__نقشه راه بازار سرمایه__

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orumbourse
    ستاره دار (1)
    • Nov 2011
    • 10182

پاسخ : گاهنامه orumbourse

فردا هم شاخص در 311 هزار تا هم سهامی که امروز در صف خرید بودند بیشترشون به مقاومت میرسند.ذکر این نکته ضروریه که فردا ممکنه هم بدلیل روبرو شدن با مقاومت شاخص و مقاومت سهام و هم بدلیل آخر هفته ممکنه عرضه زیاد باشه اول اینکه عرضه در مثبت زیاد بود و سهام تمایل به منفی پیدا کردند هول نشید اینکه سریع برید در صف فروش این درست نیست .دیگاه من اینه که فردا حتی اگر منفی هم تموم کنیم من فکر میکنم هفته آینده بازاراز متعادل میشه و حتی مثبت.
    اگر سهام شما بنیادی خوبی داره و در این مدت اخیر زیادی افت کرده پس در وضعیت احتمالی فردا سریع هول نشید و نرید صف فروش.ممکنه دیگه سهام خوب از بازار منفی پیروی و تبعیت نکنند.
    امروز در برخی از سهام ،صف خرید عرضه شد ولی دوباره صف خرید بسته شده.فردا ممکنه عرضه در صف خرید و 3-4 مثبت زیاد باشه و حتی منفی بشه ولی ممکنه روزهای شنبه یا یکشنبه دوباره فشار خرید بیاد و مثبت بشند.
    من اینطور فکر میکنم دیگه نمیدونم چقدر درست در بیاد؟
    حالا ببینیم چی پیش میاد بهرحال بنظر من احتمال اینکه مثبت شاخص یه روز باشه اندکه، بگمان من باید حداقل سه روز باشه حالا در میانه هم یه روز منفی بشه میشه 4 روز.
    "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10182

#شبندر در 3 ماهه 1053 ریال و در 6 ماهه 2558 ریال محقق کرده تا ترس گزارش شتران کمی از بین برود . با هم نگاهی به وضعیت شبندر داشته باشیم
      شبندر 3 ماهه با فروش 174505 میلیارد ریالی ، سود عملیاتی 17805 میلیارد ریالی و سود خالص 14532 میلیارد ریالی مواجه بود در 6 ماهه فروش به 39118 میلیارد ریال ، سود عملیاتی 43252 و سود خالص 35500 میلیارد ریال یک گزارش خوب را ثبت کرده است . دقت کنید سود عملیاتی 3 ماهه چهارم شبندر 12761 میلیارد ریال بوده و 3 ماهه اول 98 17805 و حالا در3 ماهه دوم به 25447 میلیارد ریال رسیده و رشد خوبی داشته
      .
      .
      .
      .
      .خبرخوب برای #وبملت #فملی ... خریدار برای بلوک فملی بانک ملت نشست
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• Mnm1990
        عضو عادی
        • Feb 2019
        • 89

عرض ادب خدمت دوستان
        جناب سجاد خان پتایر با اینکه گزارش بسیار خوبی داد چند روزه منفیه از 2100 تقریبا در دو سه هفته اومده 1500 ، امسال شش ماهه اندازه کل پارسال ساخته مشکل فاندی نداره اخیرا هم چند ماه پیش افزایش نرخ گرفت ، هرچند مشخصا چند نفر اندک دارن رنج منفی میکشن حال با چه قصدی معلوم نیس
        اگر نظری دارید ممنون میشیم ارائه بدید اگر هم نه باز هم صادقانه متشکرم بابت زحماتی که میکشید .

