دفتر مشق

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roya123
    ستاره‌دار(3)
    • Apr 2014
    • 5587

پاسخ : دفتر مشق

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
    در مورد این ارسال نظرم عوض شد
    پوزش@};-
    من پاسخ سوالتون رو می دونم. قطعا توی سود بودن. حدس من اینه. با توجه به سبد خودم.
    من 70 درصد سبدم با نظر ایشان و 30 درصد خریدهای خودم هست. ولی گاهی از 30 درصد بیشتر خرید انجام دادم و خرابکاری زیاد کردم. وگرنه اگه اون 70 درصد 100 درصد سبدم بود هنوز توی سود بودم
    اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد
    شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"

نظر

• FARIBORZ NAEL
      ستاره دار(2)
      • Jan 2015
      • 1837

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      همان‌گونه که گفتم (به نگر من) موضوع جرقه و انبار کاه است.

آن کسی که قیمت دلار را دو مرتبه در ده سال اخیر سه برابر کرد سخنرانی و تهدید و حتی تحریم و ... نبود.
      موضوع خیلی مشخص هم بود.
      در بانک‌ها (که ۹۰ درصد اقتصاد ما را داشتند) تورم داشت ۳۰ درصد و ۲۰ درصد محاسبه می‌شد ولی از این ور بیرون بانک‌ها تورم (دلار) را روی ۱۰ درصد و زیر ۱۰ درصد ثابت نگه داشته بودند.
      در زمان آقای احمدی‌نژاد هم شبیه همین بود. تورم را روی واردات و دلار ثابت نگه داشته بودند در حالی که در عمل داشتند تورم ۲۰-۳۰ درصد تولید می‌کردند (روی حقوق و روی سود بانک و ...).
      باقی‌اش همه کشک بود.
      بارها هم گفتیم.
      تحریم یک جرقه بود فقط.
      مسائل سیاسی فقط حکم ادویه‌ی غذا را داشت/دارد...
      سلطان سکه و ارز و شکر و ... فقط یک بهانه هستند...
      اینها فقط در نقش آن گلوله‌ی برفی آغاز کننده‌ی بهمن هستند. اصل بهمن جای دیگری است. این گلوله هم نشد گلوله‌های دیگر هستند... در بهمن اینها مهم نیستند.

(مهم آن برف نکوبیده‌ی تلمبار شده است.)

پی‌نوشت: اکنون هم انگار دارند باز مانند سابق عمل می‌کنند و باز سود بانکی را روی ۲۰ درصد نگه داشته‌اند و تورم را می‌خواهند ثابت کنند.
      پی‌نوشت: برایم جالب بود... آقای همتی (که موجود خوش یمنی به دید من می‌آید) در آمده گفته سود بانک‌ها را نمی‌توانیم کاهش دهیم چون تورم بالاست! من نمی‌دانم... در مملکت ایشان انگار از زمین به آسمان می‌بارد!!! یک نفر مرا توجیه کند که سود بانکی عامل تورم است یا اینکه بانک‌ها خودشان را با تورم تنظیم می‌کنند؟ (در مملکتی که ۹۰ درصد نقدینگی‌اش در بانک‌هاست.)
      خیلی عالی محمد حسین عزیز
      من اصلا منظورم اون جنبه بیسیکال موضوع نیست
      دقیقا همون عامل جرقه منطورم هست
      شما میگی تحریم نبود و بهانه شد من هم موافقم با شما اساسی
      ولی یک عاملی این جرقه رو زد دیگه درسته؟؟
      بیسیکال اون انبار باروت نقدینگی روز افزون بود
      جرقه چی بود؟؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
      آن حلقه زنجیر همان است که بودست
      نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1837

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
        من پاسخ سوالتون رو می دونم. قطعا توی سود بودن. حدس من اینه. با توجه به سبد خودم.
        من 70 درصد سبدم با نظر ایشان و 30 درصد خریدهای خودم هست. ولی گاهی از 30 درصد بیشتر خرید انجام دادم و خرابکاری زیاد کردم. وگرنه اگه اون 70 درصد 100 درصد سبدم بود هنوز توی سود بودم
        شوربختانه من هم مثل شما فکر میکنم
        باورم نمیشه اون روزهای خوب و رویایی تموم شده
        خدایا من خیلی آرزو داشتم
        آرزوهای کوچیک:((

نظر

• roya123
          ستاره‌دار(3)
          • Apr 2014
          • 5587

شوربختانه من هم مثل شما فکر میکنم
          باورم نمیشه اون روزهای خوب و رویایی تموم شده
          خدایا من خیلی آرزو داشتم
          آرزوهای کوچیک:((
          چرا شوربختانه؟؟؟ منظورتون از این که شوربختانه من هم مثل شما فکر می کنم چیه؟
          و اما در مورد آرزوهای کوچیک؟
          منم خیلی آرزو دارم اما آرزوهای خیلی خیلی بزرگ :)
          آخرین ویرایش توسط roya123؛ 2019/10/20, 23:35.

