تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
    سلام

اول اینکه دوست دارم کمک جناب غلام بکنم ... خیلی علاقه مند است که عمیق بورس را یاد بگیرد و دوستان اشاره کردن که فقط خود ما هستیم که باید با مطالعه و تجربه این کار بکنیم ... اما قبلا من به ایشان توصیه های کردم نمی دونم چقدرش رو عملی کردن ... حتی یادم هست در مورد وامی صحبت کردن و من گفتم پیگیری کنند و در برنامه ریزی ان کمک می کنم ولی بعد اطلاعی ندادن ...

دوم اینکه .... دوستان از پدران خود گله مند نباشید به انها محبت کنید ... انها محصول نظام فکری و فرهنگی هستن که در ان زندگی کرده اند ... و تغییر در سنین بالا به سختی امکان پذیر است ان هم در صورتی که خود فرد بخواهد امکان پذیر است ...

سوم اینکه جناب ایلیگال عزیز واقعا لطف و محبت کردن و کاملا اعلام امادگی نمودن ... خدا بزرگه ... شاید فرصتی فراهم شد ... و جمعی از دوستان در بوشهر یا جای دیگر گرد هم امدیم ... در هر صورت باز هم تشکر از لطف ایشان ...

چهارم می خواهم بگم حرفه ای شدن در بورس سخت است نمی خواهم نا امید کنم دوستان را ... می خواهم بگویم اگر قصد چنین کاری را دارید باید همت بلند و تلاش سختی بکنید ... البته راه ساده تر ان این است که بخشی از سبد را با من یا با دوستان مجرب تر هماهنگ باشند و با بخشی از سبد خودشان ترید و کسب تجربه کنند همرا با اموزش و رصد مفاهیم ... همین کریس خودمان را چندین بار سهمی را گفتیم دو مور ان یادم هست یکی پخش و دیگری داوه ... ولی صبر ندارد ... اگر کنارم بود یه کم دعواش می کردم ....

و اخر اینکه من در تایپ کردن و نمودار کشیدن و ... ضعیف هستم ...
    به همین خاطر باید کوتاه بنویسم که اکثر مواقع ترجیح می دهم ننویسم ...
    خوش به حالتون که کند هستید توی تایپ
    من مثه فرفره تایپ می کنم. وقتی من تایپ می کنم از حرکت دست های من روی کیبورد و صدای دکمه ها کسانی که کنارم باشن چشماشون از حدقه بیرون میزنه. از این همه سرعت تایپ و این اصلا خوب نیست . چون مشکل تایپ ندارم تند و تند پست می زارم و وقتم و هدر میدم. منم باید منسجم تر روی بورس کار کنم.
    جناب آباد من کاملا در مورد سبدم با شما هماهنگ بودم. اخیرا یه کار هایی کردم که میخوام راست و ریستش کنم و بعد دوباره عکس سبدم و بفرستم. که جمع نمیشه این کارام
    من تا اخر این ماه سبدم و مجددا براتون ارسال می کنم.
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• roya123
      ستاره‌دار(3)
      • Apr 2014
      • 5587

نمی دونم جناب غلام این پست رو بخونن یا نه.
      منم تجربه بورسیم خیلی کمه ولی در این مورد تجربه خودم رو بهشون بگم.
      من با اینکه شیراز کلاس های آموزش بورس خیلی زیاده و از این بابت مشکلی ندارم ولی واقعا فعلا نمیخوام هزینه کنم برای کلاس بورس
      اموزش بورس رو از کلیپ های آموزش مختلف امتحان کردم اما به این نیتجه رسیدم که بهترینش احسان کامیابی هست
      من از وقتی که دارم از احسان کامیابی یاد می گیرم خیلی حس می کنم پیشرفتم بهتر بوده
      اموزش هاش و کامل می تونید از سایت کارگزاری مفید دانلود کنید. اگه پیداش نکردید بگید که آدرس سایت رو پیدا کنم بهتون بگم.
      دوستم الان فایل 330 ام هست اما من یه بار تا سی و خورده ای رفتم جلو دوباره از اول برگشتم عقب و برای بار دوم الان فایل 21 هستم.
      اولشم. ولی همین یه کم هم کلی اطلاعات بهم داده. شبی دو سه تاش و گوش بدید یواش یواش راه می یوفتید.
      نیازی نیست به نظرم که واسه کلاس هزینه کنید. خیلی کامله واقعا
      حالا اینا رو ببینید بعدا اگه حس کردید واسه شما خیلی کمه بعدش دیگه تو شاخه ای که فک می کنید نیاز هست عمقی تر کار کنید کلاس برید.

