دفتر مشق

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : دفتر مشق

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
    دوستان اینجا یک مطلبی را به صورت کلی عرض کنم
    اینکه در بلند مدت بازار رشد میکنه هیچ شکی نیست چون ایران دچار ابر تورم است و در بلند مدت چرخه های رشد در بازار تکرار میشه
    البته این هنر نیست و نیازی به پیش بینی آنچنانی هم نداره
    سودی هم در واقع و در منظر اقتصادی آنچنان نداره چون فقط تورم رو پوشش میده
    اینکه اینجا سهم معرفی میکنم با بازده کم برای روزای سخت بازار هست
    چون تو روند مثبت که دست در خورجین بازار بکنی و هر چی دربیاد رشد داره
    اون هنر نیست
    هنر این است که در روزای سخت بازار سهم پیدا کنی
    سلام بر دوست عزیزم.???
    فقط یک چیزی...
    این واقعا هنر است.
    واقعا هنر است. که آدم بداند تورم در ایران هست و در بلند مدت همواره موج افزایشی غالب خواهد بود و یک سری چیزهای دیگر شبیه این.
    خیلی ساده است. بلی.
    ولی کمتر کسی به این موارد بسیار ساده توجه دارد.

من نگاه کرده‌ام در خیلی از رشته‌ها همین است.
    یک سری نکات پایه‌ای ساده... خیلی ساده... که همه می‌دانند و کسی به آن توجه نمی‌کند.
    همین‌ها را نخبه‌های آن رشته‌ها مورد توجه قرار می‌دهند.
    همین.

یعنی نگاه که کرده‌ام دیده‌ام نخبه‌ها نکات پایه‌ای را خوب درک می‌کنند. مال خود می‌کنند. (می‌گویم مال خود کند چون فرق است بین مطالعه‌ی سطحی با زمانی که یک دانش با تمام وجود آدم آمیخته شود.)
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1837

بنظر من
      به هیچ وجه از این نوع ریزش بازار ناراحت نباشین
      البته ضرر دادن واقعا سخته،و گفتن این که ناراحت نباشین فقط به زبون ساده است
      ولی اگر ریزش بازار زمانی بشه اون حالت خیلی بدتر هست
      هیچ شکنجه ای بدتر از ریزش فرشایشی و زمانبر نیست

.
      .
      محمد حسین عزیز و برادر گرامیم
      ممنون از مطلب پر مغزت@};-

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1837

پول قوی تا اینجا وارد بازار نشده
        سود کردن خیلی سخته و کارمزد داره اما ضرر دادن خیلی راحتتره!
        مراقب باشید

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1837

بازار به زودی برمیگرده اما به شما بستگی داره بمونید یا از بازار خارج بشید

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1837

محمد حسین جان
            مبشه لطفا یک نظر سنجی بزاری ببینیم کلیت نظر اهالی بازار در مورد روند بازار چی هست؟؟
            آیا این ریزش از نوع روند هست یا دستکاری؟؟ یا زود گذز؟؟
            امروز هم بانکی ها برگشتن هم خودرویی (صف جمع شد)
            اما بقیه بازار اصلا پیروی نکردند
            ترس عجیبی افتاده به جان بازار

چون اگر روند باشه دیگه سهام خوب و بد معنی نداره و تر و خشک با هم میسوزن
            آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2019/10/20, 13:10.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

سلام و عرض ارادت.

نظرسنجی ایجاد شد. (اگر خواستید نظرسنجی به صورت رای مخفی باشد. (البته نمی‌دانم می‌شود تغییرش داد یا نه. آزمایش می‌کنیم.))

من خودم رای نمی‌دهم.
              یعنی می‌خواستم رای بدهم... اما دیدم پاسخ من «نمی‌دانم» است.
              بازار برای من ناآشکار است.

