با فروش 13میلیاردی از کل فروش فصل55میلیاردی)
                      در زمستان میتونه همین حاشیه سود 60%رو با فروش حوالی90میلیارد محقق کنه
                      سال بعد هم اگر حاشیه سود رو 50% بگیریم به سود خوبی میرسیم
                      -----------------------------------------------------
                      جمع بندی:
                      من قبول دارم که نه دلر و نه درهاورد نمیتونن برای بلند مدت حاشیه سودهای 50درصدی داشته باشند
                      ولیی با توضیحاتی که عرض کردم ریسک تحقق سود در درهاورد کمتر هست و اهرم سوداوری هم در درهاورد بیشتر هست
                      به علاوه اینکه در این بازار بی پول مارکت کپ درهاورد حدود 10درصد مارکت کپ دلر هست و این خودش سهم رو چابکتر میکنه و p/e بالاتری به سهم میده...

شتاب رشد محصول اصلی درهاور تو دو سال اخیر خیلی بیشتر بوده ها اون چیزی که من دیدم

نظر

عضو فعال
                        • Mar 2020
                        • 1076

شتاب رشد محصول اصلی درهاور تو دو سال اخیر خیلی بیشتر بوده ها اون چیزی که من دیدم

دلار از 96تا امروز حوالی 8-9برابر شده
                        قیما pvp هم طی 4سال اخیر از حوالی 50 شده 440
                        یعنی به همین نسبت رشد کرده
                        به علاوه اینکه مواد اولیه محصولات درهاورد از مواد پتروشیمی مثل:منواتانول آمين،تيناتيوم دي اکسايد، نرمال ويننيل پيروليدون (یک نوع پلیمر)و... تشکیل شده
                        همونطور که خودت هم اطلاع داری در سالهای اخیر قیمت اغلب مواد شیمیایی رشد زیادی داشته
                        بنابراین رشد غیر خطی محصول نهایی هم نسبت به دلار خیلی دور از ذهن نباید باشه
                        هرچند که تا الان به صورت خطی رشد کرده ولی طبق عرایضم میشه انتظار داشت که قیمت محصولات نهایی شرکت بیشتر هم رشد کنه...
                        آخرین ویرایش توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر!؛ 2022/01/23, 13:49.
                        ادرس کانال تلگرامی ام:

نظر

• mey
                          عضو فعال
                          • Oct 2014
                          • 4440

....پتانسیل هایی بزرگ در این سهم...نمایان...و نهفته است...
                          در دی ماه فروشی 26..میلیاردی را ثبت نمود...در حالیکه..32..میلیارد تولید داشته..
                          سهم در پایان دی ماه... 123تن پی وی پی..به ارزش..54 میلیارد...و..32 تن پی وی پی ای...به ارزش 17/5...میلیارد...و حدود 4..میلیارد سایر محصولات..در مجموع..75 میلیارد.موجودی اماده فروش از تولیدات سال 1400..داره...سهمی 300 تومان....
                          در دی ماه حدود26 میل فروخته...همین فرمان فروش 3 ماهه چهارم..را به 78 تا 80..میرساند...تقربا 110...تا 130..توانایی تحقق سود داره
                          ..احتمال زیاد بازه سود 1400...310..تا 340..تومان...خواهد بود...و..تقسیم..سودی 90..95 درصدی... با قیمتهای فعلی سهم..میوفته.1630..تا 1680....
                          سال 1401 را با موجودی اماده فروشی حدود 100...میلیاد اغاز خواهد کرد....و با توانایی تحقق فروش ماهانه 32 تا 35..میلیاردی....با نرخ..های فعلی..بدون در نظر گرفتن..موجودی فوق العاده 100...میلیاردی...
                          پ.ن...هیچ..توصیه ایی...ندارم....
                          پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

