تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
Collapse
X
-
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postاگر از کلمه صلاح هست استفاده میکنم بخاطر مبتدی بودنم هستش چون اجازه پیشنهاد را به خودم نمیدم.... واگر به سهمی تا حدی دیدم مثبت باشه اجازه ورود از دوستان میگیرم........سهام من ونیرو لابسا ونوین هستن..که ونیرو رو دیروز رد کردم.....که درحال حاضرخیلی به ونیرو وخریخت علاقه دارم........ببخشید به درازا کشید......
نظر
-
جناب امیر محمد خدایی اون روز عجب پیشنهادی دادین. روزی که بین دتوزیع و کویر بین شما و آقای کریس چالش بود. البته چالش که نه. داشتید نظر می دادید. اگه اونروز به جای دتوزیع کویر خریده بودم چقد عالی میشد. هر روز مثبت 5 هست.اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
سلام دوستان
چند روزی نبودم
الان هم در مشهد هستم جهت خدمت به مادر
دعاگوی همه شما عزیزاناز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postسلام دوستان
چند روزی نبودم
الان هم در مشهد هستم جهت خدمت به مادر
دعاگوی همه شما عزیزاناگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
نظر
-
در اصل توسط roya123 پست شده است View Postاگه زیارت امام رضا رفتید واسه منم دعا کنید جناب کریس
بعد از ظهر به نیابت از تمام کاربران بورسی و دوستان عزیز همه تان را دعا میکنم و آرزوی سلامتی و تندرستی از بارگاه حضرت خواستارماز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
-
در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Postچشم حتما
بعد از ظهر به نیابت از تمام کاربران بورسی و دوستان عزیز همه تان را دعا میکنم و آرزوی سلامتی و تندرستی از بارگاه حضرت خواستارم
نظر
-
در اصل توسط ارادت پست شده است View Postسلام بر اساتید .....
نظرتون درمورد تپمپی ..باضرر 890 ؟توهمات من میگه از اون سهامیست که کمتر کسی بهش توجه داره بعلت عدم استقبال بازار از سهم....اما ....
از این گروه لابسا را دارم......
نظر
-
در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Postوقتی بیمه پارسیان را هی صفشو میدن و هی صف میشه.
بیمه ما رو صفر تابلو خریدن نداره؟
اما نوین و و معلم بهتر از ما می تونه باشه.از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
نظر
نظر