__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10181

پاسخ : گاهنامه orumbourse

دوستی در مورد بازار پایه در پیغام خصوصی سوال کرده که وضعیت چه جور میشه و چیکار باید بکنیم؟ و اینکه سهام کفرآور و ثزاگرس داره.

اول اینکه دوست عزیز اعتماد بنفس تون رو از دست ندین .شما کسب و کاری رو انتخاب کردین که همراه با ریسک و استرس زیاده پس اول چیزی که باید بدونید اینه که تا وقتی در بازار بورس هستید استرس و ریسک با شماست پس بجای مقابله با اون باهاش کنار بیایید و سعی کنید استرس رو از خودتون دور کنید حتی اگر در زیان خیلی زیاد هم هستید.
    پس حتی وقتی سهمتان هر روز منفی میخوره و نمیتوانید کاری بکنید بدون توجه به اون سعی کنید وارد استرس منفی اون سهم نشید.بر اعصابتون مسلط باشید و با انرژی مثبت به فردا نگاه کنید.
    هیچ سهمی تا مدت زیادی در صف فروش قفل نخواهد بود، قطعا هر چقدر هم سهام بازار پایه پرریسک باشند در قیمت هایی ارزنده هستند و خریداران مترصد وارد شدن به اون سهام در اون قیمت ها هستند.هیچ سهمی تا ابد بد نیست و هیچ سهمی تا ابد خوب نیست بلکه قیمت اونهاست که از اونها سهام خوب یا بد میسازه.همانطور که اکنون کفرآور در 1066 تومن صف فروش 10 میلیون حجمی داره کم کم به حمایت های مهمی میرسه که انتظار میره خریداران برای خرید از منفی ها با هم رقابت کنند.اولین حمایت فرداست 1040 تومن ولی انتظار ندارم فردا بتونند بر فروشنده ها غلبه کنند ممکنه واکنش خیلی زیاد مثبتی نداشته باشند ولی محدوده 920 تومن یه حمایت فوق العاده قوی هست و منتظر واکنش باید بود.
    کفرآور اونقدر ها هم سهم بدی نیست انتظار دارم در اون حمایت ها یه موج صعوی تشکیل بده.
    از هیچ چیزی نترسید و به فردا امیدوار باشید اگر امروز در زیان هستید روزهای سود هم خواهد رسید.اما سعی کنید وارد سهام پرریسک نشوید زیرا زمان شما محدود هست.عمر و جوانیتان رو در سهام پر ریسک هدر ندید.
    ثزاگرس هم نمودارش رو ندارم.
    یک سهم خوب بنیادی دارای روند صعودی پیدا کنید و مثل شیر سهامداری کنید.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• linux_linda
      عضو فعال
      • Jun 2014
      • 3356

هرکس البته مسئول معاملات خودشه و اونایی که رفتن کنار سازمان بورس تجمع کردن قبلا قوانین بازار پایه رو امضا کردن و شروع کردن به خرید سهام
      پس ایرادی به سازمان وارد نیست

بازار پایه دیگه به گل نشسته
      شیر این گاو رو دوشیدن رفت
      برین رو سهام بازار اصلی

نظر

• hasan666
        عضو فعال
        • May 2014
        • 1104

سلام به همه دوستان
        در مورد بازار پایه فک میکنم همه بخاطر یک شبه پولدار شدن طمع کردند و مشاوران غیر تخصصی داشتند
        سازمان قبلا چندین بار هشدار داده بود گرچه تصمیم شون همیشه غلط بوده
        اما چرا وقتی در بازاری شفافیت وجود نداره بچه دلیلی سهمی مثل شمواد 100 برابر بشه؟
        چرا کسی نمیرود یاد بگیرد سهام فاندی یعنی چی؟
        قصدم ناراحت کردن سهامداران بازار پایه نیست بخدا
        هدفم اگاه کردن هست اینکه باید اموزش دید و در این راه هزینه داد و تجربه کسب کرد
        تو بازار اصلی هم سهمایی هستن که یه نگهبان و یک سگ دارند و قیمتشون حباب اندر حباب که دیر یا زود خواهد ترکید!