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

ممنون از لطف شما آباد جان
        راستش مشکل اصلی من این هست..بعد افتادن یا اشتباه کردن به سختی می توانم خودم را راست و ریس کنم..خیلی زود نا امید می شوم
        بعد عید سبد خیلی خوبی بسته بودم..در تاپیک غیر بورسی هم چندی پیش نوشتم و سبدم را هم نشان دادم...
        15 درصد خنصیر(حتی در مورد این سهم در تاپیک اروم بورس تحلیل هم زدم هیچ کس هم موافقش نبود..یکی گفت اصلاح زمانی داره یکی گفت قیمتش بالاست)اما چون تصمیم داشتم به تحلیل خودم ایمان داشته باشم در 300 وارد شدم..همان زمان تبلیغ خودرو 450 تومانی بود..
        دیگری قشیر بود 45 درصد سبدم با میانگین 460 تومان با انتخاب خودم..
        بقیه وثنو بود دو دل بودم در موردش با مشورت از شما در 250 خریدم و بعد هم خریدم میانگینم شد 280...
        اما مشکل خانوادگی پیش آمد..روحیه ام را باختم..کم حوصله شدم و کلا ریتم معاملاتیم بهم خورد...باعث شد خنصیر را در 380 بفروشم..خودرو را در 450 بخرم و در 395 بفروشم..
        مثل نخ تسبیح که پاره بشود و همه دانه هاش بریزه...
        دیگ هشیرازه کار از دستم در رفت..برنامه چیده بودم..وثنو به 800 برسه بفروشم بعد باهاش فلان سهم را بخرم...همه چیز ریخت بهم..
        دیگه روحیه ام را باختم..چندی پیش گفتم زپارس را میزنند زیرش..اما خودم نخریدم..پسهند را به همه پیشنهاد دادم خودم نخریدم..
        بجاش ونیرو خریدم با 5 درصد ضرر دادم از فرداش در صف خرید قفل شد..
        نوین را در 233 خریدم 228 فروختم..بجهرم را 246 خریدم 247 فروختم..
        اصلا نمی دونم دارم چکار می کنم...
        طلسم شده ام؟بختم برگشته؟دیوانه شده ام؟
        نمیدونم......دنبال دلیلش می گردم اما بیشتر گمراه هتر میشم...
        فقط همیشه با خودم تکرار می کنم آخه چرا؟
        چرا باید اینجوری باشه
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          راستش مشکل اصلی من این هست..بعد افتادن یا اشتباه کردن به سختی می توانم خودم را راست و ریس کنم..خیلی زود نا امید می شوم
          بعد عید سبد خیلی خوبی بسته بودم..در تاپیک غیر بورسی هم چندی پیش نوشتم و سبدم را هم نشان دادم...
          15 درصد خنصیر(حتی در مورد این سهم در تاپیک اروم بورس تحلیل هم زدم هیچ کس هم موافقش نبود..یکی گفت اصلاح زمانی داره یکی گفت قیمتش بالاست)اما چون تصمیم داشتم به تحلیل خودم ایمان داشته باشم در 300 وارد شدم..همان زمان تبلیغ خودرو 450 تومانی بود..
          بقیه وثنو بود دو دل بودم در موردش با مشورت از شما در 250 خریدم و بعد هم خریدم میانگینم شد 280...
          اما مشکل خانوادگی پیش آمد..روحیه ام را باختم..کم حوصله شدم و کلا ریتم معاملاتیم بهم خورد...باعث شد خنصیر را در 380 بفروشم..خودرو را در 450 بخرم و در 395 بفروشم..
          دیگ هشیرازه کار از دستم در رفت..برنامه چیده بودم..وثنو به 800 برسه بفروشم بعد باهاش فلان سهم را بخرم...همه چیز ریخت بهم..
          دیگه روحیه ام را باختم..چندی پیش گفتم زپارس را میزنند زیرش..اما خودم نخریدم..پسهند را به همه پیشنهاد دادم خودم نخریدم..
          چرا باید اینجوری باشه
          شما می گویید چرا باید این جوری بشه. چرا باید من ضرر کنم. چرا باید سیستم معاملاتی ام به هم بخورد
          و غول چراغ جادو میاد و میگه فرمانبردارم سرورم.
          کریس: چرا من باید اینقدر ضرر کنم.؟؟؟
          غول چراغ جادو: گفت ضرر. ضرر دوست دارد. فرمانبردارم سرورم. هر چی بخوای بیشتر و بشتر بهت میدم.
          کریس: چرا من سیستم معاملاتی ام به هم خورده و آشفته شدم.
          غول چراغ جادو: گفت آشفتگی. فرمانبردارم سرورم . بیشتر بهت میدم
          کریس: چرا وثنو رو فروختم ضرر کردم.
          غول چراغ جادو: گفت ضرر. ضرر میخواد . فرمانبردارم سرروم
          کریس : چرا شیرازه کار از دستم در رفته
          غول چراغ جادو: از دست رفتن شیرازه کار از دستش میخواد. فرمانبردارم سرورم
          و این قصه سر درااااااااااز دارد جناب کریس

