تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر محمد ۲
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 789

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

پیامی زیبا و معنوی ای در یکی از معابد مقدس هیمالیای هند در طی مراسم و جشن سپاسگزاری و برکت از سخنان سای بابا

خداوند میتواند تمام مایحتاج شما را چه مادی و چه معنوی برآورد. فقط اگر به او بگویید: "تو نیازهای مرا برآورده ساز" و آنگاه با چشمان بسته آرام بگیرید. به شما برکت و نعمتهای فراوان خواهد داد. اما فقط در صورتی که خود را کاملا به او سپرده باشید و به او توکل کرده باشید. ولی متاسفانه شما تنها زمان ناراحتی به او دعا میکنید و از خدا میخواهید که مشکلات شما را حل کند در حقیقت شما به او اعتماد ندارید و فقط میخواهید که او آرزوهای شما را برآورده کند و خود را با خواستهای شما وفق دهد.

به مانند آن بیماری نباشید که نزد طبیب رفته ولی خود نسخه خود را می پیچد.

بلکه حتی در موقع ناراحتی چنین دعا کنید:

"خداوندا تو را ستایش میکنم و از تو برای این مشکلی که حکمتی در آن است سپاسگزارم و از تو میخواهم که همه چیز را در این زندگی گذرا و زمینی به بهترین وجه تدبیر کنی زیرا تو میدانی چه چیز به صلاح من است.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

پاسخ : نوشته‌های غیر بورسی ما بورسی‌ها

در اصل توسط میلاد سودی پست شده است View Post
      سلام به همه
      جناب محمد حسین علت این که بازار منفی شد چی بود ؟ تا ساعت ۱۰ که همه چیز خوب پیش میرفت ولی بازی عوض شد دیروز به خاطر شایعه مالیات بود که رد شد امروز بخاطر چه بود ؟
      سلام. امیدوارم حالتان خوب باشد.
      عرضم خدمت شما که... حقیقتش را بخواهید... خبر و حادثه و غیره بهانه است! :d شما که خودتان قدیمی بازار هستید... سال‌ها این را دیده‌ایم...
      بازار بخواهد بریزد منتظر بهانه است... حالا این بهانه هر چه باشد باشد... حتی ظریف با جان کری درست و حسابی دست ندهد بدهد، کوراوغلی چی‌چی‌زاده اظهار دلواپسی بکند... کلا کوچک‌ترین اتفاقی بیافتد بازار می‌ریزد...
      بازار هم بخواهد رشد کند بدترین خبرها و وقایع واقعی مانند کرونا و شهادت سردار سلیمانی و موشک‌باران پایگاه ارتش یکم دنیا هم دو روز بیشتر حالش را نمی‌تواند بد کند!

حقیقتش این است که بازار را چند روز پیش به هم ریختند... این‌قدر در نمادهای بزرگ (بانکی و پالایشی) عرضه کردند (به خصوص روز آخر) که رس بازار را تا حدودی کشیدند... (از آن ور دارا یکم هم بود... عرضه اولیه آریا و صبا و تملت و شستا و غیره هم بود...) این شد که آن روز خاص رقم خورد...
      حالا همان روز خاص شده سر گردنه
      بانکی‌ها پشتش ماندند... خساپا مانده (هنوز رد نشده ولی دارد رد می‌شود)... پالایشی‌ها ظاهرا رد شده‌اند ولی فقط ظاهرا! (باید یک مقدار دیگر صبر کرد دید رد شده‌اند یا نه؟)... دیگر جاهای بازار را هم من نگاه می‌کردم همین بود... مثلا سیمانی‌ها... آنها هم دقیقا مانند پالایشی‌ها هستند...

کلا آن روز خاص باعث شد اکنون که داریم از آن (مقاومت) رد می‌شویم بازار یک مقدار آشفته شود. (در جستار جو بازار (جو بازار بود یا شاخص، نمی‌دانم)، در آنجا هم عرض کردم که بازار چند روز دیگر دچار دو دستگی می‌شود...)