ببینید دوستان...
              ۱- برداشتند قوانین من‌درآوردی روی بازار پایه گذاشتند. عملا سازمان بورس میلش با آن رشدها نبود.
              در بین سخنان سازمان بورس (همه‌ی کارمندان) به وضوح مشخص است که: الف- از رشدهای بزرگی که بعدا به افت‌های بزرگ منتج می‌شود و سهامدار را می‌آورد دم ساختمان سازمان بورس می‌ترسند و ب- دوست دارند پول بیاید در نمادهای بنیادی و این کار را هم می‌خواهند با روش‌های عاقلانه (!!!) و قوانین زیبای من‌درآوردی انجام دهند. (در آن محاسبه‌ای هم که شاپوردانا با نمایندگان مجلس انجام داد رد پای این طرز تفکر هست. در تمام مصاحبه‌ها و نوشته‌ها هست.)
              ۲- برداشتند هسته را هی قطع و وصل کردند. دقیقا در سالروز هفت هفت نود و هفت. از همان زمان بازی‌ها آغاز شد اگر خاطرتان باشد.
              ۳- همزمان با آن قطع و وصلی‌هایی که در هسته بود می‌دیدیم که یک عده سنگین دارند می‌فروشند. مطمئنم دو حالت بیشتر نبود: یا این فروش‌های سنگین باعث قطعی هسته می‌شد یا قطعی هسته اسم رمز بود که اینها بفروشند. (برای من خیلی جالب بود که چرا در آن روزهای سیاسی عجیب که احتمال جنگ بود و ایران محکم گام‌هایش را بر می‌داشت بازار عین خیالش هم نبود ولی در روزی که همه چیز گل و بلبل بود یکباره منفی‌های شدید ظاهر شدند!)
              ۴- حقوقی‌ها زیاد فروختند. (هرچند اکنون در منفی در نمادهایی دارند جمع می‌کنند. ولی در ریزش بورس آن فروش‌ها دخیل بود.) صف‌های بانکی‌ها را می‌دادند (هر چند اکنون در بازار منفی جمع می‌کنند و رنج هم می‌کشند!!!) (اکنون یادم آمد... بجهرم را روز دوم صد میلیون دادند. بعد هم دادند. هیچ وقت عرضه اولیه‌ها را این کار را نمی‌کردند. بعدا نگاه کردم دیدم سهامدار بجهرم هم بانکی‌ها بودند!)
              ۵- وزیر به وضوح گفته به من زنگ زدند و من زنگ زدم که ژرفای بازار را افزایش دهید! (به قول خانم مینوی سه تا علامت تعجب.)
              از این موارد زیاد هست.

خوب... اینها را کنار هم می‌گذاریم چیزی به ما نمی‌گوید احیانا؟ پر واضح نیست که اینها یک شیطنت‌هایی کرده‌اند؟ (حالا چه اینها کارگزاری‌ها باشند چه بانک‌ها چه سازمان چه دولت چه هر چه...)

ولی...
              همه‌ی اینها در کل می‌توانند به عنوان یک مکانیزم ماشه باشند.
              کما اینکه از این کارها پیش‌تر هم کرده بودند!
              از شاخص ۲۷۰ هزار واحد چندین نوبت از این بازی‌ها در آوردند.
              آن چیزی که این جرقه را تبدیل به شعله کرد همراه شدن مردم بود با این حرکت.
              فروشنده زیاد بود/شد.
              انباری که پر از کاه نباشد آتش نمی‌گیرد.

پس... برای من بازار ناآشکار است و دقیق نمی‌توانم بگویم این دستکاری است کاملا یا روند. (هر دو هست در حقیقت.)

در مورد بلند مدت و کوتاه مدتش هم من نمی‌دانم چه بگویم. به احتمال زیاد کوتاه مدت نخواهد بود. چرا که اگر دوباره امید در دل‌ها جوانه بزند و اکبرآقاها بخواهند بیایند زیر بازار را بگیرند سریعا یک عده که در سود هستند اقدام به عرضه می‌کنند. حال روند را می‌گیرند. به خصوص اینکه نموداری هم این کف اخیر شکسته شده... پس احتمالا دوباره وارد یک دوره‌ی نوسانی/رکودی خواهیم شد تا آن موج زیبای پنج عزیز و بزرگ بیاید. (موج دوم دو تا چهار ماه طول کشیده. از ۹۷/۷/۷)

