تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

نماد بورس هم اکنون دچار همان حالت بلاتکلیفی شده.
    تا یک ساعت پیش خیلی عالی روی صفر تابلو داشتند مدیریتش می‌کردند. (البته دیگر معلوم نیست بازیگر کیست؟ علاوه بر بازیگران سابق یک بازیگر جدید هم انگار افزوده شده به نام: ناظر و سازمان بورس! اینها هم گویا دستی بر آتش دارند و قیمت‌ها را به خواست خودشان مدیریت (!!!) می‌کنند.) بعد یکباره رفت تا مثبت کامل. اکنون دارد می‌آید تا منفی کامل.
    دقیقا این هم در جای حساس نموداری است.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

وگردش ۸ میلیون حجم ۱۰ میلیون صف.
      احتمال دارد صفش داده شود.
      ----------
      شپنا در حال ثبت حجم نسبتا بزرگ.
      صف خرید نسبت به حجم داد و ستد کم است.
      ----------
      همین‌جوری...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

سلام محمد حسین عزیز...
        سه تا سهم را میخواهم مقایسه کنم....به صورت درصدی نشان میدهد....که متوجه نمی شوم برای چی هست....
        راهی وجود دارد که در مقایسه سه سهم یا چند سهم با قیمت نشان دهد نه درصد؟

از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          سلام محمد حسین عزیز...
          سه تا سهم را میخواهم مقایسه کنم....به صورت درصدی نشان میدهد....که متوجه نمی شوم برای چی هست....
          راهی وجود دارد که در مقایسه سه سهم یا چند سهم با قیمت نشان دهد نه درصد؟

سلام کریس عزیز.?

یا علی. ????????
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
            بازار احتمالا دیگه بالایی نداره .... مگر اینکه مسولین ی فکری بکنن . مثلا سود بانکی کاهش بدن زیر 10 درصد و 5 درصد ..... اون وقت سهام عدالت هم جمع میشن باز بورس خوب میشه......فردا هرچی دارم و ندارم میفروشم(وقتی تامین مالی از بورس هست دلیلی نداره یک هزار تومنی هم سپرده گذاری به در بانک)
            نکند من دارم کار اشتباه می‌کنم که سهامدار می‌خواهم بمانم؟
            شما چرا می‌خواهید بروید جناب سروش؟ (خوب بگذار آن بنده‌خدا هم تامین مالی‌اش را بکند دیگر... چه‌کارش داری؟ جای دیگری هم انصافا ندارد بنده خدا... :d جدا می‌گویم...)

نام این روزهای بازار را باید بگذارند جنگ نفت‌کش‌ها که نه ولی جنگ خریداران و فروشندگان...

من گمان می‌کنم در این ولوشویی که به وجود آمده/می‌آید برخی نمادها می‌توانند با صف خرید به کار خود ادامه دهند...
            (انرژی۳ هم باز نشد ببینیم چه‌کاره‌حسن است؟)
            مثلا وزمین... این را بعید می‌دانم چیزی بتواند تکان دهد...
            خساپا اگر ده دوازده درصد مثبت بخورد (دقیق نگاه نکردم منظورم رد کردن این گردنه‌ی حساس است) خیلی مطمئن می‌شود (قابل توجه دوستمان که فرموده بودند مثلا چه... اکنون سه تا به ذهنم رسید...) (اکنون خساپا مطمئن نیست! بلکه خیلی هم بد است! اگر رد شود مطمئن می‌شود!)
            فاذر ۱۵ میلیون در منفی کامل داد و ستد شد... فردا صف فروشش برداشته شود و فروشنده‌ها را قشنگ پیاده کنند گمان کنم مطمئن بشود (نمودارش از خاطرم رفته... یک نگاه دوباره بیاندازیم... اصلا بگذار اکنون نگاه می‌کنم... آری... حقوقی بی‌تربیت اگر فردا دست از فروش بردارد و آن کسی که روی ۳۸ هزار ریال حمایت می‌کرد از قیمت سهام، دوباره حمایت کند (در همین قیمت) این هم چند روزی می‌تواند مطمئن بشود... البته...)
            چافست نیمه مطمئن است. حقیقی فروشش را کم کند مشکلی ندارد. همین اکنون هم زیاد مشکل ندارد و به خاطر جو بازار فروشنده پیدا کرد... و بازیگر هم مخصوصا منفی پنج نگه داشت که هر چه‌قدر می‌خواهد بفروشد... (بازیگر حقوقی است! کیست؟)