(البته دعای چند تن از دوستان حرفه‌ای هم بی‌تاثیر نبوده! که گفتند الهی بازار متعادل شود! برویم یقه آنها را بچسبیم! /:.winksmiley02.:/ کمپین «نه» به دعای تعادل /:.tonguesmiley:./ . یا به عبارت دیگر کمپین گوسفندی! /:.yead.:/ کمپین حمایت از گوسفندان... /:.happysmiley:./)

در یک جایی هم اشاره کردم (نمی‌دانم به که بود، به شما بود؟ دقیقا خاطرم نیست!) که فقط چیزهای مطمئن بخریم.
      یکی از جنبه‌های اطمینان همین رد شدن از مقاومت (قله قبلی با قدرت یعنی با حجم) است.
      وساپا هم حقیقتش من اشتباه کردم امروز خریدم. باید خساپا فردا پس‌فردا قشنگ از مقاومتش رد می‌شد بعدا خرید می‌شد... (آن هم خود خساپا...) منتها من دیدم چند صد میلیون (۷۰۰ میلیون؟) حجم صف خرید دارد گفتم دیگر فردا و پس‌فردا احتمالا مثبت است دیگر و با سلام و صلوات ان‌شاءالله رد می‌شود... اگر هم رد نشد حواسمان هست می‌فروشیمش...
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
        محمد حسین عزیز البته شما استاد ما هستید....داشتم ورنا و وساپا را بررسی می کردم.....ورنا 34 میلیارد سایپا دارد....وساپا هم 17 میلیارد سایپا دارد.....
        البته وساپا مالک 39 درصد ورنا هست....اینجا وزنه متعادل هست مابین دو سهم.........
        گزارش ماهانه اردیبهشت هر دو سهم...........ناو بورسی ورنا 900 تومان.........ناو بورسی وساپا هم 750 تومان........
        ورنا نسبت به وساپا ریزش بیشتری داشته.................البته با این گزارش الف امروزش 10 درصد بخورد یکی میشوند........
        وساپا هم شنیدم تجدید ارزیابی دارد.........
        سلام. اختیار دارید. بزرگوارید.
        بلی... اصلا حواسم به ورنا نبود... (دروغ چرا... بود... ولی من از قبل یک چیزی در خاطرم مانده بود که ورنا مال خودرو است و وساپا مال خساپا... بعدها هم فهمیده بودم که اشتباه است ولی همچنان در ذهنم این مانده بود... البته اگر اشتباه نکنم ذهنیت من چند سال پیش درست بوده‌ها!!! فقط اینکه یک زمانی ورنا انگار دارایی‌هایش را در خودرو فروخت...)
        و ورنا اتفاقا بیشتر هم تو چشم است... چون تو جمع خودرویی‌ها است... ولی وساپا تو جمع سرمایه‌گذاری‌ها است...

ولی من این تصمیم را در یک لحظه گرفتم...

درستش این بود که گروه خودرویی را نگاه کنم و ببینم کدام‌ها می‌توانند پا به پای خساپا بیایند (با فرض عبور خساپا از روی مقاومت فردا پس‌فردایش) و از آنها بخرم.... ولی وقت نمی‌شد دیگر...
        «محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• اوشنوس
          ستاره دار(3)
          • Dec 2015
          • 880

شاخص گروه غذائی به جزء گروه قندی به حمایت خود رسیده... به نظر میاد هفته آیند ه هفته غذاءی ها خواهد بود

آخرین ویرایش توسط اوشنوس؛ 2020/06/10, 07:09.

نظر

• اوشنوس
            ستاره دار(3)
            • Dec 2015
            • 880

نظر

• اوشنوس
              ستاره دار(3)
              • Dec 2015
              • 880

غپینو سیگنال خرید قوی صادر شد

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط iligal پست شده است View Post
                سلام و صبح به خیر به شما و خانم رویا و محمد حسین عزیز و دیگر دوستان

انشالله که شفای عاجل پیدا کنند و صحت و سلامت به خونه برگردن@};-@};-
                علیرضا جان،
                سلام.
                خبری از انرژی۳ نیست؟
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• vahid_sh
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 388

دوستان امکانش هست من رو برای تحلیل بعضی سهمها کمک کنید؟ بیشتر مربوط به بازارهای جهانی هست. ممنون

نظر

• eps
                    ستاره دار(2)
                    • Feb 2019
                    • 435

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                    سلام. بلی.
                    سلام

شما که متخصص در امر هوش مصنوعی و رباتیک و نرم افزارهای کامپیوتری هستید نظرتون در مورد نوشته این دوستمون چیه ؟؟

اینکه میگن با ربات سرخطی می زنن چقدر صحت داره از نظر شما و آیا اصلا امکان پذیر هست یا نه ؟

نقل قول :

« سلام، بزارید از الف تا ی داستان رو براتون بگم و خلاص...

