کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
2- همین تا÷یک حرکت جمعی که الان دوست خوبمون باربد عزیز دارند تاپیک را بالا میارند را من راه انداختم . قبل از عید خعتبار را رو 150 و طبس را رو430(قی بل از افزایش سرمایه) چادرملو را قبل از عید و دقیقا تنها روزی که میشد خرید . امید و فراوری و ... را به دوستان معرفی کردم و تو کوتاه مدت بلا استثنا همشون بالا اومدند . اخرین سهمی که معرفی کردم مرقام بود . خوردیم به بعد از عید(اردیبهشت) و بازار کلا منفی شد . برخی دوستان امدند و گفتند مگر نگفتید سهم فلانه و بیساره(بدون اینکه به بقیه سهمها اشاره ای کنند که سود خوبی کردند) چرا منفی شده . من هم جواب میدادم که من از کجا میدونستم کل بازار ریزشی میشه . ضمنا شما سهمی را نام ببرید که مثبت بوده باشه و این سهم منفی باشه من قبول میکنم.
انصافا شما این سهمو (کطبس)قبل از افزاش سرمایه رو حول وحوش 430 معرفی کردین و خوب رفت بالا
اما بعد افزاش سرمایه هم همچنان اصرار به رفتن بالای سهم داشتین درست مثل بترانس ولی نرفت
هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
دوست عزیز داود جدید شما 12 ساله تو بورسی بر منکرش لعنت...اما 11 تا تا پست زدی که همشو در زیر آوردم...
آخه این 12 سال باید به شما خیلی بیشتر از این پست ها تجربه آموخته باشه ضمنا در این سایت تاپیک ها و مباحث دیگه و اشخاص دیگه به جز جناب رستمی هم هستن به خدا دیگه دوستان دارن بی انصافی میکنن بنده تا حالا حتی در حد پست زدن هم با آقای رستمی تبادل نظر و آشنایی نداشتم اما میدونم انسان محترم و اهل فن و با تجربه ای هستن البته شاید به 12 سال شما نرسه....
1-آقای رستمی الان تکلیف زیمنس و این تفاوت حق با سهم چیه !!!!
2-گریه کی کرد تو اگه دو ساله تو اینکاری بچه ما 12 ساله تو اینکاریم زمانیکه سیمانیها 7000 تومن بود زمانیکه پارس الکتریک 1700 تومن اولا چرت ننویس نمیشناسی آدمارو . دوما موضوع اطمینانه به کسانی که
...
3-آقای رستمی ببینید من تنها معترض نیستم اما خداییش وقتی الان داره روزی 8 درصد منفی میشه آخه تا کی همش ته صفه !!!!
4-بقول دوستمون عطا شما موقعی که 540 هم بود گفتید بخرید
در ضمن یک سه 20 درصد مثبت خورده بقول شما چرا باید 30 درصد منفی بخوره !!!!
شما میتونستید بگید روی این قیمت نخرید چون الان بچه ها باید 100 تومن...
5-شما دارید توجیه میکنید من میگم سهمی که 4 روز یعنی بین 25 تا 30 درصد منفی شده مشکل داره شما نباید توصیه میکردید
6-دیروز داد شما فرمودید منفی شد حالا که نمیده بازم منفی ؟؟
یعنی چییییییییییی
7-4 تا 8 درصد منفی معقوله ؟؟؟؟
8-در هر صورت امروز حقوقی هم که خرید و فروش نکرد ولی بازم منفیه جالبه !!!!!!!!!!
9-چرا محکوم ؟؟
وقتی ما به اعتماد دوستان خرید میکنیم نباید کاری کرد که سلب اعتماد شود !!!
10-4 تا 8 درصد منفی ؟!!!!
بیچاره مون کرد
11-آقای رستمی این چه سهمیه آخه فرق سهم با حقش باید 230 تومن باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
به کار بردن ادبیات نادرست در بحثها به هیچ وجه زیبنده برخی کاربران و این سایت نیست ....
لطفا مراعات بفرمائید تا مجبور به ویرایش یا حذف برخی از پستهای دوستان نشویم .
با سپاس
برخی اوقات اشتباهات سهوی باعث میشه برخی دوستان خوبی ها را فراموش کنند
من نمیگم کسی نمی تونه سهم معرفی کنه
اما سهمی که با ضریب خطای پایین معرفی کنی میتونه اعتبار برات بیاره
این اعتبار از تجربه میاد و دانش
اما این وسطه هر انسانی میتونه مسیر را اشتباه ببینه
و یا نه نتونه دیدگاهش را درست به خواننده برسونه
یادمه در صفحات پیش به جناب رستمی عرض کردم
استاد شما این سهم را برای میان مدت معرفی میکنید
اما سهامدار بازار ما تاب تحمل زمان زیاد یک سهم را ندارد
و چه زود شد همان که نباید میشد
دوستان از تحلیل رایگان دوستان بهره ببرید و لی خودتان هم کمی بررسی کنید
متاسفانه برخی دوستان موضوع رو فراموش کردن و با دستاویز قرار دادن مدت حضور افراد در بورس فرا افکنی میکنن !!! ظاهرا ادبیات و روش برخی مسئولین اینجا هم سرایت کرده
هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم
کلید حل معما در معاملات حق بترانس، خریداران آن است؟
تقریبا همه میدونیم که فروشنده حق تفدم زیمنس و قبل از آن صبا تامین بوده است! اما تقریبا تا حالا هیچ کسی اشاره ای به خریداران آن نکرده است؟
به نظر دوستان، خریداران پر تعداد این حجم زیاد حق تقدم بترانس چه کسانی هستند؟
روز چهارشنبه 16 میلیون و روز شنبه 13 میلیون حق بترانس معامله شد.