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1837

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
            چرا شوربختانه؟؟؟ منظورتون از این که شوربختانه من هم مثل شما فکر می کردم چیه؟
            و اما در مورد آرزوهای کوچیک؟
            منم خیلی آرزو دارم اما آرزوهای خیلی خیلی بزرگ :)
            آمار نظر سنجی بالای جستار رو ببین
            72%تا اینجا به موقتی بودن اعتقاد دارن
            اونهایی که چوب بازار پایه رو خوردن میگن دستکاری
            اونایی که دور بودن از بازار پایه میگن روند
            اما روی موقت بودن متفق القول اند
            درحالی که اون دونفر میخان برن از بازار بیرون
            اگر شما پشت سر آقای آباد حرکت نمیکردی و به او ایمان نداشتی به جرگه اونا می پیوستی
            رفتن این قشر یعنی تموم شدن بازی=((

نظر

• roya123
              ستاره‌دار(3)
              • Apr 2014
              • 5587

اگر شما پشت سر آقای آباد حرکت نمیکردی و به او ایمان نداشتی به جرگه اونا می پیوستی
              نمی دونم والا. نظری ندارم.
              البته من فقط پاسخ اون سوالی که پاک کردید رو دادم. در این موراد نظری ندارم. البته نظرم و دادم تو نظرسنجی. ولی نظر من نظر کارشناسی نیست. با توجه به مطالبی که اینجا میخونم و دنبال می کنم نظر دادم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

یک چیزی.
                نظرسنجی مجازی ممکن است مقداری متفاوت با نظرسنجی واقعی (ریالی!) باشد.
                ممکن است خیلی‌ها در نظرسنجی بگویند روند عالی است و عالی‌تر هم می‌شود... صرفا به‌خاطر اینکه حال خودشان و بقیه را خوب کنند. (البته بگذریم که برخی از ما ایرانی‌ها هم جنسمان شیشه خرده دارد.)
                این را باید در نظرسنجی سنجید.
                حتما می‌دانید که همواره در پرسش‌های پایان‌نامه‌ای یک سری پرسش‌های مکمل در می‌آورند! و می‌دانید که خیلی از پرسشنامه‌ها به خاطر همین موضوع باطل می‌شود و دور انداخته می‌شود! (جایی که طرف حتی نامش را هم روی پرسشنامه نمی‌نویسد.)

علاوه بر این موضوع دیگری هم هست...
                خیلی‌ها می‌آیند می‌گویند نترسید نلرزید ما همه با هم هستیم.... ولی زمانش که می‌شود در صف مقدم فرار قرار می‌گیرند. (شاید هم در قرار فرار می‌گیرند. شاید هم قر دار و فر دار کار می‌کنند. که این آخری یحتمل محتمل‌تر است. /:.tonguesmiley:./) حتی یکی هم نمی‌ماند! و بعد همدیگر را، یا یکی دیگر را، مقصر می‌کنند که تو اول فرار کردی.... حتی گاهی این موضوع ممکن است به عمد هم نباشد و طرف واقعا بخواهد بماند... ولی سر بزنگاه که می‌رسد حرف و عملش دو تا می شود... (البته بیشتر به عمد است. یعنی همه این را می‌گویند که بقیه را جلو بیاندازند... هیچ کس واقعا جلو نیست و نمی‌رود...) مسائل دنیوی (و نه اخلاقی و دینی و انسانی) ۹۹ درصد این‌گونه‌اند. و از همه مهمتر هم پول و بورس.
                خدایی... انصافا... حالا جاهای دیگر را کاری نداریم... در همین انجمن بورسی خودمان که خیلی‌ها فرهیخته‌تر و داناتر از دیگر جاهای بورس هستند... چندین و چند بار ندیده‌ایم؟ که یک نفر می‌آید می‌گوید فردا روند افزایشی است و به قول خانم رویا شونصدتا لایک می‌خورد... در حالی که هم خودش می‌داند فردا خبری از مثبت نیست و هم بقیه! در قبالش یکی می‌آید می‌گوید فردا بازار یک کم منفی است... حتی کسانی که قبولش هم دارند و حتی کسانی که نقد هستند هم تشکر نمی‌زنند و از آن ور دانه دانه افراد مختلف می‌آیند بدی‌های شخصیتی طرف را می‌جویند... انصافا چندین بار این حالت را ندیده‌ایم؟ تقریبا هر بار بازار منفی شده از این موارد داشته‌ایم... (به خاطر این است که انسان‌های احساساتی‌ای هستیم. خیلی. خیلی احساساتی هستیم.)
                کلا منظور این است که نظرسنجی زیاد... دقیق نیست.

