کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
راستی یه سئوال! اگه همه اهالی بازار مثل بنده تو مثبتها فروشنده و تو منفی ها خریدار بودند! چه اتفاقی می افتاد!!
پاسخش خیلی ساده است اگه همه مردم تو بازار به همین یک تکنیک و این استراتژی پایبند بودند! و بهش عمل میکردند! کمر بازارگردانان و حوقیقها براحتی میشکست!و اونوقت اونها نمی توانستند به این راحتی جیب اهالی بازار رو تیغ بزنند! شاید برای بعضی دوستان باورش کمی سخت باشه! اما واقعیت امر همینه
یه دلیلش شاید این باشه که بنده خودم نیز یه زمانی سبدگردان و بازارگردان یکی دو تا صندوق در کارگزاریها بودم! و شاید هم من توهم میزنم! ... نظر کاملآ شخصی و ای بسا صد درصد اشتباه
سلام خدمت تمام اساتید بزرگان وعزیزانی که در این تاپیک زحمت کشیده و داشته هاشون را برای ما آماتورها یا دیگران میذارن
یه درخواست کوچیک دارم لطفا بعضا هنگام درج مطلب نمودار یا ....هوای ماهارا داشته باشین تا بتونیم برداشت درستی از اونا داشته باشیم البته اگر ممکن و مقدوره..میبینم و میدونم همگی شما بزرگواران نهایت سعی و محبتت خودتون را در این موردانجام میدین...از جناب گریس محمد آقا کریشنا اوشنوسi177177 و تک تک شما عزیزان نهایت قدردانی را دارم..
ارادتمندم
سلام
کار من سینه سوخته از نمودار گذشته داداش:D
خیلی وقت کنم! همین خرید و فروشهای روزانه ام رو براتون اینجا ارسال کنم اما دوستان دیگه مانند جناب اوشنوس گرامی و نیز کریشانی عزیز هم زحمت نمودارها رو خواهند کشید... یا حق
سلام خدمت تمام اساتید بزرگان وعزیزانی که در این تاپیک زحمت کشیده و داشته هاشون را برای ما آماتورها یا دیگران میذارن
یه درخواست کوچیک دارم لطفا بعضا هنگام درج مطلب نمودار یا ....هوای ماهارا داشته باشین تا بتونیم برداشت درستی از اونا داشته باشیم البته اگر ممکن و مقدوره..میبینم و میدونم همگی شما بزرگواران نهایت سعی و محبتت خودتون را در این موردانجام میدین...از جناب گریس محمد آقا کریشنا اوشنوسi177177 و تک تک شما عزیزان نهایت قدردانی را دارم..
ارادتمندم
نظر