ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
-
دلایل حقوقی قطعیت معامله بلوک 32 درصدی ایران ترانسفو
معاون حقوقی شرکت بورس دلایل حقوقی قطعیت معامله 176.6 میلیارد تومانی بلوک 32 درصدی ایران ترانسفو را اعلام کرد.
مریم ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی فارس،در رابطه با رای شعبه 14 دیوان عدالت مبنی بر غیرقانونی بودن معامله 29 آذر بلوک 32 درصدی ایران ترانسفو و اعلام قطعیت این معامله 176.6 میلیارد تومانی توسط شرکت بورس در 24 دی اظهار داشت: اعلام قطعیت این بلوک ناشی از چند دلیل حقوقی بود.
وی ادامه داد: دلیل اول ناشی از این بود که رای دیوان عدالت موقت و خطاب به دو سازمان بورس و خصوصی سازی بود نه شرکت بورس.از طرف دیگر این دو سازمان هم به شخص حقوقی ثالث یعنی شرکت بورس دستوری مبنی بر توقف فرایند قطعی شدن این معامله را ندادند.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد:دیگر دلیل قطعیت بلوک ایران ترانسفو این بود که رای صادره باید از طرف دادگاه و توسط مامور اجرایی ابلاغ می شد تا در صورت صلاحدید و درخواست مسئولان دو سازمان بورس و خصوصی سازی،شرکت بورس اقدام به عدم قطعی شدن معامله نمی کرد.تو مرد باش و میاندیش از گرانی درد/همیشه درد به سروقت «مرد» می آید
نظر
-
شمارش سهم رو بدین شکل میدونم و انتظار هدف 302 تومنی رو برای موج 5 (از لیدینگ ) دارم (البته لیدینگ با ساختار 3-3-3-3-3 هست)
حد ضرر شمارش: 1824
توجه به چنگال بلند مدت زیر هم ،که قیمت در کف چنگال قرار داره ،میتونه مفید باشه :
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
نظر
-
به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت ايران ترانسفو طی نامه شماره مورخ 1391/12/06 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال منتهی به 1392/12/29 با سرمایه 1,500,000 میلیون ریال مبلغ 365 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
خصوصیسازی واقعی اجرا نشد
در گروه برقي، عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی تهران با اشاره به معامله اخير ايران ترانسفو گفت: دولت خصوصیسازی واقعی را اجرا نکرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، سیدحمید حسینی عضو هیات رییسه اتاق بازرگانی تهران به تقسیمبندی شرکتهای دولتی به گروههای یک تا سه اشاره کرد که بر این اساس قرار بود که دولت تنها 20 درصد از سهام حاضر در گروه دوم که شامل سهام صنایع بزرگ و بانکها میشود، را دارا باشد.
وی با اشاره به حجم بالای خصوصیسازی در کشور، ارزش سهام قابل واگذاری به بخش خصوصی را ١٢٠هزار میلیارد تومان عنوان کرد که در مرحله اول 40 درصد از این سهام از سوی دولت به سهام عدالت واگذار شد.
حسینی به تصریح قانون در مرحله دوم واگذاریها از طریق بازار سرمایه کشور اشاره کرد که بر این اساس باید سهام شرکتها از طریق بورس، مذاکره یا مزایده به فروش برسد؛ اما دولت این سهام را به جای فروش به مردم به صورت بلوکی به بنگاههای عمومی و شبه دولتی واگذار نمود.
وی با بیان اینکه در واقع دولت به جای پررنگ کردن نقش بخش خصوصی، روش واگذاری خود را برعکس کرد، افزود: دولت تسویه بدهی با صندوقهای بازنشستگی، آستان قدس رضوی و بانکها را به منظورکاهش بدهی در دستور کار قرار داد و دولت پس از واگذاری سهام عدالت مبادرت به واگذاری سهام به شبه دولتیها کرد و به عبارتی خصوصیسازی واقعی را انجام نداد.