جناب کریس و جنابان کریس هاااااا از جمله خودم..... نگید نگیم از این اشتباهاتمان. بگردید خوبی هایتان رو مدام بگویید
          مدام تکرار کنید. برای دوستانتان و برای خودتان
          از امروز فقط سهم هایی که معرفی کردید یا در گذشته خریده ایدو سود خوبی داده رو مدام بگید
          بگید من فلان جا فلان سهم و معرفی کردم اینجوری سود داد
          پسهند و به رویا معرفی کردم خیلی سود گرفت ازش
          زپارس و حسم گفت سود داد
          نمی دونم من ......... هر چی کار مثبت کردین و هی بگین هی بگین
          نه فقط توی بورس همه جا هر جای زندگیتون
          یه دفتر بردارید تمام کارهای خوبی که از اول عمرتون تا الان انجام دادین و بنویسید و برای هر کدومشون سه تا ایول به خودتون بگید و هر شب قبل خواب و صبح بعد بیداری بخونید و به خودتون ایول بگید
          هر روز هم سه تا بهش اضافه کنید.

نظر

• کریس گاردنر
            ستاره‌دار (۱۰)
            • Jan 2013
            • 2905

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            شما می گویید چرا باید این جوری بشه. چرا باید من ضرر کنم. چرا باید سیستم معاملاتی ام به هم بخورد
            و غول چراغ جادو میاد و میگه فرمانبردارم سرورم.
            کریس: چرا من باید اینقدر ضرر کنم.؟؟؟
            غول چراغ جادو: گفت ضرر. ضرر دوست دارد. فرمانبردارم سرورم. هر چی بخوای بیشتر و بشتر بهت میدم.
            کریس: چرا من سیستم معاملاتی ام به هم خورده و آشفته شدم.
            غول چراغ جادو: گفت آشفتگی. فرمانبردارم سرورم . بیشتر بهت میدم
            کریس: چرا وثنو رو فروختم ضرر کردم.
            غول چراغ جادو: گفت ضرر. ضرر میخواد . فرمانبردارم سرروم
            کریس : چرا شیرازه کار از دستم در رفته
            غول چراغ جادو: از دست رفتن شیرازه کار از دستش میخواد. فرمانبردارم سرورم
            و این قصه سر درااااااااااز دارد جناب کریس

خیلی دنیای بی رحمی هست این دنیا
            وقتی سر شوق می آیی..میخواهی برای خودت آرزویی بسازی و کاخ آرزوهایت را روی سرت خراب کنند
            از در هم بخوری از دیوار هم بخوری
            از زمین و زمان بخوری
            اما خیلی خوشم میاد کسایی که زمین می زنند اما بدون هیچ نقی بلند می شن و خاک لباسشان را می تکانند و ادامه می دهند...باز زمینش میزنند باز بلند میشه
            خیلی از این نوع آدمها خوشم می آید...یعنی روی روزگار را کم می کنند..
            از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

از این جنس از آدمها خوشم می آید..

