__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10185

پاسخ : گاهنامه orumbourse

چرا باید در این شرایط صعودی بازار سهمی مثل خبهمن با سود انباشته و سود سالیانه و تقسیم سود نقدی 20 تومنی در سال در قیمت 180 تومن معامله بشه و یه سهمی هم بعد از صعود 400-500 درصد هنوز براش صف خرید ببندند اونم سر یه افزایش سرمایه از آورده نقدی!!!
    معمایی هست بازار بورس ایران.
    .
    .
    .
    بیمه پارسیان فرصت داد بخریدش
    هنوز روی وساپا ،خزامیا،خودرو،ذوب نظرم مثبته.سهامداری کنید و از جیزی نترسید.
    هیچ میدونید الان قیمت وساپا و خزامیا به دلار جند میشه؟فقط یک سنت.یک سنت یعنی دلاری که در خارج بهش یه هات داگ هم نمیدند تقسیم بر 100 بکنید یکی از اونا برابر با قیمت وساپا و خزامیا هست!!!
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سکه شانس
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1362

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      چرا باید در این شرایط صعودی بازار سهمی مثل خبهمن با سود انباشته و سود سالیانه و تقسیم سود نقدی 20 تومنی در سال در قیمت 180 تومن معامله بشه و یه سهمی هم بعد از صعود 400-500 درصد هنوز براش صف خرید ببندند اونم سر یه افزایش سرمایه از آورده نقدی!!!
      .
      .
      .
      هیچ میدونید الان قیمت وساپا و خزامیا به دلار جند میشه؟فقط یک سنت.یک سنت یعنی دلاری که در خارج بهش یه هات داگ هم نمیدند تقسیم بر 100 بکنید یکی از اونا برابر با قیمت وساپا و خزامیا هست!!!
      درود
      حکایت های جزیره Theodore Smith Eagles : ماجرای گروه نقاب دار

در جزیره تئودور یک گروهی دلال بورس فعال بودند که متخصص ساخت و پرداخت شایعه بودند. طوری شایعات توسط این گروه ساخته می شد که گاهی مدیر عامل برخی شرکت هایی که شایعاتی برایشان ساخته می شد نیز شک می کردند که آیا ما در شرکت چنین چیزی داریم!!

سال 1995 بود سر ماجرای شرکت “دیجیت” یک سفته بازی بزرگ شکل گرفته. این گروه سفته بازی با حجم بالا اقدام به خرید سهام این شرکت کردند نزدیک به 6% شرکت از سهم در محدوده 10 سنت خریداری شد و سهام را تا 13 سنت رشد دادند، به ناگاه شیر هولدر سنگین شروع به فروش سهام در بازار کرد از انجایی که نقاب دارها برنامه ای برای خرید بیشتر نداشتند با همکاری خبرگزاری اینترکا شروع به شایعه پراکنی کردند.

خبری که در بازار منتشر شد این بود شرکت دیجیت که در زمینه پروگرمینگ فعال بوده برنامه توسعه ای جدیدی را آغاز کرده و بنا دارد در یک اقدام مشترک با مایکرو سافت تمام اتوماسیون های اداری جزیره را به شکل پیمانی اجرا کند. ارزش قرار داد طوری بود که شرکت میت وانست اندازه قیمت سهامش که 13 سنت بود EPS اعلام کند.
      مصاحبه ای که با مدیر عامل شرکت انجام شد این قضیه را به شدت رد کرد و اعلام کرد هیچ برنامه مشترکی با مایکروسافت ندارند

اما نقاب دارها از تریبون ها دائما به این قضیه اصرار داشتند، شیر هولدر هر روز می فروخت، شایعات هر روز فراگیرتر می شد.

نقاب دارها یک تزی داشتند
      و آن اینکه بازار بورس همواره در همه قیمت ها خریدارهای حجمی می تواند داشته باشد و سعی کردند اخبار را طوری پوشش دهند که با حجم سهامی که در بازار معامله می شود چهره آن شایعه طبیعی تر و واقعی تر نمایانده شود.

