دفتر مشق

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • FARIBORZ NAEL
    ستاره دار(2)
    • Jan 2015
    • 1839

پاسخ : دفتر مشق

اون چیزی که بیشتر از نقدینگی و پول برای بورس اهمیت داره وجود جو اعتماد و ساز و کار بر اساس قانون هست
    نه تصمیم از بالا و عوامل سازمان
    بازار باید تصمیم بگیره آیا سهمی حباب هست یا نه!
    نه سازمان و عوامل سیاسی اش
    نمونه امروز فولاد سپید از صبح به صلاحدید ناظر اجازه معامله نداره
    گره قانون نداره؟هر چی ناظر بگه؟
    این کار ناظر معنی نداره؟
    از این دست مثالها خیلی زیاده خیلیها در آتی فعال نبودید و فاجعه و نسل کشی اقتصادی رو ندیدید!

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
    آن حلقه زنجیر همان است که بودست
    نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      یک چیزی.
      نظرسنجی مجازی ممکن است مقداری متفاوت با نظرسنجی واقعی (ریالی!) باشد.
      ممکن است خیلی‌ها در نظرسنجی بگویند روند عالی است و عالی‌تر هم می‌شود... صرفا به‌خاطر اینکه حال خودشان و بقیه را خوب کنند. (البته بگذریم که برخی از ما ایرانی‌ها هم جنسمان شیشه خرده دارد.)
      این را باید در نظرسنجی سنجید.
      حتما می‌دانید که همواره در پرسش‌های پایان‌نامه‌ای یک سری پرسش‌های مکمل در می‌آورند! و می‌دانید که خیلی از پرسشنامه‌ها به خاطر همین موضوع باطل می‌شود و دور انداخته می‌شود! (جایی که طرف حتی نامش را هم روی پرسشنامه نمی‌نویسد.)

علاوه بر این موضوع دیگری هم هست...
      خیلی‌ها می‌آیند می‌گویند نترسید نلرزید ما همه با هم هستیم.... ولی زمانش که می‌شود در صف مقدم فرار قرار می‌گیرند. (شاید هم در قرار فرار می‌گیرند. شاید هم قر دار و فر دار کار می‌کنند. که این آخری یحتمل محتمل‌تر است. /:.tonguesmiley:./) حتی یکی هم نمی‌ماند! و بعد همدیگر را، یا یکی دیگر را، مقصر می‌کنند که تو اول فرار کردی.... حتی گاهی این موضوع ممکن است به عمد هم نباشد و طرف واقعا بخواهد بماند... ولی سر بزنگاه که می‌رسد حرف و عملش دو تا می شود... (البته بیشتر به عمد است. یعنی همه این را می‌گویند که بقیه را جلو بیاندازند... هیچ کس واقعا جلو نیست و نمی‌رود...) مسائل دنیوی (و نه اخلاقی و دینی و انسانی) ۹۹ درصد این‌گونه‌اند. و از همه مهمتر هم پول و بورس.
      خدایی... انصافا... حالا جاهای دیگر را کاری نداریم... در همین انجمن بورسی خودمان که خیلی‌ها فرهیخته‌تر و داناتر از دیگر جاهای بورس هستند... چندین و چند بار ندیده‌ایم؟ که یک نفر می‌آید می‌گوید فردا روند افزایشی است و به قول خانم رویا شونصدتا لایک می‌خورد... در حالی که هم خودش می‌داند فردا خبری از مثبت نیست و هم بقیه! در قبالش یکی می‌آید می‌گوید فردا بازار یک کم منفی است... حتی کسانی که قبولش هم دارند و حتی کسانی که نقد هستند هم تشکر نمی‌زنند و از آن ور دانه دانه افراد مختلف می‌آیند بدی‌های شخصیتی طرف را می‌جویند... انصافا چندین بار این حالت را ندیده‌ایم؟ تقریبا هر بار بازار منفی شده از این موارد داشته‌ایم... (به خاطر این است که انسان‌های احساساتی‌ای هستیم. خیلی. خیلی احساساتی هستیم.)
      کلا منظور این است که نظرسنجی زیاد... دقیق نیست.

