تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3443

پاسخ : تاپیک معاملاتی آماتور ها و فقیر فقرای بورسی

خرید قچار از صف فروش یه مرحله دیگه قیمتش به نظرم زیادی مفته!

مجبور شدم یه مرحله 21000تائی دیگه صندوق کارین رو واسش قربونی کنم

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3443

همگی دوستان حاضر در صحنه خسته نباشید

امروز یکی از پرهیجان ترین بازارها بودش و خیلی بهم حال داد:D

البته بازار فردا معلوم و مشخص خواهد کرد که بازار امروز با این حجم خریدهای سنگینی که تا الآن داشتم راست راسکی بهم حال داد! یا حالم رو گرفت!! هر چند من امروز تو بازه منفی 5درصد بیشتر خریدار بودم نه مثبت1 و با علم بر اینکه دارم 5درصد مفت تر از دیروز خرید میکنم! اما ... یا حق
      آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/09/12, 11:32.

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4156

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
        توی فلسفه اعتقادی و استراتژی معاملاتی بنده امروز یکی از اون معدود روزهاست که فروش بر من حرام است حتی یک دونه سهم هم نباید فروخت با اینکه دوستان مطلع هستند که بنده یک نوسانگیر روزانه و هفتگی هستم!

امروز فقط باید با تمام توان بچسبیم به مفت خری... به قیمت بعضی از سهمها خوب توجه کنید! سهمهایی از قبیل کپشیر _ قثابت _ غفارس و خیلی از سهمهای دیگه توی رشد این چند ماه اخیر هیچ رشدی رو تجربه نکردند که امروز صف فروش واسشون بستند! از جو منفی بازار امروز که بگذریم! قیمت این قبیل سهمها یک آکازیون هستش واسه اونهایی که به شگفتی و جادوی قیمتها هنوز ایمان نیاورده اند...
        درود دوست خوب
        فلسفه تون را نمی پسندم
        مجبورید 40-30 تا سهم بخرید اونم احیانا مقادیر کم ؟ مقادیر کم را بر اساس اعلام های قبلی خودتون از مقدار خریدتون میگم
        اینو تبدیلش کن به 5-6 سهم و درشت تر خرید کن

به قول خودتون هایپر سازی چه دلیلی داره ؟ جز اینکه به خریدها شک داشته باشیم که ممکنه نصفش نگیره
        حکایت کار شما شده مثل اون پرستاری که در یکی از بیمارستان ها گفته شده 25 بیمار کرونائی را باید مدیریت کنه !!!/:.negaran.:/
        نقد دوستانه بود

نظر

• کریشنا
          عضو فعال
          • Dec 2015
          • 1098

خودرو

o,nv,

نظر

• کریشنا
            عضو فعال
            • Dec 2015
            • 1098

کاسپین

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1098

بکهنوج

فردا به نقطه بسیار جذابی برای خرید خواهد رسید با ریسک به ریوارد بسیار پایین البته اگه فرصت خرید بدهد!

ناگفته نماند که فردا شاخص کل به محدوده حمایتی مهم 1481000واحد خواهد رسید که انتظار می رود واکنش خوبی را شاهد باشیم! و میتواند از همین محدوه شاخص کل برگردد

لازم به ذکر است این فقط نظر شصی بنده بوده و لطفآ مبنای خرید و فروش دوستان قرار نگیرد

نظر

• کریشنا
                عضو فعال
                • Dec 2015
                • 1098