نظر

• H.samimi
          عضو فعال
          • Jan 2014
          • 2092

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
          از کنار این پست بی تفاوت رد نشید این اتفاق مهمی هست.
          سلام/ توی این سطح ریسکش زیاد نیست؟ مقاومت بعدی کجاست؟

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10181

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
            سلام/ توی این سطح ریسکش زیاد نیست؟ مقاومت بعدی کجاست؟
            درود بر شما

فکر نمیکنم ریسکش زیاد باشه.بیش از 8 ساله که اومده زیر این مقاومت (260تا 265 تومن) و در اون مدت چندین بار در شکست این مقاومت ناکام مونده ولی امروز بالای این مقاومت اومده بنظر من حتی اگر امروز و فردا هم نشکنه در دو سه روز آینده احتمال شکست بالاست.مقاومت بعدی محدوده 313 تا 318 تومن.

"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10181

از سهامداری در خزامیا ترسی نداشته باشید بگمان من خیلی دور نیست که این روزهای منفی جاش رو به روزهای سبز بده.
              یه حمایت قوی در محدوده 137 تا 143 تومن داره که امکان نداره اونجا رو بشکنه .
              سهم در حال واکنش به مقاومت 165 تومن می باشد ولی بعد از این اصلاح اندک برمیگرده و اون رو میشکنه و پرنوسان میره بالای 200 تومن،حداقل 220 تومن.
              سهامداری با چاشنی صبر و حوصله توصیه میشه البته چنانچه به محدوده حمایتی گفته شده ورود داشت اضافه کردنش بد نیست.

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

سلام آقا سجاد
                سهم شوینده
                مالک 777 میلیون شگل
                مالک 760 میلیون شپاکسا
                مالک 80 میل ونوین
                مالک 63 میل ساینا
                که کلا پرتقوی بورسی اش به ازای هر سهم 2500 تومان می باشد
                امروز هم در قیمت 1200 تومن صف فروش
                نظری در مورد سهم داری؟
                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

سجاد جان نظری در مورد نمودار بانک نوین دارین؟
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• roya123
                    ستاره‌دار(3)
                    • Apr 2014
                    • 5587

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                    اینایی که شما نوشتید حرفای خوب خوبه.آدم میگه بشینه فقط گوش بده ولی چیکار کنم که تصور میکنم پدری سرمایه چندین ساله عمرش رو آورده بورس و در بازار پایه با حرف تحلیلگری در بالا خرید داشته و با ریزش اخیر تا مرز سکته هم رفته و زن و بچش هم دچار افسردگی شده اند.این با حرف های خوب خوب درست نمیشه.
                    به نظر شخصی من نه تنها در بورس که در تمام زندگی افرادی موفق هستند و پیشرفت می کنند که مسئولیت کامل زندگی خودشون رو به عهده بگیرند. مسئولیت کامل خرید هر کسی در بورس هم به عهده خودش هست. اینکه تحلیل گرش رو به درستی انتخاب نکرده و یا اینکه به حرف تحلیل گران خوب به درستی گوش نکرده که در چه قیمتی توصیه به خرید می کردن مشکل خودش بوده اما اینکه با این قانون مسخره و بی تدبیر زندگی او را یک شبه بر باد داده اند، مسئولان و فاسدان اقتصادی باید پاسخگو باشند. حداقل در آن دنیا که حتما باید پاسخگو باشند.
                    زمانی که آموزش های مقدماتی بورس رو گذراندم تمام روش های سرمایه گذاری رو برامون تعریف کردند و تعریفی که از بورس برای ما ارائه دادند :
                    ریسک پذیری بالا و قدرت نقدشوندگی بود. اکنون هم باید هر دوی این گزینه ها همچنان چه در بورس و چه در فرابورس قابل تعریف باشد. اگر اکنون قدرت نقد شوندگی بالا نیست فساد مسئولین را می رساند. در مورد ریسک پذیری هم که خودمون اون رو پذیرفتیم. هم در بورس هم فرابورس....
                    و البته باز هم اعتقاد کاملا شخصی من این است که همه چیز با حرف های خوب خوب و افکار خوب خوب حل می شود و انسان به عرشی که لیافتش را دارد با همین حرف های خوب خوب و افکار خوب خوب می رسد. البته نظر و اعتقاد شخصی است. توصیه به خرید ندارم.
                    :p
                    آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/09/22, 00:45.
                    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2905

رویا خانم
                      با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشه
                      برخی ها مثل من نافشان را با بدبختی و بدبیاری بریده اند..
                      حالا تا صد سال هم بگم چه روز خوبی
                      چه مکان خوبی
                      خوب که هیچ به بد هم بدهکار میشیم

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                        رویا خانم
                        با حلوا حلوا کردن دهان شیرین نمیشه
                        برخی ها مثل من نافشان را با بدبختی و بدبیاری بریده اند..
                        حالا تا صد سال هم بگم چه روز خوبی
                        چه مکان خوبی
                        خوب که هیچ به بد هم بدهکار میشیم
                        کاملا با حرف شما موافقم. با نهایت احترام شما همیشه بدبخت خواهید ماند اگر این اعتقاد را دارید. بزرگی میگن: اگه فکر می کنید موفق میشید یا شکست میخورید در هر دو صورت درست فکر می کنید.