وی ادامه داد: عملکرد دولت در خصوصیسازی باعث شد، تا در نهایت کمتر از 20 درصد از کل واگذاریها به بخش خصوصی واقعی صورت گیرد که در این میان، مشکلات خارج از حیطه اختیارات بخش خصوصی مانند سهامداران ایران ترانسفو منجر به واگذاری مجدد به بخش دولتی شد، در واقع واگذاریها به نحوی انجام شد که در نهایت مدیریت این بنگاهها در اختیار خود دولت قرار گیرد و چیزی در ماهیت تغییر نیافت.
عضو هیات ريیسه اتاق تهران با تاکید بر اجرای آزادسازی و مقررات زدایی در کشور، از دولت به واسطه عدم اجرای بند «الف» ، عدم آمادهسازی بسترها و قوانین و فضای کسب و کار در کشور انتقاد کرد، به طوری که این قانون نیز مانند هدفمندی یارانهها به اهداف خود نرسید.
به گفته وی؛ دولت در اجرای قانون خصوصیسازی در کشور به جای برخورداری از نگاه توسعهای از نگاه درآمدی برخوردار بود.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
سهامدار ايران ترانسفو خواستار حمايت شد
در گروه برقي، سهامدار عمده ايران ترانسفو که دارايياش در اين شرکت برقي اخيرا در حراجي به يك مجموعه واگذار شده، ابعاد مختلف انجام اين معامله عمده در بورس را مورد بررسي قرار داد.
به گزارش خبرگزاري موج، ابراهيم نوايي، با بيان اين مطلب اظهار كرد: اگر پشت فرمان اتومبيل و پشت چراغ قرمز نشسته باشيم و خودروي کناري با سرعت تمام چراغ قرمز را رد کند؛ آيا براي اين که اشتباه بودن کار سرنشين خودروي کناري را ثابت کنيم، با سرعت بيشتر چراغ قرمز را رد ميکنيم؟!
وي ادامه داد: تعقيب کردن خودروي کناري و احتمالا در اين راه سبقت گرفتن از چندين اتومبيل ديگر، براي تذکر به راننده مذکور و توضيح اشتباهش به وي، خود قانون شکني و اشتباه بزرگتري در کار ما محسوب ميشود؛ خواه پليس باشيم و يا يک شهروند عادي.
نوايي با بيان اين که مثال بالا را با کمي اغماض ميتوان با مثال سازمان خصوصي سازي و واگذاري سهام ايران ترانسفو مقايسه کرد، تصريح کرد: اگر سهامدار اين شركت که يک شرکت خصوصي محسوب ميشود به تعهدات خود عمل نکرد و پرداختهاي به موقعي نداشت و حتي اگر کارشکنيهايي بدتر و بيشتر را نيز مرتکب ميشد، باز هم دليلي بر واگذارياش به شرکتي دولتي وجود ندارد.
مديرعامل شرکت سينا فرآيند نيرو اضافه کرد: کما اينکه اگر بخش خصوصي پرداختهاي به موقعي نداشته باشد، باز هم نميتوان همت بخش خصوصي و كمك در افزايش سرمايهاي بالغ بر 400 درصد ايران ترانسفو و همچنين از 120 درصد ماليات اضافهاي که طي اين مدت به خزانه دولت واريز کرد، چشم پوشيد. آن هم در شرايطي که تحريمها صنايع كشور را احاطه کردهاند.
به گفته وي؛ شايد اگر قرار بود كمي گستردهتر به مسائل نگاه كنيم و فقط بر اساس يك ديدگاه تك بعدي و قانونمدار، عمل نكنيم، مشكلات كمتري را پيش رو داشتيم. نه اينكه قانون مداري را زير سوال ببريم و آن را نفي كنيم.
