تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • هندوکش
    Banned
    • Dec 2015
    • 83

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

یعنی میشه به این بازار تخمی امیدوار بود؟ یعنی میشه یک شب بدون دغدقه لار 8000 تومانی راحت بکپم و آسوده بخوام!! یعنی میشه با حذف 4 صفر دامنه نوسان هم ضربدر 4 بشه؟ و تو رنج 20 درصد نفی - 20درصد مثبت نوسان کنه؟
    یعنی میشه زمان فقط یک سال به عقب برمیگشت؟ و من میرفتم سر همان شغل اولیم توی صنعت تکدی گری و الآن به سهامداران این کثافت خانه نیشخند میزدم؟ خاک تو سر وزیر نفت دیوث کنه که حتی رزق و روزی ما گداها را هم توی این قمارخونه آجر کرد. رسیدم به جایی که به نان شبم محتاج باشم! و خاک و صد خاک تو سر وزیر اقتصاد کنه که رید به کل هیکل همه سهامداران بورس با این حمایت کردنش از بورس.
    آخرین ویرایش توسط هندوکش؛ 2021/02/07, 17:25.

نظر

• هندوکش
      Banned
      • Dec 2015
      • 83

من اگه قدرت اول این مملکت بودم! این دوتا وزیر رو از تخمهاشون آویزون میکردم تا درس عبرتی بشه واسه مابقی مسئولین سازمان بورس و خصوصآ وزیر احمق صمت بعد هم میدادم تو ماتحت اونها قیر و سرب گداخته انباشت کنند تا درک کنند ضرر یک بدبخت بیچاره ای مثل من یعنی چی!! و طعم تلخ زیان دیدن را با گوشت و استخوانشان لمس کنند. الهی آمین

نظر

• هندوکش
        Banned
        • Dec 2015
        • 83

آخه این چه مملکتیه که هر چی پیر و از کار افتاده را کردند وزیر و مسئول؟ جای این عتیقه ها توی آسایشگاه کهریزک است نه بر مصدر وزارت. هر چی میگشیم و هر چی ریده مال هست مربوط به همینهاست همش از زیر سر زنگنه کچل پشندی و جهانگیر دماغ کدوئی هست آخه این داغونها چی به وزارات؟ یعنی توی این مملکت به این بزرگی قحط الرجال اتفاق افتاده که این مشنگها را آوردند کردند وزیر؟ به والله یک گدای سر کوچه را بردارند بیارن جای این سیب زمینی ها الآن وضع ما سهامداران این نبود. خاک تو سر جفتشون کنند با این مملکت داری شان. خاک تو سر من کنند که تو این خراب شده این زیرخاکی ها دارن بر من و امثال من حکومت میکنند. بحث سیاسی نمیخوام بکنم و همه بحثم اقتصادیه نه سیاسی. دهن ما را همین دو تا شلغم سرویس کردند به خدا
        آخرین ویرایش توسط هندوکش؛ 2021/02/07, 19:20.

نظر

• هندوکش
          Banned
          • Dec 2015
          • 83

آخه من و خانواده ام چه گناهی مرتکب شدیم که از ترس این دو تا کروکدیل خواب شب هم بر ما حرام شده؟ خواب نداریم مباد! صبح بیدار بشیم و با یک سوپر گند جدیدشان ما را سورپرایز کنند؟ خدایا به عظمت و جلالت و به اسامی اعظمت قسمت میدم تو را به هر چی که دوست داری شر این دو تا خورزوک را از سر ما بکن آمین یا رب العالمین

نظر

• هندوکش
            Banned
            • Dec 2015
            • 83

بنده به جز درد دل کردن با دوستان تاپیک قصد و غرض دیگری ندارم

دیگر عرضی نیست خدا نگهدار همه عزبزان

نظر

• آپولون
              ستاره دار (1)
              • Dec 2015
              • 627

لکما

نظر

• هندوکش
                Banned
                • Dec 2015
                • 83

هر چی میکشیم توی این سازمان بورس همه ش زیر سر این صحرائی حرام لقمه و خواجه نصیر زنا زاده هست. این دو تا آقا زاده که معلوم نیست پدر حقیقی شان چه کسی بوده. هر چی هم توی شواریعالی بور تصویب میشه همین دو تا الدنگ اول از همه با خبر میشن چون خودشان از اعضای این شورای کذائی هستند! خدا لعنت کند پدر و مادر همه شون را و خدا رحمت کند پدر و مادر صاحب این تاپیک را که پستها و درد دلهای سخیف یک گدای خرده پا که یک زمانی درآمد ماهانه 30 میلیون تومان داشت و الآن از دست این زنا زاده های بورس (صحرائی و خواجه نصیر ) به خاک سیاه نشسته را حذف و یا سانسور نکرده است. اگرچه پستهای من سیاسی نیست و اقتصادی هست. نور به قبر همه گذشتگان صاحب تاپیک ببارد و گوه به قبر همه گذشتگان این زنا زاده های مرده خوار عوضی از اول تا ابد بپاشد. آمین یا رب العالمین.

نظر

• هندوکش
                  Banned
                  • Dec 2015
                  • 83

همچنین یادم رفت بگم خدا لعنت کند آن استاد عزیزی را که در این تالار دلار 8000 تومانی را در ذهن معیوب من حک کرد. الهی بک روزی به چه کنم چه کنم گرفتار شود. آمین یا رب العالمین هرچی قرص مسکن و خواب
                  آور و ریلکسیشن تا دیشب داشتم را خوردم ولی روی ذهنم هیچ اثری نداشت. به قول یکی از اساتید اینجا که میگفت توی مخم لنگر انداخته.