در کل... بد هم نیست... (هر چند از نیرنگ و حیله خوشم نمی‌آید.) این اصلاح ها باعث می‌شود: ۱- رشدهای بعدی معقول‌تر باشد. ۲- سهامداران جدید هشدار را دریافت کنند و مسئولیت را بپذیرند و بدانند اینجا کارخانه اسکناس چاپ کنی نیست. و ۳- پول‌ها جا به جا شود و رشدهای بعدی با قدرت و اطمینان بهتری انجام شود. و ۴- احیانا باعث می‌شود یک جا به جایی هم در بین نمادهای دارای روند افزایشی صورت بگیرد. و آنهایی که جا مانده‌اند هم برسند به آنهایی که پیش رفته‌اند.
              «محمد حسین» هستم.
              امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1837

محمد حسین جان خیلی ممنون
                لطفا گزینه های نظر سنجی رو به این ترتیب بگذار
                1-روندطبیعی ،میان مدت ،آغاز موج 4 شاخص کل
                2-دستکاری در بازار با قوانین جدید بازار پایه و اتمام موج 5 شاخص کل(بلند مدت)
                3-روند بازار طبیعی و اتمام موج 5 شاخص کل(آغاز بازار فرسایشی)
                4-ریزش کوتاه مدت و هیجانی است
                5-علت ریزش غیر از موارد بالا
                .
                .اگر کسی نظر بهتری درباره گزینه ها داره اعلام کنه
                بازم ممنون و ببخشید زحمت شد برات
                امیدوارم شرکت کننده زیاد بشه تا بشه نتیجه گیری کرد
                آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2019/10/20, 14:34.

نظر

• ebiman
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 2071

نقل قول :
                  یکی داشت از خونه ای دزدی می کرد، یه نابینایی از اونجا رد می شده و می پرسه: آقا چکار می کنی؟ دزده می گه دارم ساز می زنم!! نابینا میگه پس چرا من صداشو نمی شنوم؟ دزده می گه فردا صداش در می یاد...

یه چند وقت دیگه صدای این دُهلی که تو بازار بورس می زنن هم در میاد.

مثل اوایل روحانی و اون جلسه معروف حقوقیا با اعضای برجام!!

دستکاری تو روند معاملات کاملا مشخصه!!
                  سلام

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

محمد حسین جان خیلی ممنون
                    لطفا گزینه های نظر سنجی رو به این ترتیب بگذار
                    1-روندطبیعی ،میان مدت ،آغاز موج 4 شاخص کل
                    2-دستکاری در بازار با قوانین جدید بازار پایه و اتمام موج 5 شاخص کل(بلند مدت)
                    3-روند بازار طبیعی و اتمام موج 5 شاخص کل(آغاز بازار فرسایشی)
                    4-ریزش کوتاه مدت و هیجانی است
                    5-علت ریزش غیر از موارد بالا
                    .
                    .اگر کسی نظر بهتری درباره گزینه ها داره اعلام کنه
                    بازم ممنون و ببخشید زحمت شد برات
                    امیدوارم شرکت کننده زیاد بشه تا بشه نتیجه گیری کرد
                    اگر خواستید یک جستار دیگر (موقت که بعدا بایگانی شود) بزنید این کار را خودتان هم می‌توانید بکنید.
                    اگر این نظرسنجی تغییر پیدا کند گمان کنم اطلاعاتش بپرد! اکنون نگاه می‌کردم پنج نفر رای داده‌اند! این پنج نفر هم زیاد است! (معمولا زیاد در رای‌گیری شرکت نمی‌کنند... گمان کنم نهایت کمتر از سی نفر بشوند.)

اصلا بگذارید این نظرسنجی را ببینم روی نبض بازار یا جو بازار می‌توانم درست کنم. آنجا بهتر است.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1837

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                      اگر خواستید یک جستار دیگر (موقت که بعدا بایگانی شود) بزنید این کار را خودتان هم می‌توانید بکنید.
                      اگر این نظرسنجی تغییر پیدا کند گمان کنم اطلاعاتش بپرد! اکنون نگاه می‌کردم پنج نفر رای داده‌اند! این پنج نفر هم زیاد است! (معمولا زیاد در رای‌گیری شرکت نمی‌کنند... گمان کنم نهایت کمتر از سی نفر بشوند.)