....پتانسیل هایی بزرگ در این سهم...نمایان...و نهفته است...
                            در دی ماه فروشی 26..میلیاردی را ثبت نمود...در حالیکه..32..میلیارد تولید داشته..
                            سهم در پایان دی ماه... 123تن پی وی پی..به ارزش..54 میلیارد...و..32 تن پی وی پی ای...به ارزش 17/5...میلیارد...و حدود 4..میلیارد سایر محصولات..در مجموع..75 میلیارد.موجودی اماده فروش از تولیدات سال 1400..داره...سهمی 300 تومان....
                            در دی ماه حدود26 میل فروخته...همین فرمان فروش 3 ماهه چهارم..را به 78 تا 80..میرساند...تقربا 110...تا 130..توانایی تحقق سود داره
                            ..احتمال زیاد بازه سود 1400...310..تا 340..تومان...خواهد بود...و..تقسیم..سودی 90..95 درصدی... با قیمتهای فعلی سهم..میوفته.1630..تا 1680....
                            سال 1401 را با موجودی اماده فروشی حدود 100...میلیاد اغاز خواهد کرد....و با توانایی تحقق فروش ماهانه 32 تا 35..میلیاردی....با نرخ..های فعلی..بدون در نظر گرفتن..موجودی فوق العاده 100...میلیاردی...
                            پ.ن...هیچ..توصیه ایی...ندارم....

درود،

جناب می بنویس که برای ماهایی که نمودارها را چک می کنیم این نوشته ها خیلی مفیده
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

سهم در 3 ماهه سوم...طبق صورت..مالی 68 تومان با سرمایه جدید ساخته...اما...یه حرکت زشت انجام دادند..که البته در گزارش 9..ماهه 99.و...3 ماهه 1400.نیز همین..حرکت را زدند... هر دمبیلی یه نرخ..علی الحساب..میگیرن..بر..مالیات...تا گزارشات 6..و 12..ماهه که حسابرس میاد تصحیحش میکنه ...کلا.مرخصند انگار در 6 ماهه مالیات را 9/7 اعلام..کردند...6..ماهه حسابرسی شده شد 8/9...
                              نرخ..مالیات در گزارش 6 ماهه حسابرسی شده..تقربا 20 درصد بود...اما حضرات نرخ...مالیات در 3 ماهه سوم...را 28/5 درصد گرفتند...یعنی به جای مالیات..19 تا 20..درصدی...نرخ...هردمبیل 28/5 درصد..گرفتند....صورت..مالی را به..حسابرس خبره...نشان دادم...بازه..مالیات در 3 ماهه سوم...را عددی بین4/5...تا حداکثر 4/8...میل اعلام..کرد..که..البته..با میانگین...نرخ...6..ماهه..حسابرسی شده..هماهنگه..
                              در نتیجه..2 ..تا 2/3..میلیارد از سود 3 ماهه سوم...نشان داده..نشده.....یعنی ..در 3 ماهه سوم...به جای 68.....76...77.تومان...سود محقق شده ..سود 9..ماهه از 213...به 221..222...رسیده

بر اساس پیش بینی..فروش شرکت..در گزارش 9...ماهه...که البته انجا هم..نرخ..ها رابی ربط....گذاشتند....
                              مثلا نرخ..pvp...را358..دیدده..در حالیکه...نرخ..مصوب فروش 440..450...می باشد..و دی..اذر هم 440..فروخته..یا از ان بدتر نرخ...pvpi...را 131..دیده..در حالیکه نرخ..مصوب حدود 540..550...می باشد...و اذر و دی ..نیز همین نرخ..فروخته.....مرخصند حضرات...
                              بر اساس تناژ اعلامی....در 3..ماهه چهارم....فروش شرکت با نرخ..های فعلی ..تقربا 74..75...میل ...میشه....که..منجر به..تحقق سودی حد اقل 100..110..تومانی خواهد شد...

مصداق...مفت خوری برای تنظیم..کنندگان...صورت..مالی...صدق..میکنه...بنظرم.. .
                              مثلا در گزارش 6..ماهه برای کل 6..ماهه دوم1400..45..میلیارد سود ناخالص دیده بودند..6..میل هزینه..عمومی فروش..هزینه..مالی هم.حدود 10..میل دیدند...میشه 29..میل ..سود قبل مالیات...نرخ..مالیات...هم...همان..20..درصد.....میش ه..کل سود خالص..برای 6..ماهه دوم...23..میلیارد یا سهمی..92 تومان....در حالیکه...فقط در 3..ماهه سوم..76..77..تومان..ساخته...و احتمالا...3ماهه..چهارم....سودی حداقل 100..110...بسازه.....یعنی سود ...6..ماهه دوم...177..تا 187...تومان...محقق..میشه..در حالیکه..شرکت...92..تومان...پیش ینی کرده....

