ممنون جناب رستمی @};-
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
-
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postبترانس تمام شدست. خیلی شاه کار کنه و یک اصلاح کوچک دیگه به سمت بالا بزنه.
شما مختارید امروز با کفر بفروشید یا فردا با ایمان به صف بپیوندید!
"گره معاملاتي وضعيتي است كه در آن يك نماد معاملاتي به رغم برخورداري از صف سفارش خريد يا فروش حداقل معادل يك برابر حجم مبنا براي شركتهاي با سه ميليارد سهم و بيشتر و دو برابر حجم مبنا براي ساير شركتها، به علت عدم تقارن قيمت هاي درخواست خريد و فروش، حداقل به مدت ده جلسه معاملاتي متوالي مورد معامله قرار نگيرد يا متوسط معاملات روزانه آن در اين دوره (به ا ستثناي معاملات در نماد عمده)، كمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد. "
نمیدونم سهمی که هنوز صف خرید و صف فروش به اون صورت ندیده چه رسد به اینکه ده روز متوالی این اتفاق بیفته و 95% مقدار معاملاتش چند برابر حجم مبنا بوده چطور میتونه به گره بخوره ؟!
در ضمن بحثی که اینجا جریان داره بیشتر در مورد حق تقدم هست . گره معاملاتی حق تقدم رو برای بار اول از شما میشنوم !هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم
نظر
-
در اصل توسط عطا پست شده است View Postفرمودید گره معاملاتی :
"گره معاملاتي وضعيتي است كه در آن يك نماد معاملاتي به رغم برخورداري از صف سفارش خريد يا فروش حداقل معادل يك برابر حجم مبنا براي شركتهاي با سه ميليارد سهم و بيشتر و دو برابر حجم مبنا براي ساير شركتها، به علت عدم تقارن قيمت هاي درخواست خريد و فروش، حداقل به مدت ده جلسه معاملاتي متوالي مورد معامله قرار نگيرد يا متوسط معاملات روزانه آن در اين دوره (به ا ستثناي معاملات در نماد عمده)، كمتر از 5 درصد حجم مبنا باشد. "
نمیدونم سهمی که هنوز صف خرید و صف فروش به اون صورت ندیده چه رسد به اینکه ده روز متوالی این اتفاق بیفته و 95% مقدار معاملاتش چند برابر حجم مبنا بوده چطور میتونه به گره بخوره ؟!
در ضمن بحثی که اینجا جریان داره بیشتر در مورد حق تقدم هست . گره معاملاتی حق تقدم رو برای بار اول از شما میشنوم !
که در صورت تحقق این موضوع حق نیز تابعی از خود سهم خواهد بود
نظر
-
با امید به اینکه با اتمام حق تقدم های زیمنس، شاهد رشد سهم و حق تقدم باشیم گمان می کنم صرفاً بدین دلیل که صبا تامین بار گذشته در حدود قیمتی 575 تومان فروشنده حق بود نمی توان نتیجه گرفت این بار نیز به همان شکل عمل خواهد کرد. شاید این بار بازی دیگر در سر داشته باشد.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدوست عزیز منظور جناب مسلم هم خود سهمه نه حق سهم
که در صورت تحقق این موضوع حق نیز تابعی از خود سهم خواهد بودهرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم
نظر
-
گزارش تعدیل بموتو هم اومد37%تعدیل مثبت و پوشش72درصدی در 6ماه>:D<
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط عطا پست شده است View Postسوال اصلی من هم این بود که کدام یک از موارد گره معاملاتی در مورد بترانس اتفاق افتاده ؟! در ضمن درخواست کردم که تاریخی رو برای این اتفاق تعیین فرمایند . ایشون هم ظاهرا فرا رو تعیین کردن : " شما مختارید امروز با کفر بفروشید یا فردا با ایمان به صف بپیوندید! "
درست گفتم مسلم جان؟
من اگر بترانس داشتم حد ضررم را 650 میگذاشتمآخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/08/08, 01:25.. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postایشون نگفتن که الان میخواد به گره بره. منظورشون این بود که به زودی آنچنان هیجان فروش بالا خواهد رفت که احتمال گره معاملاتی برای سهم دور از انتظار نیست!
درست گفتم مسلم جان؟
من اگر بترانس داشتم حد ضررم را 650 میگذاشتم
اگر براي بترانس صف نميچينند تنها 1 دليل دارد . چون زيمنس اذيتمون كرد و چند بار قرار شد كه حق تقدمهاش رو به صورت بلوكي بده به ما و زير قولش زد (روي 440-455-470 به توافق رسيده بوديم كه نداد).سهم را صف نميكنيم تا نتونه حق هاش رو بالا بفروشه . ديروز هم ميخواست 5 تاي باقيمانده رو اخر بازار بلوكي بده به ما . زنگ زدند ولي ما گفتيم 300 تومان هم ازتون نميخريم (چون ميدونستيم باز زير قولشون ميزنند).
هدف ما ميان مدته . چون با سهم كار داريم(معامله بلوكي داريم) بنابراين چند روز ديگر هم منتظر خواهيم نشست . حق تقدمهاي زيمنس كمتر از 4/5 ميليون مانده . اون هم تمام ميشه(شايد همين امروز با فردا) . اونوقت يك جهش براي سهم و حق تقدم خواهيم داشت .خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
نظر