ایران ترانسفو ( بترانس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • Jul 2025
    • 1050

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post
    بترانس و حق آن باز هم پايين خواهد آمد.
    اين حباب قيمتي چند ماه پيش بايد تخليه شود.
    خواهش می کنم بفرمایید این "تخلیه" به زعم شما چه مدت و تا چه قیمتی خواهد بود و بعد از "تخلیه" این "حباب قیمتی" چه اتفاقی می افتد؟
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• مصطفي رستمي
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1159

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
      نکته ای که در بازار بورس برای من بسیار جالب است آنکه اغلب به حرفها و شایعات و نظرات شخصی بیشتر از مستندات رسمی بها داده می شود. مثلاً یک تحلیل بنیادی از بترانس منتشر شد که من هم روی سایت گذاشتم و با اندک سوادم آنچه بنظرم رسید نوشتم اما دریغ از یک نظر موافق یا مخالف راجع به این تحلیل. یا دیروز مصاحبه ای منتشر شد از وزیر نیرو که حاوی ابهاماتی بود دریغ از یک نظر کارشناسی.
      از طرف دیگر
      خوب سه حالت که بیشتر ندارد یا صعود یا نزول یا عدم تغییر. با 33 درصد احتمال در سایت می نویسم که فردا سهم صعودی به دلیل فلان، سیل تشکرات سرازیر می شود. بنویسم نزولی به فلان دلیل سیل ناسزاها که سرازیر می شود و ...اما اگر کسی بنشیند ساعتها وقت بگذارد و تحلیلی علمی و موشکافانه از سهم کند اصلاً حوصله نمی کنیم بخوانیم.
      درسته دوست عزيز
      اون زماني كه سهم باز شد(روز بازگشايي) تحليل را تو سايت قرار داديم و نوشتيم كه اين سهم در سال جاري 105 تومان و سال اينده 165 تومان اي پي اس دارد .
      كليه قراردادها و مطالبات و ... رو هم تو سايت قرار داديم .
      قرارداد با مسكن مهر را اشاره كرديم.
      قرارداد با عراق را اشاره كرديم .
      دريافت مطالبات از وزارت نيرو را اشاره كرديم.
      معامله بلوكي سهم را اشاره كرديم.
      روند معاملات و فروشنده ها و خريداران را به صورت تقريبا روزانه در اختيار قرار داديم .
      و بسيار ي نكات ديگر
      همه مواردي كه ما تو تحليل اورديم يكي يكي در حال انجامه. قرارداد با عراق . مسكن مهر . شروع دريافت مطالبات و ... انجام گرفت و مابقي نيز كم كم به حيطه عمل در مياد .
      من و دوستانم هميشه به اين نكته اشاره كرديم كه بريد و صورتهاي مالي رو بخونيد . به جاي اينكه بياييد و با شايعات خريد و فروش كنيد .
      بريد گزارش سازمان حسابرسي را بخونيد و ببينيد كه تو گزارش رسمي فقط از برخي از زيرمجموعه هاي وزارت نيرو(برق هاي منطقه اي) حدود 94 ميليارد تومان بدهي به ايران ترانسفو درج شده . (ديگه از سازمان حسابرسي بالاتر كه نداريم!!!)
      اين بالا و پايين شدن ها هم مقطعي هستند . سهم بسيار بازيگران حرفه اي داره . بايد با هر كدام از فروشنده ها با يك روش متفاوت بازي كرد تا نتونند زياد صدمه بزنند .
      مثال ميزنم : هفته گذشته كه امار را ميديدم(من هفته پيش نبودم كه همون روز براتون بنويسم) يكروز بيش از 800 هزار سهم معامله شد (رو قيمت حدود 630) همون روز هم حق تقدم 480 بوده . ميدونيد كيا اين 800 تا روز خريدند؟؟؟ همونهايي كه تو اين يكي دو روز سهم را پايين اوردند و صف فروش كردند و سهم را به سمت پايين هل دادند تا بتونند حق تقدم را از سهامداران جز كه ترسيده بودند بخرند .
      دوستان عزيز
      بريد اخبار سهم را به دقت بخوانيد . هر روز دارند مصاحبه ميكنند كه مطالبات را پرداخت ميكنيم . سازمان حسابرسي هم تاييد كرده .
      بريد و قيمت ورق هسته را ببينيد كه تو 2 ماهه گذشته بيش از 25 درصد پايين اومده(60 درصد بهاي تمام شده ايران ترانسفو ورق هسته است) و ببينيد چقدر تو سود شركت تاثير ميزاره .
      بازارهاي جهاني رو به پايين هستند . قيمت مس هم پايينتر مياد.(20 درصد بهاي تمام شده بترانس مس است) باز هم ببينيد تو سود شركت چقدر موثره؟؟؟
      تاكيد مجدد ميكنم كه سهامداري كنيد و اگر حوصله و صبر نداريد به بازار نگاه هم نكنيد تا اذيت نشويد . چند ماه بعد متوجه خواهيد شد كه سهم چقدر ارزنده است. بگذاريد دريافت مطالبات علنيتر و تندتر بشه تا ببينيد سهم چه رشدي ميكنه . بگذاريد گزارشهاي 6 و 9 ماهه بيايند و سود سال بعد را نيز 130 در ابتدا اعلام كنند تا متوجه ارزش سهم بشويد.(فعلا تو گزارش 6 ماهه تعديل خواهيم داشت . اين هم از اخبار درون شركت).
      اميدوارم همه دوستان با صبوري به سود خوبي برسند.
      خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• ali2000
        كاربر فعال
        • Aug 2011
        • 175

