دفتر مشق

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علیرضا۱۲۳
    عضو فعال
    • Sep 2022
    • 3191

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post

سلام علیرضای عزیز
    آره او دانشمند برجسته سوئدی هست،بیخود نیست کشورشون امروز اونطور پیشرفته و زیباست
    اونا اون زمان دنبال علم و شکوفایی بودن ما درگیر قیام مشروطه خواهی و الان دوباره دنبال پادشاهی !!!
    .
    .
    چی میگی ؟گوشت اینا که تلخه؟
    خیلی ناراحتم علیرضا ج.ا فهمیده عملیات زمینی براش مساوی با سقوط هست و دوباره قلاب مذاکرات رو انداخته
    حداقل خطر عملیات زمینی مسلح شدن بخش وسیعی از مردم کشور هست که نتیجش میشه نا امنی دایمی برای ج.ا
    مومنی هیچ خبری از سفرش به پاکستان نیست و خیلی مشکوکه
    فکر میکنم یونگ سوئیسی بوده ...کلا یونگ بسیار متمایز بوده و اثر گذار...کشفیات یونگ در مورد ناخودآگاه فردی و جمعی باعث پایه گذاری یک علم شد....از یک جهت هم انسان عجیبی بوده...چون این کشفیات را به همه سو بسط داد...مثلا علوم غریبه و یا یوگای کندالینی...و غیره... فکر میکنم اولین کسی بود که با استدلال علمی به سراغ این مطالب می‌رفت
    ................
    اون مشروطه خواهی هم خوب بود...برای شروع خیلی خوب بود...منتها متاسفانه در طول این ۱۲۰ سال مدام از ریل خارج شده...ما ایرانی جماعت عادت به حذف داریم...یک روزی فکر میکردیم خیلی شق القمر کردیم و شیخ فضل الله را دار زدیم...۵۰ سال بعدش یکی از صد پله بدتر از همان شیخ فضل الله از دل تاریخ سر برآورد وکل حکومت را قبضه کرد...همین باید درسی بشه برای این ملت که اندیشه را نمیشه دار زد

ارادت

نظر

• ali141
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 611

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
      بنظرم اگر امریکا به کلنگ حمله کنه دیگه بعد اون تا حد زیادی جنگ فروکش میکنه
      البته ۳پاهی هارت و پورت زیاد میکنه
      .
      .
      سر هیچی اینبار کلی آدم کشته شدن و کلی زیان به بار اومد
      کشتیها از بالا عبور کنن یا از پایین!!!
      چی شد؟چه دستاوردی داشت؟
      منم میگم پرده اخر جنگه خلیج هم ول میکنه میره

نظر

• FARIBORZ NAEL
        ستاره دار(2)
        • Jan 2015
        • 1953

در اصل توسط ali141 پست شده است View Post

منم میگم پرده اخر جنگه خلیج هم ول میکنه میره
        این دیگه خیلی خوش بینانه و دور از واقعیت است،۳۵میلیارد دلار تا الان هزینه کردن و ی بودجه ۹۶ میلیاردی تصویب کردن،که بعدش بزارن برن؟
        تحلیل باید به دور از حب و بغض باشه.
        .
        .
        خود ۳پاهی و بسیجی هم بعدها به این نتیجه میرسن که این توافق قبلی با ترامپ بهترین دستاورد بود حتی خیلی بهتر از قطعنامه۵۹۶
        اما خب این کار خداست و نتیجه اون ناله و دعا مادران و پدران و همسران مظلوم ۱۸ و ۱۹
        من به این چیزا اعتقاد دارم
        یادتون هست خامنه بعد از اون کشتار وحشیانه چطور با قصاوت نشست و جان فدا ها را چطور تقسیم بندی کرد؟
        هیچ فکرشو میکرد که ساعقه عدالت خدا اونطور بر سرش فرود بیاد؟

.
        پ.ن
        اینبار دیگه هیچ کشوری پادرمیانی نمیکنه
        آخرین ویرایش توسط FARIBORZ NAEL؛ 2026/07/23, 11:05.

نظر

در حال کار...
        X