تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3443

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

تا دو روز پیش ملت واسه خرید سهمهای بازار از صف خرید له له میزدند ولی امروز تو قیمتهای مفت حاضر نیستن همون سهما رو از صف فروش بردارند! عجبا! مگه وپویای 880 تومانی تو این رشد یک ماه اخیربازار چقدر از کف قیمتیش اومده بالا و رشد کرده که ملت تو خریدش شک دارند!! یا ثپردیس 1080 تومانی و یا پالایش 10001تومانی و... خیلی از این قبیل سهما! گروه قطعات تا دیروز 60درصدی رشد کردند و اگه بگیم باید اصلاح کنند حرف گزافی نزده ایم اما سهمهای مذکور چی! شستای 2660 تومانی امروز مگه تو این مدت یک درصد هم رشد کرده که شک و تردید داشته باشیم تو ارزنده بودنش! بعد یک نفر هم میاد و به بنده نصیحت میکنه که برای شاخص کل مقاومت نتراشیم!! گناهه و خوب نیست!! این بازار و این شاخص همش مقاومته و اگه ما نتراشیم بازارگردانان و حقوقیها قدم به قدم واسش خواهند تراشید!
    آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2020/12/14, 11:05.

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3443

_ خرید شستا تو محدوه کف قیمتی مرحله سوم

اصل اول در امر معامله گری: با اخبار و شایعات ترید نکنیم! قیمتها باید برای ما ملاک و معیار معاملات ما باشه! و نه اخبار! همین الانش حقوقیها دارن سنگین خریدهاشون رو انجام میدن یه خبر رو امروز بولد کرند و همه سهمهای فروخته شده 2 روز پیش شون رو دارن 10 درصد پایینتر از مردم جمع میکنند!

نظر

• سهامدار 67
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 3443

شاخص کل در حال تکمیل پولبک ش هست

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3443

_ خرید وخارزم از صف فروش مرحله اول

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3443

همگی دوستان خسته نباشید

بنده امروز خریدهام تکمیل شد اما متاسفانه هیچ فروشی رو نتوانستم امروز انجام بدم! ولی روی هم رفته بازار بدک نبود... یا حق

نظر

• kh25
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 694

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
              همگی دوستان خسته نباشید

بنده امروز خریدهام تکمیل شد اما متاسفانه هیچ فروشی رو نتوانستم امروز انجام بدم! ولی روی هم رفته بازار بدک نبود... یا حق
              فردا هم میشه خرید
              تا بازار بر گرده

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3443

سلام دوست عزیز

بله یقنآ فردا هم بشه سهمهای مورد نظر رو تو قیمت پایین تری خرید کنیم! البته منظور من خریدهای امروزم بود که تکمیل شد و این به این معنی نیست که دیگه خریدی برای فردا و پس فردا و روزهای دیگه نداشته باشم!! مرحله ای خریدهام رو انجام میدم و امروز همه دستورهای خریدم به حمدالله کامل انجام شد. موفق باشید

در اصل توسط kh25 پست شده است View Post
                فردا هم میشه خرید
                تا بازار بر گرده

نظر

• رحیم استرلینگ
                  عضو عادی
                  • Sep 2020
                  • 96

سلام دوست عزیز

بله یقنآ فردا هم بشه سهمهای مورد نظر رو تو قیمت پایین تری خرید کنیم! البته منظور من خریدهای امروزم بود که تکمیل شد و این به این معنی نیست که دیگه خریدی برای فردا و پس فردا و روزهای دیگه نداشته باشم!! مرحله ای خریدهام رو انجام میدم و امروز همه دستورهای خریدم به حمدالله کامل انجام شد. موفق باشید
                  سلام دوست عزیز
                  خیلی ممنون از اینکه خرید و فروشاتون رو اعلام می کنید
                  در خصوص وپویا من یه بررسی که کردم دیدم سهم بالاتر از ناو معامله میشه...می خواستم ببینم شما شرایط بنیادی رو هم در نظر می گیرید یا بیشتر بر اساس تکنیکال و تابلوخوانی می کنید؟ چون وپویا به نظر نمیاد بنیادی ارزشمند باشه
                  با تشکر

