بازارهای آتی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3441

پاسخ : بازارهای آتی

اعداد رو اشتباهی تایپ کرده بودم که الان اصلاح کردم

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
    سلام دوستان...@};-@};-@};-

خریدهای دیروز در آتی پسته تا امروز نوسان خوبی داد ولی امروز به نظرم فرصت فروشه و نه خرید در هر چهار سررسید زعفران دی(010000) و اسفتد(109000) و پسته آذر و بهمن (189000 ریال)هر بالایی به عقیده بنده فرصت فروش خوبی مهیا کرده... یا حق@};-@};-

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1585

فردوسی در وصف سلطان محمود غزنوی می گه:
      اگر مادر شاه بانو بدی
      مرا سیم و زر تا به زانو بدی!

اگر خریدار آتی واقعا خریدار بود الان با این همه نوسانات دلار باید چندین صف خرید می داشتیم.
      از روز سهمیه بندی بنزین و شروع اغتشاشات تا الان قیمت سکه 700 هزار تومان بالا اومده اما نه آتی پسته و نه آتی زعفران نتونستن سقف قبلی خودشون رو پس بگیرن و همچنان در حالت رنجی به سر می برن. اصلا انگار آتی حتی انتظارات تورمی آینده رو هم لحاظ نکرده!!! به همون علت اساسی ای که در پست های قبلی بهش اشاره کردم.
      فردا به دلیل تعطیلی گواهی و تق و لق بودن بازار، ممکنه رشد قیمتی خوبی داشته باشیم که به احتمال زیاد موقتیه و روند صعودی شکل نمی ده.
      پارسال با دلار 13 هزار تومانی قیمت آتی زعفران 18000بود. الان 1000!!

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

در قیمت 111500 موقعیت فروش گرفتم در زعفران اسفند..البته تکنیکالی تصمیم گرفتم..ببینم حدسم درست بوده یا خیر
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3441

سلام دوستان...@};-@};-@};-

امروز مرحله دوم فروشم را در 4 سررسید پسته و زعفران انجام دادم و حتی برای رشد دیگری در شنبه هفته آینده مستعد و آماده بودم که امروز ریخت و شیرین کاممون کرد! قیمتهای 1197000 و 1195000 در پسته بهمن قیمتهای جذاب برای فروش امروز بود و در زعفران دی قیمت 11900 و 112000 نیز برای فروش جذاب بود... یا حق@};-@};-

[QUOTE=i177177;788406

خریدهای دیروز در آتی پسته تا امروز نوسان خوبی داد ولی امروز به نظرم فرصت فروشه و نه خرید در هر چهار سررسید زعفران دی(100000) و اسفتد(109000) و پسته آذر و بهمن (189000)ریال)هر بالایی به عقیده بنده فرصت فروش خوبی مهیا کرده... یا حق@};-@};-[/QUOTE]

نظر

• سهامدار 67
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 3441

سلام دوست عزیز ...@};-@};-@};-

در آتی اسفند شنبه ممکنه یه بالای کوچولوی دیگه بزنه و حتی جا داره تا 112500 بره!! اما هیچ جای نگرانی نداره و بعدش با خیال راحت و با شدت بیشتری بریزه...یاحق@};-@};-

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
            در قیمت 111500 موقعیت فروش گرفتم در زعفران اسفند..البته تکنیکالی تصمیم گرفتم..ببینم حدسم درست بوده یا خیر

نظر

• کریس گاردنر
              ستاره‌دار (۱۰)
              • Jan 2013
              • 2905

سلام دوست عزیز ...@};-@};-@};-

در آتی اسفند شنبه ممکنه یه بالای کوچولوی دیگه بزنه و حتی تا 112500 بره!! اما هیچ جای نگرانی نداره و بعدش با خیال راحت و با شدت بیشتری بریزه...یاحق@};-@};-
              به نظر شما بالا رفتن دلار تاثیری در نوسان زعفران ندارد..؟
              امروز دلار بالای 13 تومان هم رفته
              از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!

نظر

• سهامدار 67
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 3441

با سلامی مجدد...@};-@};-@};-

یه زمانی تو آتی سکه فعال بودم و خیلی ها آربیترآز کار میکردند و همین آربیترازکارها که بیشترشون از صنف طلافروشان بودند!! جهت بازار را تعیین میکردند! اما یه فرق اساسی با آربیتراژ کاران سکه و آتی پسته و زعفران هست و اون اینکه آربیتراژ کاران در آتی سکه در یک زمان خریدار بودند و در زمانی دیگر فروشنده اما در آتی زعفران و پسته و زیره همه آربیتراژکاران فروشنده هستند و خریداری این وسط نیست! چرا که دلالان عادی بورس کالا مانند من و شما دلیلی نداره در زعفرآن آربیتراژ انجام دهیم! مگر اینکه کاسب یا دلال زعفران باشیم برخلاف آتی سکه که علاوه بر صنف طلا فروشان مردم هم آربیترآز انجام میدادند و سکه خرید و فروش میکردند بتابراین به عقیده بنده یک آربیتراژ کار در زعفران از گواهی سپرده خرید میکند و فقط یک طرفه در آتی فروش میزند چون به نفعش است و در انتهای سررسید میداتد خریدار حقیقی و شخص عادی زعفران خرید نمیکند! به این دلیل قیمت دلار به جزء در موارد خاص که رشد شارپ کند تاثیر چندانی بر جهت آتی پسته و زعفران ندارد... نظر شخصی و ای بسا اشتباه... یا حق@};-@};-