================================

من می‌گویم... باید انرژی را روی این بگذاریم که... اگر این هفته به امید خدا بازار مثبت شد... چه قدر آغاز می‌کنند به نقد کردن؟ بدون نظرسنجی... با بررسی تیپ‌های مختلف موجود در بازار (بنیادی‌کار/نمودار‌کار/اکبرآقا/بازارگردان/سبدگردان/سرمایه‌گذاری/دولتی/حقیقی‌های چند ساله و ...) و اینکه خودمان را دانه دانه جای اینها بگذاریم... ببینیم چه می‌کنند...

بگذارید اکبرآقا را هم چشم‌بسته بگویم خدمتتان... اکبر آقا تا آخر هست... اکبر آقا قورباغه‌ی آرام‌پز است... (خودمان بوده‌ایم دیگر...) چه بازار رشد کند چه افت سنگین اکبر آقا می‌ماند... ممکن است پول جدید برندارد بیاورد... ولی می‌ماند... بخشی‌شان می‌مانند... آن بخش که پول بدون نیاز آورده‌اند و شغلی دیگر دارند و هفته‌ای دو سه بار سراغ پولشان را می‌گیرند می‌مانند. اینها تا تجزیه تحلیل کنند که چه شده چه نشده بازار مثبت می‌شود و یک مقدار امیدوار می‌شوند و دوباره روز از نو روزی از نو... و چند تا از این حالت‌ها که ببینند عینا دو سه ماه گذشته...

بنیادی‌کارها هم احتمالا می‌مانند... در نمادهای درست و حسابی... (چهار گروه صادراتی/انرژی‌بر)

نمودارکارها احتمالا همه رفته‌اند و دارند می‌روند و باقی هم خواهند رفت... چند پیشنهاد فروش در سامانه‌های کاری مختلف داده شده و باز هم احتمال آمدن پیشنهادهای فروش از راهبردهای دیگر هست.
      سلام به دوستان و به خصوص جناب نائل گرامی.
      ۱- گندی که به بازار پایه زده بودند برطرف شد. (بلکه برای این بازار بهتر هم شده وضعیت جدید! خیلی! خیلی خیلی!) و نیز اینکه اینها عموما نمادهای کوچک هستند و احتمالا می‌توانند نمادهای کوچک دیگر را همراه خود سازند.
      ۲- مثبت‌ها روی نمادهای بزرگ نیست یا هنوز نرفته. ممکن است دوباره در مثبت‌ها حقوقی‌های اینها فروشنده باشند که می‌شود: -> یا بلای جان خودشان و بازار -> یا اینکه دوباره جدا شدن نمادهای بزرگ و کوچک از هم که نمادهای کوچک می‌روند برای حباب شدن و نمادهای بزرگ در جا می‌زنند.
      ۳- چند روز که بازار منفی بود انصافا حقوقی‌ها سنگ تمام گذاشتند. خیلی عالی منفی‌ها را می‌خریدند و حمایت می‌کردند. در چند نماد پتروشیمی و بانکی و در خساپا و در وپاسار و کلا به وضوح می‌دیدم که حقوقی نه تنها خرید می‌کرد و نه تنها صف فروش را جمع نمی‌کرد بلکه در صفر و مثبت هم خرید می‌کرد و احیانا مثبت هم می‌کرد و حتی در صف خرید هم می‌رفتند برخی مواقع...
      ۴- در مثبت‌ها حجم کم است. دست کم اکنون. (به خاطر دو مورد گفته شده در بالا به خاطر مورد شماره‌ی دو یعنی نرفتن مثبت به سمت بزرگ‌ها و همین‌جور مورد شماره‌ی سه یعنی فروش حقوقی در نمادهای بزرگ در روزهای مثبت).
      جمع‌بندی اینکه احتمالا بازار دو قسمت می‌شود. بخشی باز دوباره بالا می‌روند (البته فعلا نه به قدرت سابق و باز هم چند روز مثبت داریم چند روز منفی و مثبت‌ها بیشتر هستند.) و بخشی در جا می‌زنند (گروه‌هایی که فروشنده‌ی قوی دارند) (یعنی اینها هم باز چند روز مثبت و چند روز منفی هستند ولی در مجموع یک حالت خنثی داریم).
      زمان بازنگری دوباره: هفته‌ی آینده چهارشنبه. (گمان کنم هر هفته یک نگاه به روند بازار داشته باشیم خوب است.)
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1839