شرکت دیجیت هیچ گاه با مایکروسافت قراردادی نبست و هیچ گاه سود شرکت از 1 سنت فراتر نرفت اما سهامی که گروهی نقابدار بالا بردند براحتی توانستند در بازار بفروشند اما شیر هولدر چند ماه بعد 40% پایین تر شروع کرد به جمع آوری سهامی که در بازار عرضه کرده بود.

گاهی اخبار و شایعات صرفاً یک بازی است برای بازی! زمانی که این بازی رخ یک بازدهی بزرگ را به خود می گیرد حساسیت ها را بیشتر دامن می زند

از آن زمان بازار توجه ویژه تری به بازی گروه نقاب دار داشت گروهی که بشدت دنبال سوداگری بودند.

نظر

• سکه شانس
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1362

سجاد عزیز
        شب خوش

خزامیاد

یا تا 25 شهریور تا انجام معامله بلوکی با قیمت پایه 146/9 در همین مجدود ها در جا میزنه تا بلوک اگر از قبل توافق شده راحت معامله گردد

یا اینکه
        تا ان مقطع تا محدود مقاومت بعدی رشد مینکه و 20% بالاتر از قیمت تابلو این بلوک قیمت گذاری میشه

در هر حال فروش در قیمت پایین یعنی انتقال به خوذی ها و در نهایت اجازه رشد چند برابری به سهم است
        در غیر اینصورت باشد می بایستی شاهد حرکت سهم تا 25 ام باشیم

نظر

• abed
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 427

.
          .

حوش امدی اقا سجاد

حسیر را میشه تحلیل کنیذ؟
          با تشکر

.

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10185

در اصل توسط abed پست شده است View Post
            حوش امدی اقا سجاد

حسیر را میشه تحلیل کنیذ؟
            با تشکر

.
            درود

بنظرم آخرهای موج صعودی سه رو طی میکنه.عرضه زیاد در صف خرید طی یک روز یا چندین روز و متعاقبش منفی قوی بمعنای ورود به اصلاحه.
            آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/06, 10:31.
            "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10185

کم کم دیگه سهام کوچیک و همچنین سهام اما و اگر دار که در این چند وقت اخیر زیادی رشد کرده اند،باید برند اصلاح.
              مواظب باشید که منبعد چی میخرید.
              بقال سرمحله ما هم در بازار صعودی تحلیلگر میشه ولی همین تحلیلگرهای بازار صعودی نمیتونند در زمان مقتضی و قیمت مناسب پیشنهاد سیو سود بدهند.
              کسی که سهمی رو در بازار صعودی معرفی کنه ولی در زمان سیو سودش هی پست بزنه نترسید بخرید بازم بالا میره،بدونید سرد و گرم بازار رو نچشیده.
              بازار پایه یک سیگنال بود تا گوشی دستتون بیاد که اینجا بورس هست کسی که بخواهد در زمان کم سود بیشتری ببره محکوم به شکسته.
              هر چقدر سرمایه تون رو در معرض خرید سهام پرریسک قرار بدید اونقدر به بلوکه شدن سرمایه ،از دست دادن بخش مهمی از سود و سرمایه اولیه نزدیک خواهید شد.
              اینقدر هم تصور نکنید که چون از بیرون پول وارد بورس میشه پس سهام هر روز میرند بالا!نه از این خبرها نیست.
              هر سهمی در یک قیمتهایی ارزنده هست.حال چه پول در بازار زیاد باشه چه کم.
              بالاخره مقطعی میرسه که بازار به قیمت ها شک خواهد کرد اون زمان هست که دیگه سهامداران برای فروش از همدیگه سبقت خواهند گرفت.
              پس همیشه دنبال رویاپردازی نباشید بلکه منطقی رفتار کنید.
              با چه منطقی سهمی که اما و اگر داره و در بورسی هست که سازمان اخطار پشت اخطار میده که اقا اینجا بازار پایه هست مواظب باشید وقتی در کمتر از 40 روز دویست درصد بالا رفته ،میخرید؟
              برای چند درصد سود میخواهید بخرید؟برای ده درصد،یا بیست درصد؟!!!
              یاد بگیرید هیچوقت سهمی رو نخرید که فروشنده روی شما سیو سود دویست درصدی اونم در مدت کوتاه داشته باشه.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