1- من قبل از ورود به بورس حدود ده سال یک شرکت با زمینه کاری آی تی داشتم و در زمینه آی تی مهارت دارم.
                    2- حدود ده ساله که شغل اصلیم بورس هست.
                    3- در زمینه رفع مشکلات و اضافه کردن یک سری امکانات به سامانه آنلاین یکی از کارگزاری ها، همکاری هایی با کارگزاری داشتم.
                    4- از حدود یک سال پیش که هنوز کسی نمی دونست داستان سرخطی چیه، سرخطی میزدم.
                    5- دو بار از طرف سازمان بورس به دلیل ارسال سفارش نامتعارف اکانتم رو بستن و ازم تعهد گرفتن و...

خب، اول سوابقم رو گفتم تا خیالتون از اعتبار حرفی که میزنم راحت بشه، حالا بریم سر اصل داستان

1- تقریبا از بهار سال گذشته تغییرات و محدودیت هایی روی کارگزاری ها و شرکت های واسط اعمال شد که کاربران عادی هم امکان ارسال سفارش سر خطی و رقابت با کارگزاری ها رو پیدا کردن، تا قبل از اون به هیچ عنوان امکان ارسال سفارش سرخطی وجود نداشت و همیشه سفارشات کارگزاری قبل از آنلاین ها ارسال می شد.

2- از بهار سال گذشته تا حدود دی ماه سال گذشته به راحتی می شد بوسیله ربات های کلیک اتوماتیک سرخطی زد، از حدود دی ماه سازمان بورس روی این داستان حساس شد ولی هنوز سیستم های معاملاتی رو برای جلوگیری از این داستان تغییر نداده بودن و فقط اگر زیاده روی می کردید و مچتون رو میگرفتن بهتون اخطار میدادن و یا در صورت تکرار اکانت رو می بستن و...

3- از ابتدای اردیبهشت امسال سامانه های معاملاتی رو تغییر دادن و محدودیت های شدیدی اعمال کردن و هر روزی که گذشته محدودیت ها رو بیشتر کردن و اگر مچتون رو بگیرن بدون توجه به سوابق حتی اگر بار اولتون باشه اکانتتون رو میبندن.

4- محدودیت های نرم افزاری که اعمال شده در نرم افزار های مختلف متفاوت هست در بعضی نرم افزار ها فاصله بین هر کلیک 300 میلی ثانیه و در بعضی از نرم افزار ها فاصله بین هر کلیک تا 1000 میلی ثانیه! تنظیم شده، در اکثر کارگزاری ها اگر بعد از ثبت شدن سفارش باز هم کلیک بشه سفارش قبلی حذف میشه! یعنی مثلا شما ساعت 8:30:00 سفارشون در هسته ثبت میشه و نفر 5 صف هستید بعد ربات شما به کلیک کردن ادامه میده، کارگزاری با فرمولی که برا خودش داره کشف میکنه که شما در حال استفاده از ربات هستید (حالا به درست یا غلط) پس سفارش ثبت شده قبلی رو حذف میکنه و سفارش بعدی شما ثبت میشه و این داستان ادامه پیدا میکنه (فرمول خودشون رو دارن که سکرت هست، "مثلا" اگر بعد از ثبت سفارش اول ده کلیک بشه سفارش قبلی حذف و سفارش جدید ثبت میشه) در نتیجه شما سفارش اول رو نمی بینی و میبینی که ساعت ثبت سفارش شما رو مثلا زده 8:30:45 و شما نفر 10000 صف شدی! (در حالی که جایگاه اول شما نفر 5 بوده و ساعت ثبت سفارشت 8:30:00 و هرگز از این موضوع اطلاع پیدا نخواهی کرد)، اینایی رو که میگم مطمئنم و صد درصد هست نه اینکه از خودم در بیارم!

