تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آپولون
    ستاره دار (1)
    • Dec 2015
    • 627

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

با سلام و ادب و احترام

از خواندن مطالب همه دوستان در این تاپیک بسیار لذت میبرم و استفاده میکنم ناگفته نماند اینجانب فقیر و مسکین و یتیم نیستم اما به عبارتی بنده را در این بازار آشفته که مرا همیشه گیج و منگ و مفتون خود ساخته میتوان ابن سبیل در شاهراه چنین بازاری تصور نمود و در نظر گرفت. امیدوارم دوستان بنده را نیز به جمع صمیمانه و درویشی خود پذیرا باشند و از همه عزیزان سپاسگذارم

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
      سلام و صبح به خیر

صفحه های این تاپیک چه زود مثل عمر ما ورق میخورد و بعضی وقتها تراوش های ذهنی زود به حقیقت میپیوندن!!!

یکی از قانون های جذب هست که میگه تو بخواه، برآورده می شود و چه حس شیرینی دارد برای دوستان که خواستن و اتفاق افتاد!!!
      واقعا خدا رو هزاران مرتبه شکر.
      اون موقع گفتم
      میلیاردرهای 2020
      الان میریم برای تریلیونرهای 2021 /:.tonguesmiley:./

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
        ستاره‌دار(3)
        • Apr 2014
        • 5587

یه پستی فک کنم جناب کریس یا جناب امیر محمد در مورد پذیره نویسی سالها قبل که یکی از دوستاشون خریدن الان خیلی زیاده نوشته بودن هر چی میگردم پیدا نمیکنم.

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
          سلام
          کریس خان هیچ اتفاقی نمی افته...دل قوی دار
          اتفاقا از فردا بازار بهتری خواهیم داشت
          امکان مثبت شدن شاخص برای فردا هست
          البته نگاه به شاخص وسهام شاخص ساز کمکی به یک معامله گر نمیکنه
          معامله گر بودن خیلی مهمه
          یعنی شهامت تصمیم گیری
          چه در خرید وچه در فروش
          بنظرم عیار تریدر حرفه ای در بازار منفی وساید مشخص میشه
          رنه که تو بازار یک سال گذشته ماشااله همه استاد شدند
          یه بنده خدایی چند سال پیش سیمان سبزوار تو پذیره نویسی شرکت کرده بود ۲۰۰ هزار سهم خریده بود ۲۰ ملیون
          ...هر وقت منو میدید قیمت سبزوار رو میگرفت
          چند روز پیش گفتم ملیاردر شدی...۱.۵ ملیارد قیمت سهامش شده بود

این روزها نوبتی هم باشه نوبت ماست نگران نباش

چنان روزی به نادانان رساند که صد عاقل در آن حیران بماند
          در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
          یه پستی فک کنم جناب کریس یا جناب امیر محمد در مورد پذیره نویسی سالها قبل که یکی از دوستاشون خریدن الان خیلی زیاده نوشته بودن هر چی میگردم پیدا نمیکنم.
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

دوستان عزیز روز خوش...
            داشتم سهم های بزرگ را بررسی می کردم....اثری از حمایت حقوقی در سهام بزرگ نمی بینم..../.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/
            فقط در سهم شبندر حقوقی تقزیبی 50 میلیون خرید و 15 میلیون فروش داشته....در مابقی سهام بزرگ بازار خرید و فروش حقوقی برابر و چه بسا در برخی سهم ها وزنه فروش حقوقی بیشتر هم بوده.......

حس می کنم بازار افتاده دست حقیقی ها.....دیگر بود و نبود حقوقی تاثیری ندارد...چه بسا نبودنش بهتر باشد...چون سهمش را می فروشه و خللی در روند بازار ایجاد می کنه......

