کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
سلام و احترام دارم خدمت شما استاد گرامی
بنده نیز با گفته های شما در خصوص نزدیک شدن زمانی علائم برگشت بازار کاملآ موافق هستم و یکی دو روز تلورانس و دیر یا زود بودن این واقعه دیگر نباید برای ما و اهالی این بازار ملاک و چندان با اهمیت باشد
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه دوستان حاضر در این تالار
بنده توی پست اول صبح امروزم 1/5 ساعت قبل از شروع بازار اشاره کردم که دو روز اول هفته رو نباید انتظار برگشت این بازار رو داشت و تخمین بنده برای این اتفاق بزرگ روز دوشنبه هستش! هر چند پیشگوئی کردن راجع این بازار کاری عبث و بیهوده و حتی ناممکن به نظر میاد! اما از طرفی با این اصلاح شارپی که شاخص کل امروز انجام داده! شاید از فردا هم بشه به برگشت غافلگیرانه بازار امیدوار باشیم! اما در هر حال به نظر شخص بنده روز دوشنه روز تایرخ ساز و سرنوشت سازی برای این بازار خواهد بود! به خریدهای حجیم حقوقیها و دست به دست شدن سهمهای بزرگ خوب دقت کنید! این افراد در حال ورود و جمع کردن سهما با پول کم نیستند! و حداقل بالای 300 هزار میلیارد تومان موجودی حساب توی پارک شون هستش! پس لازمه که مرحله ای و طی حداقل زمان جند هفته تو خریدها شون اقدام به ورود خزنده خود کرده و با ترفندهای مختلف از الگوریتم گرفته تا کد به کد کردن هاشون مردم رو وادر به فروش کنند! پس صبر خواهیم کرد حداقل تا واسط این هفته و بازی اونها رو با دقت و وسواس بیشتری فقط تماشا خواهیم کرد. همین!... نظر شخصی
بازی و جهت دهنگان اصلی اکثر سهمهای بازار امروز در دستان خریداران هستش! و نه فروشنده ها! ملت هم جوری دارن از ترسشون سهمهاشون رو با ضرر و زیان هنگفت میفروشند که انگار جدی جدی جنگ شده و یا گرگی یا بیر و پلنگی دنبالشون کرده!! این جو ترس رو متاسفانه همین بازارگردانها دارن پیاده سازی میکنند و مردم بیچاره هم بازی خورده این بازی پر از فساد و فریب و نیرنگ هستند! غافل از اینکه سهمهای سبد مردم هم مثل پول نقد و طلا و دلار و مسکن و خودرو یک نوع دارائی هستش و قرار هم نیست که تا انتها نزول کنه و به سمت صف میل کنه!
به باد فنا رفتیم یکی از دوستان لطفآ راهنمائیم کنه
هر چی تا حالا خریدم دار میریزه! حس میکنم به ته دره ناکجا آباد دارم سقوط میکنم
ـخه تا کی اینها ما را میخوان به این شکل و به این نامردی سلاخی کنند؟
دوستان لطفآ دلداریم بدهند
درود جناب هندوکش بزرگترین درس را تو این مدت ریزش بازار فهمیدم و انهم رعایت حد ضرر حد ضرر حدضرر هست البته تاوان این فهمیدن ضرر بسیار سنگین هست اگر چه هنوز هم به عادت و روش معاملاتیم تبدیل نشده چون بقولی ترک عادت موجب ....... هست و کماکان دارم ضرر میدم اما تنها نیستید چرا که با دغل و دزدی تو روز روشن فعلا دارن یکعده ای جیب مردم خالی می کنند
درود جناب هندوکش بزرگترین درس را تو این مدت ریزش بازار فهمیدم و انهم رعایت حد ضرر حد ضرر حدضرر هست البته تاوان این فهمیدن ضرر بسیار سنگین هست اگر چه هنوز هم به عادت و روش معاملاتیم تبدیل نشده چون بقولی ترک عادت موجب ....... هست و کماکان دارم ضرر میدم اما تنها نیستید چرا که با دغل و دزدی تو روز روشن فعلا دارن یکعده ای جیب مردم خالی می کنند
با تشکر
دوست عزیز..
همه مان در یک کشتی نشسته ایم...من هم امروز ضرر کردم...در بازار صعودی حالم خوب نبود...دور از بازار ماندم...در برگشت هم متحمل ضرر شدم...
خیلی امدوارم بودم به بازار امروز...حتی روز چهارشنبه هم کلی سهم خریدم...فقط توانشتم از وسپهر خارج بشم سر به سر...اتکام مثبت بود...مابقی قاطی باقالی..
شادی خانم به نکته خوبی اشاره نمودند...آن هم حد ضرر...باید از ثبهساز خارج میشدم...متاسفانه این کار را نکردم....علارغم اینکه میدانستم تا روز چهارشنبه بازار منفی هست...آنقدر قیمت سهام جذاب شده بود...در روز سه شنبه و دوشنبه هم یک نوکی زدم...حفاری 6 ماهه 250 تومان سود و بالای 500 تومان سود انباشته...طی یک ماه چندین گزارش الف داده...مگه قراره تا چند بریزه!...
================================================== ===============================================
یک داستانی مادر برزگ مرحومم...در ایام کودکی نقل کرده بود برای ما...(الان یادم افتاد)..
یک بنده خدایی بود...همیشه از مشکلاتش شاکی بود...حتی حاضر بودم مشکلاتش را با مشکل بقیه عوض میکنه...فکر میکرد تحمل مشکلش را ندارد...سایرین مشکلاتشان کمتر هست...
در خواب خدا به چند نفر از جمله این بنده می گوید....همه تان مشکلاتتان را داخل بقچه ای بگذارید...بعد با هر کدام که خواستید عوضش کنید...همه دیدند که مشکلاتشان نسبت به سایرن خیلی کمتر هست....بقچه شان کوچک هست....هیچ کس حاضر به تعویض مشکلاتش نشد....
================================================== ===============================================
ما ظاهر دیگران را می بینیم....از باطنشان خبر نداریم....
این روزها هم میگذرد....غم مخور....
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
جناب آپولون..پست تان چیزی دیده نمیشود!..
میشه دوباره آپلود کنید...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
با درود
مشخص کردن حد ضرر یکی از اصول ابتدائی یک سرمایه گذار هست ولی به شرطی که بازار هم طبق اصول و قواعد مختص خودش پیش بره.
مدتهاست که بازار از قوانین معامله گری خودش بدور افتاده و دلیلش را هم در واقع همه میدانند.
حال در ریزش اخیر که اکثریت قریب به اتفاق سهام در صفهای فروش قفل بودند و حتی حجم مبنا نیز در خیلی از آنها پُر نمیشد اگر هم میخواستیم حد ضرر را رعایت کنیم قادر به انجامش نبودیم.
به هر حال امیدوارم این بدعت منحوسی را که دولت در بازار سرمایه گذاشت و همه چیز را دستوری کرد و از طرف دیگر عوامل سازمان نیز با رفتارهای سلیقه ای و وضع قوانین خلق الساعه , وضعیت فعلی بازار را رقم زده اند هر چه زودتر از بازار سرمایه بدور شده و بازار را به خودِ معامله گران بسپارند.
با تشکر
اینجاها دیگه جای فرار نیست
اگر نقدینگی داری شروع کن به خرید و اصلاح سبد
✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر