از سهامدار حقوقی متشکریم . به امید حق فردا باید مشمول گره بشود . ضمنا اگر فردا مشمول نشود و بماند برای شنبه که بسیار عالیست
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
صف میلیونی خرید در بازار قرمز======سهم با ارزش بالا[SIZE=3][COLOR="#FF0000"]زمين خوردن[/COLOR] مهم نيست ، [COLOR="#008000"][B]دوباره برخاستن[/B][/COLOR] مهم است.[/SIZE]
نظر
-
سلام
دوست داشتم مثل شما بترانس داشته باشم ولی ندارم ومترصد یک لحظه برای خرید هستم که اونم راه نمیده
من این سهم رواز قبل عید داشتم وتا خرداد وقبل از اوج با اون بودم که متاسفانه ازدستم پرید:-<دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postگویا کسی بترانس نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! دوستان لطفا همفکری کنند . پیشنهاد بدهند . در این بازار اشفته بترانس همچنان مستحکم ایستاده .
نظر
-
در اصل توسط mrzed پست شده است View Postعزیزم همه دارن از سهم.منتها تا نرسه به دو تومن قدیم من که باهاش کار ندارم.هفت ماهه دارم و تو تمام قیمتا اضافه کردم و معدلم 223.5 هست دوسه روزه همینجوری برا خودت مینویسی
نظر
-
خرید بترانس از صف فروش میتونه یکی از گزینه ها مورد بررسی بازار باشه
کاملا مشخص بود عرضه امروز فقط بخاطر خارج کردن سهامدار حقیقی بود و بس.
قدرت خرید در این سهم فوق العاده بالا بود
سهمی را که تقریبا 30 درصد بصورت شارپی داده است را برایش فقط صف 1.5 میلیونی در انتها چیدند . به نظر بنده حرکت کاملا مصنوعی و مهندسی شده انجام شد.
سهم را رصد کنید
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postحال کردی اگه اینجوری نمینوشتم ازتو خبری نمیشد. خوشحالم که هم قطاریم . زودتر اعلام میکردی در مجمع زیارتت میکردم. دوست گرامی 2000 دوراست همون که محدوده 420 را رد کنه و به سمت 730 بره برای ما کافیست . ضمنا بنده به کلمه عزیزم الرژی دارم . امیدوارم 2 بار مشمول گره بشود به امید حق
عجب اشفته شده
هیجانی ها دارن میفروشن
نظرت در مورد اضافه کردن چیه؟
نظر
-
نظر