5- تمام، تاکید میکنم "تمام" ربات های سرخطی و سرور بورسی و... که در اینترنت تبلیغ میکنن و میفروشن کلاه برداری هست و هیچچچچ ارزشی نداره، البته چون منافع عده ای رو تامین میکنه قطعا میان اینجا و خودشون رو جـر میدن، حرف هایی که میزنن درسته، ربات هاشون کار میکنن و در هر ساعتی که تنظیم کنید و هر چقدر که بخواهید کلیک میکنن، سرورهاشون هم سرعت اینترنت بالا و پینگ پایینی نسبت به اینترنت خونگی دارن ولی نه زمان کلیک شما در سفارش سرخطی اهمیتی داره و نه سرعت اینترنت و زمان پینگ اینترنت شما، همینکه یه اینترنت پایدار داشته باشید که وسط کار قطع نشه کافیه و هیچ فرقی با اینترنت شونصد گیگا بیتی با پینگ یک میلی ثانیه نداره، همینکه یه کامپیوتر داشته باشید که هنگ نکنه و نرم افزار و سایت های کارگزاری رو بدون لگ باز کنه کافیه و نیازی به سیستم با سی پی یو و رم خیلی خفن ندارید(در ضمن هزار برابر بهتر از این ربات ها به صورت رایگان در اینترنت موجود هست ولی مهم اینه که دیگه هیچ فایده ای نداره).

6- در رابطه با زمان کلیک، قبلا که کاربران کارگزاری ها اینقدر زیاد نبود زمان کلیک مهم بود ولی الان دیگه زمان کلیک ذره ای اهمیت نداره، چه اهمیتی داره که شما دقیقا سر ساعت 8:30:00:00 کلیک کنید، در حالی که از ده ثانیه قبلش تا 10 ثانیه بعدش سیستم کارگزاری و هسته معاملات به کلی هنگ کرده و هیچ کس قادر به محاسبه این موضوع نیست که چه ثانیه ای کلیک کنه که سفارشش راس ساعت 8:30:00:00 به هسته معاملات برسه و ثبت بشه، اون زمانی هم که در سایت کارگزاری جلوی ثبت سفارشون می نویسه ذره ای همیت نداره، کلا اشتباهه، من به راحتی با ترفند هایی میتونم مثلا در 8:30:00 کلیک کنم ولی ساعت ثبت سفارشم رو دو دقیقه قبل بزنه! ولی این موضوع هیچ کمکی به رتبه بهتر در صف نمیکنه، یه مورد دیگه ساعتی هست که کارگزاری نمایش میده، در بعضی از سیستم ها این ساعت از روی سیستم شما خونده میشه (با ساعت سیستم مچ میشه) و در بعضی از کارگزاری ها یه اسکریپت هست که با بقیه اجزای سایت روی مرورگر شما بارگزاری میشه و بسته به نرم افزار کارگزاری گاهی هر چند ثانیه یه بار خودش رو با ساعت سرور کارگزاری مچ میکنه، در هر دو حالت این ساعت هیچ اهمیتی نداره و هیچ ربطی به ساعت سرور های هسته معاملات نداره و عقب و جلو بودنش هیچ تاثیری در جایگاه شما در صف و یا لحظه ارسال و ثبت سفارشتون نداره (کلا فقط سعی داره زمان رو به شما نشون بده که اون هم یکی دو ثانیه ممکنه عقب و جلو باشه و بازم میگم که اصلا وقتی از 10 ثانیه قبل تا 10 ثانیه بعد از 8:30:00 سیستم هنگ هست این یکی دو ثانیه اختلاف هیچ تاثیری در ثبت سفارش نداره).

7- تمام افرادی که در سایت سهام یاب و کانال های تلگرام و آپارت و... فیلم و عکس از رتبه پایینشون در صف های خرید میزارن و میخوان به شما ربات و سرور و... بفروشن کلاه بردارن و فیلم ها و عکس هاشون کاملا ساختگی هست، کسی که بتونه همچین کاری بکنه نیازی به پول شما نداره و خودش
                    سرخطی میزنه و هرگز هم روشش رو لو نمیده که کسی رقیبش نشه، دلیل اینکه اینقدر ربات و سرور سرخطی و آموزش سرخطی زدن زیاد شده اینه که این روش ها دیگه به هیچ عنوان کار نمیکنن (قبلا کار میکردن ولی با محدودیت های جدید این روش ها دیگه هیچ فایده ای ندارن، و تا وقتی هم که این روش ها کار میکردن حتی یک تبلیغ در این مورد در اینترنت نبود).