ددیگه..نمیدانم..پیش بینی...1401..که....سود ناخالص 157..میلیاردی......هزینه..تشکیلاتی 9/5..میلی..و..مالی 40..میلی...می باشد..منجر به سود قبل از مالیات...107..میلی..و سود خالص 86...یا..345...تومانی چقدر انحراف..مثبت..پیدا...میکنه..نمیدانم.....البته..از همین..پیش بینی 1401..یه 15..میلیاردش..هویداست...انجا..که..نرخ..فروش pvpi...را برای 1401 ..را 457..دیده..در حالیکه نرخ..مصوب..فعلی 540..تومنه......همین...15..میل...دم..خروسسسسس..... میشه..حدود...50..تومان....یعنی با همین...نرخ..های فعلی...و..مفوضات...اعلامی شرکت..سود 1401...390..تا 400..تومانه....
                              اما...بنظر در 1401....به.. سودی بسیار بالاتر میتوان..امیدوار بود...
                              دلایل
                              شرکت...در 1401..افزایش نرخ..خواهد داشت..قطعا...
                              تناژ بسیار بالایی..از کالای ساخته..شده..از تولیدات 1400..و..ماقبل...موجودی داره..
                              شرکت...چند ماهیست..که دیگه ارز 4200..از مناسباتش حذف شده...و...دیگه..مشکلی بابت..صادرات..نداره...
                              محصولات شرک..کاملا انحصاریست..و.تنها تولید..کننده..در خاور میانه..فلک..زده است...و..از طرفی...مرجع..قیمت..گذاری محصولات شرکت...هیات..مدیره شرکته...وو..نه.هیچ..نهادی دیگر...در قید بند...سازمان..غذا دارو..نیست..هر..چند..که سازمان..غذا دارو..هم...در قیمت..گذاری سرعت عمل..و انصاف را رعایت..میکند...

...............پ.ن...مطالب..فوق...صرفا...یه..نیمچه ..تحلیل..دست پا شکسته است...2..زار..تا خودتان..برسی نکردید....ارزش..و..اعتبار..نداره.....شاید..کل..مطا لب فوق فریبی باشه../:.ph34r-smiley.:/>:)تا..همچو..بنده..ای....سهم...در پاچه..مبارکتان....بنوازم.....پاچه..خویش را محکم...بگیرید....نگیرید....پا..و پاچه..را طرفه..العینی..بر باد..خواهید داد....:((
                              .........با احترام...>:)>:)
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• mey
                                عضو فعال
                                • Oct 2014
                                • 4440

ساعت 4/50..دقیقه صبحه...558..نفر...در انجمن...دارن..کیشیک..میکشن..بگیرید بخوابید...
                                شبزدگان

رضا حیدری نیا

ای آنکه در این خلوت ، هر ثانیه محسوسی
                                تا روز قیامت هم ،در خاطره محبوسی

با ما چو نگه اینجا ، یکبار کنی تازه
                                بیرون رَوَد از این دل ، هر ماتم ِمنحوسی

بر ما سـِزَد ار جورت ، بر حسن تو کی زیبد؟
                                جورت به بـَر ِ حسنت ، پاییست ز طاووسی

میسوزم و خاموشم از داغ فراق تو
                                تا شک نکنی بر دل ،یک لحظه به سالوسی

یک حسن نشانم ده کز جلوه بپرهیزد
                                پنهان شدی از چشمم ، آخر به چه قاموسی؟

شمشیر عتاب ِتو ، کی دیده نیامش را؟
                                یکبار مدارا کن با آمده پابوسی

گفتم که به کس جز تو ،دل انس نمیگیرد
                                پیش است کنون از تو ، غم در ره ِ مأنوسی

هر راه که رفتم من تا وصل تو را جویم
                                از ردّ ِ قدمهایت ، دیدم ره معکوسی

دست از غم هجرانت عاشق نکشد زانکه
                                بر خواب دل غافل ، چون ضربه ی ناقوسی

بی ناز تو انگیزه ، از جهد رضا پر زد
                                بازآ که نماند از دل ، جز دردی و افسوسی

گم گشته ز گم گشتن ، دل در دل ِ این شبها
                                بر شبزدگان باز آ ، ای آنکه چو فانوسی

نظر

در حال کار...
                                X