مگر میشود سهمی که تا دیروز از صف فروش به اندازه حجم مبنا می خریدند....امروز همان سهم با صف خرید شروع کند!!/:.ohno-smiley.://:.ohno-smiley.:/
            نمونه بارز هم شگویا...صبا....
            آخرین ویرایش توسط کریس گاردنر؛ 2020/05/18, 15:32.
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• امیر محمد ۲
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 789

سلام

خانم رویا منتظرم هرچه زودتر بیایی و بگی که رسالتت رو به سرانجام رساندی

یادمه پارسال برج ۴ خانه را عوض کردید ونزدیک هستیم به سرسال منزل جدید
              یه یا علی بگو و پدر ومادر رو صاحبخونه کن
              اگر هم پول کم بود رهن کامل بده تا سال دیگه
              من فقط توصیه برادرانه میکنم
              حمل بر دخالت ویا فضولی نباشه

شیرینی خرید هم نمیخایم
              منتظرم که اعلام کنی و ما رو شاد کنی

در پناه الله باشی

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post
                سلام

خانم رویا منتظرم هرچه زودتر بیایی و بگی که رسالتت رو به سرانجام رساندی

یادمه پارسال برج ۴ خانه را عوض کردید ونزدیک هستیم به سرسال منزل جدید
                یه یا علی بگو و پدر ومادر رو صاحبخونه کن
                اگر هم پول کم بود رهن کامل بده تا سال دیگه
                من فقط توصیه برادرانه میکنم
                حمل بر دخالت ویا فضولی نباشه

شیرینی خرید هم نمیخایم
                منتظرم که اعلام کنی و ما رو شاد کنی

در پناه الله باشی
                راستش جناب امیر محمد من می دوام قیمت خونه هم می دوعه.
                پولم و رسوندم به حدی که خونه ای که میخواستم میشد. رفتیم سراغ خرید خونه.
                همون خونه تقریبا دو برابر یا چیزی کمتر از دو برابر شده.
                پس همچنان باید یک سال دیگه هم صبر کنیم.
                اما این بار باید من پرشتاب تر از سال قبل بدوام.
                باید خیلی هوشمندانه عمل کنم و اشتباهات کمتری کنم تا سود بیشتری کنم.
                خدا رو شکر درصد سود پارسال من از درصد رشد مسکن زیاد تر بود.
                اگه امسال از این مقدار هم درصد رو بالاتر ببرم و فرض کنیم مسکن هم دوبرابر میشه سال دیگه میتونم.
                جناب امیرمحمد شیراز خونه خیلی گرونه. البته شما هم تهران هستید. میدونید چی میگم.
                اما خب شیراز ما منطقه متوسط شیراز هستیم.
                یه خونه ویلایی دو یا سه خواب در منطقه ای که ما هستیم یک و نیم پول میخواد.

نظر

• کریس گاردنر
                  ستاره‌دار (۱۰)
                  • Jan 2013
                  • 2905

خسته مان کردی تورم....به کجا چنین شتابان!!
                  خواهرم بهم گفت براش یک گوشی اپل قیمت کنم برای خرید...رفتم دیجی کالا کمترین قیمت16429000 تومان/.:blinksmiley.://:.ohno-smiley.://:.zzzzzz.:/

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

نظر

• shadi
                      کاربر فعال
                      • Jul 2011
                      • 914

ببخشید لطفا دوستان راهنمایی بفرمایند اگر کسی بخواهد سهامش را به کس دیگه انتقال بده چه مسیری را باید طی کند

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

در اصل توسط shadi پست شده است View Post
                        ببخشید لطفا دوستان راهنمایی بفرمایند اگر کسی بخواهد سهامش را به کس دیگه انتقال بده چه مسیری را باید طی کند
                        با سلام دوست عزیز
                        این سوال شما را یک نفر در سایت کار گزاری آگاه هم پرسیده عین سوال و جواب را می گذارم.....تا بحال با چنین موردی برخورد نکردم....

انتقال سهم به کد دیگر
                        من چند سهم رو برای یکی از دوستان با کد بورسی خودم خریداری کرده ام . حالا ایشون خودشون کد بورسی گرفته اند و میخوان که سهامشون به پرتفوی خودشون انتقال پیدا کنه . آیا راهی هست؟

۱۷ فروردین ۱۳۹۹ در ۱۱:۱۶ ق٫ظ
                        سلام دوست عزیز،
                        درنظر داشته باشید که امکان انتقال سهم به شخص دیگر وجود ندارد.

نظر

• ریچارد
                          Banned
                          • Feb 2016
                          • 72

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post

اگه امسال از این مقدار هم درصد رو بالاتر ببرم و فرض کنیم مسکن هم دوبرابر میشه سال دیگه میتونم.
                          جناب امیرمحمد شیراز خونه خیلی گرونه. البته شما هم تهران هستید. میدونید چی میگم.
                          اما خب شیراز ما منطقه متوسط شیراز هستیم.
                          یه خونه ویلایی دو یا سه خواب در منطقه ای که ما هستیم یک و نیم پول میخواد.

