__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10179

پاسخ : گاهنامه orumbourse

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
    ذوب رو هم بگید لطفا
    حمایت 205 تومن رو شکست البته همون حمایت تبدیل به مقاومت میشه.
    احتمال اینکه 180 تا حتی 170 تومن رو ببینه هست البته بعد از جمع آوری صف فروش فعلی که فردا خواهد بود (حتی ممکنه فردا صف فروش هم نشه) ممکنه ذوب در یک محدوده ای مثلا بین 190 تا 170 تومن نوسان کنه تا اصلاح شاخص تمام بشه.بهر روی من حمایت 170 تومن رو قوی و شکار میدونم.
    اومدن سهم به بالای 220 تومن نشانه برتری خریدار بر فروشنده هست وتداوم این برتری با اومدن به بالای 235 تومن یعنی آمادگی برای شروع رالی جدید صعودی
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• مهدی999
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 189

اقا سجاد دسترسی به نمودار دارید ولساپا را هم روندش را بفرمایید . ممنون
      [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10179

فردا در منفی خریدار باشید تا فروشنده.
        حداقلش یه نوسان چند درصدی در طول یک روز یا دو سه روز میتونه بده.البته بگمانم
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10179

در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
          اقا سجاد دسترسی به نمودار دارید ولساپا را هم روندش را بفرمایید . ممنون
          پیشنهاد من زیر 200 تومن برای ولساپا بود که تا 267 تومن هم رفت.
          داره به حمایت های مهمی میرسه.محدوده 165 تا 175 تومن حمایت های قویی هست بعید میدونم دیگه زیر این حمایت برسه البته فکر میکنم فردا مثبت معامله بشه یا منفی بشه اندک باشه.
          البته امروز هم نزدیک حمایت قوی محدوده 185 تا 190 تومن بود.اومدن سهم به بالای 230 تومن اتفاق مثبت و خوبی برای روند سهم هست.
          آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/10/15, 12:39.

نظر

• ashkan.zandi
            Banned
            • Jul 2013
            • 22

سلام بعد از ۲سال لاگین شدن
            خسته نباشید سجاد جان
            بی زحمت وقت و حوصله داشتید بزاگرس نگاه کنید
            نشدم ک هیچی

نظر

• رستا
              عضو فعال
              • Jan 2018
              • 481

بنده هم فساپا داشتم.مرسی بابت تحلیلتون.در مورد وایران هم بگین ممنون میشم.

نظر

• babakkeshavarz
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 140

با سلام و خسته نباشید ..در صورت امکان شکربن رو تحلیلش رو برام بزارید .. ممنون

نظر

• م-ع
                  عضو عادی
                  • Nov 2013
                  • 92

با سلام و احترام
                  نظرتون را راجع به خکاوه میخواستم بدونم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10179

در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
                    سلام سجاد عزیز خوش اومدی
                    اگه امکانش هست یه تحلیل کوتاه مدت و میان مدت از شاخص کل زحمت بکش .
                    بازار وارد اصلاح شده،بگمان با منفی امروز شاخص که در 308 هزار تا اتفاق افتاد و نکته منفی بود روزهای دیگه پس از یه مثبت اندک ممکنه فشار بیاد و حمایت 308 تومن شکسته بشه.من فکر میکنم شاخص پرنوسان هدف زیر 293 هزار تا ممکنه داشته باشه.
                    واقعیتش چند روز پیش من به شاخص شک کردم.حتی به فرشید خودمون در جواب سوال معرفی سهم هم گفتم که نگران شاخص هستم.

در اصل توسط ashkan.zandi پست شده است View Post
                    سلام بعد از ۲سال لاگین شدن
                    خسته نباشید سجاد جان
                    بی زحمت وقت و حوصله داشتید بزاگرس نگاه کنید
                    نشدم ک هیچی
                    550 تومن حمایت خط روند صعودی رو داره ولی طی کش و قوسی میتونه زیر خط اون خط بیاد ممکنه 475 تومن هم ببینه.

در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                    بنده هم فساپا داشتم.مرسی بابت تحلیلتون.در مورد وایران هم بگین ممنون میشم.
                    فردا احتمالا متعادل بشه 250 تومن حمایت هست ولی با این وضعیت تعجب نمیکنم اگه 230 تومن رو هم ببینه.

در اصل توسط babakkeshavarz پست شده است View Post
                    با سلام و خسته نباشید ..در صورت امکان شکربن رو تحلیلش رو برام بزارید .. ممنون
                    نظرم رو قبلا گفتم در صفحات قبل هست.

