ایران ترانسفو ( بترانس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفي رستمي
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 1159

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
    حداکثر اصلاح سهم قبل از رسیدن به تارگت 1000 رو چند می بینید؟

دوست عزيز
    سهم وقتي معامله عمده داره از تكنيكال پيروي نميكنه. اصلاح هم زياد نداره . به نظرم سهم زير 650 خيلي بعيده بياد
    خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• باربد
      Banned
      • Jul 2025
      • 3256

اخ جون بحث علمی و منطقی
      من عاشق این بحثهام
      جناب رستمی سلام
      چرا فکر میکنید یک سهم وقتی معامله عمده داره نباید بریزه؟
      جناب مسلم اگر اشتباه نکنم
      نظر شما باید برای رسیدن فاصله 100 تومنی حق به سهم بعد از اتمام مهلت باشه؟
      چون در زمان تمدید یک ماهه این فاصله چه در صعود چه در نزول سهم همچنان پا بر جا خواهد بود

جناب شریعت چرا یک حقوقی میاد سهمی که میدونه شاید بالا میره را تا پایین رنج کنه
      مگر غیر از اینه یک حقوقی زمانی میتونه راحت از سهم خارج بشه که اون سهم پر از حواشی مثبت باشه ؟
      یاد خگستر 140 تومنی و 320 تومنی بخیر
      این صبا چه کار ها که با کد شرکت و کد های شخصی نمیکنه

نظر

• مصطفي رستمي
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1159

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
        (جناب رستمی. بنده فاندامنتالیست نیستم اما تا اونجایی که در گذشته دیدم برداشت زیر را دارم.)

چرا اینجوری فکر نمیکنید:
        1- صبا و زیمنس دارن خالی میکنن چون فکر میکنن سهم فعلا بالایی نداره و قیمتش همینه که هست
        2- الان خارج شدن تا در قیمت های پایین تر دوباره سوار سهم بشن. (همون 460 مسلم)
        3- اگر صبا وارد سهمی بشه لزوما اون سهم رشد نمیکنه ولی معمولا وقتی داره سهمی رو عرضه سنگین میکنه حتما جلوی رشد را میگیره و باعث استراحت و تصحیح سهم میشه.
        4- تکنیکال سهم هم به نظر من میگه یه ریز موج صعودی کوچک داریم و بعد ریزش در قالب موج 4 تا 460.

البته اینهایی که گفتم فقط نظر شخصیم بود. عذر تقصیر بخاطر اینکه در جمع اساتید نظر دادم.

شایدم من دارم اشتباه میکنم. بالاخره تکنیکال یعنی احتمالات.
        دوست عزيز
        صبا 9% سهم رو داشت و تمام كرد. ديگه فقط حق داره . كمتر از 14 ميليون . اون رو هم بازار ميخره .

نظر

• مصطفي رستمي
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 1159

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
          اخ جون بحث علمی و منطقی
          من عاشق این بحثهام
          جناب رستمی سلام
          چرا فکر میکنید یک سهم وقتی معامله عمده داره نباید بریزه؟
          جناب مسلم اگر اشتباه نکنم
          نظر شما باید برای رسیدن فاصله 100 تومنی حق به سهم بعد از اتمام مهلت باشه؟
          چون در زمان تمدید یک ماهه این فاصله چه در صعود چه در نزول سهم همچنان پا بر جا خواهد بود

جناب شریعت چرا یک حقوقی میاد سهمی که میدونه شاید بالا میره را تا پایین رنج کنه
          مگر غیر از اینه یک حقوقی زمانی میتونه راحت از سهم خارج بشه که اون سهم پر از حواشی مثبت باشه ؟
          یاد خگستر 140 تومنی و 320 تومنی بخیر
          این صبا چه کار ها که با کد شرکت و کد های شخصی نمیکنه

باربد جان
          معمولا وقتي معامله عمده داريم اونهم رسيدن يك حقوقي به 51 درصد قيمت وحشتناك بالا ميره(مخصوصا وقتي فروشنده به تعداد نداشته باشه و بخواد از بازار جمع كنه) . چون كرسي هيئت مديره مطرحه .