نظر

• اوشنوس
                    ستاره دار(3)
                    • Dec 2015
                    • 881

شستا

امروز دقیقآ رو حمایت خودش قرار گرفت و از فردا میتواند از همین محدوه قیمتی برگردد

نظر

• اوشنوس
                      ستاره دار(3)
                      • Dec 2015
                      • 881

وپویا

در حال کف سازی و نوسان در محدوده کف قیمتی

نظر

• اوشنوس
                        ستاره دار(3)
                        • Dec 2015
                        • 881

شگویا

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3443

شب به خیر دوست گرامی...@};-@};-

معمولآ هر شخصی در طول عمر معامله گری خودش یک استراتژی معامله مخصوص به خودش رو واسه خودش تعیین میکنه و خودش رو با اون آدابته میکنه و همچنین سعی میکنه به استراتژی خودش پای بند یاشه! که یقینآ این نوع استراتژی با روحیات اون شخص سازگارهستش! بنده هم از دیگر معامله گران مستثنی نبوده و بدون شک برای خودم یک استراتژی معاملاتی رو تعریف کرده و بر اساس این استراتژِی در این بازار ترید و معامله میکنم! و از نظر خودم شاید منحصر به فرد هم باشه! اگرچه برای خیلی ها چنین روشی ممکنه کارائی و عملکرد مثبتی نداشته باشه!
                          در ابتدا لازمه چکیده ای از این استراتژی شخصی رو برایتان تعریف کنم که بر اساس هیچیک از داده های بنیادی و یا ناو سهمها پی ریزی نشده و تکنیک بسیار ساده ای هستش! در این روش معمولآ سرعت معامله گری و ارزش زمان و نیز قیمت و مدیریت موجودی حساب بیشتر دخیل هستن تا داده های بنیادی و اخبار و ناو سهم! در این تکنیک و روش معامله گری بر اساس 100 سهم بازار پایه ریزی شده و غالبآ کوتا مدتی است! برای مثال وپویای مورد نظر شما رو فرض بگیریم! اول از هر چیز میایم در کوتاه مدت یه کف قیمتی رو برای این سهم درنظر گرفته و بر اساس آن وارد پوزیشن خرید مرحله ای میشویم تا اگه به هر دلیلی اون کف شسکته شود! توان خرید مرحله های بعدی در قیمتهای پایینتر را نیز داشته باشیم! که این برمیگرده به مدیریت دقیق موجودی حسابمون ! سپس هنگام برگشت نیز به همین روش عمل کرده و مرحله ای اقدام به فروش میزنیم تا جایی که بازار کشش خرید تو قیمتهای بیشتر رو داشته باشه! این روش رو میتوانیم در 100 سهم همزمان پیاده سازی کنیم که البته سرعت عمل و دقت بیشتری رو میطلبه و برای معامله گران سن بالا در مقیاس کمتری از 100 سهم میتونه موثر و سیود آور باشه. هر چه که سنین افراد بیشتر باشه! این مقیاس و تعداد میتونه کمتر باشه و بلعکس و با سن افراد متغیر هستش برای معامله گران جوانتر حداکثر تا سقف 100 سهم میتونه عملی و مفید واقع بشه! برای مثال برای شخصی که 35 سال سن دارد سن فرد ررا از عدد 100 اگه کسر کنیم!! حاصل جواب 65 میشود و برای چنین شخصی با این سن بهتر است که روی حداکثر 65 سهم فعال باشد تا تمرکز این فرد در هنگام رصد بازار و تسلط آن بر روی قیمتها از بین نرود. از نکات مثبت این استراتژی این هستش که شما بر کلیت بازار و سهمها به صورت اجمالی اشراف پیدا کرده و در مواقع اضطراری زدوتر از حقوقی ها و بازارگردانان میتوانید قیمتهای کف و سقف را تشخیص داده و وارد پوزیشن خرید و فروش شوید! از دیگر نکات مثبت این تکنیک این هستش که شما نیازی ندارید منابع جدید از نقدینگی رو به موجودی حسابتون واریز کنید بلکه از خرید و فروشهای خود در دیگر سهمهای بازار میتوانید تامین اعتبار و نقدینگی لازم برای معاملات بعدی خود را بدست آورید! با همین تکنیک ساده بنده توانسته ام تعداد سهم بیشتری رو در سبدم به طور مستمر اضافه کنم که بلطبع بر موجودی و دارائی بنده نیز افزوده خواهد شد...یا حق