از همه دوستان و عزیزانی که در هر دو نظر سنجی شرکت کردند تشکر و قدر دانی میکنم

.
        .
        بازار بنظرم فرسایشی به سمت 300هزار میره
        خیلی مهمه که ببینیم با 300 چه میکنه
        بهترین حالت بازار نوسانی هست نه جلب توجه میکنه و نه حساسیت ایجاد میشه
        فرصت هم کم و بیش گیر میاد.

نظر

• FARIBORZ NAEL
          ستاره دار(2)
          • Jan 2015
          • 1839

نظر

• FARIBORZ NAEL
            ستاره دار(2)
            • Jan 2015
            • 1839

فریاد مظلومیت مردم ایران زودتر از آنچه فکر میکنید خاموش خاهد شد=((
            انتظار دارم بازار مجدد به ۳۰۰هزار واکنش نشان بده
            از فرصت بوجود آمده استفاده کنید

نظر

• FARIBORZ NAEL
              ستاره دار(2)
              • Jan 2015
              • 1839

این دو روز تا حدودی گزارشات فباهنر رو مطالعه کردم
              به انصاف شرکت داره متحول میشه هم سود سازی و هم مدیریت
              اگر افزایش سرمایه ۱۰۰۰%مورد قبول قرار بگیره واقعا قیمت بازگشایی بعد مجمع با احتمال بالا فقط ۱۰۰% بازدهی خاهد داشت
              البته ابتدا این سهم توسط وحید۲۰ گرامی شناسایی و معرفی شده ولی از همینجا هم خالی از لطف نیست
              ورود اون حقیقی درصدی معنادار هست اینا افراد حقیقی معمولی نیستن و جوانب شرکت رو احاطه کامل دارن
              موفق باشید

نظر

• FARIBORZ NAEL
                ستاره دار(2)
                • Jan 2015
                • 1839

از فرصت خرید فاذر برای نوسان استفاده کنید

و همچنین فرصت طلایی فباهنر که دیگه فکر نکنم تکرار بشه
                آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2019/11/24, 10:33.

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1839

احتمال زیادی داره تا حدود 1700 اصلاح کنه
                  خدا کنه صبر داشته باشم و تا بعد افزایش سرمایه سهم رو نگه دارم
                  حدس میزنم حدود بیضی ترسیمی سهم بعد افزایش سرمایه باز بشه
                  .
                  .
                  چه صفی درست کردن برای سهم دل سهامدار رو آب میکنن
                  این صف بنظر من دو معنی داره
                  یا افزایش سرمایه و توقف سهم نزدیکه و برخی خبر دار شدن و نمیخان مجمع برن
                  یا اینکه افزایش سرمایه مقدارش تغییر کرده؟؟!!
                  رانت ندارم و نمیدونم

نظر

• zorba
                    ستاره دار(3)
                    • Aug 2013
                    • 3951