(جستار غیر بورسی دارد بورسی می‌شود... اکنون است که از سوی دوستان کارت زرد بگیرم... فقط این را بگویم که اینها را دارم همین‌جوری می‌گویم... اگر حرف محکم و درست‌حسابی‌ای می‌خواستم بزنم می‌رفتم در جستار مربوطه می‌زدم... الان صرفا یک حرف‌های همین‌جوری است... نظر قطعی نیست... توضیح واضحات است... بلند بلند فکر کردن است... جمع کردن افکار پراکنده شخصی است...)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سیمانی‌ها هم همه مثبت‌های عالی خوردند... ولی من از اینها نمی‌خرم... اینها هم شبیه نمادهای گنده‌ی بازار هستند...
              امکانش هست فردا به تبعیت از جناب سروش یکی از نمادهای سبدم را که امروز صف فروش شده بود رد کنم برود پی کارش... اکنون که دارم نگاه می‌کنم می‌بینم بازار از آن‌چه داشتم می‌دیدم خطرناک‌تر است و بنابراین آنچه که نگه می‌دارم باید مطمئن باشد...
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

الان میل بازار چیست؟
                پالایشی؟ خودرو؟ بانک؟ افزایش سرمایه؟ عدالت؟ فاصله‌گذاری اجتماعی؟? شمال و جوج و نوشابه؟
                گمان کنم بازار از همه چیز فعلا سیر شده باشد...
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• sooroosh1315
                  ستاره‌دار (۲)
                  • Oct 2019
                  • 5358

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                  الان میل بازار چیست؟
                  پالایشی؟ خودرو؟ بانک؟ افزایش سرمایه؟ عدالت؟ فاصله‌گذاری اجتماعی؟? شمال و جوج و نوشابه؟
                  گمان کنم بازار از همه چیز فعلا سیر شده باشد...
                  سلام آقا محمد حسین،
                  بنظرم بازار (خودم)شبیه این بچه هایی است یک مدت کسی بهشون توجه نمی کرده، ی گوشه افتاده بودن افسرده (رکود) یکهو کلی فک و فامیل ریختن اومدن شلوغ شد دورش بهش توجه کردن، کلی بغلش کردن، پرتش کردن تا شاخص ی میلیون، خلاصه خیلی لذت برد، ی سری حبابیون هم گفتن خطرناک بچه رو پرت می کنید هوا، یهو بخوره زمین، جواب پدر و مادرشو چی میدین ? هیچی دیگه، شاخصم الان بغلی شده میذاریش زمین زار میزنه ?
                  شما با بچه هایی که بغلی میشن چیکار می کنید؟ از ی طرف خطرناکه بچه رو پرت کنی هوا (هرچقدرم مراقبش باشی) از ی طرفم بچه مظلومانه دلش می خواد بره هوا?
                  پیش گویی های مهناز رو دیدین؟ ? ثنور دو ساله 23000 درصد(23 هزار)
                  احتمالا می خواد ببرتمون پارک شهر چرخ و فلک سواری
                  از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• سپهر کلهر
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 578

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

چی بخریم دوستان؟

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

سلام دوستان.

سلام آقا محمد حسین،
                      بنظرم بازار (خودم)شبیه این بچه هایی است یک مدت کسی بهشون توجه نمی کرده، ی گوشه افتاده بودن افسرده (رکود) یکهو کلی فک و فامیل ریختن اومدن شلوغ شد دورش بهش توجه کردن، کلی بغلش کردن، پرتش کردن تا شاخص ی میلیون، خلاصه خیلی لذت برد، ی سری حبابیون هم گفتن خطرناک بچه رو پرت می کنید هوا، یهو بخوره زمین، جواب پدر و مادرشو چی میدین ������ هیچی دیگه، شاخصم الان بغلی شده میذاریش زمین زار میزنه ������
                      شما با بچه هایی که بغلی میشن چیکار می کنید؟ از ی طرف خطرناکه بچه رو پرت کنی هوا (هرچقدرم مراقبش باشی) از ی طرفم بچه مظلومانه دلش می خواد بره هوا������
                      پیش گویی های مهناز رو دیدین؟ ������ ثنور دو ساله 23000 درصد(23 هزار)
                      احتمالا می خواد ببرتمون پارک شهر چرخ و فلک سواری
                      بچه‌ای که بغلی بشود را هیچ کاری‌اش نمی‌کنیم. هر بار نگاه می‌کنیم اگر نیاز باشد دوباره می‌رود هوا وگرنه زمین. نگاه ما به گذشته نیست اصلا.
                      چه نرم افزار جالب و روانی هست برای آندروید، تحلیل گر بورس، شماره موبایل میگیره کد فعالسازی میده، چنتا فیلتر خوب داره و نمودار و خط حمایت و مقاومت هم اتومات میکشه ������که زیاد جالب نیست، ولی در کل خالی از لطف نیست نسبش،تازه نصب کردم،