اصلا بگذارید این نظرسنجی را ببینم روی نبض بازار یا جو بازار می‌توانم درست کنم. آنجا بهتر است.
                      دستت درد نکه محمد حسین
                      همین خوبه بزار ببینیم چند نفر شرکت میکنند و چه نظری دارند
                      تا اینجا اغلب به روند بودن بدون دستکاری و موقتی بودن اعتقاد داشتن.

محمد حسین شما الان خودت فکر میکنی تو موج 4 هستیم یا آخر موج 5 ؟؟

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

دستت درد نکه محمد حسین
                        همین خوبه بزار ببینیم چند نفر شرکت میکنند و چه نظری دارند
                        تا اینجا اغلب به روند بودن بدون دستکاری و موقتی بودن اعتقاد داشتن.

محمد حسین شما الان خودت فکر میکنی تو موج 4 هستیم یا آخر موج 5 ؟؟
                        به هر دو می‌خورد.
                        من برایم اوضاع ناآشکار است.
                        خصوصیت موج پنج همین است. اصلا.
                        گزینه‌ی محتمل‌تر روند کاهشی/رکودی سه ماهه است. که نیم ماه آن را تقریبا سپری کرده‌ایم. (همان‌چیزی که پس از ۹۷/۷/۷ اتفاق افتاد.) ولی احتمال اینکه شاخص برود بالای ۳۳۰ هزار هم هست.
                        امروز انگار حقوقی‌ها خیلی سنگین خرید کرده‌اند. خیلی. باید این را هم لحاظ کرد. اگر بخواهند این‌جوری هم می‌توانند بازار را دستکاری کنند. یعنی حقوقی‌ها یک مقدار در مثبت‌ها بخرند دوباره با قدرت شاخص ۳۳۰ هزار را رد می‌کند و اکبرآقا هم می‌آید پای کار و فروشنده‌های این روزها هم دست از فروش می‌کشند!
                        این هفته مثبت، قدرت خودش را نشان خواهد داد. اگر مثبت قوی باشد می‌توان امید داشت به شکست ۳۳۰ هزار واحد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1837

سلام به همگی
                          میبینم که عده تقریبا زیادی از اهالی قدیمی بازار این روزا از تازه واردین خیلی شاکی هستن و اونها را مسبب این اوضاع میدونن
                          ی چند تا سوال ازتون دارم
                          بنظر شما روند حرکت قیمت دلار را چه کسی یا چه مجموعه ای استارت زد؟کی یا کیا به اون دامن زدن؟
                          روند حرکت افزایش قیمت سکه را چه کسی استارت زد؟کی یا کیا به اون دامن زدن؟؟
                          چرا الان دیگه الان نرخ ارز با وجود خبر های خیلی بد مثل درگیری های پراکنده نظامی و جریان نفتکش ها هم نمیتونه کوچکترین نوسانی به ارز بده؟؟
                          در حالی که قبلا حتی یک عطسه در یکی از کشورهای آفریقایی باعث تلاطم ارزی و طلا و سکه میشد؟؟

الان دیگه نمیشه و حتی کاهشی هست!!چرا؟؟
                          تحریم لغو شده؟
                          نفت میتونیم آزادانه بفروشیم؟؟اونم به قیمت اصلی؟
                          چی؟؟!
                          .
                          .
                          اون تازه واردها و کد اولی ها به بازار یک ارتباطی با این سوالات دارن اگه گفتید؟؟

نظر

• Abad
                            عضو فعال
                            • Nov 2015
                            • 7515

من اشتباها روند و بلند مدت را زدم ...
                            تصیحیح می کنم از نظر من روند است و موقت ... البته با چاشنی دستکاری ...
                            البته دو سناریو دارم
                            1- یا موج 4 کوتاه مدتی است این یعنی موج 3 میدترم هنوز تمام نشده ...که موقت است
                            2- یا موج 4 میان مدتی است یعنی موج 3 میدترم تمام شده و این ریزش و اصلاح حدود یک تا 3 ماه مهمان ما خواهد بود ...
                            Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                            تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1837

