کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
گروه غذایی هم کم کم دارن به سرنوشت گروه دامی زراعی دچار میشن و کم کم آماده میشن تو صف خریدها قفل بشن! امروز غسالم و غشهداب و غشصفها در حال مثبت کردن هستند و فردا مابقی گروه هم به اونها می پیوندد حالش رو ببرید:.thumbsupsmileyanim
وپویا توی این بازار داغون امروز 34 میلیون صف خرید بسته! بوالعجب!! بعد از این همه آزار و اذیت جنسی و روحی و روانی سهامدارنش!! مگه میشه!! مگه امکانش هست!! یعنی ممکنه که بازی اصلیش که من یکی مدتها در انتظارش بودم استارتش امروز زده شده !! دارم خواب میبینم!! یا توهم میزنم!! من یکی گیج و مبهوت از بازیهای بازیگر این سهم هستم و موندم توش!! موندم یه پله بفروشم و فردا تو منفی بخرم!! جا نمیمونم ازش!! شاید نتونم پسگیری رو به موقع انجام بدهم!! اینها سئوالاتی هستش که در خصوص این سهم تو ذهنم مرتب تداعی میشه! بعد از 15 مرحله خرید پله ای! و غافلگیر شدن توش!
دوستان همگی خسته نباشید!
معاملات امروز من تا اینجای کار بسته شده و دیگه خرید و فروش چندانی ندارم و همانطور که توقع داشتم! پول دو گونی سیب زمینی و پیاز در معاملات امروزم از توش در اومد:D یک گونی و نصفی مربوط میشه به خریدها و پسگیری سهمهای خانگی بودش! و یه نصف گونی هم مربوط به فروشهام و نوسانی که ازشون گرفتم! خدایا شکرت. فردا همینجا میبینم تون ... یا حق
توی شپنا دو قرون ضررم داشت جبران میشد یهویی نمیدونم چی شد سرم گیج رفت یه لحظه امروز نگاهش کردم و متوجه شدم زرتی دو قرون را این قمارخونه سیار و سیال ازم پس گرفت. داغونم به خدا کاش میشد این بازار را با همه اهالیش با یه بشکه بنزین سوپر به آتیش کشید و ازش خلاص بشم. خاک تو سر سازمان بورس کنند خاک تو سر وزیر صمت کنند و خاک تو سر وزیر اقتصاد کنند و خاک تو سر دلار 8000 تومانی کنند و خاک تو سر خودم کنه که توی این باتلاق که دم به تله یه مشت نامرد و داراکولا صفت دادم. خاک تو سر همه کنند خدا از همه شون نگذره! از من هم نگذره به دلیل این حماقتی که با آمدن به اینجا مرتکب شدم.
نظر