خانه در شیراز طی یکسال اخیر حداکثر 30 درصد رشد داشته است . شما چطور می گویید دو برابر شده است ؟!
                          اینکه پیش بینی می کنید که تا سال دیگر دو برابر می شود هم در نوع خودش جالب است !

درست است که قیمت خانه در شیراز , بعد از تهران از گران ترین هاست , علت آن اینست که در جنوب ایران (زیر اصفهان ) تنها شهر به دردبخور موجود است و پول تمام سرمایه داران جنوب به سوی آن سرازیر می شود. مناطق سرسبز باغی فراوان هم مزید علت است. اما در کل رنج قیمت آپارتمان از متری 5 تومان در جنوب شیراز , تا 10 تومان در مناطق متوسط و 35 تومن در بهترین منطقه است.
                          البته قیمت 45 و حتی 65 هم دیده ام که البته فریب است برای انداختن به افراد خرپول ناآگاه.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

در اصل توسط ریچارد پست شده است View Post
                            خانه در شیراز طی یکسال اخیر حداکثر 30 درصد رشد داشته است . شما چطور می گویید دو برابر شده است ؟!

درست است که قیمت خانه در شیراز , بعد از تهران از گران ترین هاست , علت آن اینست که در جنوب ایران (زیر اصفهان ) تنها شهر به دردبخور موجود است و پول تمام سرمایه داران جنوب به سوی آن سرازیر می شود. مناطق سرسبز باغی فراوان هم مزید علت است. اما در کل رنج قیمت آپارتمان از متری 5 تومان در جنوب شیراز , تا 10 تومان در مناطق متوسط و 35 تومن در بهترین منطقه است.
                            البته قیمت 45 و حتی 65 هم دیده ام که البته فریب است برای انداختن به افراد خرپول ناآگاه.
                            من دقیق نمی دونم.
                            فقط میدونم که قبلا ما خونه ای که میخواستیم رو زیر یه تومن میتونستیم بخریم اما الان شده 1.5 حدودا
                            درصد حساب نکردم.
                            قیمت ها رو از چند تا بنگاه هم فقط پرسیدم.
                            ولی همه همینن.
                            هر کی یه خرابه ای داره هر چی دلش خواسته روش قیمت گذاشته.
                            کسی هم نیست جلوشون رو بگیره.
                            اینجا که ما هستیم پارسال با 900 تومن تا یه تومن میشد یه خونه ویلایی خوب خرید.
                            الان همونا رو زدن 1.500 و 1600 و 1.700 حتی 2 تومن هم تو خیابون کناریمون بهم گفتن.
                            (البته دو تومن دو طبقه بود. ولی گفتم من دوطبقه نمی خوام اونم گفت پول زمینشه. )
                            من دیگه درصد و اینا نمی دونم.
                            واسه سال دیگه هم نمی دونم چند برابر میشه.
                            گفتم اگه دو برابر هم که بشه (یعنی بدبینانه ترین حالت ممکن رو در نظر گرفتم)
                            که بگم دیگه با بدترین حالت ممکن هم اگه من در نظر بگیرم سال دیگه می تونم بخرم.
                            من جایی از صحبت هام نگفتم من پیش بینی می کنم.
                            من چه میدونم اصن.

نظر

• roya123
                              ستاره‌دار(3)
                              • Apr 2014
                              • 5587

در اصل توسط ریچارد پست شده است View Post

در ضمن گویا یک ماه اخیر قیمت ها دستتون نیست. الان فک نمی کنم متری 5 تومن تو شیراز گیر بیاد.
                              اگه روستاهای اطرافش که به شیراز وصلن رو می گید شاید.
                              نمی دونم والا. شایدم گیر بیاد.

نظر

• roya123
                                ستاره‌دار(3)
                                • Apr 2014
                                • 5587

در ضمن جناب ریچارد شما که می فرمایید 30 درصد رشد داشته با عدد و رقم با من صحبت نکنید.
                                همین خونه ای که ما پارسال توش نشسته بودیم (یه خونه 300 متری بود) می گفت یه تومن.
                                الان شما بیایید واسه من اون و بخرید 1.300
                                این عدد و رقما به درد تو روزنامه ها و همون جاهایی که شما خوندین میخوره.
                                بیایین تو عمل ببینید چه خبره.

نظر

در حال کار...
                                X