ایران ترانسفو ( بترانس )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • باربد
    Banned
    • Jun 2025
    • 3256

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
    شايد هم رنج از منفي تا مثبت رو شاهد باشيم
    در اصل توسط حامد24 پست شده است View Post
    درسته باربد جان ولی دیگه نه به این حد
    الان دیگه این حجم برای بترانس صف محسوب نمیشه
    بنظرم از شنبه دوباره باید منتظر اتفاقات عجیب و غریب و جدیدی در سهم باشیم
    البته حرف اقا مصطفی هم میتونه درست باشه
    یعنی خریدار دیده نمیتونه سهم را با این قیمتها از بازار بخره میاد و صف خرید را حذف میکنه بعد سهم را کمی پایین میاره و حجم دلخواه را از صف فروش میخره و بعدش ....
    دقیقا همین بازی را در وپارس چندی پیش شاهد بودیم سهم 100 میلیون صف خرید داشت و روز گره غیب شد
    حالا هم این مقاومت میتونست کمی کار را خراب کنه
    دوستانی که در سودند برای خودشان یک حد ضرر تعیین کنند تا متضرر نشوند و از طرفی در صف فروش سهم را ندهند به حقوقی ها

نظر

• باربد
      Banned
      • Jun 2025
      • 3256

حالا اینکه چرا یک حقوقی میاد و صف فروش را سنگین میکنه اولیش اینه همه ا ترغیب کنه بیان تو صف بشینند که گاها موفق هم میشه
      از طرف دیگه باعث میشه کسی دیگه سهم را از صف فروش بر نداره و این امر کار را برای همون حقوقی اسان میکنه تا در یک لحظه جای خود را از سمت فروشنده به خریدار تغییر دهد و ....
      توجه دوستان را به معاملات امروز کبافق جلب میکنم
      همین چند روز پیش به دوستان گفتم توی صف فروش سهم خود را در نماد کبافق نفروشید
      الان هم میگم دوستان وارد صف فروش بترانس نشید

نظر

• مصطفي رستمي
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1159

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
        یعنی خریدار دیده نمیتونه سهم را با این قیمتها از بازار بخره میاد و صف خرید را حذف میکنه بعد سهم را کمی پایین میاره و حجم دلخواه را از صف فروش میخره و بعدش ....
        دقیقا همین بازی را در وپارس چندی پیش شاهد بودیم سهم 100 میلیون صف خرید داشت و روز گره غیب شد
        دوستانی که در سودند برای خودشان یک حد ضرر تعیین کنند تا متضرر نشوند و از طرفی در صف فروش سهم را ندهند به حقوقی ها
        برخي از دوستان كه امروز نشسته بودند تو صف فروش از طريق كارگزاري مفيد بودند . اگر تو سيستم ملاحظه ميكرديد اردرهاي فروش 50 تايي داشتند . اينها همون كساني هستند كه روزهاي قبل رو قيمت بين 630-640 خريد كرده بودند.امروز اومده بودند براي فروش . اتفاقا خريدارها به همين دليل صف را جمع نكردند تا درسي به اونها داده باشند كه با يك منفي خوردن سهم را تو صف نچينند . من امار سهم را به صورت كامل كامل دارم . فروشنده هاي امروز همه و همه حقيقي بودند . چون هيچكسي ديگه سهام ميليوني نداره. دوستان دارند اشتباه ميكنند . صبا حق تقدمها رو ديروز و پريروز بالا فروخته بود و امروز رنج منفي كشيد و صفش كرد تا شنبه بتونه به قيمت پايينتر جايگزين كنه و باز چند روز ديگه بده به خود ما. مراقب سهمتون باشيد .
        خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• آریو
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 4834

در اصل توسط باربد پست شده است View Post

جناب باربد عزیز ایران ترانسفو ارزشش این نیست و صف فروش امروز کاملا درست بود
          به شخصه هیچ وقت بازیچه دست یه حقوقی نمیشم

سهمی که پایینتر از ارزش ذاتیش معامله نشه از لیست من به شخصه خط میخوره حالا چه برسه 40 تا 50 درصد بالاتر از ارزش .ایران ترانسفو یادمه با پی به ای 4 تا 5 معامله میشد تازه بدون تحریم و قیمت مس پایین و پتانسیل افزایش سرمایه .... حالا چی شده می خواد پی به ای 10 بگیره نکنه چشم انداز بازار مثبت شده ما خبر نداریم !!!!یا قراره مجلسی ها همیشه تو تعطیلات باشن!!
          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• باربد
            Banned
            • Jun 2025
            • 3256

ببین اریو جان من روبترانس اصلا مثبت نیستم
            البته این بدین معنی نیست که سهم نوسانات مثبت نده
            ایرادی که برخی دوستان ازمن میگیرند اینه که فکر میکنند من ضد و نقیض میگم

ولی اینگونه نیست
            من ماهیت ترانسفور را نزولی میدانم
            اما این به قیمت سود کردن حقوقی و زیان حقیقی خواهد بود
            من به دوستان گفتم وارد بازی نشید
            حالا شده اند
            بازم میگم وارد صف فروش نشید
            بازیگردان هر کی باشه داره به جیب خودش فکر میکنه