بدون شک خریداران این تعداد نمیتوانند حقیقی ها باشند. ( هر چی توی سیستم برای فروش میگذاشتند؛ بلافاصله همه جارو میشد).
از منابع غیر رسمی شنیده شده که از خریداران اصلی حق تقدم؛ کارگزاری بورس بیمه و دانایان پارس و سینا فرآیند نیرو هستند. اما این اخبار هنوز به طور دقیق تایید نشده و بیشتر به صورت شایعه است.
همانطور که در ابتدا اشاره کردم؛ کلید حل معمای معاملات بترانس و حق آن در دست خریداران پرتعداد و پر حجم آن است. آیا کسی اطلاع دارد که خریداران حق تقدم در این روزها چه اشخاص و شرکتهایی هستند؟
لطفا تمامی دوستان و اساتید مشارکت کنند.
کلید حل معما در معاملات حق بترانس، خریداران آن است؟
تقریبا همه میدونیم که فروشنده حق تفدم زیمنس و قبل از آن صبا تامین بوده است! اما تقریبا تا حالا هیچ کسی اشاره ای به خریداران آن نکرده است؟
به نظر دوستان، خریداران پر تعداد این حجم زیاد حق تقدم بترانس چه کسانی هستند؟
روز چهارشنبه 16 میلیون و روز شنبه 13 میلیون حق بترانس معامله شد.
بدون شک خریداران این تعداد نمیتوانند حقیقی ها باشند. ( هر چی توی سیستم برای فروش میگذاشتند؛ بلافاصله همه جارو میشد).
از منابع غیر رسمی شنیده شده که از خریداران اصلی حق تقدم؛ کارگزاری بورس بیمه و دانایان پارس و سینا فرآیند نیرو هستند. اما این اخبار هنوز به طور دقیق تایید نشده و بیشتر به صورت شایعه است.
همانطور که در ابتدا اشاره کردم؛ کلید حل معمای معاملات بترانس و حق آن در دست خریداران پرتعداد و پر حجم آن است. آیا کسی اطلاع دارد که خریداران حق تقدم در این روزها چه اشخاص و شرکتهایی هستند؟
لطفا تمامی دوستان و اساتید مشارکت کنند.
سلام به همه
دوستان ممنون از لطف همه، با این پستها چیزی از ارزش آقای رستمی کم نمیشه، کسی که درجه استادی رسیده توی بورس ما از این حرفها خیلی شنیده، اگر ایشون استاد نیست سه تا ستاره که زیر اسمش هست از کجا اومده، چرا کسانی که مثل بنده حقیر، مدتهاست داریم تلاش میکنیم، به این رتبه نرسیدم، اگر ایشون تحت تاثیر این حرفها قرار بگیره باید شک کرد؛ در کل این پستها که در حمایت این بزرگوار زده میشه، رو ما هم قبول داریم، اما به نوعی تحریک کاربران موافق و مخالف محسوب میشه، در صورتی که پستی میبینید که مورد دار هست، میدونیم و حتی خودمون هم میخواهیم، از ایشون و دیگر اساتید حمایت کنیم. اما این روش که همه بخواهیم در تاپیک، پست بزنیم، سایت دسته بندی میشه. و تیم مدیریت با این قضیه کاملا مخالف هست، از دوستان خواهش میکنم، موارد رو فقط به مدیران سایت اطلاع بدین تا تیم مدیریت و مدیر کل سایت تصمیم بگیره و با این قضیه برخورد کنه. تا مجبور نشیم پستهای موافق و مخالف رو پاک کنیم.
مطالب موافق و مخالفی که ارسال میشه، اگر به موضوعی که صفحات قبل بود مرتبط باشه و قرار باشه آرامش سایت رو بهم بزنه، حذف میشه. لطفا در خصوص موضوع تاپیک مطلب بزنید.
احتراماً به استحضار می رساند کارگزاری مفید سهام و حق تقدم ایران ترانسفو را برای صندوقهای سرمایه گذاری خود خریداری ننموده و هیچ توصیه ای هم برای خرید آن سهم ندارد.
احتراماً به استحضار می رساند کارگزاری مفید سهام و حق تقدم ایران ترانسفو را برای صندوقهای سرمایه گذاری خود خریداری ننموده و هیچ توصیه ای هم برای خرید آن سهم ندارد.
با تشکر
مدیریت خدمات الکترونیک
شرکت کارگزاری مفید
(سهامی خاص)
هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم
نظر