در مورد این ارسال نظرم عوض شد
                              پوزش@};-
                              آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2019/10/20, 22:45.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

سلام به همگی
                                میبینم که عده تقریبا زیادی از اهالی قدیمی بازار این روزا از تازه واردین خیلی شاکی هستن و اونها را مسبب این اوضاع میدونن
                                ی چند تا سوال ازتون دارم
                                بنظر شما روند حرکت قیمت دلار را چه کسی یا چه مجموعه ای استارت زد؟کی یا کیا به اون دامن زدن؟
                                روند حرکت افزایش قیمت سکه را چه کسی استارت زد؟کی یا کیا به اون دامن زدن؟؟
                                چرا الان دیگه الان نرخ ارز با وجود خبر های خیلی بد مثل درگیری های پراکنده نظامی و جریان نفتکش ها هم نمیتونه کوچکترین نوسانی به ارز بده؟؟
                                در حالی که قبلا حتی یک عطسه در یکی از کشورهای آفریقایی باعث تلاطم ارزی و طلا و سکه میشد؟؟

الان دیگه نمیشه و حتی کاهشی هست!!چرا؟؟
                                تحریم لغو شده؟
                                نفت میتونیم آزادانه بفروشیم؟؟اونم به قیمت اصلی؟
                                چی؟؟!
                                .
                                .
                                اون تازه واردها و کد اولی ها به بازار یک ارتباطی با این سوالات دارن اگه گفتید؟؟
                                همان‌گونه که گفتم (به نگر من) موضوع جرقه و انبار کاه است.

آن کسی که قیمت دلار را دو مرتبه در ده سال اخیر سه برابر کرد سخنرانی و تهدید و حتی تحریم و ... نبود.
                                موضوع خیلی مشخص هم بود.
                                در بانک‌ها (که ۹۰ درصد اقتصاد ما را داشتند) تورم داشت ۳۰ درصد و ۲۰ درصد محاسبه می‌شد ولی از این ور بیرون بانک‌ها تورم (دلار) را روی ۱۰ درصد و زیر ۱۰ درصد ثابت نگه داشته بودند.
                                در زمان آقای احمدی‌نژاد هم شبیه همین بود. تورم را روی واردات و دلار ثابت نگه داشته بودند در حالی که در عمل داشتند تورم ۲۰-۳۰ درصد تولید می‌کردند (روی حقوق و روی سود بانک و ...).
                                باقی‌اش همه کشک بود.
                                بارها هم گفتیم.
                                تحریم یک جرقه بود فقط.
                                مسائل سیاسی فقط حکم ادویه‌ی غذا را داشت/دارد...
                                سلطان سکه و ارز و شکر و ... فقط یک بهانه هستند...
                                اینها فقط در نقش آن گلوله‌ی برفی آغاز کننده‌ی بهمن هستند. اصل بهمن جای دیگری است. این گلوله هم نشد گلوله‌های دیگر هستند... در بهمن اینها مهم نیستند.

(مهم آن برف نکوبیده‌ی تلمبار شده است.)

پی‌نوشت: اکنون هم انگار دارند باز مانند سابق عمل می‌کنند و باز سود بانکی را روی ۲۰ درصد نگه داشته‌اند و تورم را می‌خواهند ثابت کنند.
                                پی‌نوشت: برایم جالب بود... آقای همتی (که موجود خوش یمنی به دید من می‌آید) در آمده گفته سود بانک‌ها را نمی‌توانیم کاهش دهیم چون تورم بالاست! من نمی‌دانم... در مملکت ایشان انگار از زمین به آسمان می‌بارد!!! یک نفر مرا توجیه کند که سود بانکی عامل تورم است یا اینکه بانک‌ها خودشان را با تورم تنظیم می‌کنند؟ (در مملکتی که ۹۰ درصد نقدینگی‌اش در بانک‌هاست.)
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X