کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فعلا با همین سناریو جلو میرم...فارغ از اینکه الگو دیا باشه یا ترکیبی
بنظرم کف اصلی شاخص شکل نگرفته هنوز...به همین خاطر دو سه روز آینده خیلی مهم هست برای هدف این موج و موج بعدی
خیلی تجربه ریزش ها رو داشتیم ...سری قبل من رو شاخص ۱۷۰۰ نقد شدم ...خیلی از سهما ۳۰ درصد ریزش داشتند...ولی به محض اینکه شاخص برگشت و ۱۷۳۰ رو پر قدرت شکست مجدد وارد بازار شدم
منظورم این هست میشه مطمئن وارد شد به بازار تا اینکه با شک و تردید
این موج برای شخص بنده فرصت خروج خواهد بود حتی به غلط و به ضررم اگر تمام شود
تو این اوضاع هم به خبر درمانی به هیچ وجه گوش نکنید
تمرکز رو سهم و معاملات خودتان باشد ...بقیه حاشیه است
صرفا دیدگاه شخصی است و توصیه ای نیست
برداشت من از نمودار اکثریت سهام بازار دو تا سناریو هستش
اول اینکه چن تا منفی دیگه هنوز مونده بعدش برگشت شاخص شروع میشه که در اینصورت لگ g نمیتونه کف جدید بزنه
دوم اینکه بازار یه برگشت از همینجا بزنه که بنظرم فرصت خروجه و آخرین کفها تو اکثریت سهام تو حرکت بعدی شکسته میشن
برداشت من از نمودار اکثریت سهام بازار دو تا سناریو هستش
اول اینکه چن تا منفی دیگه هنوز مونده بعدش برگشت شاخص شروع میشه که در اینصورت لگ g نمیتونه کف جدید بزنه
دوم اینکه بازار یه برگشت از همینجا بزنه که بنظرم فرصت خروجه و آخرین کفها تو اکثریت سهام تو حرکت بعدی شکسته میشن
بادرود
بنظر جنابعالی با این تفاسیر یعنی دراین مقطع بازار در کف نیست ..حمایت بعدی کجا میتونه باشه
منتظریم فعلا
سناریو تغییر نکرده
درصورت برگشت ،شکست و تثبیت 2200000 واحد ...تحلیل فوق نقض شده و باید مجدد بررسی گردد
صرفا دیدگاه شخصی است و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست.
نمودار کاملا ساده گویا و واضح است و نیازی به توضیح نیست
البته حسن آقا کندل پایینی رو بعنوان سفارشات در نظر گرفتن
ولی بنظرم عبور قیمت از کندل بالایی سیگنال خوبی نیست
در هر حالت اینجاها هر چی باشه کف بازار نیست و تنها چیزی که شخصا دنبالش هستم یک برگشت رو به بالاست حالا سقف جدیدی شکل بگیره یا نه زیاد فرقی نمیکنه تا ادامه مسیر ببینیم چی میشه
داشتن روحیه Narcissistic در بازار مالی پیامدخوشی نخواهد داشت
بخودمون اجازه اشتباه کردن بدیم و نتیجه رو قبول کنیم
اینکه مدام از قبول اشتباهات طفره بریم و مسئولیت پذیری نداشته باشیم به ناکجا آباد ختم میشه
نظر