تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • gholamk
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 520

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    نمی دونم جناب غلام این پست رو بخونن یا نه.
    منم تجربه بورسیم خیلی کمه ولی در این مورد تجربه خودم رو بهشون بگم.
    من با اینکه شیراز کلاس های آموزش بورس خیلی زیاده و از این بابت مشکلی ندارم ولی واقعا فعلا نمیخوام هزینه کنم برای کلاس بورس
    اموزش بورس رو از کلیپ های آموزش مختلف امتحان کردم اما به این نیتجه رسیدم که بهترینش احسان کامیابی هست
    من از وقتی که دارم از احسان کامیابی یاد می گیرم خیلی حس می کنم پیشرفتم بهتر بوده
    اموزش هاش و کامل می تونید از سایت کارگزاری مفید دانلود کنید. اگه پیداش نکردید بگید که آدرس سایت رو پیدا کنم بهتون بگم.
    دوستم الان فایل 330 ام هست اما من یه بار تا سی و خورده ای رفتم جلو دوباره از اول برگشتم عقب و برای بار دوم الان فایل 21 هستم.
    اولشم. ولی همین یه کم هم کلی اطلاعات بهم داده. شبی دو سه تاش و گوش بدید یواش یواش راه می یوفتید.
    نیازی نیست به نظرم که واسه کلاس هزینه کنید. خیلی کامله واقعا
    حالا اینا رو ببینید بعدا اگه حس کردید واسه شما خیلی کمه بعدش دیگه تو شاخه ای که فک می کنید نیاز هست عمقی تر کار کنید کلاس برید.
    خانم رویا واقعا از شما ممنونم که برای بنده وقت گذاشتید
    خوشبختانه الان وضعیت بورس خیلی خوبه و میتونید با کمی تمرین و کمی اطلاعات تکنیکالی بهترین سودها رو کرد اما من بازار ریزشی رو هم تجربه کردم به هیچ عنوان تحلیل بردار نیست متاسفانه. توی سایت فراچارت هرچی فیلم آموزشی بود دیدم و وقتی روی نمودار پیاده میکردم میدیدم ااااا چقدر خوب جواب میده میگفتم ایول اگر میشه اینجوری پول درآورد که خوبه و... اما بعد از چند سال دیدم نه اینجوری نیست و به خودم گفتم واقعا اگر از بورس میشه اینقدر پول درآورد مطمین باش که زرنگ تر از تو هم هست و کسایی هستن که خیلی زحمت کشیدن و الان دارن نون زحمتشون رو میخورن. بعد ادامه دادم و از هر چیزی که اینور و اونور میومد بیرون اطلاعات گرفتم و تمرین کردم اما دیدم به دلم نمیچسبه یعنی نمیشه آدم با خیال راحت سهم بخره و مطمین باشه که سهم بالا میره هی کم و بیش خرید و فروش میکردم اما فایده نداشت. تا اینکه این چند وقت همه اتفاقات باهم جور شدن (مثلا پیدا کردن ی رفیق که تو بورس خیلی از من پیگیرتره و باهم که میریم جلو اون خیلی کمکم میکنه و هم چنین آشنا شدن با جناب آباد عزیز که وقتی میگه این سهم میره بالا ردخور نداره و اینقدر با اطمینان میگه من هم با خیال راحت میخرم) و الان به این رسیدم که اینهمه تکنیکال البته به صورت سطحی خوندم فایده نداشته ولی بنیادی چیز دیگه اس و استرس هم نداره به این فکر افتادم که بنیادی رو عمقی بخونم و همچنین تابلو خوانی رو که اگر تو این دوتا ماهر بشم دیگه تموم و تمام زحمات من جواب میده.
    در ضمن حتما این آقا احسان کامیابی :D رو هم دنبالش میرم و فیلم هاشو دانلود میکنم
    از شما ممنونم واقعا
    آخرین ویرایش توسط gholamk؛ 2019/12/08, 23:35.