نظر

• سهامدار 67
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 3441

البته دوست عزیز جهت اطلاع شما این نکته را هم بگم بنده امروز تو نمودارم فرصت فروش میبینم و به این جهت گفتم فروش ارزنده است اما ممکته فردا و یا پس فردا قیمتها اونقدر پایین بیاد که فرصت خرید خوبی در نمودارها پدیدار بشه! مانند دو روز گذشته! چون شخصآ در این بازار بلند مدتی کار نمیکنم و به دید نوسانگیری و کوتاه مدتی کار میکنم ... یا حق@};-@};-

نظر

• کریس گاردنر
                    ستاره‌دار (۱۰)
                    • Jan 2013
                    • 2905

البته دوست عزیز این نکته را هم بگم بنده امروز تو نمودارم فرصت فروش میبینم و به این جهت گفتم فروش ارزنده است اما ممکته فردا و یا پس فردا قیمتها اونقدر پایین بیاد که فرصت خرید خوبی در نمودارها پدیدار بشه! مانند دو روز گذشته! چون شخصآ در این بازار بلند مدتی کار نمیکنم و به دید نوسانگیری و کوتاه مدتی کار میکنم ... یا حق@};-@};-
                    منم برای نوسان خریدم..11500..اما گویا نه میخواد بالا بره نه پایین..امروز احتمال بالا رفتنش زیاده

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3441

عجله نکن و صبوری پیشه کن! بهت گفتم که شنبه هم ممکنه بالاتر بره! اما جای نگرانی نداره و اگه یک سوم موجودتیت رو به فروش اختصاص دادی!! امروز بیشترش نکن و یک سوم رو بزار واسه شنبه اگه فرصت فروش خوبی داد! مرحله دوم فروشت رو بزن. ضمنآ اصل 5 بنده را فراموش نکن...یا حق@};-@};-

5 - بزگترین ضعف بنده و خیلی ها در این بازار "عجله" است. بنابراین تعجیل نکردن در گرفتن موقعیتها و صبوری کردن بزرگترین مزیت در این بازار است.

منم برای نوسان خریدم..11500..اما گویا نه میخواد بالا بره نه پایین..امروز ا
                      حتمال بالا رفتنش زیاده

نظر

• کریس گاردنر
                        ستاره‌دار (۱۰)
                        • Jan 2013
                        • 2905

هدف تز موقعیت فروش در 11150..فروش در 10850 بود..نمی دونم امروز به اون قیمت میرسه یا اینکه نگهش دارم

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3441

انشاءالله که برسه اما اگه هم نرسید!! به نظرم شنبه و یا حداکثر تا یکشنبه به قیمتهای پایینتری هم خواهد رسید! به عقیده بنده در موقعیت باز فروش باقی ماندن حداکثر تا یکشنبه بهتر از بستن موقعیتهای فروش امروز و سر سود رو بریدن باشه! البته این تظر شخصی من هستش و ممکته اشتباه کنم! به هر حال شما تنها تصمیم گیرنده برای خود هستید... یا حق@};-@};-

هدف تز موقعیت فروش در 11150..فروش در 10850 بود..نمی دونم امروز به اون قیمت میرسه یا اینکه نگهش دارم
                          آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2019/12/05, 14:05.

نظر

• کریس گاردنر
                            ستاره‌دار (۱۰)
                            • Jan 2013
                            • 2905

انشاءالله که برسه اما اگه هم نرسید!! به نظرم شنبه و یا حداکثر تا یکشنبه به قیمتهای پایینتری هم خواهد رسید! به عقیده بنده در موقعیت باز فروش باقی ماندن حداکثر تا یکشنبه بهتر از بستن موقعیتهای فروش امروز و سر سود رو بریدن باشه! البته این تظر شخصی من هستش و ممکته اشتباه کنم! به هر حال شما تنها تصمیم گیرنده برای خود هستید... یا حق@};-@};-
                            ممنون از راهنماییتون دوست عزیز..
                            نگهش میدارم..توکل بر خدا..البته با مسئولیت خودم..چون قیمت تسویه هم آمد پایین..دیگه ترسی نداره
                            شما کدام تایم برای تحلیل بهتر میدونید..؟

نظر

• کریس گاردنر
                              ستاره‌دار (۱۰)
                              • Jan 2013
                              • 2905

نمودار یک ساعته..
                              می تونه در قیمت پولبک باشه؟
                              ار سی آی هم به حمایت رسید

نظر

• سهامدار 67
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 3441

به نظرم تایم فریم 30 دقیقه از درجه اعتبار بیشتری برخوردار باشه تا تایم فریمهای دیگه

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز..
                                نگهش میدارم..توکل بر خدا..البته با مسئولیت خودم..چون قیمت تسویه هم آمد پایین..دیگه ترسی نداره
                                شما کدام تایم برای تحلیل بهتر میدونید..؟

نظر

در حال کار...
                                X