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

احتمال زیادی داره تا حدود 1700 اصلاح کنه
                    خدا کنه صبر داشته باشم و تا بعد افزایش سرمایه سهم رو نگه دارم
                    حدس میزنم حدود بیضی ترسیمی سهم بعد افزایش سرمایه باز بشه
                    .
                    .
                    چه صفی درست کردن برای سهم دل سهامدار رو آب میکنن
                    این صف بنظر من دو معنی داره
                    یا افزایش سرمایه و توقف سهم نزدیکه و برخی خبر دار شدن و نمیخان مجمع برن
                    یا اینکه افزایش سرمایه مقدارش تغییر کرده؟؟!!
                    رانت ندارم و نمیدونم
                    دوست عزیز با احترام،
                    هر دو حدس شما از بن اشتباهه
                    اول اینکه تازه دو روزه اظهار نظر حسابرس به سامانه کدال ارسال شده و پیشنهاد به کلی تایید شده توسط حسابرس...پس کم شدن درصد افزایش سرمایه تا این لحظه منتفیه....ثانیا...اولا!
                    یعنی تازه اظهار نظر حسابرس رفته و سازمان یکی دو ماهی برای صدور مجوز زمان میخواد!پس خبری از توقف و این حرفا نیست!
                    بعدش هم باید تاریخ مجمع مشخص بشه!پس اینم منتفیه!اون فشار فروش برای نرفتن به مجمع اصولا یکی دو روز قبل از بسته شدن سهم هاست و تازه...در افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی با توجه به بازگشایی خوب،همونطوری که فشار فروش هست،خریدار هم هست و بعضا همون یکی دو روز هم مثبت معامله میشن!
                    افزایش هم به طور کلی از طبقه ی زمینه و مشکلی نداره!
                    زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• FARIBORZ NAEL
                      ستاره دار(2)
                      • Jan 2015
                      • 1839

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                      دوست عزیز با احترام،
                      هر دو حدس شما از بن اشتباهه
                      اول اینکه تازه دو روزه اظهار نظر حسابرس به سامانه کدال ارسال شده و پیشنهاد به کلی تایید شده توسط حسابرس...پس کم شدن درصد افزایش سرمایه تا این لحظه منتفیه....ثانیا...اولا!
                      یعنی تازه اظهار نظر حسابرس رفته و سازمان یکی دو ماهی برای صدور مجوز زمان میخواد!پس خبری از توقف و این حرفا نیست!
                      بعدش هم باید تاریخ مجمع مشخص بشه!پس اینم منتفیه!اون فشار فروش برای نرفتن به مجمع اصولا یکی دو روز قبل از بسته شدن سهم هاست و تازه...در افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی با توجه به بازگشایی خوب،همونطوری که فشار فروش هست،خریدار هم هست و بعضا همون یکی دو روز هم مثبت معامله میشن!
                      افزایش هم به طور کلی از طبقه ی زمینه و مشکلی نداره!

دیدی زوربا خان شایعه در مورد افزایش سرمایه بوده،البته خارج از تصورم بود که به کل بخاد به هم بخوره
                      و احتمال میدادم میزانش تغییر کرده باشه که خدا رو شکر تکذیب شد
                      .
                      به قول امام قلی قربان چپقت@};-

نظر

• zorba
                        ستاره دار(3)
                        • Aug 2013
                        • 3951

دیدی زوربا خان شایعه در مورد افزایش سرمایه بوده،البته خارج از تصورم بود که به کل بخاد به هم بخوره
                        و احتمال میدادم میزانش تغییر کرده باشه که خدا رو شکر تکذیب شد
                        .
                        به قول امام قلی قربان چپقت@};-
                        درود بر شما
                        در هر صورت نه افزایش سرمایه کم شده بود و نه ملغی!پس من بیراه نگفتم!
                        و شایعه بیهوده ای بود!
                        اگر افزایش سرمایه از آورده بود....این شایعه کمی قابل پذیرش بود! چون سهامدار عمده بخاطر واریز حق ها شاید توانایی نداشت و منصرف میشد!
                        اما اینکه شایع کردند سهامدار عمده مخالف افزایش سرمایه است اون هم در این نوع افزایش سرمایه از عجایبه!
                        مگر خود سهامدار عمده در هیئت مدیره ای که درخواست افزایش سرمایه میدن نیست؟!
                        توصیه ای به خرید ندارم
                        با اینحال خودم سهم رو نگه خواهم داشت!
                        موفق باشید
                        @};-
                        زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• FARIBORZ NAEL
                          ستاره دار(2)
                          • Jan 2015
                          • 1839