در اصل توسط رحیم استرلینگ پست شده است View Post
                          سلام دوست عزیز
                          خیلی ممنون از اینکه خرید و فروشاتون رو اعلام می کنید
                          در خصوص وپویا من یه بررسی که کردم دیدم سهم بالاتر از ناو معامله میشه...می خواستم ببینم شما شرایط بنیادی رو هم در نظر می گیرید یا بیشتر بر اساس تکنیکال و تابلوخوانی می کنید؟ چون وپویا به نظر نمیاد بنیادی ارزشمند باشه
                          با تشکر
                          آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2020/12/15, 00:00.

نظر

• عابد - زاهد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 333

[QUOTE=i177177;862714]شب به خیر دوست گرامی...@};-@};-

معمولآ هر شخصی در طول عمر معامله گری خودش یک استراتژی معامله مخصوص به خودش رو واسه خودش تعیین میکنه و خودش رو با اون آدابته میکنه و همچنین سعی میکنه به استراتژی خودش پای بند یاشه! که یقینآ این نوع استراتژی با روحیات اون شخص سازگارهستش! بنده هم از دیگر معامله گران مستثنی نبوده و بدون شک برای خودم یک استراتژی معاملاتی رو تعریف کرده و بر اساس این استراتژِی در این بازار ترید و معامله میکنم! و از نظر خودم شاید منحصر به فرد هم باشه! اگرچه برای خیلی ها چنین روشی ممکنه کارائی و عملکرد مثبتی نداشته باشه!

سلام وعرض ادب
                            دوست عزیز همین که برای فقیر وفقرا ی بورسی ساده وروان می نویسی اکتفا می دهد .. موفق و سرحال باشید

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3443

صبح همگی دوستان به خیر و شادی...@};-@};-

امیدوارم امروز بازار در مقایسه با دیروز هیجان بیشتری داشته باشه و نوسانات مثبت و منفی رو توی خیلی از سهمها بهمون بده! انشاءالله

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 3443

سلام دوست عزیز ....@};-@};-
                                ممنونم از لطف شما

بنده معمولآ سعی میکنم نکات کاربردی و عملی شیوه معامله گری خودم رو برای دوستان به شکل کاملآ ساده و روان شرح بدم تا اونی که بخواد بتونه توی ترید و معامله گری خودش لحاظ کنه و معمولآ زیاد اهل فلسفه بافی و توضیحات نظری و تئوریک و غیر کاربردی نبوده و نیستم. در کل استراتژی بنده در چند کلام بیشتر خلاصه نمیشود و اون : " در قیمتهای پایین و پایین تر و پایین ترین مرحله ای خرید کنیم و در قیمتهای بالا و بالاتر و بالاترین مرحله و پله ای بفروشیم " همین و بس

موفق باشید

[QUOTE=عابد - زاهد;862753]
                                شب به خیر دوست گرامی...@};-@};-

سلام وعرض ادب
                                دوست عزیز همین که برای فقیر وفقرا ی بورسی ساده وروان می نویسی اکتفا می دهد .. موفق و سرحال باشید
                                آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2020/12/15, 09:38.

نظر

در حال کار...
                                X