تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ریچارد
    Banned
    • Feb 2016
    • 72

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

اینطور نیست . باید خوب بگردید وگرنه سر شما را کلاه خواهند گذاشت. مخصوصا به املاکی ها اعتماد نکنید.

من همین بهمن ماه ( قبل از داستان کرونا ) واحدی را در قصردشت ( گلخون ) دیدم . متری 40 تومان می گفت. با کمی جستجو واحدی دیگر در کوچه بهتر با ساخت و متریال بهتر پیدا کردم که متری 30 تمام کردیم . شاید اگر مالک آن واحد در همین کوچه مجموعه اش را ساخته بود متری 45 می گفت.

واحد متری 5 تومان هم همین الان در شهرک فرهنگیان که نوساز هم هست و جای بدی نیست وجود دارد.

البته خانه حیاط دار داستانش متفاوت است و تنوع انتخاب مناطق و کیس های آن محدود است.

به نظر من پرداخت میلیاردی برای یک خانه معمولی , وقتی که شما می توانید با آن پول ماهی 50 میلیون سود کنید اشتباه است. نهایتا ماهی 5 تومان کرایه بدهید و با بقیه پول به ریش صاحبخانه بخندید.
    آخرین ویرایش توسط ریچارد؛ 2020/05/18, 22:21.

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

در اصل توسط ریچارد پست شده است View Post
      اینطور نیست . باید خوب بگردید وگرنه سر شما را کلاه خواهند گذاشت. مخصوصا به املاکی ها اعتماد نکنید.

من همین بهمن ماه ( قبل از داستان کرونا ) واحدی را در قصردشت ( گلخون ) دیدم . متری 40 تومان می گفت. با کمی جستجو واحدی دیگر در کوچه بهتر با ساخت و متریال بهتر پیدا کردم که متری 30 تمام کردیم . شاید اگر مالک آن واحد در همین کوچه مجموعه اش را ساخته بود متری 45 می گفت.

واحد متری 5 تومان هم همین الان در شهرک فرهنگیان که نوساز هم هست و جای بدی نیست وجود دارد.

البته خانه حیاط دار داستانش متفاوت است و تنوع انتخاب مناطق و کیس های آن محدود است.

به نظر من پرداخت میلیاردی برای یک خانه معمولی , وقتی که شما می توانید با آن پول ماهی 50 میلیون سود کنید اشتباه است. نهایتا ماهی 5 تومان کرایه بدهید و با بقیه پول به ریش صاحبخانه بخندید.
      افرین. تاریخ رو خوب گفتید. بهمن ماه.
      خونه ای که الان ما توش نشستیم (نه اون خونه قبلی ها. اون بهتر از این بود)
      حدود بهمن ماه بود می خواست بفروشه. شایدم حتی اسفند بود.
      گذاشته بود بنگاه واسه فروش. گفتم چند که اگه اوکی خالم برش داره.
      الکی... میخواستم قیمت دستم بیاد.
      گفت قیمتش 1.050 هست ولی من گذاشتم 950.
      فک کرد قضیه خالم و راست گفتم. دیدم گیر داده گفتم خالم اینقدر پول نداره.
      گفت چقدر داره. منم یه مبلغی گفتم که خیلی پایین تر باشه که دیگه بیخیال بشه.
      گفتم خالم 700 تومن فقط داره.
      گفت اشکال نداره. بقیه شو قسطی بده.
      گفتم نمیخواد بیشتز از 700 تومن هزینه کنه واسه خونه.
      گفت بگو بیاد پای معامله با هم کنار میاییم.
      هفته پیش که رفتم دنبال خونه مغزم سوت کشید.
      گفتم بزار اگه این از تغییر قیمت ها خبر نداره همین و ازش برداریم.
      زنگ زدم گفت قیمت ها خیلی بالا رفته.
      و شما یه تومن حساب کنید. حالا فرض کنید یه کمی هم بالاتر بره.
      اما باید بیام شیراز قیمت ها رو ببینم.
      چون ایشون الان شیراز نیستن.
      همین خونه رو این اقا سه سال پیش 250 یا 200 خریده. از همسایه ها پرسیدیم گفتن بهمون.
      فقط بهتون یه توصیه دارم. الان برید قیمت این واحدی که بهمن ماه خریدید رو جویا بشید متوجه می شید من چی میگم.

