کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
دوستان آخرای هفته هست..نزدیک میشویم به سالروز ترور سردار سلیمانی...
گفتند انتقام سخت میگیریم...بازار سرمایه هم به این نوع صحبت ها حساس هست...هیچ اتفاقی نمی افتد...انتقام را در گرماگرم دعوا بایست گرفت(دالدان آتیلان داش توپوغا دَیَر)...این هم از آن حرفهایی هست که زیر دریایی امریکا را میخواستند با تور ماهیگیری بگیرند...
فردا بهترین فرصت برای شکار سهام هست....
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
آمدی و فقرا را از راه به در کردی....نوسانگیر و پله ای کردی../.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
جناب گریس فردا شاید فرصتهای خرید امروز رو نده! البته من هم امیدوارم قیمتهای بعضی سهمها پایینتر بیاد! اما قیمتهای امروز بعضی سهمها تکرار و تداعی کفهای تحکیمی اونها رو به ذهن ما تداعی میکنه! اما توی خیلی از سهمهای دیگه چرا!! من یقین دارم که احتمال اصلاح بیشترشون هست و میشه تو قیمتهای ارزونتری شکارشون کرد
دوستان آخرای هفته هست..نزدیک میشویم به سالروز ترور سردار سلیمانی...
گفتند انتقام سخت میگیریم...بازار سرمایه هم به این نوع صحبت ها حساس هست...هیچ اتفاقی نمی افتد...انتقام را در گرماگرم دعوا بایست گرفت(دالدان آتیلان داش توپوغا دَیَر)...این هم از آن حرفهایی هست که زیر دریایی امریکا را میخواستند با تور ماهیگیری بگیرند...
فردا بهترین فرصت برای شکار سهام هست....
بعد از فقیر و فقرا و مسکین ها نوبت به گدایان اهل محل مون میرسه! که دعوت بشن و بیان توی این تاپیک و واسه یه نوسان 3 الی 5 درصد قمه کشی کنند و خون و خونریزی به راه بیندازند:D آخه فقط اونها میتوانند حریف این بازارگردانهای گرگ صفت فعال توی این بازار بشوند! والا ما خیلی شانس بیاریم به این حقوقیها و بازارگردانهای کفتار صفت به جای نوسان گرفتن! نوسان ندهیم باید شکر گزار باشیم! این تاپیک همیشه باید مانند خاری باشه توی چشم این زالوصفتان بی رحم
در دقایق پایانی تایم بازار امروز خریدهای حقوقیها و بازارگردانهای با توان مالی چند هزار میلیارتومانی داره پرحجم میشه! و قیمتها تومنی داره میاد بالا! اولین سیگنال و هشدار برای حفظ سهمهای سبد و عدم فروش هیچ سهمی توی قیمت منفی
آشوب انداختی به دلم./:.yead.:/
پالایش 8900 فروخته دیروز را امروز 8230 تومان جایگزسن کردم..فردا هم فرصت بدهد پایین تر هم میخرم...ندهد با همین ها هم خدا بده برکت../:.grlim:./
بابا ایول! >:D<
فقیر و گرسنه که باشیم!! به نون خشک ته جا نونی هم رحم نمیکنیم! و هیچ تکه نانی نباید به دور ریخته بشه! نوسان نگرفتن در این بازار به منزله اصراف کردن هستش و توی دین و قرآن ما به شدت نهی شده از اصراف و تصریف!
پس چقدر خوبه که آدمهای مصرفی نباشیم! کارت درست! احسنت بر شما
QUOTE=کریس گاردنر;867556]آشوب انداختی به دلم./:.yead.:/
پالایش 8900 فروخته دیروز را امروز 8230 تومان جایگزسن کردم..فردا هم فرصت بدهد پایین تر هم میخرم...ندهد با همین ها هم خدا بده برکت../:.grlim:./[/QUOTE]
نظر