ختراک از نگاهی دیگر

ارزش nav شرکت به ازای هر سهم 196 تومن
                سود انباشته به ازای هر سهم 78 تومن
                جمع بدهی های جاری شرکت به ازای هر سهم 752 تومن
                مبلغ تمام شده کالای فروش رفته در چندین سال گذشته بالاتر از مبلغ فروش بوده.حتی در صورت های مالی سه ماهه امسال هم با فروش 79 میلیارد تومنی، بهای تمام شده 83 میلیارد تومن بوده
                آخرین قیمت سهم 2098 تومن!!!
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/06, 11:10.

نظر

• محمدیان50
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 822

سلام به همه و سجاد عزیز.

از این که دوباره مطلب می زنید خوشحالم.

پیش در باره کاذر در قیمت های پایین مطلب و تحلیل نوشتید.

اگر امکان دارد نگاهی دوباره به روند تکنیکال سهم بکنید و نظرتان را بفرمایید.

از زحماتی که برای تحلیل سهام بازار می کشید و مطالب ارزشمندتان بسیار سپاسگزارم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10185

ختراک چیه که من بخوام سیاه نماییش کنم؟
                    تمامی اون داده ها از اطلاعات شرکت بوده،از خودم درنیاوردم که.یعنی شما منکر بهای تمام شده بالای صد در صد مبلغ فروش میشید؟در 5 سال اخیر یه سال رو نشون بدید که بهای تمام شده کمتر از صد در صد مبلغ فروش بوده؟
                    nav شرکت رو هم از خودم درآوردم؟!
                    کلا چهار خط تولید داره به اضافه یه خط تولید در ارومیه که اونم برید ببینید یه سوله هست.
                    میگند افزایش قیمت گرفته،خب مگه کم قیمتش بالا اومده؟هزار درصد افزایش قیمت نگرفته که نهایت بیست درصده؟
                    شما ده صفحه ننویس،یه نیم خط بنویس اونم سود دوازده ماهه شرکت،چقدر میشه؟
                    دوستتون سیصد تومن درآورد.منم 136 تومن با حساب کتاب ایشون درآوردم حالا اصلا میگم 180 تومن سود میشه .2100 تومن قیمت برای 180 تومن سود کم هست؟!!!
                    همین جا اعلام میکنم سود ختراک 300 تومن در دوازده ماهه امسال باشه میام مینویسم من اشتباه کرده ام .
                    نه شرکت منحصر بفردیه نه محصول پیچیده ای تولید میکنه.خود شرکت گفته ده درصد بازار داخل کشور مال منه.فقط ده درصد.
                    750 نفر علاف چهار پنج تا خط تولید هستند یعنی بیشترین سود رو مواد اولیه و هزینه کارگران و مدیران میخورند.
                    اصلا ریخته گری مگه چیه؟نیاز به تخصص بالایی داره؟مواد مذاب رو داخل یک قالب میریزنند و محصول میاد بیرون غیر از اینه؟!اینو هر کسی با ده تا کارگر توی یه سوله هم میتونه بکنه.
                    ختراک با پول بالا میاد.منم هشدارهای لازم رو میدم که کسی توش گیر نکنه.
                    کسی مشکلی داره،یه دونه ستاره به پروفایلش اضافه کنه تا کمی آروم بشه.
                    وسلام
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2019/09/06, 13:18.

نظر

• orumbourse
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2011
                      • 10185

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
                      سلام به همه و سجاد عزیز.

از این که دوباره مطلب می زنید خوشحالم.