منم بر اساس قیمت های قبل از کرونا پولم و آماده کردم و راهی بنگاه شدم یهو تو بنگاه اولی نزدیک بود سکته کنم.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
      شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• iligal
        مدیر(ستاره دار 11)
        • Sep 2012
        • 4103

خانه در شیراز طی یکسال اخیر حداکثر 30 درصد رشد داشته است . شما چطور می گویید دو برابر شده است ؟!
        اینکه پیش بینی می کنید که تا سال دیگر دو برابر می شود هم در نوع خودش جالب است !

درست است که قیمت خانه در شیراز , بعد از تهران از گران ترین هاست , علت آن اینست که در جنوب ایران (زیر اصفهان ) تنها شهر به دردبخور موجود است و پول تمام سرمایه داران جنوب به سوی آن سرازیر می شود. مناطق سرسبز باغی فراوان هم مزید علت است. اما در کل رنج قیمت آپارتمان از متری 5 تومان در جنوب شیراز , تا 10 تومان در مناطق متوسط و 35 تومن در بهترین منطقه است.
        البته قیمت 45 و حتی 65 هم دیده ام که البته فریب است برای انداختن به افراد خرپول ناآگاه.
        ولی اون قسمت از صحبتتون که گفتین تو جنوب کشور بدردبخور ترین شهر است ،خدمتتون عرض کنم درآمد نفت و گاز عسلویه و خارگ و برق نیروگاه اتمی و واردات گمرک بوشهر درآمد چند تا کشور رو تامین میکنه و اکثر بوشهریا برای آب و هوا میان شیراز خونه میخرن نه اینکه سرمایشون رو میارن شیراز!!! ،بحث اینکه کدوم شهر بهتر و بدرد بخور تره خوب نیست اینجا مطرح بشه و باعث کدروت بشه!!!
        بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
          ولی اون قسمت از صحبتتون که گفتین تو جنوب کشور بدردبخور ترین شهر است ،خدمتتون عرض کنم درآمد نفت و گاز عسلویه و خارگ و برق نیروگاه اتمی و واردات گمرک بوشهر درآمد چند تا کشور رو تامین میکنه و اکثر بوشهریا برای آب و هوا میان شیراز خونه میخرن نه اینکه سرمایشون رو میارن شیراز!!! ،بحث اینکه کدوم شهر بهتر و بدرد بخور تره خوب نیست اینجا مطرح بشه و باعث کدروت بشه!!!
          من یه سال و نیم که تو نمایشگاه سرویس خواب بودم (با داداشم)
          چه مشتری های لارجی از بوشهر داشتیم.
          مشتری بوشهری میومد تو مغازمون تو دلمون عروسی بود.
          چون می دونستیم سرویس خواب و تشک واسه خودشون و تخت واسه بچه هاش و تشک واسه بچه هاش همه اوکیه.
          ابر فاکتور بودا نه فاکتور /.:biggrinsmiley.:/
          خدایی خیلی لارج بودن.

اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
          شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• iligal
            مدیر(ستاره دار 11)
            • Sep 2012
            • 4103

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            من یه سال و نیم که تو نمایشگاه سرویس خواب بودم (با داداشم)
            چه مشتری های لارجی از بوشهر داشتیم.
            مشتری بوشهری میومد تو مغازمون تو دلمون عروسی بود.
            چون می دونستیم سرویس خواب و تشک واسه خودشون و تخت واسه بچه هاش و تشک واسه بچه هاش همه اوکیه.
            ابر فاکتور بودا نه فاکتور /.:biggrinsmiley.:/
            خدایی خیلی لارج بودن.

ما خودمونم از شیراز خریدیم تو زرهی!!!

قیمت زمین و وسایل و مواد غذایی تو بوشهر همتراز با تهران و گهگاهی بالا تر هم هست و این هم به خاطر مسافتی هست که از پایتخت طی میشه تا مواد غذایی توزیع بشه!!! و شیراز نسبت به بوشهر هزینه های زندگی پایین تره

الان تو اکثر نقاط زمین خالی به متری 6/7 تومن و خونه نوساز متری 9/10 میلیون رسیده!!!