لینکن که از او بعنوان منجی بزرگ ایالات متحده یاد می شود به افسردگی شدید مبتلا بود.البته عده ای بیماری او را دارای منشا ژنتیک می دانند؛چرا که اکثر اعضای خانواده مادری و پدری اش علائم افسردگی شدید را داشتند.اما برخی دلایل افسردگی وی محیطی و به دلیل شرایطی که برای او پیش آمد می دانند.گفته می شود در 31 و 34 سالگی در تجارت شکست خورد،در 32 سالگی در انتخابات مجلس بازنده شد،در 35 سالگی همسرش را از دست داد و در 36 سالگی دچار یک فروپاشی عصبی شد.در 43،46،48 سالگی در انتخابات کنگره و در 55 سالگی در انتخابات سنا شکست خورد و در 56 سالگی در تصدی معاونت ریاست جمهوری ناکام ماند،در سن 58 سالگی دوباره در انتخابات مجلس سنا شکست خورد و سرانجام در 60 سالگی به ریاست جمهوری برگزیده شد.[1]

نظر

• roya123
                ستاره‌دار(3)
                • Apr 2014
                • 5587

از این جنس از آدمها خوشم می آید..

لینکن که از او بعنوان منجی بزرگ ایالات متحده یاد می شود به افسردگی شدید مبتلا بود.البته عده ای بیماری او را دارای منشا ژنتیک می دانند؛چرا که اکثر اعضای خانواده مادری و پدری اش علائم افسردگی شدید را داشتند.اما برخی دلایل افسردگی وی محیطی و به دلیل شرایطی که برای او پیش آمد می دانند.گفته می شود در 31 و 34 سالگی در تجارت شکست خورد،در 32 سالگی در انتخابات مجلس بازنده شد،در 35 سالگی همسرش را از دست داد و در 36 سالگی دچار یک فروپاشی عصبی شد.در 43،46،48 سالگی در انتخابات کنگره و در 55 سالگی در انتخابات سنا شکست خورد و در 56 سالگی در تصدی معاونت ریاست جمهوری ناکام ماند،در سن 58 سالگی دوباره در انتخابات مجلس سنا شکست خورد و سرانجام در 60 سالگی به ریاست جمهوری برگزیده شد.[1]
                کیه این؟؟؟ ابراهام لینکنه؟؟؟

نظر

• roya123
                  ستاره‌دار(3)
                  • Apr 2014
                  • 5587

اها. نوشتید لینکن. آره خودشه.
                  ایول جالب بود

نظر

• iligal
                    مدیر(ستاره دار 11)
                    • Sep 2012
                    • 4103

اشخاصی که خواهان رنگ قرمز هستند، عاشق هیجان و بسیار پرتحرک اند. خیلی راحت و آسان دست به کارهای مخاطره آمیز می زنند. روحیه ای بسیار آتشین و تهاجمی داشته و معمولا با هرچیزی سر جنگ دارند و زود خشمگین می شوند. در انجام دادن کارهای شان بسیار شتاب می کنند و می خواهند به سرعت به نتیجه برسند. عاشق پیشه و خونگرم اند و به راحتی دوست پیدا می کنند. درضمن روحیه ای مقتدر و توانمند دارند.

اشخاصی که به رنگ صورتی علاقه بیشتری دارند روحیه لطیف داشته و بسیار احساساتی ودلسوز می باشند و قلبی بسیار مهربان دارند. کمتر از دیگران می رنجند و بسیار بخشنده می باشند. معمولا کارهای خود را با حوصله و اعصاب راحت انجام می دهند و اصلا عجول نیستند. روی هم رفته آرام و بدون سر و صدا هستند.

