کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
صبح به خیر دوستان...@};-@};-
از دو هفته گذشته بنده ورود پول هوشمند رو به شکل خزنده در بعضی از گروهها توی نمودار مشاهده میکردم اما توی بعضی کانالها میگفتند پول هوشمند هنوز در حال خروج هستش! خدا میدونه که نیت افراد در اظهار نظراتشون چی هستش!! بگذریم... امروز صف فروش کماسه بلعیده شده و الآن داره متعادل و پر حجم معامله میشه! به نظرم یه پله خریدش بدک نباشه!
_ خرید کماسه تو قیمت منفی 2درصد یک مرحله
_ خرید سهرمز تو قیمت 15300ریال مرحله دوم
_ خرید و بازپسگیری حریل فروخته شده 430 تومانی تو قیمت 355 تومان
از دو هفته گذشته بنده ورود پول هوشمند رو به شکل خزنده در بعضی از گروهها توی نمودار مشاهده میکردم اما توی بعضی کانالها میگفتند پول هوشمند هنوز در حال خروج هستش! خدا میدونه که نیت افراد در اظهار نظراتشون چی هستش!! بگذریم... امروز صف فروش کماسه بلعیده شده و الآن داره متعادل و پر حجم معامله میشه! به نظرم یه پله خریدش بدک نباشه!
_ خرید کماسه تو قیمت منفی 2درصد یک مرحله
_ خرید سهرمز تو قیمت 15300ریال مرحله دوم
_ خرید و بازپسگیری حریل فروخته شده 430 تومانی تو قیمت 355 تومان
سلام دوست گرامی...@};-@};-
غدیس رو تو سبدم زیاد دارم و افزایش سرمایه داده از تجدید ارزیابی و دو الی سه روزی میشه که بازگشائی شده و ممکنه مثل غشهداب اولش مثبت کنه و بعدش تا مدتها صف فروش ببنده! واسه همین خریدش رو توی این قیمتها زیاد نمی پسندم و نظر خوبی ندارم تصمیم با خودتان و ممکنه من اشتباه کنم
غدیس رو تو سبدم زیاد دارم و افزایش سرمایه داده از تجدید ارزیابی و دو الی سه روزی میشه که بازگشائی شده و ممکنه مثل غشهداب اولش مثبت کنه و بعدش تا مدتها صف فروش ببنده! واسه همین خریدش رو توی این قیمتها زیاد نمی پسندم و نظر خوبی ندارم تصمیم با خودتان و ممکنه من اشتباه کنم
درود
آسد عباس میشه راجع به سهم صدرا هم نظرتان را بفرمایید؟ /:.winksmiley02.:/
این کرم ریزی های بازیگر از حد شکار ماهی گذشته، ظاهرا میخوان نهنگ شکار کنند!
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
یا الله
سلام علیکم
فعلآ نظر خاصی روی صدرا ندارم دوست هم تالاری عزیز اما اگه از دست من ناراحت نمیشی نظر کلی خودم رو راجع صدرا بگم! به نظرم سهمی که توی این یک سال اخیر رشد 1800 درصدی داشته دیگه نباید ازش انتظار رشد خارق العاده ای رو داشت! و میتونه تا مدتها فعلآ نزولی باشه... نظر شخصی و ای بسا کاملآ اشتباه
ضمنآ اسم ینده آسد عباس نیست! ایشان دوست اسی کله پز و جعفر مورجه باز هستش و با هم یه زمانی در امر خیر نوسانگیری از صدرا شدیدآ رقابت میکردیم/:.yead.:/
درود
ارادت
سلام علیکم
فعلآ نظر خاصی روی صدرا ندارم دوست هم تالاری عزیز اما اگه از دست من ناراحت نمیشی نظر کلی خودم رو راجع صدرا بگم! به نظرم سهمی که توی این یک سال اخیر رشد 1800 درصدی داشته دیگه نباید ازش انتظار رشد خارق العاده ای رو داشت! و میتونه تا مدتها فعلآ نزولی باشه... نظر شخصی و ای بسا کاملآ اشتباه
درود
چرا ناراحت؟! از اینکه نظرتان را شفاف ارائه کردید ممنون و سپاسگزارم.
با اینکه بیش از نود درصد صدرام ولی بنده منتظر آخر این میشم.
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
درود
ارادت
خصدرا در حمایت ۵۳۰احتمالا بر میگرده
هدف اول۷۰۰
بنظر من نگهداری کنید
نظر