وي خاطرنشان کرد: با اين وجود خصوصيسازي، همانگونه که اشاره شد، وظيفه حمايت از بخش خصوصي را بر عهده دارد، نه واگذار كردن بخش خصوصي به يك ارگان دولتي؛ بنابراين اگر قرار باشد ما كه جزئي از بخش خصوصي اين جامعه هستيم، چنانچه بايد و شايد توسط سازمان خصوصيسازي حمايت نشويم، پس كدامين ارگان و سازماني وظيفه حمايت از ما را به عهده ميگيرد؟
نوايي اظهار كرد: در اين حال شركت سينا فرآيند نيرو و سي سهامدار مستقيم و هزاران سهامدار غيرمستقيم، سهامدار عمده ايران ترانسفو محسوب ميشد كه در عين مطالباتي كه داشت به علت بدهيهايش به سازمان خصوصيسازي توسط اين سازمان به شركتي واگذار شد كه بيش از 99 درصد آن به مجموعهاي دولت تعلق دارد؛ يعني به شركتي كه بيش از 99 درصد آن دولتي بوده است.
وي ادامه داد: صرفنظر از اين نكته در اين ميان تكليف مطالبات 270 ميليارد توماني اين بنگاه از دولت نيز، پس از واگذاري آن به شركتي دولتي تاكنون نا مشخص باقي مانده است و گرچه مجلس نيز هماكنون پيگير اين موضوع است، ولي متاسفانه تاكنون جواب مناسبي از خصوصيسازي دريافت نكرده است.
سهامدار عمده شرکت ايران ترانسفو با بيان اينکه «شركت سينا فرآيند هرگز منكر بدهيهاي خود و به ويژه مشكلاتي كه در اين راستا سر راه ايران ترانسفو بود، نميشود»، خاطرنشان کرد: با اين وجود، اين بخش تلاش زيادي در راستاي حل اين مشكلات كرد و از راهكارهاي بسياري از جمله افزايش سرمايه 400 درصدي نيز كمك جست، در واقع سهامدار عمده اين افزايش سرمايه را در زماني که اکثر سهام مورد معامله در وثيقه سازمان خصوصيسازي بود با صرف نظر کردن از حقوق و مالکيت خود انجام داد. با اين حال متاسفانه اين راهكارها چندان كه بايد و شايد كافي نبود.
وي ابراز كرد: با اين وجود، هرچه بود و هرچه هست، كمك به بخش خصوصي اولويت و وظيفه اصلي سازمان خصوصي سازي است، شايد حتي اگر واگذاري ايران ترانسفو، به شركتي صورت ميگرفت كه خريداران آن اهليت و آشنايي بيشتري با اين صنعت داشتند، و متعلق به بخش خصوصي بودند در آن صورت دلسوزي كمتري براي اين صنعت داشتيم.
نوايي ادامه داد: كما اينكه چنانچه پيش از اين نيز گفته شد، شكوفايي در بخش اقتصادي، با حضور فعال و گسترده بخش خصوصي در ابعاد مختلف اقتصاد امكانپذير است و در غير اين صورت نميتوان انتظاري از پيشرفت و توسعه اقتصاد يك مرز و بوم را داشت.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
مدیر امور سهام "بترانس" عنوان کرد:
آخرین وضعیت مطالبات ایران ترانسفو از دولت
شرکت ایران ترانسفو که در زمینه انواع ترانسفورماتور مشغول به فعالیت می باشد. برای سال مالی جاری خود 455ريال سود پیش بینی کرده است که در گزارش 6ماهه میزان پوشش آن را 22درصد اعلام کرده است.
شرکت ایران ترانسفو که در زمینه انواع ترانسفورماتور مشغول به فعالیت می باشد. برای سال مالی جاری خود 455ريال سود پیش بینی کرده است که در گزارش 6ماهه میزان پوشش آن را 22درصد اعلام کرده است.
خانم حسنی مدیر سهام این شرکت در گفتگو با خبرنگار نمابورس در خصوص وضعیت مالی ایران ترانسفو گفت: دلیل اینکه میزان تحقق سود ایران ترانسفو در سطح استاندارد های حسابرسی نیست این است که برای تحقق کامل سود پیش بینی شده نیاز به تحقق سود شرکت های اقماری خود داریم وی تصریح کرد: مشکل خاصی درپوشش پیش بینی سود سال جاری وجود ندارد و در گزارش 9ماهه تیز ایران ترانسفو 68درصد از پیش بینی سود خود را محقق ساخته است .
