کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
این سهم حسی خوب معامله میشه آیاآینده ............و یا نه آیا
افست
مقاومت اول 900 من جای بازیگران بودم تا چند روزسهم راحدودا با دو مثبت باز و با صف خرید می بستم....
نتیجه: خوبه من جای اونا نیستم/:.rolleyessmileyani
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
سلام
توهماتم میگه:
یکی از بیشترین تبادل اطلاعات /:.ohno-smiley.://:.ph34r-smiley.:/را دراین هفته بین اعضاء سابق ..خواهیم داشت..
انشالله جو مثبت بازار این اجازه را نده@};-
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
دوستانی که ضرر کرده اند این سهم را گروه های vip سیگنال داده اند رالی صعودی علی داره اگر بتونید بخرید چونکه در صف خرید باید بخرید چهارشنبه هم گزارشات خوبی روی کدال فرستاده کلا شرکت کوچکی هست سهمش را از بازار جمع کرده اند حتما بررسی کنید
سلام
سوال شد چرا افست خانم ناز دارن و استارت نمیزنن
گفتن زیر لفظی میخوان
گفتم حالا چی میخوان
گفتن خبر بازگشایی مدارس#:-S
سلام
رئیس جمهور:
ستاد ملی مقابله با کرونا با توجه به کاهش چشمگیر موارد ابتلا و فوتی تصمیم گرفت که کلاسهای درس و امتحانات مدارس و دانشگاهها به شکل حضوری برگزار شود که باید دستگاههای مسئول، اجرای آن را پیگیری نمایند.
افست
مقاومت اول 900 من جای بازیگران بودم تا چند روزسهم راحدودا با دو مثبت باز و با صف خرید می بستم....
نتیجه: خوبه من جای اونا نیستم/:.rolleyessmileyani
مقاومت زیادی سر راهشه..انشالله نقش بتا را به قول اساتید بازی نکنه .تو این بازار هرمثبتی برا این سهم غنیمته....
نظر