نظر

• Omid_Khan
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 714

دوستان یه سوالی دارم که دیدم بهترین جا تو این تاپیکه که مثل خودم برای فقیران بورسی است /.:biggrinsmiley.:/

کارمزد خرید سهم و کارمزد فروش سهم الان تو بورس حدودا چقدره؟ البته ظاهرا برای همه خریدها یا فروشها یکسان نیست و کمی فرق میکنه، البته ظاهرا، ولی میانگین چقدره؟
                    آخه من الان حساب میکنم پول خرید و فروشهام را می بینم این کارمزد خیلی کمه و در 0.1 یا 0.2 درصده! در حالیکه یادم میاد چند سال قبل در حد 1 یا 2 درصد بود!
                    درست میگم؟!

ممنون میشم اگه دقیق جواب بدید چون تو نوسان گیریهای روزانه خیلی میتونه موثر باشه!

/:.grlim:./
                    /:.wubsmiley.:/

نظر

• Omid_Khan
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 714

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                      دوستان یه سوالی دارم که دیدم بهترین جا تو این تاپیکه که مثل خودم برای فقیران بورسی است /.:biggrinsmiley.:/

کارمزد خرید سهم و کارمزد فروش سهم الان تو بورس حدودا چقدره؟ البته ظاهرا برای همه خریدها یا فروشها یکسان نیست و کمی فرق میکنه، البته ظاهرا، ولی میانگین چقدره؟
                      آخه من الان حساب میکنم پول خرید و فروشهام را می بینم این کارمزد خیلی کمه و در 0.1 یا 0.2 درصده! در حالیکه یادم میاد چند سال قبل در حد 1 یا 2 درصد بود!
                      درست میگم؟!

ممنون میشم اگه دقیق جواب بدید چون تو نوسان گیریهای روزانه خیلی میتونه موثر باشه!

/:.grlim:./
                      /:.wubsmiley.:/
                      کسی نبود جواب بده؟!

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                        کسی نبود جواب بده؟!
                        با سلام و احترام

در سال 1399

سقف نرخ کارمزدها و خدمات
                        در بازار سرمایه ایران

تهیه شده در: اداره نظارت بر بورسها

تاریخ آخرین ویرایش 1399/05/01

کارمزد خرید 0/003712

کارمزد فروش 0/0088

جمع کل 0/012512

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

این هم لینک جدول کامل کارمزدها در فرمت pdf

132403051205336516_Bultan 43 - 990501 - قابل انتشار - دانلود - آپلودسنتر بورسی

موفق باشید
                          The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• آپولون
                            ستاره دار (1)
                            • Dec 2015
                            • 627

ثبهساز

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

✅نکته هایی جذاب درباره طلا ✅✅

?دانشمندان معتقدند که فلز طلا از انفجارهای «ابر نواختر»ها به وجود می‌آید و تمام طلاهایی که ما روی زمین داریم از جمع شدن ذرات حاصل از این انفجارهاست. اگر طبق این نظریه پیش برویم، بسیار احتمال دارد که دیگر سیارات و اجرام آسمانی مثل مریخ، عطارد و ناهید نیز ذخایر طلا داشته باشند!

?حساسیت ‌زا نبودن طلا: طلا فلز واکنشی نیست، به همین دلیل هیچ‌وقت زنگ نمی‌زند. اگر به انگشتر یا آویزهای طلایتان حساسیت دارید، احتمالاً فلز دیگری با آن ترکیب شده است!

?طلاها عتیقه اند: شاید باورش کار سختی باشد، اما تقریباً 75 درصد از طلایی که امروز در بازارها به فروش می‌‎رسد، یک قرن پیش از معادن استخراج شده‌اند!

?بزرگ‌ترین شمش جهان: بزرگ ترین شمش طلا 250 کیلوگرم وزن دارد و توسط کمپانی میتسوبیشی تولید شده و اکنون بیش از 11 میلیون دلار قیمت دارد.

?رکورددار تولید طلا در تاریخ: تقریباً نیمی از طلای استخراج شده در جهان از معدن «ویت واترز راند» آفریقای جنوبی تهیه شده است.
                              سیارکی طلایی نزدیک زمین: طبق بررسی دانشمندان، سیارکی در نزدیکی زمین وجود دارد که 20 میلیارد تن طلا درون خودش جای داده است! ناسا همچنان درباره‌ آن مطالعه می‌کند و کاوشگری پیرامونش از سال 2022 شروع می‌شود!

?طلای موجود در بدن انسان: بدن انسان تقریباً حاوی 0.2 درصد طلاست. این مقدار در بدن پخش می‌شود. مثلاً هر تار مو تقریباً از 14 عنصر مختلف از جمله طلا تشکیل شده یا خون جاری در رگ‌ها هم مقدار کمی طلا دارد!
                              خاصیت درمانی فلز طلا: طلا غیر از کاربردهای مالی و لوکسش، کاربردهای دیگری هم دارد. مثلاً این فلز در پزشکی و برای معالجه‌ امراضی مثل سرطان، ایدز و آرتریت روماتوئید موثر است.

?مخزن طلای جهان: شهرت خیابان «تردنیدل» در لندن، به خاطر ساختمان «بانک انگلستان» مخزن طلای جهان است. در این بانک 5134 تن طلا ذخیره شده است!

?طلایی‌ترین کشور در دنیا: «سوئیس» بیشترین سرانه‌ ذخیره طلای جهان را دارد. این کشور به ازای هر نفر از جمعیت اش 113 گرم طلا ذخیره کرده است!
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• کریشنا
                                عضو فعال
                                • Dec 2015
                                • 1098

پلاسک

نظر

در حال کار...
                                X