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
                          درود بر شما
                          در هر صورت نه افزایش سرمایه کم شده بود و نه ملغی!پس من بیراه نگفتم!
                          و شایعه بیهوده ای بود!
                          اگر افزایش سرمایه از آورده بود....این شایعه کمی قابل پذیرش بود! چون سهامدار عمده بخاطر واریز حق ها شاید توانایی نداشت و منصرف میشد!
                          اما اینکه شایع کردند سهامدار عمده مخالف افزایش سرمایه است اون هم در این نوع افزایش سرمایه از عجایبه!
                          مگر خود سهامدار عمده در هیئت مدیره ای که درخواست افزایش سرمایه میدن نیست؟!
                          توصیه ای به خرید ندارم
                          با اینحال خودم سهم رو نگه خواهم داشت!
                          موفق باشید
                          @};-
                          زوربا خان من در سهم ددام اشتباه کردم و از این شاخه به اون شاخه پریدم و آخرش هیچ
                          تو فباهنر این اشتباه رو نمیکنم
                          افسوس که دیگر یک درم هم نقد ندارم
                          به امید موفقیت همه و مخصوصا وحید 20 عزیز که این سهم رو معرفی کرده

نظر

• FARIBORZ NAEL
                            ستاره دار(2)
                            • Jan 2015
                            • 1839

این مطلب رو برای گرقتن درسی جدید برای خودم میزارم(درباره فباهنر)
                            روز 3 آذر که سهم صف فروش شد و جمع آوری نشد،یکسری حروم لقمه در صف فباهنر گیر کردن
                            عصر همون روز امور سهام فباهنر یک شفاف سازی بر روی کدال میفرسته و درباره خبری که به عمد منتشر نکرده
                            (یعنی نامه عدم موافقت شستا با تجدید ارزیابی) و اون را شایعه میخاند و قویا تکذیب میکند
                            4 آذر بازار باور میکند و خود به خود صف را بر میچیند به خاطر تکذیبیه امور سهام ولی سهم تحت فشار فروش منفی می شود و کدهای خاصی میفروشن(اولین علامت!)
                            تا 8 آذر همچنان سهم منفی میماند درحالی که باید افت را جبران میکرد یا حداقل مثبت میشد اما بازیگرها رفته اند(دومین علامت)
                            9 آذر امور سهام خبر مخالفت نماینده شستا(صدر تامین) را بر روی کدال میگذارد
                            سازمان می فهمد امور سهام فباهنر از شبکه کدال سو استفاده کرده و جهت بررسی سهم را متوقف میکند و اجازه معامله نمی دهد
                            (همان روزی که من از سهم و روند نا امید میشم و در مچینک سفارش فروش رو وارد میکنم و با ضرر قصد خارج شدن از سهم رو داشتم)
                            آنهایی که 3 آذر با خبر میشوند و صف فروش تشکیل میدن چه کدهایی بودن؟؟
                            چطور خبر به دستشان میرسد؟
                            در حالی که امور سهام فباهنر نمیخاد خبر را منتشر کند و به شدت محرمانه بوده و حتی مجبور به انتشار تکذیبیه دروغ میشود!!!
                            که حتی برایشان بار حقوقی در پی دارد،چرا این ریسک را میکند؟
                            تا راه فروش را برای عواملش باز کند.
                            اگر سازمان قصد اجرای عدالت را داشته باشه باید تمام معاملات بازه 2 آذر تا 9 آذر را باطل کند
                            ولی به نظر برای این کار دیگر خیلی دیر شده=((
                            چون امور سهام 6 روز بعد خبر اصلی را منتشر کرده و فروشندگان موفق به خروج پول فروش سهم از کارگزاری ها شده اند(کار از کار گذشته)=((
                            شاید بتواند همه کدهای فروشنده را به مرجع قضایی معرفی کند ولی این هم نمیشود و پیدا کردن کدهای خاص مثل مو از ماست کشیدن است=((

حس میکنم بعضی مثل من که هیچ رانتی نداریم مثل کسی که در یک کشتی بادی نشسته و اسیر دست طوفان شده اند هستم!
                            امیدی به پیگیری ماجرا و به ثمر نشستن ندارم(بخاطر تجربه تلخ من در بانک دی)
                            ولی به حد وسع تلاش میکنم تک و تنها!! تا پیش وجدان خودم آسوده باشم تا از خودم خجالت نکشم.