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10182

نظر

• orumbourse
            ستاره دار (1)
            • Nov 2011
            • 10182

در اصل توسط Mnm1990 پست شده است View Post
            عرض ادب خدمت دوستان
            جناب سجاد خان پتایر با اینکه گزارش بسیار خوبی داد چند روزه منفیه از 2100 تقریبا در دو سه هفته اومده 1500 ، امسال شش ماهه اندازه کل پارسال ساخته مشکل فاندی نداره اخیرا هم چند ماه پیش افزایش نرخ گرفت ، هرچند مشخصا چند نفر اندک دارن رنج منفی میکشن حال با چه قصدی معلوم نیس
            اگر نظری دارید ممنون میشیم ارائه بدید اگر هم نه باز هم صادقانه متشکرم بابت زحماتی که میکشید .
            درود بر شما

من به سوال شما جواب میدم ولی در جریان باشید بابت لایک هایی که برای پست های توهین آمیز سایر کاربران بمن در تاپیک ختراک کردین از شما و سایرین دلخورم.
            پتایر...یه سهم خوب،من این سهم رو هم در 450 -500 تومن تحلیل صعودی زده ام هم در زمانیکه در 1100 تومن بود و دوستان ناامید بودند تحلیل حمایتی ازش زدم.
            اما در شرایط فعلی،این سهم بنظر میاد یه موج صعودی قوی رو در 2100 تومن تموم کرده باشه و وارد یه موج اصلاحی زمانبری شده باشه منظور از زمانبر یعنی اینه که ممکنه تا یه مدتی نتونه از سقف 2100 تومن عبور کنه و زیر اون معامله کنه.
            بگمان من پتایر این روزها نزدیک حمایت های قویی هست 1500تومن(حمایت خط روند صعودی هفت هشت ماهه)- 1450(حمایت خیلی قوی) و 1350 تومن.
            فکر میکنم فردا یا پس فردا باید شاهد یه واکنش مثبت از سوی خریداران برای پتایر در 1500 یا 1450 تومن باید بود.ولی همچنان مقاومت قوی در محدوده 1700 تا 1750 تومن خواهد داشت که احتمال شکستنش رو در این مقطع بالا نمیدونم.
            برای پتایر در این شرایط من به سهامدارنش پیشنهاد فروش نمیدم بجاش صبوری و کنارگذاشتن نقدینگی برای خرید در حمایت ها(ترجیحا با گذشت کمی زمان،نه الان) پیشنهاد میدم.
            باید منتظر یه موج صعودی قوی بود که احتمال تشکیل اون در کوتاه مدت کمی مشکله البته غیر ممکن نیست ولی معمولا در چنین نمودارهایی کمی زمان میبره.
            انشالله که پیش بینی صبوری درست نباشه و زود بره بالا.

نظر

• amir5151
              ستاره‌دار (2)
              • Dec 2011
              • 166

سلام
              جناب orumbourse عزيز جا داره بابت اينكه در روند نزولي بازار اينطور با انرژي در كنار ما سهامدارها هستيد و باعث دلگرمي ميشد و راه بهتر رو به دوستان نشان ميدهيد بي نهايت سپاسگزارم
              آرزوي توفيق در كليه امور رو براتون دارم

نظر

• Mnm1990
                عضو عادی
                • Feb 2019
                • 89

خیلی ممنون از وقتی که گذاشتید،سپاسگزارم
                از بنده دلخور نباشید باور کنید پشت اون لایک هیچ سو نیتی نبود
                تحت تاثیر جو بود و عادت که اشتباه هم بود و قبول میکنم ،
                به هر حال اگه من شما یا هر کدام از دوستان تالاروآزرده خاطرتون کردم باور کنید ناخواسته بوده و شهامت عذر خواهی رو هم دارم
                امیدوارم بنده حلال کنید و عذر خواهی منو پذیرا باشید دوست عزیز و درست کار
                بدرود