کلیت بترانس نزولیه حتی اگر نوسانات مثبت بده
            بحث من سر اینه که دوستان بازی نخورند
            تا دو روز صف خرید شد نیان بگن باربد نگذاشت سودکنیم
            همین سهم مگر دو روز پیش روی همین قیمت برای حجم مبنا التماس نمیکرد
            پس چی شد ؟
            همه بازی سر حق تقدم زیاد این سهمه که یک ماه پیش به دوستان گوش زد کردم

من هم یک اعتقاد دارم میگم اگر بازی یک سهم را بلد نباشم واردش نمیشم
            بازی بترانس از دید من بازی کثیفیه
            اینو وقتی سهم صف خرید 6 میلیونی داشت با شهامت اعلام کردم نه الان که.......

نظر

• Sonic
              عضو جدید
              • Jul 2011
              • 15

بحث تعطیلی شرکت به مدت دو هفته اولا به صورت قطعی نیست ثانیا اگر هم این اتفاق بیفتد به دلیل اعمال فشار بر وزارت نیرو جهت دریافت طلب 400 میلیارد تومانی از این وزارتخانه است. و مشکل مواد اولیه وجود ندارد. و ایران ترانسفو یکی از مقتدرترین شرکتهای ایرانی می باشد و این را در طول چند سال گذشته به اثبات رسانده که سود 360 تومانی بیانگر همه چیز است.
              [B][COLOR="purple"]هیچگاه امید کسی را ناامید نکن ، شاید امید تنها دارایی او باشد . [/COLOR][/B]

نظر

• باربد
                Banned
                • Jun 2025
                • 3256

در اصل توسط Sonic پست شده است View Post
                بحث تعطیلی شرکت به مدت دو هفته اولا به صورت قطعی نیست ثانیا اگر هم این اتفاق بیفتد به دلیل اعمال فشار بر وزارت نیرو جهت دریافت طلب 400 میلیارد تومانی از این وزارتخانه است. و مشکل مواد اولیه وجود ندارد. و ایران ترانسفو یکی از مقتدرترین شرکتهای ایرانی می باشد و این را در طول چند سال گذشته به اثبات رسانده که سود 360 تومانی بیانگر همه چیز است.
                امیدوارم من اشتباه کنم و شما سود
                اما واقعیت همیشه ان چیزی نیست که ما دوست داریم ببینیم

نظر

• مصطفي رستمي
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1159

نميخواستم اين را بگم ولي طوريش نيست ميگم.
                  فردا حق تقدم نوسان بيش از 10 درصدي ميده . اين هم براي دوستاني كه ميتونند نوسانگيري كنند;)

نظر

• مصطفي رستمي
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1159

دوستان عزيز
                    بد نيست اين را هم بخونيد:

ميدونيد كه ايران ترانسفو ري 100 درصدش براي بترانسه و همين روزها مياد تو بورس

نظر

• مصطفي رستمي
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1159

ورود قوه*قضائیه در پرونده بدهی دولت به صنعت برق

سخنگوی کمیسیون انرژی خاطرنشان ساخت: در صورت اتمام زمان تعیین شده مجلس و عدم تمکین دولت به پرداخت بدهی، کمیسیون انرژی گزارش خود را تقدیم صحن علنی مجلس خواهد کرد و مطابق ماده 233 پرونده دستگاه اجرایی را به قوه قضائیه ارائه خواهد نمود.
                      سخنگوی کمیسیون انرژی با اشاره به بدهی 7 هزار میلیارد تومانی دولت به صنعت برق و پیمانکاران گفت: در صورتیکه دولت بدهی 7 هزار میلیارد تومانی صنعت برق و پیمانکاران را طی مدت زمان 2 ماه نپردازد طبق ماده 233 مجلس پرونده دستگاه اجرایی را به قوه قضائیه ارجاع می دهد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، سعید عماد حسینی نماینده قروه افزود: کمیسیون انرژی با حضور وزیر نیرو و معانت نظارت و راهبردی رئیس جمهور و وزیر اقتصاد و دارایی در خصوص بدهی دولت به صنعت برق و پیمانکاران تشکیل جلسه داد.

سخنگوی کمیسیون انرژی همچنین خاطرنشان کرد: بدهی دولت به صنعت برق حدود 7 هزار میلیارد تومان است و کمیسیون انرژی مطالبه این بدهی را در بودجه 89 لحاظ کرده بود که متأسفانه طی سال گذشته دولت از پرداخت این رقم سرباز زد، لذا این رقم بدهی دولت در بودجه 90 نیز گنجانده شده و مجلس امیدوار است دولت در پرداخت این بدهی به صنعت نفت همکاری های لازم را مبذول دارد.