خواهش می کنم بفرمایید این "تخلیه" به زعم شما چه مدت و تا چه قیمتی خواهد بود و بعد از "تخلیه" این "حباب قیمتی" چه اتفاقی می افتد؟
        دوست عزيز؛ به نظر بنده تا پايان مهلت حق تقدم ها روند سهم و حق آن منفي خواهد بود. بعد از پايان مهلت حق تقدم، خود سهم چند روزي مثبت خواهد شد.
        بترانس در حال حاضر احتياج به يك خبر مهم بنيادي و تاثيرگذار داره.
        عرضه ايران ترانسفو ري و يا دريافت مطالبات و يا تعديل مثبت قابل توجه ميتواند روند سهم را تغيير دهند و از ريزش و سقوط بيشتر سهم جلوگيري كند.
        در نظر بگيريد اين افزايش سرمايه سنگين و عرضه هاي شديد صبا تامين و زيمنس نفس سهم را بريد.
        بازار تحمل اينهمه شناور بالاي سهم و عرضه شديد حقوقي ها را نداشت. از همه مهمتر متاسفانه بيشتر از 95 درصد خريداران حق تقدم حقيقي هاي بازار بودن.
        به نظرم هر چه به پايان مهلت حق تقدم نزديك شويم و خبر خوب و تاثيرگذار و تاييد شده منتشر نشود، منفي خوردن آن ادامه خواهد داشت.