پیش در باره کاذر در قیمت های پایین مطلب و تحلیل نوشتید.

اگر امکان دارد نگاهی دوباره به روند تکنیکال سهم بکنید و نظرتان را بفرمایید.

از زحماتی که برای تحلیل سهام بازار می کشید و مطالب ارزشمندتان بسیار سپاسگزارم.
                      درود

سهم باارزشیه ولی قیمتش اخیرا شارپ بالا اومده شاید برای کوتاه مدت نیاز به استراحت یا اصلاح اندکی داشته باشه .احتمال اینکه موج سه رو تموم کرده باشه و وارد موج 4 شده باشه،هست یا اگر تمومم نکرده در اخرهاش هست.
                      یکی از دوستان بنیادی کار سود 120 تومنی براش درآورده بود.اگر امسال 120 تومن بتونه سود بسازه قطعا سال آینده سودهای بالاتری خواهد ساخت.من فکر میکنم کاذر بالا خواهد رفت ولی برای کوتاه مدت کمی تردید دارم ولی میان مدت بله .
                      اما اگر مطمئن بشم که اصلاحش شروع شده میتونم براتون هدف اصلاح و همچنین حمایت های قوی رو در بیارم .

نظر

• سکه شانس
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 1362

درود
                        در سایه بسته بودن 10 روزه بازار پایه
                        می توان تحرکاتی 10 تا 15 در صدی را در سایر گروه های رشدی و نه ارزشی شاهد بود
                        از جمله

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10185

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                          درود
                          در سایه بسته بودن 10 روزه بازار پایه
                          می توان تحرکاتی 10 تا 15 در صدی را در سایر گروه های رشدی و نه ارزشی شاهد بود
                          از جمله
                          http://boursepress.ir/news/133777/%D...87%D8%A7%D9%85

ولله واقعیت رو بیاییم بگیم دیگه وتجارت 40 تومنی در این بازار صعودی شارپ که قیمت ها خیلی خیلی بالا اومدن ،ولله مفته.
                          سه تاش میشه یک سنت،سه تاش یک سنت.خدای من خدای من
                          4-5 ماه پیش من خودم مخالف وتجارت 45 تومنی بودم چون احساس میکردم خواب سرمایه داره ولی الان بازار خیلی بالا رفته اینا کلا از بازار بنظرمن عقب هستند.
                          من بجای خرید سهام بالای دو هزار تومن،ترجیحم بر خرید این نوع از سهام هست در این مقطع.

نظر

• سکه شانس
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1362

ولله واقعیت رو بیاییم بگیم دیگه وتجارت 40 تومنی در این بازار صعودی شارپ که قیمت ها خیلی خیلی بالا اومدن ،ولله مفته.
                            سه تاش میشه یک سنت،سه تاش یک سنت.خدای من خدای من
                            4-5 ماه پیش من خودم مخالف وتجارت 45 تومنی بودم چون احساس میکردم خواب سرمایه داره ولی الان بازار خیلی بالا رفته اینا کلا از بازار بنظرمن عقب هستند.
                            من بجای خرید سهام بالای دو هزار تومن،ترجیحم بر خرید این نوع از سهام هست در این مقطع.
                            فعلا با 45500 ت یارانه تنها اوراق با ارزشی که می توان در این کشور به تعداد خرید بانک های تجارت و صادرات است
                            حدود 1060 سهم
                            معادل 7 پفک کرانچی
                            هر چند سیستم معاملات زیر 100 هزار ت اجازه درج سفارش نمیده

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

در اصل توسط سکه شانس پست شده است View Post
                              فعلا با 45500 ت یارانه تنها اوراق با ارزشی که می توان در این کشور به تعداد خرید بانک های تجارت و صادرات است
                              حدود 1060 سهم
                              معادل 7 پفک کرانچی
                              هر چند سیستم معاملات زیر 100 هزار ت اجازه درج سفارش نمیده
                              مهرداد پفک های داخل بسته رو میشماری بعد میخوری؟
                              خخخخخخخخخخخخخخخخخ

