کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
صبح دوستان تاپیک فقیر و فقرا به خیر و شادی...@};-@};-
این تاپیک حقیقتآ مختص ما فقیران و مسکینان است و بس!! ژن خوبان تالار و بچه پولدارها که به محل و کوچه ما سری نمیزنند!!
امروز به نظرم اکثر سهمهای کوچک و متوسط بازار صفهای فروششون جمع بشه!! و حتی در بعضی از نمادها صف خرید نیز تشکل هم بشه!!
شاخص کل نیز مانند دیروز بلطبع منفی خواهد بود و سهمهای گروه پالایشی و خودرویی و بانکی به احتمال زیاد صف فروششون امروز جمع نخواهد شد و همین امر میتونه دلیل ریزش شاخص کل باشه!
سهمهای پیشنهادی بنده واسه خرید امروز: صبا _ شستا _ کالسیمین _سرچشمه _ کگاز _ غدیس _ ولشرق_ ثجوان _ دماوند _ شیران و شکلر در قیمتهای منفی هستش باشد که همه مون با این سهمها رستگار شویم... یا حق@};-@};-
صبح دوستان تاپیک فقیر و فقرا به خیر و شادی...@};-@};-
این تاپیک حقیقتآ مختص ما فقیران و مسکینان است و بس!! ژن خوبان تالار و بچه پولدارها که به محل و کوچه ما سری نمیزنند!!
امروز به نظرم اکثر سهمهای کوچک و متوسط بازار صفهای فروششون جمع بشه!! و حتی در بعضی از نمادها صف خرید نیز تشکل هم بشه!!
شاخص کل نیز مانند دیروز بلطبع منفی خواهد بود و سهمهای گروه پالایشی و خودرویی و بانکی به احتمال زیاد صف فروششون امروز جمع نخواهد شد و همین امر میتونه دلیل ریزش شاخص کل باشه!
سهمهای پیشنهادی بنده واسه خرید امروز: صبا _ شستا _ کالسیمین _سرچشمه _ کگاز _ غدیس _ ولشرق_ ثجوان _ دماوند _ شیران و شکلر در قیمتهای منفی هستش باشد که همه مون با این سهمها رستگار شویم... یا حق@};-@};-
سلام و صبح به خیر خدمت شما کاربر عزیز بنده خودم به تک تک پستهای ارسالی و تاپیک ها سر میزنم و ما بقی دوستان هم حضور دارند و شما رو به خرید و فروش های پله ای میشناسیم و فک کنم با پله اصلی برزیلی نسبتی دارین/.:biggrinsmiley.:/
البته بنده شما رو قدیمتر ها بیشتر در تاپیک فاذر و صدرا میدیدم چه در سایت بورسی و چه در تالارهای همسابه و یادم میاد فعال بودین رو سهم!!!
در مجموع از حضورتون تشکر میکنیم و همیشه هواسمون به تک تک کاربرها هست!!!
بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!
سلام و عرض ادب
منظورم اصلآ شما نبودید جناب iligal عزیز یه وقت از ما به دل نگیرین!!! منظورم بیشتر رویا خانوم بود که از فقیر و فقرا و بچه یتیم ها متنفر و فراریه/:.yead.:/
به زودی تو تاپیک صدرا هم با نقش لولوی بازار و شاید هم سرمایه گذار 67 واسه برو بچه های قدیمی سهامدار صدرا حضور مستمر پیدا خوام کرد بچه های تالار همسایه چندتایی شون دیشب با بنده تماس تلفنی داشتند و...
آرزوی موفقیت و شادکامی رو برای همه شما عزیزان و زحمتکشان این تالار دارم@};-@};-
سلام و صبح به خیر خدمت شما کاربر عزیز بنده خودم به تک تک پستهای ارسالی و تاپیک ها سر میزنم و ما بقی دوستان هم حضور دارند و شما رو به خرید و فروش های پله ای میشناسیم و فک کنم با پله اصلی برزیلی نسبتی دارین/.:biggrinsmiley.:/
البته بنده شما رو قدیمتر ها بیشتر در تاپیک فاذر و صدرا میدیدم چه در سایت بورسی و چه در تالارهای همسابه و یادم میاد فعال بودین رو سهم!!!
در مجموع از حضورتون تشکر میکنیم و همیشه هواسمون به تک تک کاربرها هست!!!
هیچ چیز شیرین تر و لذت بخش تر از این نیست یک سهم را 10 درصد منفی از صف فروش خرید کنیم و فردای آن روز یعنی امروز همان سهم در رنج 10 درصد مثبت صف خرید 2 میلیونی ببندد و حساب و موجودی شما در این سهم یک روزه 20 درصد رشد کند.
بنده به توصیه دوستان این تاپیک حق تقدم کگل را دیروز خرید کردم و از همه دوستان و پیشهناد خریدشان بسیار سپاسگذارم/:.grlim:.//:.grlim:./
نظر