افرادی که رنگ صورتی را دوست دارند معمولا از مراقبت کردن از دیگران لذت می برند. آنها پدر و یا مادرهای فوق العاده ای می شوند. این افراد، حتی اگر پا به سن بگذارند، از نظر دیگران همیشه جوان به نظر می رسند.

اشخاصی که رنگ زرد را دوست دارند، بسیار خلاق می باشند. همیشه در کارهای خود تنوع ایجاد می کنند و به زندگی خود روح می بخشند. وجودشان غنی از شور و اشتیاق و سرخوشی است. در کنار چنین افرادی همیشه احساس نشاط می کنید. با دیگران رفتاری بسیار گرم و صمیمی دارند و هرگز زندگی را سخت نمی گیرند. درون گرا و منطقی نیز هستند و می توانند فیلسوف های برجسته ای شوند.

اشخاصی که رنگ بنفش را دوست دارند با محیط اطراف خود بسیار سازگار هستند و معمولا خود را با محیط و مسائل جدید به آسانی وفق می دهند. افرادی هنرمند و عاشق زیبایی هستند. درون نگر و زیرک می باشند و به همه چیز با نگاهی فیلسوفانه می نگرند. البته کمی هم احساساتی اند.

اینم رنگ هایی که من دوس دارم. فقط مشخصاتی که در مورد بنفش گفته بود به من نمی خورد. به جز درونگرا بودنش. و هنرمند و عاشق زیبایی اش
                    واسه قرمز هم اون قسمتش که گفته به راحتی دوست پیدا می کنند به من نمی خوره.
                    سلام و صبح به خیر/:.grlim:./
                    عاشق اون رنگ
                    صورتی هستم!!! چون خودمم به صورتی و آبی علاقه مندم

بخشنده باش و افتاده و با داشته های خودت فخر نفروش!

نظر

• ارادت
                      عضو فعال
                      • Jul 2017
                      • 2268

چرا باید اینجوری باشه
                      سلام بزرگوار....ترسم اینه بعنوان یک مبتدی حرفی بزنم مورد انتقاد قرار گیرم اما باز دلم اجازه نمیده نگم...اگر اشتباست ببخش و راهنمایی کن و....یک حرف تکراری اینکه اصلا تکنیال و نمودار و ....بنیاد بلد نیستم...زمان انجام معامله هم ندارم..توهمات من مبتدی میگه..ایراد اول ترسه...ترس ازمعاملات سالهای قبل ...نگاه به گذشته که چقدر متضرر شدی از هر نظر.ایراد دوم و سوم و چهارم وآخر باز همون ایراد اوله...وقتی ترس باشه راحت میتونی سیگنال بدی تحلیل کنی واکثرا درست اما اجازه نمیده خودت دست به خرید بزنی...قصد جسارت ندارم اما بورس نه نیازی به آموزش داره نه نمودار نه....با روند سهم و بازار همراه باشی و هر لحظه با اخبار کلان سیاسی واقتصادی آنلاین کافیه..اینا برات نمودار و ...درست میکنن..البته با روند سهم وبازار همراه بودن بنظرم خودش یه دنیا کتابه....من باشم سیگنال همه رو قبول میکنم حتی پسر 5 ساله باجون و دل اما قبل از خرید علت سیگنال دادن رابررسی یا سوال میکنم.....الان خودم دی و ونیرو دارم که هردو باید فردا مراقب باشم اگر گفتی چرا ونوین رو فروختم و دی خریدم یه هدیه برات ارسال میکنم..البته دلیلت باید به زبان مبتدی خودم باشه...تا متوجه بشم........ارادتمندم

نظر

• ارادت
                        عضو فعال
                        • Jul 2017
                        • 2268

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                        سلام و صبح به خیر/:.grlim:./
                        عاشق اون رنگ
                        صورتی هستم!!! چون خودمم به صورتی و آبی علاقه مندم