نظر

• ناشناس
          کاربر ویژه بورسی
          • Jul 2025
          • 1050

در اصل توسط ali2000 پست شده است View Post
          دوست عزيز؛ به نظر بنده تا پايان مهلت حق تقدم ها روند سهم و حق آن منفي خواهد بود. بعد از پايان مهلت حق تقدم، خود سهم چند روزي مثبت خواهد شد.
          بترانس در حال حاضر احتياج به يك خبر مهم بنيادي و تاثيرگذار داره.
          عرضه ايران ترانسفو ري و يا دريافت مطالبات و يا تعديل مثبت قابل توجه ميتواند روند سهم را تغيير دهند و از ريزش و سقوط بيشتر سهم جلوگيري كند.
          در نظر بگيريد اين افزايش سرمايه سنگين و عرضه هاي شديد صبا تامين و زيمنس نفس سهم را بريد.
          بازار تحمل اينهمه شناور بالاي سهم و عرضه شديد حقوقي ها را نداشت. از همه مهمتر متاسفانه بيشتر از 95 درصد خريداران حق تقدم حقيقي هاي بازار بودن.
          به نظرم هر چه به پايان مهلت حق تقدم نزديك شويم و خبر خوب و تاثيرگذار و تاييد شده منتشر نشود، منفي خوردن آن ادامه خواهد داشت.
          متوجه منظورتان شدم و گمان می کنم این پست شما به مراتب گویاتر و کارشناسانه تر از پست قبلی شما بود. شاید بهتر بود از ابتدا همین پست را ارسال می کردید تا خواننده به اشتباه نیفتد.

نظر

• ناشناس
            کاربر ویژه بورسی
            • Jul 2025
            • 1050

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
            درسته دوست عزيز
            اون زماني كه سهم باز شد(روز بازگشايي) تحليل را تو سايت قرار داديم و نوشتيم كه اين سهم در سال جاري 105 تومان و سال اينده 165 تومان اي پي اس دارد .
            كليه قراردادها و مطالبات و ... رو هم تو سايت قرار داديم .
            قرارداد با مسكن مهر را اشاره كرديم.
            قرارداد با عراق را اشاره كرديم .
            دريافت مطالبات از وزارت نيرو را اشاره كرديم.
            معامله بلوكي سهم را اشاره كرديم.
            روند معاملات و فروشنده ها و خريداران را به صورت تقريبا روزانه در اختيار قرار داديم .
            و بسيار ي نكات ديگر
            همه مواردي كه ما تو تحليل اورديم يكي يكي در حال انجامه. قرارداد با عراق . مسكن مهر . شروع دريافت مطالبات و ... انجام گرفت و مابقي نيز كم كم به حيطه عمل در مياد .
            من و دوستانم هميشه به اين نكته اشاره كرديم كه بريد و صورتهاي مالي رو بخونيد . به جاي اينكه بياييد و با شايعات خريد و فروش كنيد .
            بريد گزارش سازمان حسابرسي را بخونيد و ببينيد كه تو گزارش رسمي فقط از برخي از زيرمجموعه هاي وزارت نيرو(برق هاي منطقه اي) حدود 94 ميليارد تومان بدهي به ايران ترانسفو درج شده . (ديگه از سازمان حسابرسي بالاتر كه نداريم!!!)
            اين بالا و پايين شدن ها هم مقطعي هستند . سهم بسيار بازيگران حرفه اي داره . بايد با هر كدام از فروشنده ها با يك روش متفاوت بازي كرد تا نتونند زياد صدمه بزنند .
            مثال ميزنم : هفته گذشته كه امار را ميديدم(من هفته پيش نبودم كه همون روز براتون بنويسم) يكروز بيش از 800 هزار سهم معامله شد (رو قيمت حدود 630) همون روز هم حق تقدم 480 بوده . ميدونيد كيا اين 800 تا روز خريدند؟؟؟ همونهايي كه تو اين يكي دو روز سهم را پايين اوردند و صف فروش كردند و سهم را به سمت پايين هل دادند تا بتونند حق تقدم را از سهامداران جز كه ترسيده بودند بخرند .
            دوستان عزيز
            بريد اخبار سهم را به دقت بخوانيد . هر روز دارند مصاحبه ميكنند كه مطالبات را پرداخت ميكنيم . سازمان حسابرسي هم تاييد كرده .
            بريد و قيمت ورق هسته را ببينيد كه تو 2 ماهه گذشته بيش از 25 درصد پايين اومده(60 درصد بهاي تمام شده ايران ترانسفو ورق هسته است) و ببينيد چقدر تو سود شركت تاثير ميزاره .
            بازارهاي جهاني رو به پايين هستند . قيمت مس هم پايينتر مياد.(20 درصد بهاي تمام شده بترانس مس است) باز هم ببينيد تو سود شركت چقدر موثره؟؟؟
            تاكيد مجدد ميكنم كه سهامداري كنيد و اگر حوصله و صبر نداريد به بازار نگاه هم نكنيد تا اذيت نشويد . چند ماه بعد متوجه خواهيد شد كه سهم چقدر ارزنده است. بگذاريد دريافت مطالبات علنيتر و تندتر بشه تا ببينيد سهم چه رشدي ميكنه . بگذاريد گزارشهاي 6 و 9 ماهه بيايند و سود سال بعد را نيز 130 در ابتدا اعلام كنند تا متوجه ارزش سهم بشويد.(فعلا تو گزارش 6 ماهه تعديل خواهيم داشت . اين هم از اخبار درون شركت).
            اميدوارم همه دوستان با صبوري به سود خوبي برسند.
            چند پرسش:
            1-در مورد کاهش 25 درصدی قیمت ورق هسته در 2 ماه گذشته، لطفاً منبع خبر را ذکر بفرمایید. من با کلید واژه "Laminated transformer core" جستجو کردم اما موفق نشدم سایت یا منبعی که قیمت ورق هسته را اعلام می کند پیدا کنم.
            2- واقعاً 60% بهای تمام شده ترانسفورماتور ناشی از ورق هسته است؟ گمان می کنم رقم واقعی به مراتب کمتر باشد.
            3-تحلیل بنیادی موجود در سایت که توسط کارگزاری بورس بیمه انجام شده سود سال جاری را 988 ریال پیش بینی کرده است. پیش بینی 105 تومانی مربوط به کدام تحلیل است؟
            پیشاپیش سپاس از پاسخ شما.