8- این بند هشتم خیلی خیلی مهمه، تا حالا دو بار اکانت من رو بستن، وقتی اکانتت رو میبندن، با هیچ روشی امکان خرید یا فروش نداری و پولت هم بلوکه میشه، مثلا شما سهام x رو داری، بعد میری روی یه سهم با ربات سر خطی بزنی، سازمان بورس معاملاتت رو خارج از عرف تشخیص میده و کارگزاری به دستور سازمان بورس اکانتت رو می بنده و دیگه هیچ کنترلی روی اکانتت نداری و نمیتونی سهم x رو که داشتی بفروشی و اگر اون سهم سقوط کنه فقط باید بشینی و نگاه کنی، جالب اینجاست که این بستن اکانت دقیقا به منظور تنبیه شما و نقره داغ کردنتون انجام میشه و میزارن یه جایی اکانتتون رو میبندن که تا آخر عمر ضررش یادتون نره، قبلا این مدلی بود که دفعه اول اخطار میدادن، دفعه دوم اکانت رو میبستن و حد اکثر دو روز کاری بعد از گرفتن تعهد بازش میکردن و باز کردنش هم دست کارگزاری بود و دفعه سوم برای مدت نا معلوم اکانت رو میبستن و باز کردنش هم فقط دست سازمان بورس بود و شما به هیچ جایی نمیتونستی مراجعه کنی و هر وقت دلشون میخواست (شاید بعد از هفته ها، شاید بعد از ماه ها) اکانت رو باز میکردن، الان مستقیما میرن مرحله سوم، پس ریسک خیلی خیلی بالا هست، آش نخورده و دهن سوخته میشه... حالا ممکنه پیش خودتون بگید که بارها از ربات استفاده کردید ولی بورس باهاتون کاری نداشته، اولا معمولا معاملات سرخطی موفق برسی میشن، دوما یه سری الگوریتم برای کشف ربات دارن که اگر شورش رو دربیارید (شرح در آوردن شور بماند...) مچتون رو میگیرن و...

9- در حال حاضر با قوانین جدید دوباره کارگزاری ها دست بالا تر رو نسبت به کاربران پیدا کردن، چطوری؟ مثلا در بعضی سامانه ها محدودیت زمان بین ارسال هر سفارش برای کاربران عادی 1000 میلی ثانیه تنظیم شده ولی کارگزاری سفارش هاش رو با فاصله زمانی 300 میلی ثانیه ارسال میکنه، حالا وقتی این ارسال از تعداد زیادی اکانت انجام میشه کارگزاری شانس بسیار بیشتری برای بودن در اول صف پیدا میکنه.

10- کلام آخر، خب پس یعنی دیگه هیچ جوری نمیشه سفارش سر خطی زد؟ جواب اینه که شما بوسیله ربات و یا نرم افزار های کلیک اتوماتیک و یا سرور هایی با سخت افزار قدرتمند و سرعت اینترنت بالا هیچ برتری نسبت به یه کاربر عادی که از هیچ کدوم از اینها استفاده میکنه ندارید و حتی در خطر ممنوع المعامله شدن کد بورسیتون هم هستید. ولی؛ هر سیستمی یه باگی داره، همینقدر بگم که برای سرخطی زدن هیچ نیازی به ربات و سرور و... نیست... خیالتون راحت، کسی که روشی برای سرخطی زدن بلد باشه که کارایی داشته باشه، بی عقل نیست که بیاد روشش رو به بقیه بگه و خودش پشت سر بقیه در صف قرار بگیره!!! »

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3443

سلام دوستان...@};-@};-

بازار امروز خوب بود! اما نه بهتر از دیروز!! امروز فرصت خرید کم بود در صورتیکه روز گذشته این فرصتها زیاد بود! چه زود این فرصتها میان و زود هم میرن!!