نظر

• azad.
              عضو فعال
              • Jun 2019
              • 962

آپارتمان نوساز در معالی آباد تا دوماه پیش متری ۱۵ تومن بود.الان سایت دیوار گذاشته متری ۲۲-۲۳.
              البته نمیدونم معامله ای روی این قیمت ها انجام میشه یا نه ولی هر کی از راه میرسه یه قیمتی میگه.
              البته گلخون و قصرالدشت میشه گفت بهترین جای شیرازه.

نظر

• سپهر کلهر
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 578

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                با سلام دوست عزیز
                این سوال شما را یک نفر در سایت کار گزاری آگاه هم پرسیده عین سوال و جواب را می گذارم.....تا بحال با چنین موردی برخورد نکردم....

انتقال سهم به کد دیگر
                من چند سهم رو برای یکی از دوستان با کد بورسی خودم خریداری کرده ام . حالا ایشون خودشون کد بورسی گرفته اند و میخوان که سهامشون به پرتفوی خودشون انتقال پیدا کنه . آیا راهی هست؟

۱۷ فروردین ۱۳۹۹ در ۱۱:۱۶ ق٫ظ
                سلام دوست عزیز،
                درنظر داشته باشید که امکان انتقال سهم به شخص دیگر وجود ندارد.

سلام جناب کریس.
                من چند سال پیش برای یکی از دوستان که کد نداشت سهمی خریده بودم.
                بعد از مدتی کد گرفت و رفتیم کارگزاری تا سهامشو به کدش بزنم.
                کارگزار گفت نمیشه. و تنها راهش رفتن به دفتر اسناد رسمی و وکالتی بنام زدنه.
                رفتیم وکالتی بنام زدیم و بعدش مراجعه به سپرده گزاری مرکزی و تحویل وکالت به اونجا.
                تا اونا دستور بدهند بعد از فروش پول تو حساب کسی که وکالتی خریده واریز بشه.

نظر

• امیر محمد ۲
                  عضو فعال
                  • Jun 2019
                  • 789

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post

نمودار شاخص دارویی....فردا خط روند مقاومتی را به امید خدا پودر کنه....میریم بسمت اهداف تعیین شده...
                  تقدیم به امیر محمد عزیز....

سلام

داداش اینم از خط روند مقاومتی

پرچم دارویی تو این بازار بالاست

وَ مَن یَتَّقِ اللهَ یَجعَل لَهُ مَخرَجاً

از امید بخش ترین قوانین الهی است
                  آخرین ویرایش توسط امیر محمد ۲؛ 2020/05/19, 11:09.

نظر

• امیر محمد ۲
                    عضو فعال
                    • Jun 2019
                    • 789

امروز را بلند بخند ...

بلند بگو خدایا شکرت ...

بلند آواز سر بده مانند گنجشک‌ها ،

شاد باش ، دیگران را خوشحال کن !

دوستانت را قضاوت نکن ،

قبل از آن که کسی را نصیحت کنی

یک روز با او بگذران ...

با کفش‌های او راه برو ...

از زندگی‌اش باخبر باش ......

نظر

• کریس گاردنر
                      ستاره‌دار (۱۰)
                      • Jan 2013
                      • 2905

