کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
صف خرید خپارس برای گروه خودرو اتفاق خوبیه.
ممکنه خودرو هم صف خرید بشه.
خساپا و خزامیا و وساپا و خبهمن هم ایضا
خودرو صف خرید شد،خساپا نزدیک صف خریده،ببینیم خزامیا و خبهمن و وساپا چیکار میکنند؟
تا یه ماه پیش هر کدوم از این سهم ها سی درصد بالاتر براش در صف خرید چند ده میلیونی سر و دست میشکستند ولی الان ناز میکنند.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
بگمانم فشار فروش حداقل برای سه روز در سهامی که امروز صف فروششان جمع شد، گرفته شد
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
جناب اروم بورس عزیز
قبل از ریزش حدود ۳۰ درصد نقد بودم البته ۷۰ درصد سهم داشتم که متاسفانه حدود ۲۰ درصد منفی شدند
خواهشمند است عنایت فرمایید برای خرید ۳۰ درصد نقدینگی سهم معرفی فرمایید
نظر خودم روی فسازان است که حدود ۴۰۰ تومن سود سال ۹۹ داره
اگه سهم دیگه هست معرفی فرمایید
توی این سه چهار روز بیشتر سعیم بر این بود که پست هایی بفرستم که استرس رو از فعالین بازار و تازه واردها دور کنم.نمیدونم تا چه حد موفق بودم؟ تنها چیزی که من میدونم اینه که شما وقتی با خبر ناگهانی ناگواری روبرو بشید ممکنه تا مرز سکته هم پیش برید بنابر این با دونستن اینه که بازار منفی فعلی رو کمتر کسی در اوج هشدار داه بود و بسیاری از اون غافلگیر شدند و دچار فشار روحی روانی زیادی شدند،بنابر این تصمیم گرفتم که حین بازار پست هایی بفرستم که ذهن تازه واردها و فعالین بازار رو به روزهای سبز امیدوار و زنده نگه دارم.
هدف من در این سه چهار روز اخیر این بوده،نه نوسان گرفتن 10-15 درصدی از بازار.
توی این سه چهار روز بیشتر سعیم بر این بود که پست هایی بفرستم که استرس رو از فعالین بازار و تازه واردها دور کنم.نمیدونم تا چه حد موفق بودم؟ تنها چیزی که من میدونم اینه که شما وقتی با خبر ناگهانی ناگواری روبرو بشید ممکنه تا مرز سکته هم پیش برید بنابر این با دونستن اینه که بازار منفی فعلی رو کمتر کسی در اوج هشدار داه بود و بسیاری از اون غافلگیر شدند و دچار فشار روحی روانی زیادی شدند،بنابر این تصمیم گرفتم که حین بازار پست هایی بفرستم که ذهن تازه واردها و فعالین بازار رو به روزهای سبز امیدوار و زنده نگه دارم.
هدف من در این سه چهار روز اخیر این بوده،نه نوسان گرفتن 10-15 درصدی از بازار.
شما فوق العاده بودین. بخصوص تو این چند روز که واقعا انرژی گذاشتید. تاپیک شما جزو یکی از مفیدترین تاپیک های سایت هست.
واسه من که تازه وارد بودم پست هاتون توی این چند روز خیلی کمکم کرد. این که امید میدادید. چون بعضی ها تو این روزها فقط میخوان تازه واردها رو بچزونن که تو به درد بورس نمیخوری و بزار و برو. اما شما و جناب آباد فوق العاده بودین. همینطور جناب zorba و جناب ebiman و جناب احسان .... و جناب محمدحسین هم خیلی پست گذاشتن این مدت و ... خیلی های دیگه که شاید توی ذهنم نباشن اسمشون و بیارم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
فکر کنم فردا بقیه اون سهامی که هنوز در منفی هستند اونا نیز متعادل بشند ولی باید توجه داشت بعد از نوسانی که ما انتظارش رو در سه چها روز پیش رو داریم بعد از اتمام اون نوسان، سهام خوب ممکنه راهشون رو از بقیه بازار جدا کنند و دیگه اونقدرها افت نکنند مثلا در یه محدود ه ای نوسان کنند تا اصلاح شاخص تموم بشه منظورم اینه که ممکنه در بازار منفی بعدی بین سهام خوب و بد یه تفاوتی در خرید و فروشش ایجاد بشه و مثل این دو هفته قبل نباشه.من اینطور فکر میکنم تا ببینیم چی پیش میاد؟
صف فروش ستران،سشرق و سپاها هم جمع شدند، اتفاق خوبی هست.هر چقدر تعداد این جمع شدن صف فروش ها زیاد بشه، اعتماد به بازار بیشتر میشه و روزهای بعد خریداران مطمئن تر در مثبت خرید میزنند.
برداشتند.
روی 790 تومن یه حمایت کف داره که امروز روی اون بودفکر میکنم فردا یا پس فردا مثبت بشه.
صف خرید اندک سهگمت رو به فال نیک میگیریم روز گذشته ازش یه تحلیل تقریبا کامل البته به شیوه اورم بورسی ازش گذاشتیم.
بگمان من هر کسی از نوسانات سهگمت نترسه میتونه سود خوبی بکنه.من اینطور فکر میکنم.
نظر