================================

من می‌گویم... باید انرژی را روی این بگذاریم که... اگر این هفته به امید خدا بازار مثبت شد... چه قدر آغاز می‌کنند به نقد کردن؟ بدون نظرسنجی... با بررسی تیپ‌های مختلف موجود در بازار (بنیادی‌کار/نمودار‌کار/اکبرآقا/بازارگردان/سبدگردان/سرمایه‌گذاری/دولتی/حقیقی‌های چند ساله و ...) و اینکه خودمان را دانه دانه جای اینها بگذاریم... ببینیم چه می‌کنند...

بگذارید اکبرآقا را هم چشم‌بسته بگویم خدمتتان... اکبر آقا تا آخر هست... اکبر آقا قورباغه‌ی آرام‌پز است... (خودمان بوده‌ایم دیگر...) چه بازار رشد کند چه افت سنگین اکبر آقا می‌ماند... ممکن است پول جدید برندارد بیاورد... ولی می‌ماند... بخشی‌شان می‌مانند... آن بخش که پول بدون نیاز آورده‌اند و شغلی دیگر دارند و هفته‌ای دو سه بار سراغ پولشان را می‌گیرند می‌مانند. اینها تا تجزیه تحلیل کنند که چه شده چه نشده بازار مثبت می‌شود و یک مقدار امیدوار می‌شوند و دوباره روز از نو روزی از نو... و چند تا از این حالت‌ها که ببینند عینا دو سه ماه گذشته...

بنیادی‌کارها هم احتمالا می‌مانند... در نمادهای درست و حسابی... (چهار گروه صادراتی/انرژی‌بر)

نمودارکارها احتمالا همه رفته‌اند و دارند می‌روند و باقی هم خواهند رفت... چند پیشنهاد فروش در سامانه‌های کاری مختلف داده شده و باز هم احتمال آمدن پیشنهادهای فروش از راهبردهای دیگر هست.
                «محمد حسین» هستم.
                امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• رادین1
                  عضو فعال
                  • Dec 2018
                  • 4718

یک چیزی.
                  نظرسنجی مجازی ممکن است مقداری متفاوت با نظرسنجی واقعی (ریالی!) باشد.
                  ممکن است خیلی‌ها در نظرسنجی بگویند روند عالی است و عالی‌تر هم می‌شود... صرفا به‌خاطر اینکه حال خودشان و بقیه را خوب کنند. (البته بگذریم که برخی از ما ایرانی‌ها هم جنسمان شیشه خرده دارد.)
                  این را باید در نظرسنجی سنجید.
                  حتما می‌دانید که همواره در پرسش‌های پایان‌نامه‌ای یک سری پرسش‌های مکمل در می‌آورند! و می‌دانید که خیلی از پرسشنامه‌ها به خاطر همین موضوع باطل می‌شود و دور انداخته می‌شود! (جایی که طرف حتی نامش را هم روی پرسشنامه نمی‌نویسد.)

