در اصل توسط mojtaba.h پست شده است
View Post
ایران ترانسفو ( بترانس )
Collapse
X
-
اصلاح تکنیکی................احتمالا سهم دراواسط موج 5 در تایم هفتگی خودش میباشد..............ودر تایم روزانه درانتهای موج a-b-cخودش یک دوکف دوبل ساخته خرید با هدف 750 تومان سقف موج 5 .....................پیش بینی میشود.موفق پرسود باشیدتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
اسامی صادركنندگان نمونه ملی ( بورسی ) در سال 1392 :
ایران ترانسفو، ایران یاسا تایر و رابر،، تراكتورسازی ایران،
تولید مواد اولیه دارو پخش، ذوب آهن اصفهان، ، سیمان سامان غرب،
، شیرین دارو، ، صنایع شیمیایی سینا، فروسیلیس ایران، ، فرآوردههای لبنی کاله،
و نفت پاسارگادكسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
سلام دوستان ..............خیز بلند بترانس تا750 تومان ...........از منظر تکنیکی سهم در ابتدای موج5 خودش میباشد وخرید به دید 50 درصد سود خرید خوبی میباشد..سهم از بنیاد قوی بر خوردار میباشد.....خودم هیچی ندارم............چون اسکن یوخت میباشد.........موفق پرسود باشیدتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
نوشته شده توسط آقای همساده
تبریک به سهامداران بترانس
شما جزو تنها 3درصد از مردم ایران هستید.
چون
به یمن حکومت اسلامی هفتاد درصد مردم اصلا سرمایه ای ندارند.
از سی درصد باقی مانده هم 27درصد بعلت نداشتن دانش به خرید طلاو دلار و ملک می پردازند و تنها سه درصد سهام خرید و فروش می کنند.
اینرا از آمار 1.5میلیون کد فعال بورس می توان فهمید.
خیلی جالب بوددوست من و مطلب عالی فیض بوردیم .........ممنون از شماتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط mojtaba.h پست شده است View Postسلام دوستان
به نظر شما خرید بترانس در قیمت کنونی وشرکت در افزایش سرمایه می تونه با ضرر همراه باشه
سایت همسایه خبرهایی در مورد بترانس داده از جمله
خبر تغییر مدیر عامل
یا دزدیده شدن 20 تن مس (انواع سيم لاکي و ...) موقع انتقال به شرکت
البته از صحتش اطلاعی ندارم
ممنون میشم دوستانی که تجربه بیشتری دارند لطف می کنند یه راهنمایی بکنندزندگی سخت زیباست
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postسلام دوستان ..............خیز بلند بترانس تا750 تومان ...........از منظر تکنیکی سهم در ابتدای موج5 خودش میباشد وخرید به دید 50 درصد سود خرید خوبی میباشد..سهم از بنیاد قوی بر خوردار میباشد.....خودم هیچی ندارم............چون اسکن یوخت میباشد.........موفق پرسود باشید
وقت به خیر
من می خواستم بترانس بخرم ولی تردید دارم می خواستم اگه امکان داره نظر شما را در این مورد بدونم
یه تحلیل نوشته بودین که تا 290 اصلاح خواهد داشت چه زمانی این اصلاح صورت می گیره
یا منظورتون همین اصلاح آخر بود که به اون نقطه نرسید یا این اصلاح را باز محتمل می دونید؟
خرید بترانس در این قیمت امروز می تونه ضرر در بر داشته باشه با توجه به افزایش سرمایه و اخبار جدید و ...
با دید میان مدت بخرم یا ....
ممنون می شم یه راهنمایی بفرماییدزندگی سخت زیباست
نظر
نظر