__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : گاهنامه orumbourse

خودر و هم صف خرید شد. :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10182

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
      صف خرید خپارس برای گروه خودرو اتفاق خوبیه.
      ممکنه خودرو هم صف خرید بشه.
      خساپا و خزامیا و وساپا و خبهمن هم ایضا
      خودرو صف خرید شد،خساپا نزدیک صف خریده،ببینیم خزامیا و خبهمن و وساپا چیکار میکنند؟
      تا یه ماه پیش هر کدوم از این سهم ها سی درصد بالاتر براش در صف خرید چند ده میلیونی سر و دست میشکستند ولی الان ناز میکنند.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 10182

بگمانم فشار فروش حداقل برای سه روز در سهامی که امروز صف فروششان جمع شد، گرفته شد
        "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

جناب اروم بورس عزیز
          قبل از ریزش حدود ۳۰ درصد نقد بودم البته ۷۰ درصد سهم داشتم که متاسفانه حدود ۲۰ درصد منفی شدند
          خواهشمند است عنایت فرمایید برای خرید ۳۰ درصد نقدینگی سهم معرفی فرمایید
          نظر خودم روی فسازان است که حدود ۴۰۰ تومن سود سال ۹۹ داره
          اگه سهم دیگه هست معرفی فرمایید

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10182

توی این سه چهار روز بیشتر سعیم بر این بود که پست هایی بفرستم که استرس رو از فعالین بازار و تازه واردها دور کنم.نمیدونم تا چه حد موفق بودم؟ تنها چیزی که من میدونم اینه که شما وقتی با خبر ناگهانی ناگواری روبرو بشید ممکنه تا مرز سکته هم پیش برید بنابر این با دونستن اینه که بازار منفی فعلی رو کمتر کسی در اوج هشدار داه بود و بسیاری از اون غافلگیر شدند و دچار فشار روحی روانی زیادی شدند،بنابر این تصمیم گرفتم که حین بازار پست هایی بفرستم که ذهن تازه واردها و فعالین بازار رو به روزهای سبز امیدوار و زنده نگه دارم.
            هدف من در این سه چهار روز اخیر این بوده،نه نوسان گرفتن 10-15 درصدی از بازار.

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              توی این سه چهار روز بیشتر سعیم بر این بود که پست هایی بفرستم که استرس رو از فعالین بازار و تازه واردها دور کنم.نمیدونم تا چه حد موفق بودم؟ تنها چیزی که من میدونم اینه که شما وقتی با خبر ناگهانی ناگواری روبرو بشید ممکنه تا مرز سکته هم پیش برید بنابر این با دونستن اینه که بازار منفی فعلی رو کمتر کسی در اوج هشدار داه بود و بسیاری از اون غافلگیر شدند و دچار فشار روحی روانی زیادی شدند،بنابر این تصمیم گرفتم که حین بازار پست هایی بفرستم که ذهن تازه واردها و فعالین بازار رو به روزهای سبز امیدوار و زنده نگه دارم.
              هدف من در این سه چهار روز اخیر این بوده،نه نوسان گرفتن 10-15 درصدی از بازار.
              شما فوق العاده بودین. بخصوص تو این چند روز که واقعا انرژی گذاشتید. تاپیک شما جزو یکی از مفیدترین تاپیک های سایت هست.
              واسه من که تازه وارد بودم پست هاتون توی این چند روز خیلی کمکم کرد. این که امید میدادید. چون بعضی ها تو این روزها فقط میخوان تازه واردها رو بچزونن که تو به درد بورس نمیخوری و بزار و برو. اما شما و جناب آباد فوق العاده بودین. همینطور جناب zorba و جناب ebiman و جناب احسان .... و جناب محمدحسین هم خیلی پست گذاشتن این مدت و ... خیلی های دیگه که شاید توی ذهنم نباشن اسمشون و بیارم.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10182

فکر کنم فردا بقیه اون سهامی که هنوز در منفی هستند اونا نیز متعادل بشند ولی باید توجه داشت بعد از نوسانی که ما انتظارش رو در سه چها روز پیش رو داریم بعد از اتمام اون نوسان، سهام خوب ممکنه راهشون رو از بقیه بازار جدا کنند و دیگه اونقدرها افت نکنند مثلا در یه محدود ه ای نوسان کنند تا اصلاح شاخص تموم بشه منظورم اینه که ممکنه در بازار منفی بعدی بین سهام خوب و بد یه تفاوتی در خرید و فروشش ایجاد بشه و مثل این دو هفته قبل نباشه.من اینطور فکر میکنم تا ببینیم چی پیش میاد؟

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

آفرین بر سجاد
                  دقیقا از نقطه ای که گفته بود خمهر برگشت بالا

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10182

صف فروش ستران،سشرق و سپاها هم جمع شدند، اتفاق خوبی هست.هر چقدر تعداد این جمع شدن صف فروش ها زیاد بشه، اعتماد به بازار بیشتر میشه و روزهای بعد خریداران مطمئن تر در مثبت خرید میزنند.

نظر

• مباشر
                      ستاره دار (1)
                      • May 2019
                      • 385

جناب اروم کاذر رو چجوری میبینید هنوزم صف فروشه

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10182

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
                        جناب اروم کاذر رو چجوری میبینید هنوزم صف فروشه
                        برداشتند.
                        روی 790 تومن یه حمایت کف داره که امروز روی اون بودفکر میکنم فردا یا پس فردا مثبت بشه.

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

اندک اندک جمع مستان می رسد.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                            آفرین بر سجاد
                            دقیقا از نقطه ای که گفته بود خمهر برگشت بالا
                            تو پیش بینی بازار هم نظرشون درست در اومد. اون هفته گفتند هفته جدید اولش منفیه بعد کم کم مثبت میشه. و دقیقا همین شد.

نظر

• امیر محمد ۲
                              عضو فعال
                              • Jun 2019
                              • 789

در سرزمین خاطره ها آنان که خوبند همیشه سبزند

و آنان که محبت ها و دوستی ها را بر قلبشان برافراشتند همیشه به یاد می‌مانند

بابت همه ی خاطرات خوبمان ممنون

///////////////////////////////////////////////////////////////////////

دلت آبی تر از دریا رفیقم

به کامت شادی دنیا رفیقم

الهی دائما چون گل بخندی

شب و روزت خوش و زیبا رفیقم

نظر

• orumbourse
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2011
                                • 10182

صف خرید اندک سهگمت رو به فال نیک میگیریم روز گذشته ازش یه تحلیل تقریبا کامل البته به شیوه اورم بورسی ازش گذاشتیم.
                                بگمان من هر کسی از نوسانات سهگمت نترسه میتونه سود خوبی بکنه.من اینطور فکر میکنم.

نظر

در حال کار...
                                X