سلام..داستان رنگ نام کاربری چیه؟

نظر

• کریس گاردنر
                          ستاره‌دار (۱۰)
                          • Jan 2013
                          • 2905

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
                          سلام بزرگوار....ترسم اینه بعنوان یک مبتدی حرفی بزنم مورد انتقاد قرار گیرم اما باز دلم اجازه نمیده نگم...اگر اشتباست ببخش و راهنمایی کن و....یک حرف تکراری اینکه اصلا تکنیال و نمودار و ....بنیاد بلد نیستم...زمان انجام معامله هم ندارم..توهمات من مبتدی میگه..ایراد اول ترسه...ترس ازمعاملات سالهای قبل ...نگاه به گذشته که چقدر متضرر شدی از هر نظر.ایراد دوم و سوم و چهارم وآخر باز همون ایراد اوله...وقتی ترس باشه راحت میتونی سیگنال بدی تحلیل کنی واکثرا درست اما اجازه نمیده خودت دست به خرید بزنی...قصد جسارت ندارم اما بورس نه نیازی به آموزش داره نه نمودار نه....با روند سهم و بازار همراه باشی و هر لحظه با اخبار کلان سیاسی واقتصادی آنلاین کافیه..اینا برات نمودار و ...درست میکنن..البته با روند سهم وبازار همراه بودن بنظرم خودش یه دنیا کتابه....من باشم سیگنال همه رو قبول میکنم حتی پسر 5 ساله باجون و دل اما قبل از خرید علت سیگنال دادن رابررسی یا سوال میکنم.....الان خودم دی و ونیرو دارم که هردو باید فردا مراقب باشم اگر گفتی چرا ونوین رو فروختم و دی خریدم یه هدیه برات ارسال میکنم..البته دلیلت باید به زبان مبتدی خودم باشه...تا متوجه بشم........ارادتمندم
                          ممنون از شما ارادت جان
                          گفتی مبتدی گونه باشه
                          منم بدون نگاه کردن به معاملات دی و و نوین صادقانه عرض می کنم..البته افکار خودم
                          هر سهمی پشتش اخباری هست جهت بالا و پایین رفتن
                          ونوین و دی چرا بالای 450 رفت
                          یکی برای عرضه بلوکی و واگذاری ونوین توسط وساخت به علت بدهی بالای 400 رفت
                          یکی هم بخاطر دماوند و تجدید ارزیابی
                          هربالایی پایینی دارد و بالعکس
                          اما این کجا و اون کجا

نظر

• ارادت
                            عضو فعال
                            • Jul 2017
                            • 2268

اشخاصی که خواهان رنگ قرمز هستند، عاشق هیجان و بسیار پرتحرک اند. خیلی راحت و آسان دست به کارهای مخاطره آمیز می زنند. روحیه ای بسیار آتشین و تهاجمی داشته و معمولا با هرچیزی سر جنگ دارند و زود خشمگین می شوند. در انجام دادن کارهای شان بسیار شتاب می کنند و می خواهند به سرعت به نتیجه برسند. عاشق پیشه و خونگرم اند و به راحتی دوست پیدا می کنند. درضمن روحیه ای مقتدر و توانمند دارند.

اشخاصی که به رنگ صورتی علاقه بیشتری دارند روحیه لطیف داشته و بسیار احساساتی ودلسوز می باشند و قلبی بسیار مهربان دارند. کمتر از دیگران می رنجند و بسیار بخشنده می باشند. معمولا کارهای خود را با حوصله و اعصاب راحت انجام می دهند و اصلا عجول نیستند. روی هم رفته آرام و بدون سر و صدا هستند.

افرادی که رنگ صورتی را دوست دارند معمولا از مراقبت کردن از دیگران لذت می برند. آنها پدر و یا مادرهای فوق العاده ای می شوند. این افراد، حتی اگر پا به سن بگذارند، از نظر دیگران همیشه جوان به نظر می رسند.