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          کاملا با حرف شما موافقم. با نهایت احترام شما همیشه بدبخت خواهید ماند اگه این اعتقاد را دارید. بزرگی میگن: اگه فکر می کنید موفق میشید یا شکست میخورید در هر دو صورت درست فکر می کنید.
                          بزار ما بدبخت بمونیم ببینم از بدبختی ما چی به شما میرسه.
                          یخچال هم از دیروز داره صدای تراکتور میده
                          شب هم آرامش از ما گرفته شد

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

بزار ما بدبخت بمونیم ببینم از بدبختی ما چی به شما میرسه
                            آرزوی قلبی من برای شما بهترین ها در زندگیست. بهترین خونه بهترین ماشین بهترین غذاها بهترین سفرها و ارامش و رفاه کامل هست. جناب کریس؟ نمی دونم چند سالتونه. اما ایکس سال با این افکار زندگی کردید نتیجه این شده که اکنون هستید. بیایید مدتی هم با روشی که من میگم زندگی کنید شاید نتیجه رضایتبخش بود.
                            من خودم اول راه زندگی هستم و حس می کنم با روشی که انتخاب کردم کاملا سوار بر زندگیم شدم. حداقل الان دیگه حتی زمانی که چیزی تو زندگیم خراب میشه می دونم علت چیست.

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                              آرزوی قلبی من برای شما بهترین ها در زندگیست. بهترین خونه بهترین ماشین بهترین غذاها بهترین سفرها و ارامش و رفاه کامل هست. جناب کریس؟ نمی دونم چند سالتونه. اما ایکس سال با این افکار زندگی کردید نتیجه این شده که اکنون هستید. بیایید مدتی هم با روشی که من میگم زندگی کنید شاید نتیجه رضایتبخش بود.
                              نخیر خانم
                              در طول عمر صداقت و مسئولیت پذیری سرلوحه زندگیم بوده
                              همیشه خوبی خواستم برای دیگران
                              اما وقتی روزگار باهات نمیسازه
                              هر چه قدر هم خوب و مثبت اندیش باشی
                              هر چه قدر هم با وجدان باشی
                              باز از در و دیوار و انسان ها و امام و خدا میخوری
                              چرا؟
                              چون پیشانی مان اینطوری نوشته شده.
                              در طول زندگی هیچوقت حسادت نکردم
                              اما به تازگی به انسانهای شیاد و دو رو و حرام خور و مردم آزار حسادت میکنم
                              از خوبی که بجایی نرسیدیم و هیچ کس هم اهمیتی نداد
                              حداقل با بد بودن اهمیت می دهند

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

نخیر خانم
                                در طول عمر صداقت و مسئولیت پذیری سرلوحه زندگیم بوده
                                همیشه خوبی خواستم برای دیگران
                                اما وقتی روزگار باهات نمیسازه
                                هر چه قدر هم خوب و مثبت اندیش باشی
                                هر چه قدر هم با وجدان باشی
                                باز از در و دیوار و انسان ها و امام و خدا میخوری
                                چرا؟
                                چون پیشانی مان اینطوری نوشته شده.
                                در طول زندگی هیچوقت حسادت نکردم
                                اما به تازگی به انسانهای شیاد و دو رو و حرام خور و مردم آزار حسادت میکنم
                                از خوبی که بجایی نرسیدیم و هیچ کس هم اهمیتی نداد
                                حداقل با بد بودن اهمیت می دهند
                                ارزو می کنم زندگی روی خوشش رو به شما نشون بده. گوشه چشمی از حضرت دوست کافی است که زندگی انسان از این رو به اون رو بشه. خدا تو قرآن گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را. ازش بخواهید و اعتماد کنید بهش. قربونش برم. خدا خیلی خداست. دروغ و دغل تو کارش نیست. اگه گفته وقتی ازم بخوایید بهتون میدم پس قطعا همین گونه است.
                                بریم تا استاد ارومبورس ما رو بیرون نکردن که چرا توی تاپیک اسپم میزارید.
                                :-@ با عرض پوزش از جناب ارومبورس. پیش اومد دیگه. x_x

نظر

در حال کار...
                                X