کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
عجب رکبی خوردیم...دلار که پایین میاد...برجام سرابی هم که فعلا شایعه شده....در حال توافق هستند...این وسط زعفران چرا ترمز بریده؟!!...
امروز کارگزاری 7 بار زنگ زد...جواب ندادم....میدونم که میخواست حسابم را شارژ کنم...مگه دیوانه ام ..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
من هم امروز کارگزارم باهام تماس گرفت و مجبور شدم یک سوم قراردادهای باز فروشم رو در نگین شهریور ماه ببندم و الا کال مارجین میشدم! اما با این اوضاع قیمت دلار و نموداری هم که میبینم به نظرم زور آخرش رو امروز داره میزنه و قاعدتآ باید بریزه! این بازار همش سفته بازیه و هرکسی پولش بیشتره میتونه یهو بزنه زیرش و مثبتش کنه و به روندش جهت بده! نمونه اش رو همین 40 دقیقه پیش تا الآن میتوانید تو نگین شهریور مشاهده کنید
من هم امروز کارگزارم باهام تماس گرفت و مجبور شدم یک سوم قراردادهای باز فروشم رو در نگین شهریور ماه ببندم و الا کال مارجین میشدم! اما با این اوضاع قیمت دلار و نموداری هم که میبینم به نظرم زور آخرش رو امروز داره میزنه و قاعدتآ باید بریزه! این بازار همش سفته بازیه و هرکسی پولش بیشتره میتونه یهو بزنه زیرش و مثبتش کنه! نمنونه اش رو همین 40 دقیقه الآن میتوانید تو نگین شهریور مشاهده کنید
امروز هم کارگزاری چند بار زنگ زد..جواب ندادم...
تیرماه را میتونستم 15900 بفروشم...حتی وارد آنلاین هم نشدم...الان می بینم 16700 هم شده...
بزار هر کاری دوست دارن بکنن....یا مارچین کنند یا بفروشن...قیچی را میدم دست خودشان..
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
خوب اگه پاسخشون رو ندین خودشون اقدام میکنند و ممکنه قراردادهاتون رو حراج کنند! که این میتونه به شما زیان بیشتری رو تحمیل کنه! چون از خود سازمان بورس کالا معمولآ باهاشون تماس میگیرن و ازشون میخوان که تکلیف مشتریهایی رو که دارن کال میشن رو زودتر مشخص کنند! شما میتوانید ایجاد تعادل کنید و از ریسک کال مارجین شدن بیرون بیاین و به ازاء هر قرارداد فروشی که توی مثلآ شهریور ماه میزنید! یک موقعیت خرید توی تیر ماه باز کنید تا موجودتون تا حدودی متعادل بشه و زیاد افت نکنه!
امروز هم کارگزاری چند بار زنگ زد..جواب ندادم...
تیرماه را میتونستم 15900 بفروشم...حتی وارد آنلاین هم نشدم...الان می بینم 16700 هم شده...
بزار هر کاری دوست دارن بکنن....یا مارچین کنند یا بفروشن...قیچی را میدم دست خودشان..
خوب اگه پاسخشون رو ندین خودشون اقدام میکنند و ممکنه قراردادهاتون رو حراج کنند! که این میتونه به شما زیان بیشتری رو تحمیل کنه! چون از خود سازمان بورس کالا معمولآ باهاشون تماس میگیرن و ازشون میخوان که تکلیف مشتریهایی رو که دارن کال میشن رو زودتر مشخص کنند! شما میتوانید ایجاد تعادل کنید و از ریسک کال مارجین شدن بیرون بیاین و به ازاء هر قرارداد فروشی که توی مثلآ شهریور ماه میزنید! یک موقعیت خرید توی تیر ماه باز کنید تا موجودتون تا حدودی متعادل بشه و زیاد افت نکنه!
اینکار را باید ساعت 12 میکردم....آن موقع قیمت تیرماه 15900 بود....الان دیگه دیر شده....30 تا قرار داد بود...هر کاری میخوان بکنن...
اگر تا پایان معاملات...نزدیک 16000 آمد...خرید میزنم...