اشخاصی که رنگ زرد را دوست دارند، بسیار خلاق می باشند. همیشه در کارهای خود تنوع ایجاد می کنند و به زندگی خود روح می بخشند. وجودشان غنی از شور و اشتیاق و سرخوشی است. در کنار چنین افرادی همیشه احساس نشاط می کنید. با دیگران رفتاری بسیار گرم و صمیمی دارند و هرگز زندگی را سخت نمی گیرند. درون گرا و منطقی نیز هستند و می توانند فیلسوف های برجسته ای شوند.

اشخاصی که رنگ بنفش را دوست دارند با محیط اطراف خود بسیار سازگار هستند و معمولا خود را با محیط و مسائل جدید به آسانی وفق می دهند. افرادی هنرمند و عاشق زیبایی هستند. درون نگر و زیرک می باشند و به همه چیز با نگاهی فیلسوفانه می نگرند. البته کمی هم احساساتی اند.

اینم رنگ هایی که من دوس دارم. فقط مشخصاتی که در مورد بنفش گفته بود به من نمی خورد. به جز درونگرا بودنش. و هنرمند و عاشق زیبایی اش
                            واسه قرمز هم اون قسمتش که گفته به راحتی دوست پیدا می کنند به من نمی خوره.
                            چند بار این پست رو خوندم اما به هیچ رنگی به معنای خاص تعلق نداشتم.....اما از هر رنگ یک جملش با اخلاق من سازگار بود.........نمیدونم من مشکل دارم یا.....من پرسپولیس ام وعاشق رنگ قرمز...خونگرم وعاشق پیشه ...دلسوز مهربان و بخشنده در زمان خودش...زندگی را سخت نمیگرم و درونگرا......همه چیزرا بانگاه فیلسوفانه و یکم احساسی....فقط همینا درمورد من صدق میکنه...حالا یکی بگه من کی هستم....اما بدونید آفتاب پرست نیستم...../:.smilingsmiley.:/

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

در اصل توسط ارادت پست شده است View Post
                              چند بار این پست رو خوندم اما به هیچ رنگی به معنای خاص تعلق نداشتم.....اما از هر رنگ یک جملش با اخلاق من سازگار بود.........نمیدونم من مشکل دارم یا.....من پرسپولیس ام وعاشق رنگ قرمز...خونگرم وعاشق پیشه ...دلسوز مهربان و بخشنده در زمان خودش...زندگی را سخت نمیگرم و درونگرا......همه چیزرا بانگاه فیلسوفانه و یکم احساسی....فقط همینا درمورد من صدق میکنه...حالا یکی بگه من کی هستم....اما بدونید آفتاب پرست نیستم...../:.smilingsmiley.:/
                              به رنگ ارادت هسین خوب :D
                              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• ارادت
                                عضو فعال
                                • Jul 2017
                                • 2268

ممنون از شما ارادت جان
                                گفتی مبتدی گونه باشه
                                منم بدون نگاه کردن به معاملات دی و و نوین صادقانه عرض می کنم..البته افکار خودم
                                هر سهمی پشتش اخباری هست جهت بالا و پایین رفتن
                                ونوین و دی چرا بالای 450 رفت
                                یکی برای عرضه بلوکی و واگذاری ونوین توسط وساخت به علت بدهی بالای 400 رفت
                                یکی هم بخاطر دماوند و تجدید ارزیابی
                                هربالایی پایینی دارد و بالعکس
                                اما این کجا و اون کجا
                                من نگاه مبتدی گونه خودم را دارم و متاسفانه بهش ایمان دارم..فکر کنم دلایل بنیادی برای رشد این دو سهم آوردی
                                اما من دلیل رشد این دو سهم را فقط وفقط رشد بازار میدونم....زمانی که بازار در مسیر رشد قرار میگیره بخاطر سیاست دولت...جبران عقب افتادگی از رشد بازارهای موازی یا ....بنظرم 90 درصد بازار رشد میکنن با فواصل متفاوت و بازدهی متفاوت.......
                                نگفتی چرا ونوین رو فروختم و دی 300 برداشتم ؟در اصل میخوام ثابت کنم چقدر مبتدیانه خرید میکنم که هر لحظه ممکنه تو صف فروش قرار بگیرم؟

نظر

در حال کار...
                                X