نظر

• مصطفي رستمي
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 1159

چند پرسش:
              1-در مورد کاهش 25 درصدی قیمت ورق هسته در 2 ماه گذشته، لطفاً منبع خبر را ذکر بفرمایید. من با کلید واژه "Laminated transformer core" جستجو کردم اما موفق نشدم سایت یا منبعی که قیمت ورق هسته را اعلام می کند پیدا کنم.
              2- واقعاً 60% بهای تمام شده ترانسفورماتور ناشی از ورق هسته است؟ گمان می کنم رقم واقعی به مراتب کمتر باشد.
              3-تحلیل بنیادی موجود در سایت که توسط کارگزاری بورس بیمه انجام شده سود سال جاری را 988 ریال پیش بینی کرده است. پیش بینی 105 تومانی مربوط به کدام تحلیل است؟
              پیشاپیش سپاس از پاسخ شما.

دوست عزيز
              حدود 60 % بهاي تمام شده ورق هسته است و قيمتش هم 25 % كه عرض كردم پايين امده.
              با توجه به كاهش بهاي تمام شده سود سهم تا 105 هم قابل افزايشه.
              اون تحليل براي قبل از اين كاهش قيمت بوده . حالا كه بهاي تمام شده پايينتره قطعا سودش بيشتر ميشه

نظر

• جعفرزاده
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 5833

در اصل توسط baroon dide پست شده است
                اين 570 تا 580 رو هم بنده در نمودار ديدم البته منظور اينه كه حمايت هاي سهم هستن و نه تارگت هاي سهم لزوما
                منظور بنده از هدف تارگت سهم نبود . منظور نشانه بود . البته با گفته هاي شما موافق هستم . البته قيمت پس از رسيدن به ان خط حمايتي انجا بايد واكنش بازار را نسبت به سهم ديد و بعد اظهار نظر كرد. ومنا....التوفيق

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Jul 2025
                  • 1050