واکنش دوستانی که مثل من دستشان به جایی بند نیست در روزی که صف فروش شد

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

این مطلب رو برای گرقتن درسی جدید برای خودم میزارم(درباره فباهنر)
                              روز 3 آذر که سهم صف فروش شد و جمع آوری نشد،یکسری حروم لقمه در صف فباهنر گیر کردن
                              عصر همون روز امور سهام فباهنر یک شفاف سازی بر روی کدال میفرسته و درباره خبری که به عمد منتشر نکرده
                              (یعنی نامه عدم موافقت شستا با تجدید ارزیابی) و اون را شایعه میخاند و قویا تکذیب میکند
                              4 آذر بازار باور میکند و خود به خود صف را بر میچیند به خاطر تکذیبیه امور سهام ولی سهم تحت فشار فروش منفی می شود و کدهای خاصی میفروشن(اولین علامت!)
                              تا 8 آذر همچنان سهم منفی میماند درحالی که باید افت را جبران میکرد یا حداقل مثبت میشد اما بازیگرها رفته اند(دومین علامت)
                              9 آذر امور سهام خبر مخالفت نماینده شستا(صدر تامین) را بر روی کدال میگذارد
                              سازمان می فهمد امور سهام فباهنر از شبکه کدال سو استفاده کرده و جهت بررسی سهم را متوقف میکند و اجازه معامله نمی دهد
                              (همان روزی که من از سهم و روند نا امید میشم و در مچینک سفارش فروش رو وارد میکنم و با ضرر قصد خارج شدن از سهم رو داشتم)
                              آنهایی که 3 آذر با خبر میشوند و صف فروش تشکیل میدن چه کدهایی بودن؟؟
                              چطور خبر به دستشان میرسد؟
                              در حالی که امور سهام فباهنر نمیخاد خبر را منتشر کند و به شدت محرمانه بوده و حتی مجبور به انتشار تکذیبیه دروغ میشود!!!
                              که حتی برایشان بار حقوقی در پی دارد،چرا این ریسک را میکند؟
                              تا راه فروش را برای عواملش باز کند.
                              اگر سازمان قصد اجرای عدالت را داشته باشه باید تمام معاملات بازه 2 آذر تا 9 آذر را باطل کند
                              ولی به نظر برای این کار دیگر خیلی دیر شده=((
                              چون امور سهام 6 روز بعد خبر اصلی را منتشر کرده و فروشندگان موفق به خروج پول فروش سهم از کارگزاری ها شده اند(کار از کار گذشته)=((
                              شاید بتواند همه کدهای فروشنده را به مرجع قضایی معرفی کند ولی این هم نمیشود و پیدا کردن کدهای خاص مثل مو از ماست کشیدن است=((

حس میکنم بعضی مثل من که هیچ رانتی نداریم مثل کسی که در یک کشتی بادی نشسته و اسیر دست طوفان شده اند هستم!
                              امیدی به پیگیری ماجرا و به ثمر نشستن ندارم(بخاطر تجربه تلخ من در بانک دی)
                              ولی به حد وسع تلاش میکنم تک و تنها!! تا پیش وجدان خودم آسوده باشم تا از خودم خجالت نکشم.

واکنش دوستانی که مثل من دستشان به جایی بند نیست در روزی که صف فروش شد

این پست واقعا عالی بود، مخصوصا سه تا تصویر، تعجب دوستان
                              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• FARIBORZ NAEL
                                ستاره دار(2)
                                • Jan 2015
                                • 1839

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                                این پست واقعا عالی بود، مخصوصا سه تا تصویر، تعجب دوستان
                                قابلی نداشت داداش
                                من کارم کلا از این گل کاریها است،
                                تپه ای رو نزاشتم خالی بمونه

نظر

در حال کار...
                                X