نظر

• محمود شریعت
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 1358

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
            دوست عزيز
            صبا 9% سهم رو داشت و تمام كرد. ديگه فقط حق داره . كمتر از 14 ميليون . اون رو هم بازار ميخره .
            حرف من هم دقیقا همینه. اینا تاوقتی جو مثبت و حواشی خوب همه جا جار میزنن که سهمشون تموم بشه. حالا وقتی همه ی سهمشون را خالی کردن.... خبرهای بد یکی پس از دیگری میاد بیرون.
            مگه صبا دوست نداره بیشتر سود کنه؟ تازه سهمهای کد اصلیش داره تموم میشه. کدهای زیر 1 درصدش را چطور میخواهید در تحلیلتون لحاظ کنید؟
            همین وساپا که خیلی ها منجمله خودم مدتی در آن متضرر شدم. با آن همه حواشی مثبت دیدید که چه بلایی سرش دراومد. تازه در وساپا فلش سهامداران عمده هم هفته ای چند روز سبز رنگ بود اما با این حال...!!! حالا بیایم سراغ بترانس که صبا داره خالی میکنه. واقعا صبا سود بیشتر را دوست نداره؟ مگر اینکه برنامه های بهتری برای پولش داشته باشه.
            من نمیگم سهم باید بریزه فقط حرفم اینه که چطور میشه روی یک سهم اینقدر مثبت بود بدون اینکه به این مسائل توجه کرد.
            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
            [/RIGHT]
            [/B][/SIZE]

نظر

• باربد
              Banned
              • Jul 2025
              • 3256

البته مصطفی جان میشه بازی را همیشه جور دیگه هم دید اونم اینه که بدلیل جمع کردن سهم بیشتر از بازار قبل از معامله عمده سهم را خراب کنند
              مثالش تو بازار الان زیاده

نظر

• مصطفي رستمي
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1159

حرف من هم دقیقا همینه. اینا تاوقتی جو مثبت و حواشی خوب همه جا جار میزنن که سهمشون تموم بشه. حالا وقتی همه ی سهمشون را خالی کردن.... خبرهای بد یکی پس از دیگری میاد بیرون.
                مگه صبا دوست نداره بیشتر سود کنه؟ تازه سهمهای کد اصلیش داره تموم میشه. کدهای زیر 1 درصدش را چطور میخواهید در تحلیلتون لحاظ کنید؟
                همین وساپا که خیلی ها منجمله خودم مدتی در آن متضرر شدم. با آن همه حواشی مثبت دیدید که چه بلایی سرش دراومد. تازه در وساپا فلش سهامداران عمده هم هفته ای چند روز سبز رنگ بود اما با این حال...!!! حالا بیایم سراغ بترانس که صبا داره خالی میکنه. واقعا صبا سود بیشتر را دوست نداره؟ مگر اینکه برنامه های بهتری برای پولش داشته باشه.
                من نمیگم سهم باید بریزه فقط حرفم اینه که چطور میشه روی یک سهم اینقدر مثبت بود بدون اینکه به این مسائل توجه کرد.
                دوست عزيز
                صبا 1 دونه سهم هم نداره .
                بازيگردان سهم فقط ما بوديم كه تا اين هفته تنها بوديم . اين هفته خيليها از جمله دانايان حق را خريدند و با ما همسو شدند.
                اين سهم تو ميان مدت قطعا بالاي 1000 خواهد بود .
                اون موقع باز هم تاپيك را براي دوستان بالا ميارم . ان شاا...

نظر

• محمود شریعت
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 1358

البته مصطفی جان میشه بازی را همیشه جور دیگه هم دید اونم اینه که بدلیل جمع کردن سهم بیشتر از بازار قبل از معامله عمده سهم را خراب کنند
                  دقیقا. منم داشتم به همین فکر میکردم.
                  بنظرتون اگر جای خریدار 51 درصد بودید (که ممکنه صبا هم به دستور همون داره عرضه میکنه) نمیومدید سهم را خراب کنید تا بتوانید حق های استفاده نشده را در پایین ترین قیمت ممکن بخرید؟ و معامله اصلی را هم در قیمت مناسبی انجام دهید؟
                  [/RIGHT]
                  [/B][/SIZE]

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1159

درسته باربد جان . ولي در خصوص بترانس به اون مرحله نرسيده .
                    بالا هم گفتم . اين سهم 3 مرحله داره . 2 تاش با موفقيت انجام گرفت . مرحله بعد حق تقدمهاي صباست كه اونهم تمام بشه(زير 570 نميده) ان شاا... اون وقت يكي يمي اخبار رو به بازار ميدهند و انوقت سهم رشد ميكنه . (تو پرانتز بگم: به نظر شما چرا خبرنگار بورس نيوز بايد ديروز مصاحبه ميكرد؟؟؟ اينها همش با برنامه است;))