آنلاین را باز نکردم...شاید خودشان کاری کرده اند و من نمیدانم
اینکار را باید ساعت 12 میکردم....آن موقع قیمت تیرماه 15900 بود....الان دیگه دیر شده....30 تا قرار داد بود...هر کاری میخوان بکنن...
الان وارد آنلاین شدم خودشان فروخته اند....نامردا 16580 خرید زده اند!!/:.offtopic.:/
همان اول وقت میفروختن لا اقل...
چقدر بی رحم
آخه چه خبره 30تا قرارداد گرفتین!! من یه زمانی کل دار و ندارم توی همین اتی زعفران ظرف مدت زمان دو ماه از دست دادم! فقط به دلیل اینکه موقعیتهای باز خرید و یا فروش به تعداد زیاد (بالای 150 قرارداد!) میگرفتم و به عواقب این بازی خطرناکی که میکردم اصلآ فکر نمیکردم! تا اینکه ظرف مدت زمان فقط دو ماه موجودیم از 400 میلیون به 200 هزارتومان رسید! این بازار خیلی بستگی به خود کنترل کردن و عجله نکردن داره! واسه همینه که میگم در باز کردن موقعیتهای فروش و خریدتون خیلی باید با احتیاط عمل کنید و دائمآ مراقب باشید!
آخه چه خبره 30تا قرارداد گرفتین!! من یه زمانی کل دار و ندارم توی همین اتی زعفران ظرف مدت زمان دو ماه از دست دادم! فقط به دلیل اینکه موقعیتهای باز خرید و یا فروش به تعداد زیاد (بالای 150 قرارداد!) میگرفتم و به عواقب این بازی خطرناکی که میکردم اصلآ فکر نمیکردم! تا اینکه ظرف مدت زمان فقط دو ماه موجودیم از 400 میلیون به 200 هزارتومان رسید! این بازار خیلی بستگی به خود کنترل کردن و عجله نکردن داره! واسه همینه که میگم در باز کردن موقعیتهای فروش و خریدتون خیلی باید با احتیاط عمل کنید و دائمآ مراقب باشید!
وقتی هر قرار داد 300 هزار تومان بود...بستم...بعدش 15 درصد سود داد..اما فرداش..20 درصدش پرید....قرار داد را هم 400 تومان کردند....خیلی وقت بود این پول آنجا مانده بود....گفتم یا مبلغ تپلی بشه یا اصلا نیست بشه...
بالا بردن مبلغ قرار داد کار را خراب کرد....دو سال پیش هم همین بلا سرم آمد...بیرون کشیدم..
والا چی بگم!! این بازار از اونجایی که عمقی نداره! اصلآ تحلیل بردار نیستش و غول این بازار هستش که تصمیم میگیره کدام پوزیشن رو جهت مثبت بده! من فعلآ با دو سوم قراردهای فروشم مانده ام تا ببینم ادامه این بازی چی میشه! هر چند میدونم دارم خودم رو وارد ریسک مضاعف میکنم! موفق و پر سود باشید
400 میلیون تان شد 200 هزار تومان!!..
من جای شما بودم دیگه نمی رفتم سمتش...
این نوسان های تپل را کی میگیره؟!...دست کیاست؟
نموداری که میبینم! اندیکاتور آر اس آی توی سررسید شهریور ماه در یک کانال نزولی با شیب ملایم داره حرکت میکنه و این نشون میده زور فروشنده ها بر زور خریدارن کم کم داره میچربه! اما باز هم اگه امروز بزنن زیرش و مثل دیروز پرشش بدن قیمتش رو! من یکی فردا کال میشم! خیلی بازار پراسترس و گمراه کننده ای هستش بر خلاف بازار بورس که تا حدود زیادی نمودارها جواب میدن اینجا عکسش اتفاق میفته و اکثر نمودارها و پیش بینی ها متاسفانه Fail میشه!
برای مثال همین دیروز توی سود خوبی بودم ولی وقتی یک ساعتی بازار رو ول کردم و رفتم خوابیدم و وقتی بیدار شدم تو محدوده کال قرار گرفتم و افتادم توی ضرر سنگین!
نظر