معاملات امروز بنده:

_ فروش شگویا با قیمت مچینگ بازگشایی(12300 ریال) و کسب سود 22 درصدی در 6 روز کاری با احتساب سود تقسمی 41 تومانی و خروج موقت از آن

_ خرید غمینو تو قیمت منفی 3/4 درصد مرحله سوم

_ خرید غپینو تو قیمت 11737 ریال مرحله اول

_ خرید و بازپسگیری سرچشمه دو روز پیش فروخته شده در قیمت 6 درصد پایینتر

_ خرید و بازپسگیری وخارزم دیروز فروخته شده در قیمت 5 درصد پایینتر

نظر

• vahid_sh
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 388

دوستان گرامی براتون مقدور هست که من رو توی تحلیل نمودار چند تا سهم از بازار جهانی راهنمایی کنید؟

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

در اصل توسط vahid_sh پست شده است View Post
                          دوستان گرامی براتون مقدور هست که من رو توی تحلیل نمودار چند تا سهم از بازار جهانی راهنمایی کنید؟
                          سلام.
                          داده نداریم از بازار جهانی که...
                          اگر می‌توانید داده‌هایش را به این صورت زیر برایمان بفرستید نگاهش کنیم.
                          نماد تاريخ شمسي اولين بيشترين کمترين پاياني حجم آخرين نام تعداد معاملات
                          همراه-ت 13920529 1517.41 1525 1517 1517.44 546520 1524.63 شركت_ارتباطات_سيار_ايران-ت 69
                          همراه-ت 13920530 1517.73 1572 1518 1522.54 161499 1567.99 شركت_ارتباطات_سيار_ايران-ت 214
                          همراه-ت 13920602 1564.37 1564 1525 1524.31 110913 1525.43 شركت_ارتباطات_سيار_ايران-ت 168
                          همراه-ت 13920603 1548.48 1548 1534 1525.1 67490 1537.28 شركت_ارتباطات_سيار_ايران-ت 94
                          همراه-ت 13920604 1531.89 1536 1519 1525.14 160307 1519.21 شركت_ارتباطات_سيار_ايران-ت 121
                          همراه-ت 13920605 1517.41 1517 1478 1515.2 303026 1477.66 شركت_ارتباطات_سيار_ايران-ت 183
                          همراه-ت 13920606 1454.61 1460 1455 1508.88 107648 1454.61 شركت_ارتباطات_سيار_ايران-ت 166
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• vahid_sh
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 388

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            سلام.
                            داده نداریم از بازار جهانی که...
                            اگر می‌توانید داده‌هایش را به این صورت زیر برایمان بفرستید نگاهش کنیم.
                            میتونید تمام اطلاعات رو توی این لینک ببینید :

Access Denied — TradingView

این یکی از سهمهاست. امیدوارم که قابل استفاده باشه. ممنون.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

میتونید تمام اطلاعات رو توی این لینک ببینید :

Access Denied — TradingView

این یکی از سهمهاست. امیدوارم که قابل استفاده باشه. ممنون.
                              قابل مشاهده نیست.
                              می‌گوید:
                              If you wish to see someone else's chart layout then please ask the owner to enable chart layout sharing or to publish it by clicking the Publish Idea button.
                              بعد اینکه در تریدینگ ویو من می‌توانم نماد را ببینم (شما بگویید کدام نماد من و دوستان همین‌جوری می‌توانیم ببینیم) ولی من کلا نموداری زیاد کار نمی‌کنم و بررسی رایانه‌ای انجام می‌دهم. (البته دوستان دیگر هستند که نمودار کار هستند... شاید بتوانند کمک کنند.)
                              نماد را بفرمایید.
                              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2020/06/10, 21:12.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• کریس گاردنر
                                ستاره‌دار (۱۰)
                                • Jan 2013
                                • 2905

دوستان امکانش هست من رو برای تحلیل بعضی سهمها کمک کنید؟ بیشتر مربوط به بازارهای جهانی هست. ممنون
                                Brent Oil Chart

آموزش(آموزش کامل تریدینگ ویو (Tradingview) و استفاده از ابزارها - ارزدیجیتال)

نمی دانم منظورتان کدام سهم ها هست...شاید این نرم افزار به دردتان خورد.....پایین هم آموزش استفاده از این نرم افزار هست
                                از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
                                وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

در حال کار...
                                X