کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با افتخار به دوستان فقیر و مسکین میفرمایم که بنده نیز به رنگ قرمز حشری مبدل گشتم و یک تک ستاره از سوی مدیران وزین و متین این تالار به بنده اهدا گردید
با سپاس/:.grlim:.//:.grlim:.//:.grlim:./
درود..
مبارک باشه آپولون عزیز..:.thumbsupsmileyanim
ضرب المثلی هست....فقیر بیچاره ها یک ستاره هم در هفت آسمان ندارند....
من خلافش را ثابت میکنم....باور ندارند...تشریف بیارن این تاپیک...فقیر و مستضعف و ابن سبیلان ستاره داره...تا دلشان بخواد هست/:.grlim:./
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
تنها شگرد این بازارگردان ها و حقوقی ها که من هم یه زمانی جزء همین قماش افراد بودم! سرعت بالای تحرکاتشون و نوسان دادن به سهمهاست بطوری که بازار رو جورری سریع منفی میکنند! که مردم هول بشن و زود سهمهاشون رو حراج کنند و توی بازار مثبت مثل امروز هم جوری رنج مثبت میکشند! که فرصت تفکر و تصمیم گیری به موقع رو از مردم سلب کنند! تمام سود و نوسانی رو که توی این بازار از مردم بیچاره در کوتاه مدت(روازنه و هفتگی) میگرند! وصله به همین تکنیک و شگرت اونهاست و باهمین یک تکنییک در ماه میایاردهل تومان از جیب ملت بیچاره به جیب میزنند
پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی
معاملات داوه رو انگار باطل اعلام کردند! و تو دامنه نوسان 5 درصد بازش کردند!! خیلی بد شد واسم! سود تپل پرید و تا 10 دروز دیگه تو صف خرید بشینه چون حجم مبناش رو پر نمیکنه! به قیمتی که امروز حراج شد نخواهد رسید!
نظر