حسینی همچنین اظهار داشت: امیدواری معاونت نظارت و راهبردی رئیس جمهور طبق قانون بودجه، بدهی 7 هزار میلیارد تومانی صنعت برق و پیمانکاران را قبل از اینکه کشور با خاموشی و مشکلات عدیده غیر قابل پیش بینی مواجه شود، پرداخت نماید.

نماینده مردم قروه در مجلس شورای اسلامی با اعلام دادن مهلت 2 ماهه کمیسیون انرژی به معاونت نظارت و راهبردی ریاست جمهوری وزارت نیرو و اقتصاد اذعان کرد: کمیسیون انرژی مهلت 2 ماهه ای را برای بازپرداخت بدهی دولت به صنعت برق تعیین کرده است لذا پس از اتمام ماه مبارک رمضان مهلت تعیین شده مجلس به پایان خواهد رسید.

سخنگوی کمیسیون انرژی همچنین خاطرنشان ساخت: در صورت اتمام زمان تعیین شده مجلس و عدم تمکین دولت به پرداخت بدهی، کمیسیون انرژی گزارش خود را تقدیم صحن علنی مجلس خواهد کرد و مطابق ماده 233 پرونده دستگاه اجرایی را به قوه قضائیه ارائه خواهد نمود.

نظر

• شاهین محلوجی
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 2050

نميخواستم اين را بگم ولي طوريش نيست ميگم.
                        فردا حق تقدم نوسان بيش از 10 درصدي ميده . اين هم براي دوستاني كه ميتونند نوسانگيري كنند;)
                        بترانس بجای اینکه بدرد سهامداری بخوره بنظرم فقط خوراک نوسان گیریه البته خطرناکه حسن:d
                        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• مصطفي رستمي
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1159

در اصل توسط حمایت پست شده است View Post
                          بترانس بجای اینکه بدرد سهامداری بخوره بنظرم فقط خوراک نوسان گیریه البته خطرناکه حسن:d

انفاقا من بر عكس شما فكر ميكنم دوست عزيز
                          شما روند بلند مدت سهم را ملاحظه فرماييد متوجه خواهيد شد كه هر كس رو اين سهم بلند مدت باشه سود خوبي ميكنه . در خصوص روند كنوني هم چون من اطلاعات كامل از سهم دارم اين تاپيك را ايجاد كردم.
                          هنوز هم ميگم اين سهم 1000 تومان (روند سهم در ميان مدت(4-5ماهه) نوساني مثبت).

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

انفاقا من بر عكس شما فكر ميكنم دوست عزيز
                            شما روند بلند مدت سهم را ملاحظه فرماييد متوجه خواهيد شد كه هر كس رو اين سهم بلند مدت باشه سود خوبي ميكنه . در خصوص روند كنوني هم چون من اطلاعات كامل از سهم دارم اين تاپيك را ايجاد كردم.
                            هنوز هم ميگم اين سهم 1000 تومان (روند سهم در ميان مدت(4-5ماهه) نوساني مثبت).
                            درسته مصطفی عزیز برای اینکه قبلا واقعا مفت معامله میشد من خودم تا خرخره برای سبد ها و صندوقم خریدم و 2300 تومان قبل افزایش سرمایه فروختم ولی رشد بعد اون برام توجیه پذیر نبود یعنی من نمیفهمم و برام گیج کننده خب اگه قراره بشه 1000 همش یه بازیه و بازیگراش میدونن و مطمئنم که یکی از بازیگراش شما هستین و لی بازیچه شدن زیاد لذت بخش نیست ....سهمی که واقعا بر اساس ارزش خودش حرکت میکنه واقعا لذت بخشه مثال میزنم میشه ...
                            وصنا تو بازار سر تا سر منفی چطور خودشو قبل از مجمع به ارزش واقعیش میرسونه

اینا همش نظرای منه مصطفی عزیز افراد استراتژی های معاملاتی متفاوت دارن .....

دنبال کردن نظر ها و سهم های شما هم همیشه برام جذاب بوده و همیشه هم لذت بردم ;)
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• مصطفي رستمي
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1159

این هم یک خبر دیگه:
                              کف سهم 650 بسته شده . یکی دو روز اینجا درجا میزنه(مگر اینکه کسی دیگهخ رنج بکشه و بخره) و بعدش دوباره صعودی با شیب تند.

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

صورتهای مالی شرکت اومد روی سایت .
                                خواهشی که دارم اینه که دوستان عزیز صورتهای مالی را خوب مطالعه کنند . متاسفانه صبا تامین با خراب کردن سهم و برخی از دوستان هم با بی انصافی و متلکهایشان به ما سعی در تخریب داشتند . سهم کلا 1 روز صف فروش شد و امروز نیز جمع اوری شد . از دوستان عزیز 1 سوال دارم . چرا سهم پس از این همه مثبت خوردن و بالا اومدن اصلاح انچنانی نکرد؟؟
                                به راحتی اب خوردن صبا حق تقدمش را بالا فروخت و تو این دو روز 4-5 میلیون سهم رو از دست دوستان در اورد .
                                باز هم تاکید میکنم. فقط و فقط صورتهای مالی را بخوانید.

نظر

در حال کار...
                                X