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10185

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                                سلام به همه بالاخص همرامان ختراک

واقعیت اینکه تو یکی از این تاپیکها داشتم مطلبی می خوندم ! تعجبم را برانگیخت ! در اون تاپیک غیر مستقیم به رشد سهم ختراک اشاره شده بود و انگار گله مندی که چرا تعدادی از سهامی که ما معرفی می کنیم رشد مورد نظر را ندارند و اون را به همه چیز ربط داده بودند الا به اینکه احتمال اشتباه در براورد و خطای خودشان در معرفی سهم هایشان !
                                انگار اگر ختراک رشد کند جلوی رشد سهمهای اونها را خواهد گرفت ! برام جالب بود که می بینم سهمی مثل ختراک با پتانسیل رشد و سوددهی مناسب و شناور پایین و ... که همه ویژگیهای آن در صفحات قبل به کرات از جانب دوستان مورد اشاره قرار گرفته است مورد سنگ پرانی قرار می گیرد در حالی که در همین بازار ، سهام زیانده به لطف افزایش نرخ دلار در یکسال گذشته صفهای خرید میلیونی تجربه کردند و چندین برابر شدند سهمایی که در ده سال گذشته دریغ از یک ریال سود و احتمال بسیار زیاد تا چندین سال دیگر هم ریالی سود نخواهند داد !
                                نتیجه اینکه :
                                1-ختراک داره کم کم در بازار شناسایی میشه وبه زودی افراد متعدد بیشتری به سوی سهم خواهند آمد و البته سود خواهند برد . 90 درصد پایینتر از قیمت فعلی برخی هشدار خروج می دادند !!!!
                                2- متاسفانه افراد تازه وارد دچار خطای هاله ای می شوند و ممکن است آنها را دچار ضرر و زیان کند ! اگر فردی در یک بخش بازار (تکنیکال ، بنیادی ، روانشناسی بازار و ...) صاحب تحلیل است دلیل نمی شود که در بقیه قسمتها هم صاجب نظر باشد .
                                3- در یکسال گذشته حتی اگرمش قربانعلی هم سهم معرفی می کرد امروزمی توانست بگویید سهامی که من معرفی کردم به سود رسیدند ! مگر چند درصد سهام در بازار جا مانده اند ؟!!!
                                4- و تجربه گرانبهای خودم در همین بازار !!! من یاد گرفتم منبعد برای کلمات ارزش واقعی اشان را قائل باشم .همه موظف هستیم شان کلمات را حفظ کنیم ! من شخصا کلمه " استاد "چند باری به اشتباه و از روی تواضح استفاده کرده ام که پوزش می طلبم !
                                5- در آخر ضمن آرزوی شادی و سلامتی و پر سود بودن برای همه سهامداران ! لازم می دونم یکبار دیگه این جمله معروف را تکرار کنم ! به قطار در حال حرکت سنگ پرتاب می شود ! سرعت ختراک هر روز بیشتر از دیروز!

ببین کیا اومدن سابقه منو زیر سوال ببرند.
                                خنده ام گرفت.
                                خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
                                کی گفته بمن بگید استاد یا غیره.اسم من سجاده.آیا پستی از من سراغ دارین که من بگم بمن استاد بگید؟
                                خخخخخخخخخخخخخخخخ
                                تا حالا هم نتونستیم سهمی رو پیش بینی کنیم که بالا بره و از اینکه ختراک بالا میره حسودیموون شده.
                                خخخخخخخخخخخخخخخخخ
                                شما با ختراک باش تا بینیم ختراک چی میشه؟
                                هیجان ببین چیکارها با آدم نمیکنه که.
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                .
                                اما اون دو سه نفر آیدی سبز رنگی که در مقابل درخواست یه امکانات کم ارزش من،مثل باز و بسته کردن تاپیک و یا حذف پست مشورت نادرست به آقای جمالی دادند ."بهم میرسیم".

نظر

در حال کار...
                                X