نظر

• gholamk
      عضو فعال
      • Jan 2015
      • 520

ای بابا بازم اینجوری شد که

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در اصل توسط gholamk پست شده است View Post
        خانم رویا واقعا از شما ممنونم که برای بنده وقت گذاشتید
        خوشبختانه الان وضعیت بورس خیلی خوبه و میتونید با کمی تمرین و کمی اطلاعات تکنیکالی بهترین سودها رو کرد اما من بازار ریزشی رو هم تجربه کردم به هیچ عنوان تحلیل بردار نیست متاسفانه. توی سایت فراچارت هرچی فیلم آموزشی بود دیدم و وقتی روی نمودار پیاده میکردم میدیدم ااااا چقدر خوب جواب میده میگفتم ایول اگر میشه اینجوری پول درآورد که خوبه و... اما بعد از چند سال دیدم نه اینجوری نیست و به خودم گفتم واقعا اگر از بورس میشه اینقدر پول درآورد مطمین باش که زرنگ تر از تو هم هست و کسایی هستن که خیلی زحمت کشیدن و الان دارن نون زحمتشون رو میخورن. بعد ادامه دادم و از هر چیزی که اینور و اونور میومد بیرون اطلاعات گرفتم و تمرین کردم اما دیدم به دلم نمیچسبه یعنی نمیشه آدم با خیال راحت سهم بخره و مطمین باشه که سهم بالا میره هی کم و بیش خرید و فروش میکردم اما فایده نداشت. تا اینکه این چند وقت همه اتفاقات باهم جور شدن (مثلا پیدا کردن ی رفیق که تو بورس خیلی از من پیگیرتره و باهم که میریم جلو اون خیلی کمکم میکنه و هم چنین آشنا شدن با جناب آباد عزیز که وقتی میگه این سهم میره بالا ردخور نداره و اینقدر با اطمینان میگه من هم با خیال راحت میخرم) و الان به این رسیدم که اینهمه تکنیکال البته به صورت سطحی خوندم فایده نداشته ولی بنیادی چیز دیگه اس و استرس هم نداره به این فکر افتادم که بنیادی رو عمقی بخونم و همچنین تابلو خوانی رو که اگر تو این دوتا ماهر بشم دیگه تموم و تمام زحمات من جواب میده.
        در ضمن حتما این آقا احسان کامیابی :D رو هم دنبالش میرم و فیلم هاشو دانلود میکنم
        از شما ممنونم واقعا
        دوست عزیز
        چندی قبل هم برای رویا خانم گفتم
        البته تازه به این نتیجه رسیدم..با مشاهداتی که کرده ام
        فهمیدم اگر کاری را می کنم باید با عشق و علاقه باشد نه مادیات
        علاقه که باشد پول هم دنبالش می آید
        هیچ فرقی بین ما و جناب آباد نیست
        تنها فرقی که با ایشان داریم این هست که جناب آباد بخاطر عشق و علاقه ای که به بورس دارند موفق هستند.سود هم دنبال عشق میرود
        اما امثال من برای پول کار می کنیم نه علاقه
        الان منی که می گویم داوه را 500 فروختم الان 3 هزار هست آیا میتوانستم نگهش دارم؟صادقانه بگویم نه.فوقش روی هزار می فروختم
        پس سهم بالا هم برود ما ناراحتیم پایین هم بیاد باز ناراحتم
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

تقدیم به آباد عزیز دنباله پستم..

من شخصاً اعتقادم بر این است که در حقیقت، ترس یعنی نبود عشق.
          هرگاه عشق نباشد، ترس زیاد است.
          همان‌طور که اتومبیل اگر بنزین نداشته باشد، می­‌ایستد، سوخت بشر هم عشق است و عشق هم اولین پدیده هدف است.
          هر وقت در زندگیتان ترس زیاد است و زیاد ترمز می‌کنید و حرکت نمی‌کنید و راه نمی­روید و با عشق و علاقه از خواب بیدار نمی­‌شوید و با ذوق و شوق سرکار نمی‌­روید و با ذوق و شوق به خانه نمی­‌روید، با شوق و ذوق با همسرتان صحبت نمی­‌کنید، فرزندتان را بغل نمی­‌کنید ؛ با ذوق و شوق با دوستان خود حرف نمی‌­زنید و خلاصه با شوق و ذوق زندگی نمی­‌کنید. به جای این که بگردید و بگویید که تقصیر این و یا آن است، به یک نکته توجه کنید، عشقت کم است. وقتی عشق در وجودت دمید، گرم می­‌شوی و ترس از بین می‌­رود.

وقتی عشق می­‌آید موانع هم می­‌آید.
          اما چه چیزی باعث م‍ی‌­شود که عاشق موانع و کوه­‌ها وبیابان‌­ها را طی می‌­کند تا به معشوق برسد.
          این موانع و دریا و کوه‌ها و بیابان­ها در حقیقت ترس­‌های بشر هستند.
          دیوار قلعه ترس­‌های بشر هستند.
          غولی که معشوق و معشوقه ما را اسیر کرده، ترس‌­های ما هستند.