علاوه بر این موضوع دیگری هم هست...
                  خیلی‌ها می‌آیند می‌گویند نترسید نلرزید ما همه با هم هستیم.... ولی زمانش که می‌شود در صف مقدم فرار قرار می‌گیرند. (شاید هم در قرار فرار می‌گیرند. شاید هم قر دار و فر دار کار می‌کنند. که این آخری یحتمل محتمل‌تر است. /:.tonguesmiley:./) حتی یکی هم نمی‌ماند! و بعد همدیگر را، یا یکی دیگر را، مقصر می‌کنند که تو اول فرار کردی.... حتی گاهی این موضوع ممکن است به عمد هم نباشد و طرف واقعا بخواهد بماند... ولی سر بزنگاه که می‌رسد حرف و عملش دو تا می شود... (البته بیشتر به عمد است. یعنی همه این را می‌گویند که بقیه را جلو بیاندازند... هیچ کس واقعا جلو نیست و نمی‌رود...) مسائل دنیوی (و نه اخلاقی و دینی و انسانی) ۹۹ درصد این‌گونه‌اند. و از همه مهمتر هم پول و بورس.
                  خدایی... انصافا... حالا جاهای دیگر را کاری نداریم... در همین انجمن بورسی خودمان که خیلی‌ها فرهیخته‌تر و داناتر از دیگر جاهای بورس هستند... چندین و چند بار ندیده‌ایم؟ که یک نفر می‌آید می‌گوید فردا روند افزایشی است و به قول خانم رویا شونصدتا لایک می‌خورد... در حالی که هم خودش می‌داند فردا خبری از مثبت نیست و هم بقیه! در قبالش یکی می‌آید می‌گوید فردا بازار یک کم منفی است... حتی کسانی که قبولش هم دارند و حتی کسانی که نقد هستند هم تشکر نمی‌زنند و از آن ور دانه دانه افراد مختلف می‌آیند بدی‌های شخصیتی طرف را می‌جویند... انصافا چندین بار این حالت را ندیده‌ایم؟ تقریبا هر بار بازار منفی شده از این موارد داشته‌ایم... (به خاطر این است که انسان‌های احساساتی‌ای هستیم. خیلی. خیلی احساساتی هستیم.)
                  کلا منظور این است که نظرسنجی زیاد... دقیق نیست.

================================

من می‌گویم... باید انرژی را روی این بگذاریم که... اگر این هفته به امید خدا بازار مثبت شد... چه قدر آغاز می‌کنند به نقد کردن؟ بدون نظرسنجی... با بررسی تیپ‌های مختلف موجود در بازار (بنیادی‌کار/نمودار‌کار/اکبرآقا/بازارگردان/سبدگردان/سرمایه‌گذاری/دولتی/حقیقی‌های چند ساله و ...) و اینکه خودمان را دانه دانه جای اینها بگذاریم... ببینیم چه می‌کنند...

بگذارید اکبرآقا را هم چشم‌بسته بگویم خدمتتان... اکبر آقا تا آخر هست... اکبر آقا قورباغه‌ی آرام‌پز است... (خودمان بوده‌ایم دیگر...) چه بازار رشد کند چه افت سنگین اکبر آقا می‌ماند... ممکن است پول جدید برندارد بیاورد... ولی می‌ماند... بخشی‌شان می‌مانند... آن بخش که پول بدون نیاز آورده‌اند و شغلی دیگر دارند و هفته‌ای دو سه بار سراغ پولشان را می‌گیرند می‌مانند. اینها تا تجزیه تحلیل کنند که چه شده چه نشده بازار مثبت می‌شود و یک مقدار امیدوار می‌شوند و دوباره روز از نو روزی از نو... و چند تا از این حالت‌ها که ببینند عینا دو سه ماه گذشته...

بنیادی‌کارها هم احتمالا می‌مانند... در نمادهای درست و حسابی... (چهار گروه صادراتی/انرژی‌بر)

نمودارکارها احتمالا همه رفته‌اند و دارند می‌روند و باقی هم خواهند رفت... چند پیشنهاد فروش در سامانه‌های کاری مختلف داده شده و باز هم احتمال آمدن پیشنهادهای فروش از راهبردهای دیگر هست.
                  سلام
                  به نظرم اینکه چقدر سهامداران سعی می کنند نقد شوند و فرار کنند بستگی داره چه تعداد از سهام مثبت کامل بخورند و صف خریدشان چقدر سنگین باشد . هر چه صف خریدها سنگین تر باشد سهامداران خروج را به تعویق می اندازند .