آها، اردر های خرید و فروش رو هم بیشتر از پنجتای اول نشون میده، (این چطور ممکنه آقا محمد حسین؟) البته این قابلیت فروشیه، 7 روز 15000 تومن فکر کنم

ی چیز دیگه ام که دیدم اینکه شاخص بورس افت کرده، اما شاخص فرابورس افت نکرده رشد هم کرده، پولا از بورس رفتن فرابورس و پایه؟ خداحافظ سهام بزرگ؟
                      به کارگزاری وصل است. کارگزاری‌ها اگر اشتباه نکنم تا ۲۰ تا را نشان می‌دهند.
                      --------------
                      مبنای مقایسه برای نمادهای بزرگ، شاخص کل به هم‌وزن است نه فرابورس.
                      یک نگاه بکنید/بکنیم ببینیم وضع چگونه است.
                      در مورد نمادهای بزرگ چند روز پیش من یک بررسی داشتم دیروز هم اگر اشتباه نکنم دوباره یک چیزی گفتم. اینها همه روی مقاومت هستند.
                      دو گروه کوچک سیمان و زراعت امروز روی بورس هستند. که یک نگاه سرسری کردم اینها را... سیمان یک حمایت رد کرده و یکی دیگر دارد. زراعت هم دارد روز خاصش را ثبت می‌کند. (ببخشید داده‌های شاخص من برای دیروز است. دیروز داشته روز خاص ثبت می‌کرده و امروز یعنی امشب دوباره باید بررسی شود.)
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

فاذر خریدن فردای ما هم منتفی شد...
                        پولش را دادم وساپا خریدم.
                        --------------
                        این نوشته‌های نیمه بورسی را نمی‌دانم کجا بنویسم... بورسی نیست... غیر بورسی هم نیست... حرف زدن با خود است بیشتر... مخاطبش خودم هستم...
                        حالا باشد به زودی یک فکری برایش می‌کنم... یا نمی‌نویسم یا در کارگاه حجم یا در جو بازار (که در جو بازار بخواهم بنویسم مانند بسیاری از دوستان می‌شوم که نوشته‌های بی‌ارزش را هم (در کنار نوشته‌های با ارزش) در آن قرار می‌دهند... چیزهایی که ربطی به بازار ندارد...
                        یا شبیه آن دوستی می‌شوم که دارد تبلیغ الکی می‌کند... الان هم انگار یک سر آمده خساپا... ??? یعنی هر جا این بنده خدا آمد تبلیغ الکی کرد آن نماد با سر خورد زمین! الان هم انگار یک سری دارد به ما می‌زند! ??????
                        ------------------------
                        آری... داشتم می‌گفتم... فاذر را قرار بود فردا نگاه بیاندازیم... با پولش آمدم وساپا خریدم... خساپا هم تو یک جای خاصی است... فردا را باید رد کند... نکند واویلا دارد...
                        البته وساپا در موقعیت مطمئن‌تری قرار دارد. مطمئن‌تر ولی کندتر!
                        اینها را با هم اشتباه نگیریم. اطمینان یک چیزی است و اندازه یک چیز دیگر.
                        در حقیقت یکی به سود بر می‌گردد و یکی به زیان.
                        همزمان باید دو عامل را در نگر بگیریم. میزان سود احتمالی در آینده و دیگری میزان زیان احتمالی در آینده. که این دومی را می‌توان به این صورت نیز تقریر کرد: احتمال رشد.
                        باز هم به عبارت دیگر: فلان نماد هدفش کجاست و چند درصد احتمال دارد به هدف بخورد. این دو تا را معمولا یکی می‌گیریم. و احتمال را برخی اوقات کلا نادیده می‌گیریم...
                        اکنون خساپا هدفش بهتر از وساپا است. خیلی. مادر است. رهبر است. موقعیت نموداری‌اش بهتر است. کلا از همه جهت (در این جهت) می‌صرفد و ویژگی‌هایش به وساپا می‌چربد. ولی وساپا از دید احتمال و از دید عدم زیان دیدن حسابی برتری دارد بر خساپا. اگر اشتباه نکنم نیم ساعت پیش نمودارش را هم گذاشتم در انجمن. همین‌جاها حمایت بسیار عالی دارد. وضعش خوب است.
                        به هر روی... ما وساپا گرفتیم و اگر در آینده خساپا توانست رشد کند در نگر داریم در نخستین روز ممکن (که هر دو شل کردند) وساپا را تبدیل به خساپا کنیم و کلا فاذر را هم انگار بی‌خیال شدیم... (و فقط به همان مقدار که در سبدمان است اکتفا می‌کنیم.)
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