اما قهرمانان داستان پیروز می­‌شوند، به خاطر عشقشان.
          وقتی عشق تو قوی­تر از غول بود، برنده می‌­شوی.
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• gholamk
            عضو فعال
            • Jan 2015
            • 520

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            دوست عزیز
            چندی قبل هم برای رویا خانم گفتم
            البته تازه به این نتیجه رسیدم..با مشاهداتی که کرده ام
            فهمیدم اگر کاری را می کنم باید با عشق و علاقه باشد نه مادیات
            علاقه که باشد پول هم دنبالش می آید
            هیچ فرقی بین ما و جناب آباد نیست
            تنها فرقی که با ایشان داریم این هست که جناب آباد بخاطر عشق و علاقه ای که به بورس دارند موفق هستند.سود هم دنبال عشق میرود
            اما امثال من برای پول کار می کنیم نه علاقه
            الان منی که می گویم داوه را 500 فروختم الان 3 هزار هست آیا میتوانستم نگهش دارم؟صادقانه بگویم نه.فوقش روی هزار می فروختم
            پس سهم بالا هم برود ما ناراحتیم پایین هم بیاد باز ناراحتم
            جناب کریس عزیز حرف شما رو قبول دارم ولی مگه میشه شما تو بورس باشید و بهش علاقه نداشته باشید؟؟؟ شما علاقه دارید ولی نمیدونید مثلا فلان سهم بنیادش خوبه و وقتی داره میره پایین با اطمینان میانگین کم کنی اما شما هدف های سهم رو نمیتونی با قطعیت بگی برای همین داوه رو 500 فروختی اگر تکنیکال رو خوب بلد بودی یا بنیادش رو میدونستید آیا روی 500 میومدید بیرون؟ یا حتی تکنیکال خوب بلد بودید خب حد سود رو میاوردید بالاتر و همینجوری ادامه میدادید تا به سودهای گنده برسید.
            یه چیزی هم هستا جناب کریس. من این رو قبول دارم که یکمی علاقه هم به پول بستگی داره دقت کردید کاری که توش پول خوبی هست خیلی ها بهش علاقه دارند خیلی ها. شاید این علاقه من به پول هم ربط داشته باشه که فک میکنم داره. البته شخصیت هم خیلی توش دخیله. شما نتورک رو ببین خیلی توش پول هست و من تو دوتا شرکت عضو بودم و پسر خاله من یکی از نتورکرهای قهاری هست که واقعا ثروتمنده اما وقتی من رفتم توش دیدم باید مخ بزنم و جنس هایی که میخرم رو به دوست و فامیل و ... بفروشم و اونها رو هم ترغیب کنم که بیان سمت نتورک اما من چون درونگرا هستم نمیتونم مخ بزنم یا فرونشدگی کنم برای همین هم اومدم بیرون

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

تقدیم به آباد عزیز دنباله پستم..

من شخصاً اعتقادم بر این است که در حقیقت، ترس یعنی نبود عشق.
              هرگاه عشق نباشد، ترس زیاد است.
              همان‌طور که اتومبیل اگر بنزین نداشته باشد، می­‌ایستد، سوخت بشر هم عشق است و عشق هم اولین پدیده هدف است.
              هر وقت در زندگیتان ترس زیاد است و زیاد ترمز می‌کنید و حرکت نمی‌کنید و راه نمی­روید و با عشق و علاقه از خواب بیدار نمی­‌شوید و با ذوق و شوق سرکار نمی‌­روید و با ذوق و شوق به خانه نمی­‌روید، با شوق و ذوق با همسرتان صحبت نمی­‌کنید، فرزندتان را بغل نمی­‌کنید ؛ با ذوق و شوق با دوستان خود حرف نمی‌­زنید و خلاصه با شوق و ذوق زندگی نمی­‌کنید. به جای این که بگردید و بگویید که تقصیر این و یا آن است، به یک نکته توجه کنید، عشقت کم است. وقتی عشق در وجودت دمید، گرم می­‌شوی و ترس از بین می‌­رود.

وقتی عشق می­‌آید موانع هم می­‌آید.
              اما چه چیزی باعث م‍ی‌­شود که عاشق موانع و کوه­‌ها وبیابان‌­ها را طی می‌­کند تا به معشوق برسد.
              این موانع و دریا و کوه‌ها و بیابان­ها در حقیقت ترس­‌های بشر هستند.
              دیوار قلعه ترس­‌های بشر هستند.
              غولی که معشوق و معشوقه ما را اسیر کرده، ترس‌­های ما هستند.