به گزارش نمابورس در پی انتشار اخبار امیدوار کننده از وضعیت چالش هسته ای کشور و امکان کاهش تحریم ها این نماد نیز در روزهای اخیر مورد توجه قرار گرفته است.
خانم حسنی در خصوص تأثیرات کاهش تحریم ها بر عملکرد ایران ترانسفو نیز اظهار داشت: بدون تردید رفع برخی تحریم ها باعث بهبود عملکرد شرکت خواهد شد به این ترتیب که در خرید مواد اولیه دست واسطه ها کوتاه و هزینه تأمین مواد اولیه کاهش چشم گیری خواهد یافت. از سوی دیگر با کاهش نرخ دلار هزینه های ارزی شرکت نیز کاهش خواهد یافت.
وی در بخش دیگری از گفتگوی خود با خبرنگار نمابورس در تشریح مشکلات پیش روی ایران ترانسفو در مقطع فعلی بیان داشت: در حال حاضر مهمترین معضل پیش روی شرکت بحث طلب شرکت از شرکت های برق منطقه ای می باشد وی میزان بستانکاری شرکت را از دولت مبلغی فراتر از 300 میلیارد تومان اعلام کرد که تسویه آن می تواند در بهبود نقدینگی شرکت بسیار مؤثر باشد.
وی از مسئولان دولتی ذی ربط درخواست کرد که هرچه سریعتر نسبت به پرداخت مطالبات ایران ترانسفو اقدام نمایند.
درپایان گفتنی است نماد ایران ترانسفو از ابتدای اسفندماه تاکنون 10درصد بازدهی داشته و پیش بینی می شود و با توجه به تقاضای بالا در این نماد این روند همچنان ادامه یابد.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
بسوییچ چرا رها شده و هیچ حمایتی نمی شود؟ سهامدار عمده مرده که حجم مبنا را پر نمی کنه تا سهم رشد کند یا اینکه عمدا اینطور رفتار می کند یا اینکه خودشو به حماقت و کودنی زده؟ اگر حمایتی در کار بود الان بالای 300 تومان قیمت داشت نه 180 تومان ! اصلا چرا به گره نمی ره؟ این مسئولین بی وجدان بورس خبر مرگشان ، کورند که یک ماه است سهم صف خرید داره و معامله روی آن صورت نمی گیرد؟
نظر
-
«بترانس» پیشبینی سود 92 را اعلام کرد
گروه بنگاهها- شرکت ایران ترانسفو پیشبینی سود هر سهم سال مالی 92 را مبلغ 365 ریال اعلام کرده است.
براساس اطلاعیه سازمان بورس، این رقم در مقایسه با سال جاری با کاهش 20 درصدی مواجه است.
«بترانس» پیشبینی فروش سال مالی آتی را با افزایش 13 درصدی نسبت به سال مالی 91 بیش از دو هزار و 358 میلیارد ریال اعلام کرد.
اولین پیشبینی سود هر سهم سال 92 در مقایسه با آخرین پیشبینی سال 91 به ترتیب بهای تمام شده کالای فروش رفته 35 درصد افزایش و سود عملیاتی 36 درصد کاهش داشته است.
شرکت سود تقسیمی پیشنهادی هیات مدیره به مجمع عمومی عادی سالانه سال 92 را به مبلغ 182 ریال به ازای هر سهم (50 درصد سود خالص) اعلام کرده است.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در گروه برقی، مجمع انتخاب اعضاي هیاتمدیره ایران ترانسفو با انتخاب 4عضو هیات مدیره این شرکت از مجموع بانک ملی و یک عضو از تامین اجتماعی به کار خود پایان داد.
انتظار میرود این هیات مدیره بتواند با انتخاب مدیرعاملی جدید این شرکت را از وضعیت بلاتکلیف کنونی خارج سازد.
منبع : دنیای اقتصادThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
هیشکی حواسش به این سهم نیست؟
بی سرو صدا داره میره بالا
بنظرتون مقاومتی که رو 225 داشت چی شد؟تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
نظر
نظر