تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هندوکش
    Banned
    • Dec 2015
    • 83

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

یعنی میشه این شپنا یه روزی به قیمت 4000 تومان برگرده؟ امروز 5 درصد دیگه از ضررهام جبران شد خدایا خودت رحم کن به ما فقیر بیچاره ها فکر نکنم توی این تاپیک از من فقیر و مسکین و بیچاره تر هم وجود داشته باشه

نظر

• اوشنوس
      ستاره دار(3)
      • Dec 2015
      • 881

فملی

نظر

• کریشنا
        عضو فعال
        • Dec 2015
        • 1098

شستا

نظر

• آپولون
          ستاره دار (1)
          • Dec 2015
          • 627

کماسه

نقطه ورود کم ریسک

نظر

• آپولون
            ستاره دار (1)
            • Dec 2015
            • 627

نظر

• آپولون
              ستاره دار (1)
              • Dec 2015
              • 627

با سلام و عرض ادبو احترام دارم خدمت شما دوست گرامی

همه اعضاء و بروبچ های این تاپیک هریک با دارا داشتن برند فقیر یا مسکین و بیچاره یا این سبیل حداقل دو میلیارتومانی اندوخته دارند:D شما اول برند خودتان رو مشخص کنید و بعد لطفآ اعلام کنید جند میلیارد پول توی بورس خوابانیده اید!؟ با تشکر
              /:.yead.:/

در اصل توسط هندوکش پست شده است View Post
              یعنی میشه این شپنا یه روزی به قیمت 4000 تومان برگرده؟ امروز 5 درصد دیگه از ضررهام جبران شد خدایا خودت رحم کن به ما فقیر بیچاره ها فکر نکنم توی این تاپیک از من فقیر و مسکین و بیچاره تر هم وجود داشته باشه

نظر

• هندوکش
                Banned
                • Dec 2015
                • 83

سلام

از شما که مثل خودم از تیپ فقرا هسیتین چه پنهون! یه زمانی توی یه محل به گدایی مشغول بودم و سرقفلی یک ساله اون محل را خریده بودم 100 میلیون و سالانه حداقل یک میلیارد درآمد داشتم ولی یک روز یک گدا از یه محل دیگه اومد و با 150 میلیون سرقفلی اون محل را از چنگ من در آورد و من ماندم و بیکاری! الآن متاسفانه زیر دو میلیارد اندوخته م شده و توی بورس دوسومش پریده! کاش به همون شغل آبروندانه قبلیم ادامه میدادم! کاش! الآن حداقل یه سانتافه زیر پای من و خونوادم بود به نظر شما امیدی به این بازار هست؟ دلار اگه بخواد بشه 8000تومان به نظرم شغل شریف گدائی مون خیلی به صرفه تر هست تا اینکه بیاییم توی این کثافتخونه پولمون و جونمون رو وارد ریسک کنیم نظر شما چیه؟

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
                با سلام و عرض ادبو احترام دارم خدمت شما دوست گرامی

همه اعضاء و بروبچ های این تاپیک هریک با دارا داشتن برند فقیر یا مسکین و بیچاره یا این سبیل حداقل دو میلیارتومانی اندوخته دارند:D شما اول برند خودتان رو مشخص کنید و بعد لطفآ اعلام کنید جند میلیارد پول توی بورس خوابانیده اید!؟ با تشکر
                /:.yead.:/

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

شاخص سیمان...مقاومت را رد کند...صعودیست
                  از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                  وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

سلام

از شما که مثل خودم از تیپ فقرا هسیتین چه پنهون! یه زمانی توی یه محل به گدایی مشغول بودم و سرقفلی یک ساله اون محل را خریده بودم 100 میلیون و سالانه حداقل یک میلیارد درآمد داشتم ولی یک روز یک گدا از یه محل دیگه اومد و با 150 میلیون سرقفلی اون محل را از چنگ من در آورد و من ماندم و بیکاری! الآن متاسفانه زیر دو میلیارد اندوخته م شده و توی بورس دوسومش پریده! کاش به همون شغل آبروندانه قبلیم ادامه میدادم! کاش! الآن حداقل یه سانتافه زیر پای من و خونوادم بود به نظر شما امیدی به این بازار هست؟ دلار اگه بخواد بشه 8000تومان به نظرم شغل شریف گدائی مون خیلی به صرفه تر هست تا اینکه بیاییم توی این کثافتخونه پولمون و جونمون رو وارد ریسک کنیم نظر شما چیه؟
                    جناب هندوکش..
                    توی چه شغلی بودید...سالی 1 میلیارد در آمد داشت؟...
                    دلار 8 تومان که هیچ...16 تومان بشه...من سرقفلی این تاپیک را میزنم بنام شما/.:biggrinsmiley.:/
                    مرد و قولش..
                    کچل مان کردی با این دلار 8 تومانی...امروز مرغ هم 1500 تومان گران شد...
                    آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2021/01/24, 00:07.
                    از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                    وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3443