اما قهرمانان داستان پیروز می­‌شوند، به خاطر عشقشان.
              وقتی عشق تو قوی­تر از غول بود، برنده می‌­شوی.
              Oh My God
              عجب نوشته‌ی باحالی!
              چقدر ژرف...
              چقدر زیبا!

?✌?

ترس یعنی نبود عشق
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کریس گاردنر
                ستاره‌دار (۱۰)
                • Jan 2013
                • 2905

جناب کریس عزیز حرف شما رو قبول دارم ولی مگه میشه شما تو بورس باشید و بهش علاقه نداشته باشید؟؟؟ شما علاقه دارید ولی نمیدونید مثلا فلان سهم بنیادش خوبه و وقتی داره میره پایین با اطمینان میانگین کم کنی اما شما هدف های سهم رو نمیتونی با قطعیت بگی برای همین داوه رو 500 فروختی اگر تکنیکال رو خوب بلد بودی یا بنیادش رو میدونستید آیا روی 500 میومدید بیرون؟ یا حتی تکنیکال خوب بلد بودید خب حد سود رو میاوردید بالاتر و همینجوری ادامه میدادید تا به سودهای گنده برسید.
                یه چیزی هم هستا جناب کریس. من این رو قبول دارم که یکمی علاقه هم به پول بستگی داره دقت کردید کاری که توش پول خوبی هست خیلی ها بهش علاقه دارند خیلی ها. شاید این علاقه من به پول هم ربط داشته باشه که فک میکنم داره. البته شخصیت هم خیلی توش دخیله. شما نتورک رو ببین خیلی توش پول هست و من تو دوتا شرکت عضو بودم و پسر خاله من یکی از نتورکرهای قهاری هست که واقعا ثروتمنده اما وقتی من رفتم توش دیدم باید مخ بزنم و جنس هایی که میخرم رو به دوست و فامیل و ... بفروشم و اونها رو هم ترغیب کنم که بیان سمت نتورک اما من چون درونگرا هستم نمیتونم مخ بزنم یا فرونشدگی کنم برای همین هم اومدم بیرون
                دوست عزیز پول مهم هست ولی علاقه شرط اول هست..جناب آباد چند ماه پیش پستی گذاشتند که علاقه و تلاش عامل موفقیتشان هست....علاقه که باشد پشت سرش تلاش هم میاد..بعد تلاش پول میاد..
                بنده داوه را مثال زدم..چون پول برام مهم بود..ترس از دست دادن سود یا ضرر کردن...
                دو عامل موجب میشه بطرف بورس کشیده بشویم..یا علاقه یا فرار کردن از کار دستی..میخواهیم بجای دستمان از مغزمان کار بکشیم و در هر دوی این عامل پول هست..
                بنظر شما کدام یک از این عامل باعث پیشرفت و موفقیت می شود..
                کسی سهمی را میخره..انگار داره با سهم هاش حال می کنه..بازی می کنه و این چنین آدمی شبها هم راحت می خوابه..اما ما چی؟تا حالا شده شبها راحت بدون فکر کردن به فردای سهممان بخوابیم
                وقتی شاخص هم وزن از 98 هزار تا 80 هزار پایین آمد..ترسی در جناب آباد مشاهده کردیم؟چه راحت و ریلکس با مدیریت نقدینگی میانگین سهامش را کم می کرد..
                ما چه کار کردیم..یا روزی هزار بار مردیم و زنده شدیم یا اینکه با ضرر از بازار خارج شدیم و از برگشت بازار هم جا ماندیم..
                پس بقول محمد حسین عزیز ترس یعنی نبود عشق

نظر

• iligal
                  مدیر(ستاره دار 11)
                  • Sep 2012
                  • 4103

جناب مدیر
                  ستاره من چی شد؟
                  در مسابقه بازار پایه اول شدم
                  سلام جناب کریس ایشالله ستاره های هفته های قبل رو در آخر این هفته اعمال میکنم
                  بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• gholamk
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 520

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                    سلام
                    نکته دوم
                    این موضوع :استراتژی معاملاتی بر مبنای فیلتر نویسی
                    زمانی که سهمی سرانه خرید حقیقی حداقل بالای ۴۰ ملیون تومان بود......و سرانه فروش حقیقی زیر ۸ ملیون تومان بود
                    تو خریدش شک نکن