در اصل توسط امیر محمد ۲ پست شده است View Post

سلام

داداش اینم از خط روند مقاومتی

پرچم دارویی تو این بازار بالاست

وَ مَن یَتَّقِ اللهَ یَجعَل لَهُ مَخرَجاً

از امید بخش ترین قوانین الهی است

سلام امیر محمد عزیز...
                      خوبی داداش؟
                      شکر خدا امروز سقف را زد....فردا هم بالای سقف یک کندل میخوره دیگه میشه احساس آرامش کرد...
                      توکل بر خدا...هر چه او اراده کند
                      از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                      وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
                        سلام جناب کریس.
                        من چند سال پیش برای یکی از دوستان که کد نداشت سهمی خریده بودم.
                        بعد از مدتی کد گرفت و رفتیم کارگزاری تا سهامشو به کدش بزنم.
                        کارگزار گفت نمیشه. و تنها راهش رفتن به دفتر اسناد رسمی و وکالتی بنام زدنه.
                        رفتیم وکالتی بنام زدیم و بعدش مراجعه به سپرده گزاری مرکزی و تحویل وکالت به اونجا.
                        تا اونا دستور بدهند بعد از فروش پول تو حساب کسی که وکالتی خریده واریز بشه.
                        سلام بر سپهر جان عزیز..
                        کم پیدایی دوست عزیز...
                        کاش جناب چینی بند زن هم تشریف می آوردند..البته آخرین پستی که از ایشان دیدم...یک متلکی بار ما کرد و رفت...امیدوارم غیبتش بخاطر میلیاردر شدنش باشه....
                        جناب ارادت هم غیبت صغری کبری داره......
                        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• ریچارد
                          Banned
                          • Feb 2016
                          • 72

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                          در مورد مطلبی که گفتم شک ندارم . چون بوشهر و کرمان و اهواز بوده ام.
                          بوشهر شهری است که به تازگی مدرن شده است و البته بیشتر شهرهای ایران همینگونه اند.
                          پول و لارج بودن دلیل و شاخصه شهر خوب نیست. اتفاقا لار هم تعداد زیادی پولدار دارد که به دلیل قاچاق ثروت کلانی دارند . خانه های بسیار لوکسی ساخته اند که در استان فارس کمتر دیده می شود. اما اینها ملاک یک شهر خوب نیست.

شهر خوب باید مولفه های فرهنگی , اجتماعی , تفریحی و جغرافیایی را یکجا دارا باشد.

بوشهر از فقر فضای سبز , آب شیرین , گرما و شرجی بودن هوا در 7 ماه سال رنج می برد.

لذت نیم ساعت قدم زدن در بلوار زند یا ارم , یا لذت رانندگی در میان انبوه درختان قصردشت را در کجای جنوب ایران می توانید تجربه کنید ؟

نظر

• iligal
                            مدیر(ستاره دار 11)
                            • Sep 2012
                            • 4103

در مورد مطلبی که گفتم شک ندارم . چون بوشهر و کرمان و اهواز بوده ام.
                            بوشهر شهری است که به تازگی مدرن شده است و البته بیشتر شهرهای ایران همینگونه اند.
                            پول و لارج بودن دلیل و شاخصه شهر خوب نیست. اتفاقا لار هم تعداد زیادی پولدار دارد که به دلیل قاچاق ثروت کلانی دارند . خانه های بسیار لوکسی ساخته اند که در استان فارس کمتر دیده می شود. اما اینها ملاک یک شهر خوب نیست.

شهر خوب باید مولفه های فرهنگی , اجتماعی , تفریحی و جغرافیایی را یکجا دارا باشد.

بوشهر از فقر فضای سبز , آب شیرین , گرما و شرجی بودن هوا در 7 ماه سال رنج می برد.

لذت نیم ساعت قدم زدن در بلوار زند یا ارم , یا لذت رانندگی در میان انبوه درختان قصردشت را در کجای جنوب ایران می توانید تجربه کنید ؟
                            بسیار عالی

در اینکه شیراز دارای تمامی خصایصی که فرمودین هست شکی نیست دوست عزیز و بنده بواسطه نزدیکی شیراز به بوشهر هر از چندگاهی مخصوصا فصول تابستان زیاد به شیراز میروم برای فرار از گرما ،ولی خب به لحاظ اقتصادی و درآمدزایی مولفه های متغیری داریم!!! ولی همه شهرهای ایران در یک زمینه خوب و در یک زمینه ضعیف هستن و در نهایت ما جنوبیها مخلص همه شهرها هستیم و شیراز که حکم کوچه بغلی خودمون رو داره و مردمان شیراز و بوشهر خصلتهای مشابه بسیاری دارن
                            /:.Heart.:/

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

نظر

• ابشار
                                عضو فعال
                                • Apr 2013
                                • 1426

شانسی شانسکی زدم خودرو خرید شد توخودرویی ها من زیاد معامله نمیکنم هدف حداقلیشو چند میبینین که 5درصد زودتر خالی کنم

نظر

در حال کار...
                                X