کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بیمه پارسیان با صف خرید امروزش میره مقاومت مهم و قوی 330 تومن رو بشکنه و انشالله گاماس گاماس بالای 500 تومن.
زود فروختی امیر محمد 2.من بی حساب و کتاب سهمی رو نمیگم.من میخواستم سود 50 درصدی حداقل بهتون هدیه بدم ولی شما به 5 درصدش راضی شدین.
.
.
.
فروشنده ها بازنده بزرگ در فسپا هستند .هرچقدر فروشنده بیاد در این قیمت ها فقط میتونه نوسانی به سهم بده.
.
.
کم کم وقتشه خودروش خودش رو بالای 700 تومن دیگه تثبیت کنه.امروز بوی صف خرید میاد.
.
.
انتظارم از وایران واقعا زیاده.فعلا درگیر مقاومت حوالی 270 تومنه ولی بزودی میشکنه.
.
.
.
ماشالله ذوب
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
یکی از سهام بنیادی که بنظر من از بازار عقب هست پترول میتونه باشه.
پارسال سودش در دوازده ماهه 256 ریال بود ولی امسال با توجه به افزایش سود زیرمجموعه هاش سودش ممکنه بالای 70 تومن هم برسه،البته دوازده ماهه این سهم آخر اردیبهشت ماه می باشد.
امسال سود نقدی 15 تومنی تقسیم کرده.الان سود انباشته به ازای هر سهم 32 تومنی داره .در سه ماهه اول هم 8 ریال سود ساخته در حالیکه در سه ماهه سال قبل 1 ریال زیان ساخته بود ولی در دوازده ماهه 25 تومن سود ساخت.
آخرین معامله اش 264 تومن نزدیک صف خرید بود. یه مقاومت قوی در محدوده 275 تا 280 تومن داره با شکست اون الگویی تشکیل میده که اهداف بالای 400 تومن برای وپترول نشون میده،البته صعودش میتونه از نوع پرنوسان باشه.
سهامدار پتروشیمی لردگان،حج،کرمانشا،ممسنی ،زاگرس و دهشت می باشد.
تا وقتی مقاومت محدوده 275 تا 280 تومن رو نشکسته ممکنه نوسان بکنه پس خرید هر چقدر پایین اونقدر بهتره.
حد ضرر این سهم 220 تومن.سهامداری با چاشنی صبر و حوصله توصیه میشه.
اول صبحی براش رنج مثبت چند ده میلیون حجمی های تا صف خرید زدند.
پترول با این حجم صف خرید میره مقاومت مهم محدوده 275 تا 280 تومن رو بشکنه و بره برای اهداف بالای 400 تومن.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نیازی به تایید شجاع بودن توسط ایشون رو ندارم .
دل خوشی هم از مدیران سایت ندارم.
بغیر از دو سه تا بقیه فقط برای پز دادن ستاره های پروفایلشون در سایت حضور دارند دریغ از ذره ای قدم مثبت برای کاربران و سایت.
چه عجب نمردیم و صف خرید وایران رو هم دیدیم.
اون روز گفتم اتفاق مهمی در روند سهم افتاده .اکنون پس از شکست این مقاومت مهم که 8 سال بود نتونسته بود اون رو بشکنه بریم سر وقت مقاومت سقف 318 تومن.این رو هم میشکنیم و پرنوسان و با حوصله میریم بالای 400 تومن البته زمانبر و لاک پشتی.
.
.
.
واقعا حیفه خبهمن در این قیمت ها (190 تومن)بمونه.
هیچوقت تعداد بازدید کننده های تاپیک بالای 50-60 نفر نرسید واقعا مایوس کننده هست.
یه کانال تلگرامی بی هویت که سیگنال هاش رو از جاهای دیگه کپی میکنه با 5 هزار تا ممبر ،هر پستش بالای هزار تا بازدید کننده داره اون وقت ما خودمون رو میکشیم بیش از 50-60 نفر نمیشه.
هیچوقت تعداد بازدید کننده های تاپیک بالای 50-60 نفر نرسید واقعا مایوس کننده هست.
یه کانال تلگرامی بی هویت که سیگنال هاش رو از جاهای دیگه کپی میکنه با 5 هزار تا ممبر ،هر پستش بالای هزار تا بازدید کننده داره اون وقت ما خودمون رو میکشیم بیش از 50-60 نفر نمیشه.
جناب اروم بورس با سلام
خواستم به عرض برسانم که آن کانالهای تلگرامی بی هویت که حضرتعالی اشاره فرمودید تعداد اعضا دروغ است. طرف میاد تمام فامیل و رفیق رفقا و همکاران از بچه ۶ ماه تا پیرمرد ۹۰ سال را عضو می کنه که تعداد زیاد بشه.
اگه تعداد واقعی این کانالها را محاسبه کنیم کمتر از انگشتای دست هست
دوستان ختراکی که از دست من دلخورید،در جریان باشید ختراک بالای 2 هزار تومن بیاد احتمال اینکه اصلاحش تموم شده باشه زیاده ولی نتونه بیاد هنوز هم کار خواهد داشت.الان 1828 تومن معامله میشه.خواستم بدونید.
واقعا از حرکت امروز شاخص متحیر شدم.بشخصه انتظار چنین رشدی رو برای امروز نداشتم بنظرم دیگه باید بیخیال تاثیرات اون منفی 8 هزار واحدی اون روز شد.
سلام بر اروم بورس عزیز
هر چند در کل ادم ریسک پذیری هستم ولی خیلی وقتا کسب سود سریع به استرسی که به آدم وارد میشه نمی ارزد پس بعد از این ترجیح میدم به کسب سود در بلندمدت و با ریسک پایین قانع باشم ان شاله
ثزاگرس از پایه رو فروختم
آیا فسپا پایینی داره که با این نقدینگی به قبلیا اضافه کنم
نظر