سهم ونوین ۴ اردیبهشت رو ببین حقوقی فروخت
                    ۴۰تا حقیقی بیش از ۸ ملیون سهم خرید....سرانه خرید هر نفر ۵۵ ملیون تومان ...شارپ رفت بالا تا ۴۵۰ تومان تو مدت کوتاه
                    اینجا میتونه کد به کد انجام شده باشه
                    کدبه کد کی اتفاق میافته
                    حجم معاملات حداقل ۳ برابر میانگین ححم ماهانه باشه
                    برو ونوین ببین روزهای قبل ۴ اردیبهشت و فروردین چقدر کم ححم خورده
                    سرانه خرید بالای ۱۵ ملیون باشه
                    حداقل ۷۰ درصد حجم فروش متعلق به حقوقی باشه
                    ونوین ۴ اردیبهشت حجم فروش حقوقی ۹۶ درصد است
                    قدرت خریدار به فروشنده بیش از ۲.۵ باشه

این معاملات ریسک بالا و ویژگیهای خوب داره

اگر نمیخایی ریسک بکنی باید تجارت وصادرات بخری

البته سرانه خرید و فروش رو میشه دستکاری کرد

مثال ۴ نفر نفری ۵۰ هزار سهم میفروشند میشه ۲۰۰ هزار سهم
                    با کد بابا ومامان و خاله و داییو.......با ۵۰ تا کد نفری ۱۰۰ تا سهم میفروشه...میشه ۵۰۰۰ سهم ..یعنی ۲۰۵۰۰۰ سهمو ۵۴ نفر فروختند....این معمولا برای انداختن سهم بکار میرود

وقتی میگم بهم انداختند گریس میگه ترسیدم

با یک تعداد خرد میشه سرانه فروش رو کم کرد

به سرانه خرید کم اعتماد نکنید.....

هرچه سرانه ونسبت خریدار به فروشنده بیشتر باشه اوضاع بهتره
                    جناب امیر محمد با سلام وتشکر
                    این مطلبتون یکم برام سنگین بود یعنی کلی نکته داشت و دارم نکته ها رو یادداشت میکنم که داشته باشم و تمرین کنم.

نظر

• امیر محمد ۲
                      عضو فعال
                      • Jun 2019
                      • 789

جناب امیر محمد با سلام وتشکر
                      این مطلبتون یکم برام سنگین بود یعنی کلی نکته داشت و دارم نکته ها رو یادداشت میکنم که داشته باشم و تمرین کنم.
                      سلام
                      شما هم جوان وهم تحصیل کرده هستید
                      خیلی راحت میتونید آنالیز کنید
                      کاربردیست
                      شما معاملات امروز زفکا رو ببین
                      سرانه خرید و فروش رو محاسبه کنید
                      نسبتها....فروش حقوقی
                      به نکات جالبی میرسید

موفق باشید

نظر

• امیر محمد ۲
                        عضو فعال
                        • Jun 2019
                        • 789

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
                        سلام بزرگوار میانگینت 540 نیست جسارتا؟من بودم یکهفته پیش فروش میکردم و سهمی دیگر...شایدم سهامداری وسود اجازه خروج رو بهت نداده..انشاا...بتونه از این قله اورست بالا بره
                        سلام
                        ارادت خان
                        بیش از ۶۰ درصد رو هفته پیش بالای ۷۰۰ فروختم
                        الباقی سهامم برام دراومد ۴۴۰ تومان
                        امروز هم فکر کنم از قله رد شد
                        میگم استاد بنظرت فردا سر خطی بزنیم برا ....تایرا؟
                        یا نقره داغمون میکنه!!

خیلی آقایی

نظر

• gholamk
                          عضو فعال
                          • Jan 2015
                          • 520

سلام
                          شما هم جوان وهم تحصیل کرده هستید
                          خیلی راحت میتونید آنالیز کنید
                          کاربردیست
                          شما معاملات امروز زفکا رو ببین
                          سرانه خرید و فروش رو محاسبه کنید
                          نسبتها....فروش حقوقی
                          به نکات جالبی میرسید

موفق باشید
                          جناب امیرمحمد من چیزی که بلدم اینه که تو کد به کد باید برم قسمت ریز معاملات و معاملات رو نگاه کنم جایی که دوتا حجم مثل هم با ساعت یکسان انجام شده باشه یعنی کد به کد
                          فرض کنید ریز معاملات ی سهمی این شکلی باشه
                          قیمت حجم زمان
                          2300 23589 10.25.30
                          2300 5231 10.25.30
                          2300 23589 10.25.30
                          2300 5231 10.25.30
                          2300 23589 10.25.30
                          2300 5231 10.25.30
                          2300 23589 10.25.30
                          2300 5231 10.2530