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    سلام
                    به نظرم اینکه چقدر سهامداران سعی می کنند نقد شوند و فرار کنند بستگی داره چه تعداد از سهام مثبت کامل بخورند و صف خریدشان چقدر سنگین باشد . هر چه صف خریدها سنگین تر باشد سهامداران خروج را به تعویق می اندازند .
                    احسنت.
                    و اگر از ۳۳۰ هزار با قدرت و سرعت عبور کنیم نه تنها شاید کسی نفروشد بلکه شاید فروشندگان امروز هم به خریداران فردا تبدیل شوند.
                    «محمد حسین» هستم.
                    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• abed
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 426

[QUOTE=رادین1;780680]سلام
                      امیدوارم که همیشه همینطور شاد و پرسود باشید . اما یک نکته ای را بدانید که شما در زمان خوبی وارد بورس شدید یعنی زمانی که بورس در رونق بوده است! سالهای گذشته وقتی بورس در رکود بود روزها باید منتظر می ماندید تا اگر 4 درصد سهمی بین دهها سهم مثبت بخورد!!! بورس همیشه همینگونه نیست.[/

بقول یک زیدی که میگفت : " گاه گاه خنده داره اغلب گریه داره"-- یکی دیگه هم میگفت به میدان مین خوش امدی! البته من معتقدم میتونی تو بازار رکود هم پول در بیاری بشرطی که خرد را حاکم کنی و از احساساتت به عنوان سوخت استفاده کنی

نظر

• Abad
                        عضو فعال
                        • Nov 2015
                        • 7515

در اصل توسط Abad پست شده است View Post
                        من اشتباها روند و بلند مدت را زدم ...
                        تصیحیح می کنم از نظر من روند است و موقت ... البته با چاشنی دستکاری ...
                        البته دو سناریو دارم
                        1- یا موج 4 کوتاه مدتی است این یعنی موج 3 میدترم هنوز تمام نشده ...که موقت است
                        2- یا موج 4 میان مدتی است یعنی موج 3 میدترم تمام شده و این ریزش و اصلاح حدود یک تا 3 ماه مهمان ما خواهد بود ...
                        دیشب لازم شد که دو خط تحلیل فوق را بدون نقاشی بنویسم ...
                        البته دوستانی به من خرده می گیرند که چون نقاشی نمی کنم پس اصلا تحلیل نمی کنم ...
                        البته من نقاشی را هم دوست دارم و آن را مفید و پر فایده می دانم چرا که عموم تریدر ها آن را دوست دارن و اگر غلط هم باشد ان را زیاد لایک می کنند ...

اما برام جالب بود که دیشب بعد از نوشتن دو خط فوق ،،، تحلیل گران بزرگ بازار آن را با نقاشی زیبایی در کانال خود درج کردند ...
                        ...گروه سرمایه گذاری آباد....
                        آخرین ویرایش توسط Abad؛ 2019/10/21, 10:46.
                        Abad (گروه سرمایه گذاری آباد )
                        تصمیم ساز است ، تصمیم گیری و مسئولیت آن با شماست. هر تصمیمی برای آینده امکان خطا دارد

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

؟؟؟

عرض نکردم.

از قضا چقدر هم خوب شد دو تا نظرسنجی گذاشتیم.

در تصویر بالا (از جستار دفتر مشق) بالای ۲۰ نفر از ۲۸ نفر می‌گویند یک امر موقت است. در پایین فقط ۸ نفر از ۴۴ نفر معتقدند که این موضوع موقت است و میان‌مدت و بلند مدت نیست.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• roya123
                            ستاره‌دار(3)
                            • Apr 2014
                            • 5587

؟؟؟

عرض نکردم.

از قضا چقدر هم خوب شد دو تا نظرسنجی گذاشتیم.

در تصویر بالا (از جستار دفتر مشق) بالای ۲۰ نفر از ۲۸ نفر می‌گویند یک امر موقت است. در پایین فقط ۸ نفر از ۴۴ نفر معتقدند که این موضوع موقت است و میان‌مدت و بلند مدت نیست.
                            اونی که مشخص نبوده کی نظر داده یعنی اسم افراد مخفی بوده به نظر واقعی افراد میتونه شبیه تر باشه.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                              ستاره دار(2)
                              • Jan 2015
                              • 1837

به نظر من شاخص نوسانی عزم جزم برای زیر ۳۰۰هزار واحد داره
                              امروز شاخص بیش از ۷۰۰۰واحد مثبت است.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2015
                                • 1837

یک مطلبی نوشتم و بعد ترسیدم در تصمیم کسی اثر گذار باشه و موجب ضرر او بشم
                                بازار هست و با احتمالات زیاد
                                منصرف شدم،وپاک کردم
                                ببخشید
                                آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2019/10/27, 00:38.

نظر

در حال کار...
                                X