تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
Collapse
X
-
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
-
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
بپیوند 1850 تومان...عرضه اولیه شد..تا 3 هزار هم رفت..قیمت تا 2000 ریخت...برایش بازارگردان گذاشتند...دامنه نوسان شد 10 درصد!...تا 3500 تومان سهم بردند...امروز 15درصد زیر قیمت عرضه اولیه...بازارگردان داره میفروشه!...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
نظر
-
نظر
-
سلام دوستان...@};-@};-
امروز مشغله کاریم کمی زیاد بود و نتوانستم خودم رو به موقع به تالار برسونم
راستی کجای دنیای و در کدام بازار سهم و نمادی رو سراغ داریم که مثل نماد پالایش در مدت زمان 9 روز کاری 105 درصد بازدهی بده!! اونوقت ملت پیش خودشون یه فکرای دیگه هم میکنند! که مبادا ممکنه دولت بخواد این نماد رو یه 200درصد دیگه هم رشد بده! و مثل میخ و بیغ محو تماشای معاملاتش میشن بدون اینکه تصمیمی در رابطه به خروج بزنند! واقعآ که!
نظر
-
تو این منفی بازار امروز چند نکته لازمه که گفته بشه و خیلی مهمه!:
مهم اینه کماسه که تا دیروز صف فروش داشته! امروز نزدیک به 4 میلیون صف خرید بسته
از اون مهمتر اینه که مرینوس بعد 5 ماه آزار و اذیت یهویی از دیروز تا امروز صف خرید 3 میلیونی بسته و روند صعودیش در حال شکل گیری هستش!
از اون دوتای بالایی مهمتر اینه که دزهراوی که تا دیروز صف فروش داشت و نیز حقش تا مرز 10درصد منفی هم رفت! و ما هم تا توانستیم از هر دو خرید کردیم! امروز اولی 6 میلیون صف خرید بسته و حقش هم 8 درصد مثبت داره معامله میشه!
این موارد بالا رو براتون فقط مثال زدم نه اینکه بخوام به شما فخر بفروشم و بگم من اینها رو توی سبدم دارم و شما ندارید! نه! اینها رو براتون گفتم که به منفی ها و صف فروشهای امروز نمادهایی از قبیل: زمگسال _تلیسه _ غشهداب _ غپینو و... هیچ توجه چندانی نکنید! فقط قیمتها واستون ملاک تصمیم گیری شما باشه چه برای خرید! و چه برای فروش! همین
نظر
-
_ فروش ولیز تو صف خرید مرحله دوم
_ خرید غشهداب 260 تومانی از صف فروش 3 میلیونی مرحله هفتم
_ خرید زمگسا از صف فروش مرحله دوم
_ خرید و بازپسگیری غپینوی فروخته شده تو قیمت 1150 تومانی یک ماه پیش از صف فروش 15 میلیونی امروز(برگشت به خانه)
_ خرید تلیسه تو محدوده کف قیمتی مرحله چهارم
نظر
-
سیمرغ 6 میلیون صف خرید!
زمگسا همین الآنش 5 میلیون صف خرید بسته! تو محشری:D
تلیسه امروز مانند زمگسا تا مرز صف فروش رفت! و الآن 2/5 درصد مثبت داره معامله میشه!
دماوند از دیروز تا امرز صف خرید! نوبت بکهنوج هم میرسه بزودی
غشهداب فرصت خرید!
غسالم حتی فرصت خرید
پالایش در آستانه صف فروش شدن!
خودرو 23 میلیون صف فروش!
شپنا در آستانه صف فروش شدن
نظر
-
درود..
سیتا را با 3 درصد ضرر فروختم..منفی 3 زدشت برداشتم..
دتولید نگهداری..از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
تلیسه هم بلاخره 14 میلیون صف خرید بست:D
به خرید ثبهساز از صف فروش فردایش فکر میکنم
همچنین به خرید غپینو از صف فروش مرحله سوم و تکمیل بازپسگیری
پالایش 8 میلیون واحد صف فروش!
نظر
نظر