در اصل توسط م-ع پست شده است View Post
                    با سلام و احترام
                    نظرتون را راجع به خکاوه میخواستم بدونم.
                    تحلیلش در تایپک خکاوه و صفحات قبل هست

نظر

• تمام
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 14638

بیچاره تازه واردها
                      فردا هم بازار منفی بشه از هفته بعدی برای فروش از سر کول هم بالا میرن
                      خدا خواست و ما توانستیم
                      تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• roya123
                        ستاره‌دار(3)
                        • Apr 2014
                        • 5587

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                        بازار وارد اصلاح شده،بگمان با منفی امروز شاخص که در 308 هزار تا اتفاق افتاد و نکته منفی بود روزهای دیگه پس از یه مثبت اندک ممکنه فشار بیاد و حمایت 308 تومن شکسته بشه.من فکر میکنم شاخص پرنوسان هدف زیر 293 هزار تا ممکنه داشته باشه.
                        واقعیتش چند روز پیش من به شاخص شک کردم.حتی به فرشید خودمون در جواب سوال معرفی سهم هم گفتم که نگران شاخص هستم.

.

جناب ارومبورس؟؟ در نهایت نظر شما در مورد شاخص چیه؟؟؟ اصلاح هست یا ریزش؟؟؟ اگه زیر 293 هزار بیاد آیا روی 284 هزار حمایت میشه؟؟؟ یه نظر کلی در مورد آینده بازار میدید؟؟؟ و این که الان زمان مناسب برای خرید هست یا فروش؟؟؟ یا سهامداری؟؟؟
                        اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                        شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10179

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                          جناب ارومبورس؟؟ در نهایت نظر شما در مورد شاخص چیه؟؟؟ اصلاح هست یا ریزش؟؟؟ اگه زیر 293 هزار بیاد آیا روی 284 هزار حمایت میشه؟؟؟ یه نظر کلی در مورد آینده بازار میدید؟؟؟ و این که الان زمان مناسب برای خرید هست یا فروش؟؟؟ یا سهامداری؟؟؟
                          درود
                          نه فکر نمیکنم ریزش باشه اصلاح درسته.برای خرید میان مدت شاید بشه بازم پایینتر خرید البته کمی زمان نیاز خواهد بود ولی هر کی برای نوسان یکی دو روزه میخواد منفی فردا اگه بدن بنظرم خوبه برای نوسان ولی برای میان مدت باید دید شاخص تا کجا میاد.بگمان من احتمالش کم نیست زیر 293 هزار تا بیاد حالا زیر اون چقدر بیاد بستگی به حمایت شاخص و قیمت سهام شاخص ساز در اون زمان داره.عدد دقیقش رو اونجا برسه میتونیم بدست بیاریم.

نظر

• TAJ2014
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 1027

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
                            درود
                            نه فکر نمیکنم ریزش باشه اصلاح درسته.برای خرید میان مدت شاید بشه بازم پایینتر خرید البته کمی زمان نیاز خواهد بود ولی هر کی برای نوسان یکی دو روزه میخواد منفی فردا اگه بدن بنظرم خوبه برای نوسان ولی برای میان مدت باید دید شاخص تا کجا میاد.بگمان من احتمالش کم نیست زیر 293 هزار تا بیاد حالا زیر اون چقدر بیاد بستگی به حمایت شاخص و قیمت سهام شاخص ساز در اون زمان داره.عدد دقیقش رو اونجا برسه میتونیم بدست بیاریم.
                            جناب ارومبورس برای یک نقدینگی 120 میلیون تومنی چه سبدی میبندی ؟؟؟ در همین شرایط فعلی بادید 5 ماهه
                            صرفا نظراتت رو میخوام بدونم این نقدینگی اماده ورود هست ..

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10179

در اصل توسط TAJ2014 پست شده است View Post
                              جناب ارومبورس برای یک نقدینگی 120 میلیون تومنی چه سبدی میبندی ؟؟؟ در همین شرایط فعلی بادید 5 ماهه
                              صرفا نظراتت رو میخوام بدونم این نقدینگی اماده ورود هست ..

بنظرم من گروه سیمانی و خودرویی میتونند برای یکی دو سال بازدهی خوبی داشته باشند گروه دارویی هم بازم بالا خواهد رفت ولی با توجه به رشد اخیر هنوز به اصلاح و گذشت زمان نیاز دارند.البته نه همشون.
                              هر سیمانی که تولید بالا داره،افزایش سرمایه از تجدید داره،در اولویت باشه.همین فاکتور در مورد گروه خودرو هم.کفرای 1700 تومنی،فسپا،سمگا (هرچقدر پایینتر بهتر)البته سهم زیاده ولی الان حضور ذهن ندارم.گروه لیزینگ هم هست.ولی من جای شما بودم عجله نمیکردم.در چند روز آینده بازار ممکنه مثبت بشه اگر مثبت قوی شد (که من بعید میدونم)یعنی بازار برگشته ولی اگر ضعیف بود بازم پایینتر میشه خرید.
                              اگر بازار مطابق نظر ما اصلاحی بشه،سهام خوبی در قیمت های مناسب خودنمایی خواهند کرد و میتونند در پایان اصلاح شکارشون کنید.اگر اون زمان باشم،شکارها رو میگم.

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10179

منفی امروز خودرو روی حمایت هست ،منتظر واکنش مثبت هستم،هر چند که تا زمانیکه بازار منفی باشه بعید میدونم برخلاف بازار مثبت قویی داشته باشه ولی از این حمایت یه نوسان میتونه داشته باشه.

نظر

در حال کار...
                                X