شاخص کل

بدون شرح

همه چیز توی این نمودار ساده و شفاف گویاست و نیازی به توضیح بیشتر نداره

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3443

سلام دوست گرامی جناب B4city عزیز ...@};-

از نقطه نظرات و انتقاد سازنده شما بسیار متشکرم و البته تا حدودی هم حق با شماست! و شاید یک دلیل مهم این تفاوت دیدگاه این باشه که بنده به لخاظ ذهنی و شخصیتی به تنوع طلبی و تتوع گرائی میل و گرایش شدید تری دارم تا شما!:D که اگه غیر از این می بود! یقینآ چنین استراتژی معاملاتی که با روحیه بنده بیشتر سازگار هستش را برای خودم تعریف و عملیاتی نمیکردم! حکایت من شاید مثل بقالی میمونه که دوست داره همه موجودی اجناس توی مغازه اش جور باشه! تا وقتی مشتری میاد توی مغازه اش دست خالی بیرون نره! روبروی خونه ما یه مغازه سوپری هستش یه مدت هر وقت میرفتم سراغش همیشه اجناسش جور نبود! برای مثال صبحها میرفتم کره و مربا بگیرم ازش ولی میدیدم مربا داشت اما کره رو تموم کرده بود! یا یه روز تخم مرغ نداشت و یه روز بستنی و پودر رختشوئی و.. غیرو رو نداشت! و خلاصه همیشه تو جور کردن اجناس مغازه اش لنگ داشت! واسه همین الآن چند ماه میشه دیگه نمیرم مغازه اش با اینکه نزدیک ساختمون ماست! میرم یه مغازه 100 متر اونطرف تر و خریدم رو کلی و یکجا از همون مغازه انجام میدهم! توی بازار هم دقیقآ همین شکلیه و زمانی که سبد هایپر مارکتی من همه اجناسش جور و متنوع باشه! خیالم راحته که روزانه کاسبی ام رو میکنم و در بازار متعادل حداقل در روز 7 الی 10 تا سهم برای فروش و نیز همین تعداد سهم برای خرید دارم! حقیقتش از تک سهمی بد جوری بیزارم و بد جوری هم با تک سهم شدن و سبد 5 الی 7 سهمی نقره داغ شدم! یادمه اولین باری که رفتم توی بازار سهم بخرم آبان 67 تو تالار سعدی بود و اولین سهمی رو که خریدم گچ تهران بود! بعد از چند ماه بست و همه هست و نیستم رو با خودش برد و رفت و دیگه هم توی این بازار پیداش نشد! یه سال بعدش اومدم شرکت روغنی ناب و آلومنیم پارس رو تو سبدم جای دادم ناب هم بعد از یک سال به سرنوشت گچ تهران مبتلا شد و یهو ناپدید شد! و چند سال بعدش هم آلومنیم پارس غیبش زد و شاید باورتون نشه تا الآن پی گیر بدست آوردن پول از دست رفته ام توی این سهمها هستم ولی تا الآن حتی یک ریال را نتوانستم زنده کنم! چند سال تک سهم صدرا بودم یه روز بست و تا 11 ماه بعدش باز شد توی اون یازده ماه من عاطل و باطل فقط منتظر بازگشائی صدرا بودم و فرصتهای دیگر بازار رو به همراه 11 ماه عمرم رو از دست دادم! بنابراین به تجربه شخصی خودم آموخته ام که تک سهم شدن مساوی است با خودکشی همین الآنش که بیش از 40 سهم رو توی سبدم جای دادم گاهی میشه یه سهم از پرتفوی من غیب میشه و دارائی پرتفوی من به شدت تقلیل میکنه! که این پیامد تاثیر منفی اش رو روی گرفتن اعتبار میزاره! یکی دو نمونه کوچیکش رو فقط واستون مثال میزنم
                  9 ماه پیش حق تقدم دزهراوی از سبدم حذف شد و تا الآن حراجش نکردند و همچنین افزایش سرمایه لکما تومآ با همدیگه موجودی حسابم رو به شدت تقلیل داده طوری که کارگزارم مبلغ 200 میلیون از اعتبارم رو کاهش داد! و حذف این مبلغ اعتبار برای بنده در ماه حداقل کم کمش 30 میلیون بازدهی ماهانه کمتری نصیبم میکنه در مقایسه با قبل از حذف 200 میلیون اعتبارم و این واسم گرون تموم میشه! یه دلیل دیگه تنوع طلبی در سبد سهام من این میتونه باشه که آستانه صبرم رو بالاتر میبره و عجولانه و بدون فکر و تمرکز بیشتر اقدام به حراج سهمهام نمیکنم! و چند دلیل شخصی دیگه که با روحیات من سازگارتره! بنابراین من و شما از هر لحاظ ممکنه با همدیگه تفاوت داشته باشیم و این خیلی طبیعی هستش که هر کدام از ما دو نفر دوتا استراتژی معاملاتی متفاوتی رو برای خود تعریفکرده و بهش پایبند باشیم!... نظر کاملآ شخصی

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  درود دوست خوب
                  فلسفه تون را نمی پسندم
                  مجبورید 40-30 تا سهم بخرید اونم احیانا مقادیر کم ؟ مقادیر کم را بر اساس اعلام های قبلی خودتون از مقدار خریدتون میگم
                  اینو تبدیلش کن به 5-6 سهم و درشت تر خرید کن

به قول خودتون هایپر سازی چه دلیلی داره ؟ جز اینکه به خریدها شک داشته باشیم که ممکنه نصفش نگیره
                  حکایت کار شما شده مثل اون پرستاری که در یکی از بیمارستان ها گفته شده 25 بیمار کرونائی را باید مدیریت کنه !!!/:.negaran.:/
                  نقد دوستانه بود
                  آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/09/12, 20:05.

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3443

زعفران نگین تحویل دی ماه 00 هنوز نیومده در تایم فریم یک ساعته یک کندل شوتیگ استار خوشگل رو نمایان کرد! و همچنین در تایم فریم نیم ساعته الگوی ابر پوششی رو نمایان کرد! و سیگنال خفن فروش رو به بازار آتی مخابره کرد! البته بنده از دیروز در پوزیشن فروش قرار گرفته بودم و با موقعیتهای باز به استقبال روزهای آینده خواهم رفت... یا حق

نظر

• اوشنوس
                      ستاره دار(3)
                      • Dec 2015
                      • 881

پترول

نظر

• اوشنوس
                        ستاره دار(3)
                        • Dec 2015
                        • 881

نظر

• اوشنوس
                          ستاره دار(3)
                          • Dec 2015
                          • 881

دتماد

نظر

• کریشنا
                            عضو فعال
                            • Dec 2015
                            • 1098

فرابورس

بعد از این همه رشد شارپ نیاز به اصلاح داره

سیگنال فروش

نظر

• کریشنا
                              عضو فعال
                              • Dec 2015
                              • 1098

غفارس

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 3443

صبح همگی دوستان به خیر و شادی ... @};-

امیدوارم امروز بازار متعادل بشه!و به روال عادی خودش برگرده هر چند اگه مثل دیروز منفی هم باشه باز به نظرم فرصت خریده برای تکمیل خریدهای مراحله آخر سبد

حال باید دید که دوشنبه بازار امروز به چه شکلی رقم خواهد خورد!

الهی به امید تو

نظر

در حال کار...
                                X