کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب شد گفتی...منم یک خوابی دیده بودم...میخواستم بگم..ترسیدم بهم بخندند....
روزی که پالایش را خریدم 8 تومان...شبش خواب دیدم....پالایش تا 5 هزار تومان آمد...بعد درجا رفت تا 8 تومان...حیف شد به خوابم اعتماد نکردم....البته با ضرر کمی از پالایش خارج شدم...خیلی وسوسه میشوم فردا پالایش زیر 5 تومان آمد بخرم....
اینچنین بود که خواب من تعبیر شد....نتوانستن استفاده کنم./:.negaran.:/
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
[QUOTE=عطارد;874982]دوستان یک چیزی میگم نخندین،اگر هم خندیدن چه بهتر.حال همگیمون گرفته اس.من هفته پیش خواب دیدم شاخص روی 1135000 برمیگرده و بازار کاملا سبز میشه.حدودا فردا نهایت چهارشنبه مشخص میشه.شاد و تندرست باشید.[/QU
اینم از خواب من.
در نمودار فوق...خط میدلاین شکسته شده...اگر به کف کانال برسد...باید منتظر شپنای 850/900.....شتران 720....شبندر 1600 تومان بود..
تحلیل فوق نظر شخصی میباشد....مبنای خرید و فروش قرار نگیرد...
صلاح مملکت خویش خسروان دانند...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
پالایش رو جوری تو این دو هفته گذشته منفی میکردند! که کمتر کسی جرعت خریدش رو میکرد! و الآن هم بلعکس جوری واسش صف خرید سنگین بستن که به احدی اجازه ورود نمیدن به جز خودی هاشون که قبلآ سوار شدند!
نظر