نظر

• gholamk
                            عضو فعال
                            • Jan 2015
                            • 520

سلام
                            نکته دوم
                            این موضوع :استراتژی معاملاتی بر مبنای فیلتر نویسی
                            زمانی که سهمی سرانه خرید حقیقی حداقل بالای ۴۰ ملیون تومان بود......و سرانه فروش حقیقی زیر ۸ ملیون تومان بود
                            تو خریدش شک نکن

سهم ونوین ۴ اردیبهشت رو ببین حقوقی فروخت
                            ۴۰تا حقیقی بیش از ۸ ملیون سهم خرید....سرانه خرید هر نفر ۵۵ ملیون تومان ...شارپ رفت بالا تا ۴۵۰ تومان تو مدت کوتاه
                            اینجا میتونه کد به کد انجام شده باشه
                            کدبه کد کی اتفاق میافته
                            حجم معاملات حداقل ۳ برابر میانگین ححم ماهانه باشه
                            برو ونوین ببین روزهای قبل ۴ اردیبهشت و فروردین چقدر کم ححم خورده
                            سرانه خرید بالای ۱۵ ملیون باشه
                            حداقل ۷۰ درصد حجم فروش متعلق به حقوقی باشه
                            ونوین ۴ اردیبهشت حجم فروش حقوقی ۹۶ درصد است
                            قدرت خریدار به فروشنده بیش از ۲.۵ باشه

این معاملات ریسک بالا و ویژگیهای خوب داره

اگر نمیخایی ریسک بکنی باید تجارت وصادرات بخری

البته سرانه خرید و فروش رو میشه دستکاری کرد

مثال ۴ نفر نفری ۵۰ هزار سهم میفروشند میشه ۲۰۰ هزار سهم
                            با کد بابا ومامان و خاله و داییو.......با ۵۰ تا کد نفری ۱۰۰ تا سهم میفروشه...میشه ۵۰۰۰ سهم ..یعنی ۲۰۵۰۰۰ سهمو ۵۴ نفر فروختند....این معمولا برای انداختن سهم بکار میرود

وقتی میگم بهم انداختند گریس میگه ترسیدم

با یک تعداد خرد میشه سرانه فروش رو کم کرد

به سرانه خرید کم اعتماد نکنید.....

هرچه سرانه ونسبت خریدار به فروشنده بیشتر باشه اوضاع بهتره
                            جناب امیرمحمد اون قسمتی رو که به رنگ آبی کردم رو میشه فک کنم با فیلتر نویسی توی دیده بان درستش کرد
                            و اون قسمتی هم که قرمزش کردم مربوط میشه یه معاملات کد به کد؟؟؟ یعنی معاملات کد به کد باید این ویژگی ها رو داشته باشه تا بگیم کد به کد انجام شده درسته؟

نظر

• امیر محمد ۲
                              عضو فعال
                              • Jun 2019
                              • 789

جناب امیرمحمد اون قسمتی رو که به رنگ آبی کردم رو میشه فک کنم با فیلتر نویسی توی دیده بان درستش کرد
                              و اون قسمتی هم که قرمزش کردم مربوط میشه یه معاملات کد به کد؟؟؟ یعنی معاملات کد به کد باید این ویژگی ها رو داشته باشه تا بگیم کد به کد انجام شده درسته؟
                              آفرین
                              امروز سرانه خرید حقیقی تو زفکا ۴۷ ملیون بوده
                              سرانه فروش حقیقی ۱۰ ملیون تومان
                              خوب دیگه چه جوری بگه بیا منو بخر/:.grlim:./

سرانه خرید و فروش رو چه طور محاسبه میکنید؟
                              ارزش معاملات تقسیم بر تعداد خریدار
                              موفق باشید

نظر

• gholamk
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 520

آفرین
                                امروز سرانه خرید حقیقی تو زفکا ۴۷ ملیون بوده
                                سرانه فروش حقیقی ۱۰ ملیون تومان
                                خوب دیگه چه جوری بگه بیا منو بخر/:.grlim:./

سرانه خرید و فروش رو چه طور محاسبه میکنید؟
                                ارزش معاملات تقسیم بر تعداد خریدار
                                موفق باشید
                                عالی بود و خیلی دستتون درد نکنه
                                بعد از مدرسه میام فیلترش رو مینویسم
                                الان به شدت خوابم میاد
                                شبتون بخیر

نظر

در حال کار...
                                X