کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حداقلترین هدفش 1760 تومنه ولی در بازه یک سال من اهداف 2500 تومنی براش میبینم.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
اونایی که ثمسکن رو امروز در منفی 4 درصد روی 180 تومن می فروشند گفته باشم سهامتان رو مفت نفروشید کمی صبور باشید براحتی بالای 200 تومن خواهد رفت.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بازار امروز هم تموم شد ببینیم فردا بازار نسبت به بازگشایی سهام بازار پایه چه واکنشی نشون خواهد داد؟
انشالله که اونا هم مثبت بازگشایی بشه تا سهامدارنش نفس راحتی بکشند.
من خودم استرس کشیدم میدونم چقدر سخته. واقعا سخته، بخاطر همین هر پستی که میزنم پی اون رو میگیرم تا خدای نکرده به کسی زیانی نرسونم.
انگار شکربن هم صف خرید شده.تبریک میگیم به اون دوستمون که دیروز سوال کرده بود.
لطفا در مورد فولاد ارفع اگر امکان دارد بررسی واعلام نظر بفرمایید .باتشکر .
سهم بدی نیست ولی همیشه پرنوسان بالا میره.احتمال اینکه موج اصلاحی چهارم یا ریز موج چهار از موج سوم متوسط رو تموم کرده باشه زیاده ولی من فکر نمیکنم گین بالایی مثلا یه صددر صدی در بازه سه ماهه توش باشه.ممکنه پرنوسان یه سی چهل درصدی بره بالا ولی گین بالا کمی بعیده.من نظرم اینه.
یه افزایش سرمایه 100 درصدی از آورده قرار بده.بنظرم محدوده مقاومتی 750 تا 760 تومن رو بشکنه حداقل تا 870 تومن بره.تا وقتی بالای 600 تومنه میشه امیدوار به صعودش بود.
خدا میدونه که سهم دارویی رو فروختم الان 30 درصد بالاتر صف خریده
زنجان از پایه خریدم و 22 درصد ضرر کردم
الان بیست روزه روزگارم خوب نیست
50 درصد عقب افتادم
برای من خیلی بود
توکل میکنم بر خدا
درود
یه چند تا اصل رو برای خودت در بورس بذار.
1-سهم زیان ده رشد کرده رو نخرم مگر چنان اخبار قویی همراه با مستندات توش باشه که استثنا قایل بشم.
2-سهم بنیادی که در ابتدای رشد هست از منفی های یکی دو روزه و اصلاح های 5-10 درصدیش نترسم و با شجاعت سهامداری کنم.
3-بدنبال سریع سود کردن نباشم، زیرا کسی که سود سریع میخواد قطعا ریسک های خطرناکی باید بکنه حال ممکنه در یکی دو تا معامله پر ریسک سربلند بیرون بیاد ولی اگه در یکی گیر کنه کل سود چندین معامله رو از دست خواهد داد.
سلام
موج شماری خپارس اهداف بالایی داره
نظر شما روی سهم چیه؟؟
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام
موج شماری خپارس اهداف بالایی داره
نظر شما روی سهم چیه؟؟
درود
موج شماریش رو بذارید ببینیم چه قیمتی درآوردند ولی من بدون موج شماری با سبک خودم اهداف بالای 220 تومن میبینم براش.البته پرنوسان
توی تاپیک قبلی حوالی 80 تومن بارها در موردش مطلب نوشتم
نظر