این نمودار روزانه خساپا است... اگر بعدها رشد کرد یادم باشد در کارگاه رشدهای بزرگ بررسی‌اش کنم:

باید ببینیم از آن چه می‌فهمیم؟
                          (خیلی مفید است. خیلی.)
                          دو جا کنترل وجود دارد. (خط افقی)
                          ساعت ۹ و چند دقیقه یک حرکت زده... ولی بعد ولش کردند و یک افت زیبا و کلاسیک داشته...
                          دوباره ساعت ۱۰:۳۰ آمده‌اند سراغش...
                          و در همین اثنا آن دو تا کنترل را قرار داده‌اند...
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

سلام محمد حسین عزیز....
                            دلیل خرید شما از وساپا بخاطر صف خرید خساپا بود؟
                            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
                              چی بخریم دوستان؟
                              سلام و خوش آمد خدمت سپهر عزیز...
                              کم پیدا شدی برادر؟!......
                              خودم امروز ناخنکی به وپسا و ثامان زدم برای دیدن روند سهم...امشب تحلیلش را خواهم گذاشت....
                              بازار دیگر نوسانی شده....باید برای 5 یا 10 درصد هم قانع بود.....

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

با سلام خدمت دوستان.....
                                نماد وپسا...

وپسا مالک 100% شرکت پارت ماشین سازه پارس هست....حال این شرکت کارش چیه؟

گروه صنعتی پارکو، از سال ١٣٨٧ باهدف خدمات تخصصی نصب، حمل و جابجایی سازه های سنگین شروع به کار نموده است. فعالیتهای این برند از سال ١٣٩٤ در قالب شرکت پارت ماشین سازه پارس انجام می شود. شرکت پارت ماشین سازه پارس در سال ١٣٩٤ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شده و طی شماره ١٩٤٠ در اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری کنگان به شناسه ملی ١٤٠٠٤٩٦٢٧٥٥ به ثبت رسیده است. فعالیتهای زير بيانگر بخشي از محدوده هاي قابل ارائه توسط گروه صنعتی پارکو (پارت ماشین سازه پارس) می باشد:

حمل و نقل ، باربرداری و انجام عملیات نصب کلیه تجهیزات سنگین و فوق سنگین صنایع نفت ، گاز ، پالایش و پتروشیمی شامل : تجهیزات استاتیک و روتاری ، مونتاژ و نصب پکیج ها شامل ریفرمر ، کوره ، بویلر و ….
                                نصب کلیه تجهیزات نیروگاهی ، اجرای عملیات نصب کمپرسور و توربوکمپرسور تا مرحله پیش راه اندازی و راه اندازی ، اجرای کلیه مراحل عملیات پایپینگ
                                اجرای عملیات نصب تاورهای یک تکه و چند تکه
                                اجرای عملیات نصب کلیه سازه های فلزی سنگین (ماهانه هزار تن)
                                بهسازی و مقاوم سازی زمین به روش های تحکیم دینامیکی (Dynamic Compaction)

.................................................. .................................................. .................................................. ..............
                                جایگاه صنعت Heavy Lift در ایران و رقبای داخلی

پس از خروج شرکت های خارجی (در سال ١٣٨٨) و عدم وجود جرثقیل های فوق سنگین ، بسیاری از صنایع کشور دچار مشکلات عدیده ای گردیدند ، لذا اولین شرکت ایرانی که در این صنعت پا به عرصه نهاد شرکت نصب گسترساحل از زیر مجموعه های موسسه عمران صنعت قرب نوح (سپاه پاسداران) می باشد و پس از آن گروه صنعتی پارکو از سال ١٣٨٨ به منظور توسعه و خودکفایی میهن عزیزمان و همچنین با هدف ارائه ی خدمات برتر در حوزه صنعت کشور ، آغاز به فعالیت نمود.

در حال حاضر شرکت‌های معدودی در کشور در بخش باربرداری فوق سنگین فعالیت می‌کنند که از جمله آنها می‌‌توان به این شرکت‌ها اشاره کرد:

شرکت نصب گستر ساحل (با وابستگی دولتی)
                                گروه صنعتی بازرگانی پارکو (شرکت خصوصی)
                                همچنین شرکت هایی که در این زمینه مشغول به فعالیت هستند ولی قدرت رقابت چه از لحاظ تجهیزات و ماشین آلات و چه از لحاظ خدمات طراحی و مهندسی با شرکت های فوق را دارا نمی باشند، می توان به شرکت تامکو و شرکت امیرکبیر اشاره نمود.
                                .................................................. .................................................. .........................................
                                کل شناوری سهم 300 میلیون سهم می باشد.......نمودارش را هم بگذاریم

نظر

در حال کار...
                                X