صبح یکشنبه همگی دوستان علی الخصوص فقیر فقرای تاپیک به خیر و شادی...@};-@};-

امیدوارم بازار امروز نیز مانند بازار دیروز سبز و پرسود باشه! هر چند که در چنین بازار معمولآ استراتژی معاملاتی بنده ناکارآمد میشه و توانایی نوسان گرفتن رو به مانند بازار متعادل از دست میدهم! به راضی هستم به رضای دیگران... یا حق

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3443

سلام و صبح به خیر دوست عزیز

الآنه یه گدای با درآمخد خوب و در سطح متوسط سالانه بالای یک میلیارد درآمد داره! اون هم توی مملکت ما که صنعت تکدی گری بعد از 3 صنعت نفت _ صنعت قاچاق اسلحه و صنعت قاچاق مواد مخدر در رتبه چهارم درآمدزائی قرار گرفته!!

تعجب میکنم از شما که اندوخته شما در دروان پسا گدائی زیر دو میلیارد هستش!! اما باز هم شکر خدا وضعیت و تمکن مالی شما از وضع مالی ما بورسبازان خیلی بهتر هستش:D

موفق و پیروز باشید@};-

سلام

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3443

_ فروش شگویا تو صف خرید مرحله اول و شناسائی سود حداقلی در دوره دوازدهمین مرحله نوسانگیری

_ فروش فملی تو صف خرید 85 میلیونی مرحله اول

_ خرید کماسه و بازپسگیری سهم فروخته شده تو قیمت 7000تومانی تو قیمت 5100تومان امروز مرحله دوم و تکمیل نوسان معکوس در این سهم(بازگشت به خانه)

در انتظار فروش بوعلی تو قیمت مثبت کامل مرحله دوم
                          در انتظار خرید دزهراوی و بازپسگیری آن تو محدوده قیمتی 3درصد منفی

نظر

• سهامدار 67
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 3443

_ فروش شستا تو قیمت 4 درصد مثبت مرحله دوم

_خرید دزهراوی و بازپسگیری سهم فروخته شده تو قیمت 1550تومان یک ماه گذشته! تو قیمت آستانه پایین امروز (برگشت به خانه)

کماسه هم رفت برای صف خرید بعدی:.thumbsupsmileyanim سرعت نوسانات بازار امروز به شدت بالا رفته و استراتژی معاملاتی بنده نیز به سرعت فعال گشته:D

نظر

• سهامدار 67
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 3443

صندوق پالایش تو مدت زمان 3 روزکاری 40 درصد نوسان مثبت داد تا امروز!و الآن دوباره صف خرید 12 میلیون واحدی بست!

شپنا مجددآ 165 میلیون صف خرید بست!

شتران نیز 27 میلیون صف خرید بسته!

و شبندر هم در آستانه صف خرید بستن مجدد هستش!

نظر

• هندوکش
                                Banned
                                • Dec 2015
                                • 83

سلام استاد

بنده تو همین شغلی که خدمت شما عرض کردم به مدت 8 سال فعالیت داشتم توی این شغل( گدائی) یا به اصطلاح با کلاسها صنعت تکدی گری بر خلاف اسمش شغل پردرآمدی بود واسم توش بدون هیچ ریسک و ضرری پول پارو میکردم ولی گاهی بین گداها دعوا و کتک کاری هم میشد برای حفظ سرقفلی محله و قلمرو کاری مان بلاخره هر شغلی معایبی هم داره و کتک خوردن و همچنین اسم بی رسم و نشانش از عیوب این کار محسوب میشه ضمنآ من کچل خدائی هستم و با کمی نقش و نگار روی کچل اثر به جامانده از کتک کاری گداها . مخلص شما هم هستم اما به نظر شما دلار به 8000 تومان هیچوقت نمیرسه؟ خدا کنه والا من یکی از اینی که هستم بیچاره تر و فقیر تر میشم به خدا
                                در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                                جناب هندوکش..
                                توی چه شغلی بودید...سالی 1 میلیارد در آمد داشت؟...
                                دلار 8 تومان که هیچ...16 تومان بشه...من سرقفلی این تاپیک را میزنم بنام شما/.:biggrinsmiley.:/
                                مرد و قولش..
                                کچل مان کردی با این دلار 8 تومانی...امروز مرغ هم 1500 تومان گران شد...

نظر

در حال کار...
                                X