دوست عزيز
                  حدود 60 % بهاي تمام شده ورق هسته است و قيمتش هم 25 % كه عرض كردم پايين امده.
                  با توجه به كاهش بهاي تمام شده سود سهم تا 105 هم قابل افزايشه.
                  اون تحليل براي قبل از اين كاهش قيمت بوده . حالا كه بهاي تمام شده پايينتره قطعا سودش بيشتر ميشه
                  جسارتاً قربان آخرین تحلیلی که من از بترانس دیدم مربوط به تحلیل کارگزاری بانک ملی است که در آن 30% بهای تمام شده بترانس(حدود 56 میلیارد تومان) ناشی از ورق هسته است. این تحلیل در صفحه 27 همین تاپیک موجود است.
                  در مورد کاهش 25% قیمت ورق هسته که قطعاً خبر مسرت بخشی برای ما سهامداران بترانس است لطفاً لینک یا هر منبع معتبری که این کاهش قیمت را تایید میکند در سایت قرار دهید. با سپاس
                  آخرین ویرایش توسط ناشناس؛ 2011/08/21, 17:38.

نظر

• عطا
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 34

جناب رستمی , لطف کنید در مورد تبدیل حق تقدم به سهم یک اطلاعاتی بفرمایید . قانونا 1 تا 5 ماه بعد از تاریخ بسته شدن حق تقدم هست ولی واقعیت و میانگین سهم های دیگه چی رو نشون میده ؟ 5 ماه زمان نسبتا زیادی بنظر میاد .
                    هرگز از کسي که هميشه با من موافق بود ، چيزي نیاموختم

نظر

• سپه
                      كاربر فعال
                      • Dec 2010
                      • 790

مثلاً فرض کنید 8 متغیر داریم. این 8 متغیر در 40320 حالت می توانند با هم ترکیب شوند. حال فرض کنید هر ترکیب یک سناریو باشد بنابراین برای این 8 متغیر حدود 40000 سناریو می توان فرض کرد.
                      در بازار بورس تعداد بسیار زیادی متغیر نقش آفرینی می کنند و تعداد سناریوهای ممکن برای این بازار سر به آسمان می ساید و در مقیاسی کوچکتر تعداد متغیرها موثر بر یک سهم نیز بسیارند و سناریوهای موجود برای یک سهم نیز بی شمار.
                      بارها برخورد کرده ام با مواردی که فلان پیش بینی خاص از فلان سهم صورت گرفته با اطمینان فراوان. وقتی آن پیش بینی خاص به تحقق نپیوسته برمیگردیم و از طرف می پرسیم: "مگر شما نگفتی که فلان می شود پس چرا نشد؟!"، اما مطمئن باشید عبارت "اشتباه کردم" را هرگز نخواهید شنید، می دانید چرا؟ چون تعداد متغیرها بسیارند و تعداد سناریوها بیشمار.
                      حال یا طرف بعضی از متغیرها را ندیده و سناریو را اشتباه پیش بینی کرده که در اینصورت بر او حرجی نیست و احتمالاً تحلیلگر قابلی نیست، ولی امان از تحلیلگری که بعضی از متغیرها را برای روز مبادا نگه داشته! می دانید با این "متغیرهای روز مبادا" چند سناریو جدید می توان ساخت؟؟؟
                      راستی به نظر شما تحلیلگران بترانس از کدام دسته اند؟
                      یه متغیری که این جندوقته خیلی روش مانورداده می شد فروش حق تقدمای زیمنس بود که جلو رشد قیمت را گرفته.

ایا وزن دادن بش از حداین متغیرباعث نشد که قیمت زیادی بالا بره .
                      الان که چند روزه حق های زیمنس تموم شده تقریبا هرروز این سهم وحق تقدمش منفی خوردن چرا؟

بخوایم ربطش بدیم به بازی سهامدار ای اصلی وخسته کردن سهامدارای جز یا نه

با توجه به اثرروانی این نکته که زیمنس می خواد حق تقدماش رورد کنه و بعد که حق تقدماش تموم شد ببین چی میشه قیمت سهم رو با سفته بازی بردن بالا.
                      هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• ناشناس
                        کاربر ویژه بورسی
                        • Jul 2025
                        • 1050

گویا امروز دست از سر این سهم برداشته اند و اندکی نفس می کشد. هشیار باشیم همانطور که نزول سهم بر خلاف پیش بینی عده ای متوقف شد صعود هم قرار نیست دائمی باشد. بازی های این سهم فراوان است.
                        امیدوارم حجم مبنا داده شود تا حق با اطمینان بالاتری رشد کند.

