کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنظرتون قالی باف داره به آرزوی دیرینه اش که سیطره بر کل کشور بود داره نزدیک میشه؟
اکثر رقبای سرسختش کشته شدن
فراموش نکنید مجتبی همواره پشتیبان او بوده در ادوار گذشته!
بنظرتون قالی باف داره به آرزوی دیرینه اش که سیطره بر کل کشور بود داره نزدیک میشه؟
اکثر رقبای سرسختش کشته شدن
فراموش نکنید مجتبی همواره پشتیبان او بوده در ادوار گذشته!
ج.ا بیشتر از دو ماه نمیتونه محاصره آبی بندری را تحمل کنه
تمام زنجیره تولید مختل و متوقف میشه اگر واردات قطع بشه من یقین دارم الان دارن با هم چک و چانه میزنن و برای امریکا اصلا دموکراسی برای کشور های دیگه اهمیت نداره
وبه زودی دور جدید مذاکره انجام میشه
این مردک هم به مراد دل میرسه
.
.
شاید فقط این عرب ها به ترامپ فشار بیارن که ما هم مثل مردم ایران نمیتونیم با ج.ا کنار بیاییم
البته بعید میدونم
دولت بعد از توافق و آتش بس کامل اگر زمینه واردات گسترده خودرو و فولاد مورد نیاز در بخش ساختمان و مواد پایه پتروشیمی را از چین آزاد و بدون تعرفه نکند خیانتکار به مردم و مصرف کننده است
اوضاع داره بسیار جالب میشه
اگر امریکا تصمیم به ادامه محاصره بگیرد در کمتر از دو تا سه ماه اقتصاد ج.ا دچار فروپاشی خاهد شد
چون بعضی از لوازم حیاتی (تولید و وارداتش) قطع میشه نتیجه چه خاهد بود؟افزایش بی رویه و غیر قابل باور کالاهای اساسی صنعتی بعلاوه درآمد صفر ج.ا و اعتراضات بسیار گسترده
احتمالا اینبار مسلحانه
ماه آینده ترامپ و رهبر چین دیدار دارن و احتمال زیاد میانجی قویتر جای پاکستان را خاهد گرفت
چین بیش از همه از این محاصره ضرر میکند پس تحمل نمیکنه
اوضاع داره بسیار جالب میشه
اگر امریکا تصمیم به ادامه محاصره بگیرد در کمتر از دو تا سه ماه اقتصاد ج.ا دچار فروپاشی خاهد شد
چون بعضی از لوازم حیاتی (تولید و وارداتش) قطع میشه نتیجه چه خاهد بود؟افزایش بی رویه و غیر قابل باور کالاهای اساسی صنعتی بعلاوه درآمد صفر ج.ا و اعتراضات بسیار گسترده
احتمالا اینبار مسلحانه
ماه آینده ترامپ و رهبر چین دیدار دارن و احتمال زیاد میانجی قویتر جای پاکستان را خاهد گرفت
چین بیش از همه از این محاصره ضرر میکند پس تحمل نمیکنه
اسرائیل سامانه های دفاع موشکی خود را در امارات اجرا و عملیاتی میکنه
این فقط یک خبر ساده نیست
بزودی همین شیوه در قطر بحرین عربستان و حتی عمان و دیگر کشورهای منطقه اجرا میشه
این دستاورد عظیم را به عراعره گرامی تبریک و تسلیت عرض میکنم
حلقه محاصره ج.ا روز به روز بیشتر داره کامل میشه با مشارکت اعراب منطقه
احتمال خیلی زیاد درگیری و جنگ بعدی نزدیک است
هر طوری فکر میکنم میبینم ترامپ اینطور مفتضحانه با بی آبرویی از این جنگ بیرون نمیره
تنگه هرمز را بده دست ج.ا ؟
دیگه آبرویی برای آمریکا تو جهان میماند؟
..
وقتی این سوالات رو در ذهن خودم مرور میکنم تنها جوابی که براش پیدا میکنم ی سوال مهمتر دیگه هست
ترامپ و امریکا چطور میخاد با حداقل هزینه انسانی این جنگ را پیروز بشه؟ اونم در مقابل یحیی سنوارهای داخل؟
امیدوارم این جنگ طولانی نشه چون فقط ما مردم عادی کباب میشیم
عراعره اصلا براشون اهمیتی نداره قیمتهای غذا و داروی مردم تا کجا بالا بره
هر طوری فکر میکنم میبینم ترامپ اینطور مفتضحانه با بی آبرویی از این جنگ بیرون نمیره
تنگه هرمز را بده دست ج.ا ؟
دیگه آبرویی برای آمریکا تو جهان میماند؟
..
وقتی این سوالات رو در ذهن خودم مرور میکنم تنها جوابی که براش پیدا میکنم ی سوال مهمتر دیگه هست
ترامپ و امریکا چطور میخاد با حداقل هزینه انسانی این جنگ را پیروز بشه؟ اونم در مقابل یحیی سنوارهای داخل؟
امیدوارم این جنگ طولانی نشه چون فقط ما مردم عادی کباب میشیم
عراعره اصلا براشون اهمیتی نداره قیمتهای غذا و داروی مردم تا کجا بالا بره
ترامپ پروتکل اصل Wu-Wai رو فعال کرده (عمل کردن از طریق عمل نکردن)
اژدهای کومودو وقتی میره شکار یه گاز به شکارش میزنه منتظر میشه تا شکار در اثر خونریزی بمیره بعدش میره سروقتش
ترامپ پروتکل اصل Wu-Wai رو فعال کرده (عمل کردن از طریق عمل نکردن)
اژدهای کومودو وقتی میره شکار یه گاز به شکارش میزنه منتظر میشه تا شکار در اثر خونریزی بمیره بعدش میره سروقتش
تصور این موضوع خیلی برام دردناکه
چه خانواده هایی که در اثر مشکلات اقتصادی متلاشی بشن!
چقدر بیماران زجر بکشن و از دنیا برن؟!
و خیلی مشکلات غیر قابل تحمل دیگه از این دست!!!
تصور این موضوع خیلی برام دردناکه
چه خانواده هایی که در اثر مشکلات اقتصادی متلاشی بشن!
چقدر بیماران زجر بکشن و از دنیا برن؟!
و خیلی مشکلات غیر قابل تحمل دیگه از این دست!!!
.ولی احتمال زیاد محتمل ترین گزینه هست
حسن شماعی زاده چند سال پیش تو کانال تلگرامش نوشته بود بترسید از روزیکه طبقه فقیر از جنوب شهر از داخل زنبورکخانه ها بیرون بریزن هجوم ببرن به سمت شمال شهر برای غارت اموال مسببین وضعیت امروز
احتمال زیاد هفته بعد بورس و بازار سهام بازگشایی میشه و بر خلاف انتظارات بازگشایی سهام با حرکت بسیار مثبتی کارش را شروع میکنه
البته اول ممکنه چون بیش از ۶۰ روز بسته بوده کمی فشار فروش داشته باشیم
ولی با این وضعیت قطعا روند مثبت پر شتابی را شاهد خاهیم بود
در منفی فروشنده نباشید
در شرایط محاصره ای کالاها بیش از طلا و دلار افزایشی خاهند بود
نظر