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

دوست عزيز
                      صبا 1 دونه سهم هم نداره .
                      بازيگردان سهم فقط ما بوديم كه تا اين هفته تنها بوديم . اين هفته خيليها از جمله دانايان حق را خريدند و با ما همسو شدند.
                      اين سهم تو ميان مدت قطعا بالاي 1000 خواهد بود .
                      اون موقع باز هم تاپيك را براي دوستان بالا ميارم . ان شاا...
                      جناب رستمی ما هم منکر رشد تا 1000 تومن نیستیم
                      فقط داریم بحث میکنیم تا چیزی از قلم نیفته و مرتکب اشتباه در تحلیلمون نشیم. حرف ما اینه که چرا سهم نباید موقتا اصلاح بشه نه اینکه حتما باید اصلاح کنه. فقط داریم عوامل مختلف را بررسی میکنیم.
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• مصطفي رستمي
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1159

در اصل توسط محمود ش[color="seagreen" پست شده است
                        ریعت;40448]دقیقا. منم داشتم به همین فکر میکردم.
                        بنظرتون اگر جای خریدار 51 درصد بودید (که ممکنه صبا هم به دستور همون داره عرضه میکنه) نمیومدید سهم را خراب کنید تا بتوانید حق های استفاده نشده را در پایین ترین قیمت ممکن بخرید؟ و معامله اصلی را هم در قیمت مناسبی انجام دهید؟
                        شايد من درست توضيح نميدم!!!1
                        صبا سهم نداره كه عرضه كنه . حق را هم زير 570 نميده . حق را زيمنس ميداد چون نميتونه تو افزايش سرمايه شركت كنه . اونهم وقتي از 45 ميليون حق فقط 6-7 تاش مونده اون رو هم ميخرند .[/color]

نظر

• مصطفي رستمي
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1159

جناب رستمی ما هم منکر رشد تا 1000 تومن نیستیم
                          فقط داریم بحث میکنیم تا چیزی از قلم نیفته و مرتکب اشتباه در تحلیلمون نشیم. حرف ما اینه که چرا سهم نباید موقتا اصلاح بشه نه اینکه حتما باید اصلاح کنه. فقط داریم عوامل مختلف را بررسی میکنیم.
                          محمود عزيز
                          اصلاح شد كه عزيز.
                          از 750 تا 680 اومد. بيش از اين نميشه
                          رو حرف من حساب كنيد.;)

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

شايد من درست توضيح نميدم!!!1
                            صبا سهم نداره كه عرضه كنه . حق را هم زير 570 نميده . حق را زيمنس ميداد چون نميتونه تو افزايش سرمايه شركت كنه . اونهم وقتي از 45 ميليون حق فقط 6-7 تاش مونده اون رو هم ميخرند .[/color]
                            بله دوست عزیز متوجه منظورتون هستم.
                            ولی اینکه شما اینقدر روی این سهم مثبت هستید حتما خبر هایی از سهم دارید که ما بی خبریم. ما هم دوست داریم سوار سهم بشیم اما به نظر ما زود است و به نظر شما خیر. شاید اگر ما هم خبرهای شمارا داشتیم بدون هیچ قید و شرطی وارد سهم میشدیم. اما چه کنیم که هنوز برای عدم ریزش قانع نشدیم.
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

محمود عزيز
                              اصلاح شد كه عزيز.
                              از 750 تا 680 اومد. بيش از اين نميشه
                              رو حرف من حساب كنيد.;)
                              به به. آقا خوب اون خبرای رانتیتونو به ما هم بگید. ثواب داره بخدا. :d
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

به به. آقا خوب اون خبرای رانتیتونو به ما هم بگید. ثواب داره بخدا. :d
                                محمود جان
                                اخباري كه ما به بازار داديم يكي يكي در حال تحققه . بالا هم گفتم كه مصاحبه دبروز بورس نيوز هم هدفمند بود .
                                حق تقدم را به ديد 4 ماهه رو اين قيمتها بخزيد و 4 ماه بريد هواخوري;)

نظر

در حال کار...
                                X