نظر

• مصطفي رستمي
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1159

گویا امروز دست از سر این سهم برداشته اند و اندکی نفس می کشد. هشیار باشیم همانطور که نزول سهم بر خلاف پیش بینی عده ای متوقف شد صعود هم قرار نیست دائمی باشد. بازی های این سهم فراوان است.
                          دوستان عزيز
                          هميشه گفتم. بريد وببينيد چه كدهايي سهم را ميخرند!!!
                          1 شنبه را ببينيد كه چه كدهايي خريد كردند و چقدر سهم و حق تقدم دارند!!!
                          سهامداري كنيد . نتيجه اش را خواهيد ديد .

نظر

• محمود شریعت
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 1358

بهتر نبود به جای اینکه این همه مدت روی سهم تو منفی بمونید الان با خیال راحت (راحت که چه عرض کنم. با فرض اینکه انتظار شما به واقعیت بپیونده گفتم راحت) بخرید؟ منظورم سهامداران جز هست.
                            البته با دو روز مثبت شدن نمیشه گفت سهم رشد میکنه:d
                            آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/08/23, 09:27.
                            . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                            [/RIGHT]
                            [/B][/SIZE]

نظر

• مصطفي رستمي
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1159

توضيح ديگري خدمت دوستان بدم. من ميگم اين سهم بازي بزرگانه دوستان متوجه بشوند.
                              سوال: چرا اين سهم ديروز صف فروش بوده و 968 هزار تا هم معامله شده و امروز با اينكه 100 تا صف بود كسي فروشنده نيست؟؟؟
                              دليلش رو 1 شنبه تو سايت همسايه نوشتم : در تاريخ 26/5 تعداد 855 هزار سهم از بازار خريداري شد . هدف اين گروه چه بود؟؟؟ هدفشان اين بود كه سهم را به سمت پايين هل بدهند تا به تعداد لازم حق تقدم از بازار جمع كنند . اگر سهم فروشنده داشت پس چرا تا اين لحظه نصف حجمش هم پر نشده؟؟؟؟
                              چون كسي سهم را نداره و خشك خشك شده

نظر

• ناشناس
                                کاربر ویژه بورسی
                                • Jul 2025
                                • 1050

توضيح ديگري خدمت دوستان بدم. من ميگم اين سهم بازي بزرگانه دوستان متوجه بشوند.
                                سوال: چرا اين سهم ديروز صف فروش بوده و 968 هزار تا هم معامله شده و امروز با اينكه 100 تا صف بود كسي فروشنده نيست؟؟؟
                                دليلش رو 1 شنبه تو سايت همسايه نوشتم : در تاريخ 26/5 تعداد 855 هزار سهم از بازار خريداري شد . هدف اين گروه چه بود؟؟؟ هدفشان اين بود كه سهم را به سمت پايين هل بدهند تا به تعداد لازم حق تقدم از بازار جمع كنند . اگر سهم فروشنده داشت پس چرا تا اين لحظه نصف حجمش هم پر نشده؟؟؟؟
                                چون كسي سهم را نداره و خشك خشك شده
                                و ایضاً نتیجه گیری منطقی از فرمایش شما آنکه همین سهم فردا می تواند صف فروش باشد. فراموش نکنیم که صبا تامین هنوز تمامی حق تقدم های خود را نفروخته است و در صورت بروز این اتفاق-که امیدوارم حداقل در قیمتهای بالاتر رخ دهد- این سهم "خشک خشک" فروشنده بسیار پیدا می کند.

نظر

در حال کار...
                                X