نظر

• orumbourse
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 10182

در اصل توسط amir5151 پست شده است View Post
                  سلام
                  جناب orumbourse عزيز جا داره بابت اينكه در روند نزولي بازار اينطور با انرژي در كنار ما سهامدارها هستيد و باعث دلگرمي ميشد و راه بهتر رو به دوستان نشان ميدهيد بي نهايت سپاسگزارم
                  آرزوي توفيق در كليه امور رو براتون دارم
                  یاشا برادر.
                  .
                  .
                  .
                  دیتای امروز چند تا نمودار رو بررسی کردم کمی امیدوار کننده بود مثبت امروز .طبیعیه فردا هم این چنین مثبتی بتونه شاخص بخوره وضعیت بهتره میشه.بد نیست،ببینیم فردا وضعیت چی میشه؟
                  بهرحال هر چی بشه مهم اینه که روند کوتاه مدت در دستمون باشه من از زیان کردن نمیترسم ولی بیشتر از این میترسم که ندونم کجای روند هستم این برای من خیلی مهمه که بدونم کجای روندم و دارم چیکار میکنم این مهمه.ممکنه نتونیم قیمت سقف ها و کف ها رو دقیق تشخیص بدیم ولی میتونیم موج های صعودی و نزولی رو تشخیص بدیم و نسبت به اون استراتزی اتخاذ کنیم.

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10182

بگمان من بازار بورس ایران بسمتی میره که چند سال دیگه بما خواهند خندید که چرا برای خرید سهام سود ده در 100-200 تومنی اینقدر ناز میکردید.
                    شاید دور نباشه اون زمانی که ما سهام زیر 500 تومن نتونیم پیدا کنیم.وقتی ریال ما اینقدر بی ارزش شده که برای 100-200 تومن یه شکلات هم نمیدند ،بودن سهام سود ده در قیمت های 100-200 تومن توجیه پذیر نیست.

نظر

• roya123
                      ستاره‌دار(3)
                      • Apr 2014
                      • 5587

جناب ارومبورس؟؟؟ امکانش هست مبین من و بررسی کنید الان؟؟؟ البته اگه واستون مقدور باشه.
                      اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
                      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10182

میشه اینو با کمی اغماض الگوی برگشتی ستاره دوجی صبحگاهی نامید البته کمی غیر ایده ال و ضعیفه و اون شمعش هم ستاره نیست ، ولی برای مثبت کردن دو سه روزی بازار شاید بشه بهش امید بست.بهرحال در این شرایط بازار یه نکته مثبتی در نمودار موج اصلاحی شاخص هست.

نظر

• linux_linda
                          عضو فعال
                          • Jun 2014
                          • 3356

سلام
                          بهترین مویینگ اوریجی که میشه استفاده کرد برای روندهای کوتاه مدت چند روزه بزنم؟

نظر

• orumbourse
                            ستاره دار (1)
                            • Nov 2011
                            • 10182

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
                            جناب ارومبورس؟؟؟ امکانش هست مبین من و بررسی کنید الان؟؟؟ البته اگه واستون مقدور باشه.

سهم بدی نیست خوبه در این قیمت ها ارزنده هست ولی بیشتر به درد رفتن به مجمع و سود گرفتن میخوره.
                            شش ماهه بدی هم نداده خوبه، 270 تومن هم سود انباشته داره بنظر 12 ماهه بتونه بالای 200 تومن سود بسازه،با این سود و این سود انباشته در این قیمت ها ارزنده هست بعید میدونم زیر 850 تومن بیاد برای صعود یه مقاومت قوی در 1100 تومن داره.فردا ممکنه تحت تاثیر گزارش خوب شش ماهه خریدار براش بیاد.
                            برای مجمع رفتن خیلی خوبه برگ برنده اش سود انباشته بالا هست.
                            با چاشنی صبر و حوصله سهامداری کن تا ببینیم کی میاد بالای 1100 تومن.

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10182

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                              سلام
                              بهترین مویینگ اوریجی که میشه استفاده کرد برای روندهای کوتاه مدت چند روزه بزنم؟
                              میانگین 4 روزه و 9 روزه.
                              اومدن میانگین 4 روزه به بالای میانگین 9 روزه از پایین سیگنال خرید و ایضا قرارگیری قیمت بالای این دو تا و برعکسش اومدن میانگین 4 روزه به پایین میانگین 9 روزه از بالا سیگنال فروش و ایضا قرارگیری قیمت در زیر این دو میانگین.

نظر

• linux_linda
                                عضو فعال
                                • Jun 2014
                                • 3356

متوجه نشدم چرا دو تا میانگین؟

نظر

در حال کار...
                                X